אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי רסיבר של דנון. יש לי רמקולים רצפתיים של "וורפידל" 150 RMS. יש גם סאב של "דום". יש שם פונקציה של "קרוס אובר" שאפשר לבחור מ 50 עד 250 מה כדאי לבחור ומה זה נותן ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הבנתי שהוא חסכן לא קטן בסוללה.. 70 שעות על AAA אחת.. יש מושג למישהו פה איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רדיו טייפ ברכב והגעתי למסקנה שהוא לא שימושי כי אני ממש לא משתמש בקלטות. אז חשבתי להחליף אותו ברדיו דיסק חדש או בנגן MP3 חדש. אז השאלה שלי היא מה עדיף לי? רדיו דיסק שקורא MP3 שאני יוכל להשמיע דרכו דיסקים שצרבתי. או להשאיר את הטייפ ולקנות MP3 שיתחבר אליו עם הקלטת המיוחדת הזאת. הבעיה היא שזה מאוד מסורבל ואני לא יודע אם איכות השירים תישאר. מה אתם ממליצים? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש את הדף הזה באנגלית ??? מצויינים שם כל הנגנים של איי אודיו שלא מופיעים באתר האמריקאי... אז זה הלינק http://mp3.iaudio.com/take.php?returl=http://mp3.iaudio.com/product/product.php ואם אתם יודעים מה הכתובת של הדף הזה באנגלית תכתבו פה. תודה לעוזרים, בר.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש נגן עם 25+ שעות השמעה מבחינת נפח גם התחום של ה5-6 וגם 20-30 הולך ולא משנה אם יש לו מסך צבעוני וכל השטויות - זה נטו למוזיקה (וכמעט שכחתי את הNW-HD5...)
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ואני מת על זה! בכל מקרה פעם היה לי פנטיום 1 עם כרטיס קול סאונד בלאסטר 16 בisa יום אחד קול צליל שיצא מהרמקולים היה מלווה בהד מגניב ויום למחרת זה נעלם :'( בכל מקרה עכשיו יש לי sound blaster live 5.1 וזה חזר! ויש הד מגניב כזה בסרטים ובמשחקים ובמוזיקה והוא לא נעלם אחרי ריסטרט אבל כנראה שזאת איזה הגדרה ברג'יסטרי או משהו ששונתה ואם אני יצטרך לפרמט מתי שהוא ההד המגניב הזה יכול להיעלם אז למישהו יש הסבר ממה ההד נובע? כדי שאם אני יפרמט אני יוכל להחזיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרגע LOGITECH Z560 4.1...חשבתי לחבר למחשב מערכת אחת שיש לנו בבית שלא משתמשים בה כי לא כל כך עובדת השאלה מה עדיף מבחינת איכות למוזיקה ולסרטים
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחיר של 6000-8000 שקל אני יכל למצא מקרן הגון לתמונה של 70 אינץ~ ופחות? באיזה רזולוצייה מדובר במחירים האלה? אם יש דבר כזה, איזה כדאי לי לשקול בחשבון?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם יש אפשרות להכין קלטת של מוזיקה לטייפ שיש לי באוטו... (עד שאני יקנה CD) מחובר לי למחשב מערכת סטריאו... ויש לה גם טייפ מן הסתם, יש אפשרות להכין קלטת של MP3 או משהו כזה דרכה?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קנו לי מיני אייפוד חדש ואני לא יודע איך להעביר אליו שירים קיבלתי איתו דיסק עם התוכנה ITUNES ומשם אני לא יודע מה לעשות יש חוברת עם הדיסק אבל היא באנגלית ואני לא משו מבין אז אם מישו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי את המכשירב2000 ש"ח (יד שניה באחריות) יש סרטים שאני מכניס והוא לא מנגן אותם....איפה אני מוצא לו מקודדים עדכניים????? מישהו מכיר איזה תוכנה פשוטה להמרת קידוד של סרטים???
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי נגן מיני אי פוד והאוזניות התחילו לזייף, אני רוצה לקנות אוזניות שאני באמת באמת ירגיש הבדל באיכות (ולא סתם יוציא 200-300 שקל על אוזניות). אני יכול להוציא בסביבות ה300 אני מעדיף אוזניות שנכנסות לאוזן כי יותר נוח מבחינת תנועה וגם כי רוב הזמן אסור לי לשמוע (אני חייל) אז עדיף שיהיה אוזניות קטנות ויהיו ממש אכותיות ואם זה ממש ממש חריג אז אפשר הצעות לרגילות (עוצמה לא חסר הנגן הקטן הזה ממש מוציא עוצמה). בקשר לסגנון מוזיקה אני שומע מוזיקה מזרחית טראנסים מוזיקה ישראלית וMTV. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום האיפוד שלי נפל המון פעמים ולבסוף הכלב שלי הפיל אותו ורץ איתו בכול הבית והמסך לא נדלק אני יכול לשמוע מוזיק ויש אור פשוט אין כלום על המסך ואני לא יודע מה כדי לעשות האם יש חנות שיכולה לתקן את האיפוד חנות בנתניה הוא שאני צריך לשלוח אותו לידע והם לשלוח זה עולה כסף והם זה בטוח יגיע אליהם ואין ואיך אני יקבל אותו גם בדואר
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס קול אליו תתחבר המערכת הוא AUDIGY 2 ZS התקציב הוא בסביבות ה1000, אני מניח שאפשר לחרוג קצת אם יש שיפור משמעותי בתמורה לעוד קצת מזומנים. השימוש יהיה בעיקר למוזיקה (טראקים בעיקר) וכמובן גם משחקים. thanks in advance
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום,לחבר שלי יש מחשב נייד,והוא רוצה הצעה למערכת 5.1 עם כרטיס קול שגם יתמוך ב 5.1,ואם אי אפשר לחבר כרטיס קול פנימי למחשב נייד אז תציעו כרטיס קול חיצוני. וכל זה יסתכם בסך של 1500 שקל..המערכת תהיה בעיקר למוזיקה,אבל כמובן שגם לסרטים,הרי אין טעם ל 5.1,לכן הוא רצה לשלב. אז אם אפשר,אז תציעו את הכי טוב שאפשר במחיר הזה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לפני זה שאלה קטנה באתר של COWON אז כתוב כל מיני עידכונים של X5 זה כולל גם את ה-X5L? עכשיו לנושא המרכזי יש לי את ה-X5L כבר איזה חודשיים ועוד לא יצא לי להשתמש ב-OTG -להעברי תמונות ישר מהמצלמה לנגן ואין לי בבית מצלמה נתמכת ואני פה אצל חבר ויש לו מצלמה של פוגי נתמכת ואין לי מושג מה לעושת איך להפעיל את זה... אז הנה אני מבקש שתעזרו לי ותגידו לי מה לעשות איך אני מעביר את התמונות מהמצלמה לנגן? תודה גברים (תמשיכו לתת תשובות גם אם אתם חושבים שאני כבר לא אצל החבר...) חח
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי כרגע Logitech Z560 4.1 האם הZ2300 יותר טובים למוזיקה ? (הרי הם 2.1)
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אני יודע שאפשר לחבר דרך וידאו אבל בטוח יש איזה מתאם הרבה יותר זול מוידאו... פשוט צריך מתאם רק ליציאת וידאו.. אוודיו אני יעביר ישירות למערכת... למישהו יש מושג אם יש כזה מוצר? אם כן איפה אפשר להשיג \ לבנות לבד אפילו אם זה פשוט.. תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים 5.1 creative inspire T5900 יש לי כרטיס קול שתומך בהם על הלוח אם, אני יודע ש שלושת הרמקולים האחרים פועלים בנוסף רק כשיש סראונד אז רציתי לשאול אם יש איזה דרך לשנות ש כולם יפעלו ביחד גם כשאין סראונד הכוונה בשירים , משחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם , אני חדש פה , ורציתי לשאול אם יש כזה חוט (או דבר !) , שבצד אחד יהיו 6 RCA ובצד שני או 2 RCA או של 3.5 מ"מ ... ? פשוט אני צריך לחבר סאב - וופר למחשב , ובסאב יש לי 6 כניסות , ובכרטיס קול , אני יכול לחבר רק 2 RCA , ואז אותם אני מחבר למחלף ל - 3.5 ... (או אם יש כזה דבר , יעני חוט , אז אפשר ישר לחבר את ה - 3.5) ... תודה לעוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
רציתי לגעת אם אתןם מכירים חנות בארץ שמוכרת את הרמקולים האלה TRAVEL SOUND I-300 הנה לינק אתר http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=29&product=9022
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז היום קיבלתי את הh340 שלי והייתי שמח עד הגג, הטענתי אותו קצת והוא עובד יופי- רק מה פעם ראשונה חיברתי אותו למחשב הוא עבד, עשיתי לו ניתוק כמו שצריך, ועכשיו המחשב לא מזהה אותו... אני עובד דרך הusb2 על win xp pro sp2. המפרט בחתימה... אם למישהו יש השערות למה ומדוע שיזרוק- לא איכפת לי לנסות... קיצר אני ישחק עם זה קצת- 3 דק' וחזרתי לפורום...
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שמתי עין על המורל האלו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 נראים לי ממש טובים יש נתונים טובים וגם ביקורות טובות בזאפ(למרות שאני לא מחזיק מהביקורות שם). התקציב הוא איזה 600 שקל זה אפילו חורג מהתקציב יש לי כבר אחוריים של אינפינטי 100W RMS 6X9 הם ממש טובים. בנוגע למגבר חשבתי להביא LANZAR VIBE428 מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בין הIFP 700 לIFP800 לא מצאתי בכלל הבדלים..אפילו המשקל זהה, רק שגודל ה800 יותר קטן. (יש להם אותם נתונים מבחינת זמן סוללה וכל השאר) לעומת זאת, לIFP900 יש מסך צבעוני, יכולת הצגת תמונות, ו-40 שעות סוללה נטענת! ובאתר הם חוזרים ואומרים שהוא הFLASH הכי טוב שלהם - מבחינת איכות סאונד גם ההבדל הבולט לעין זה המחיר היותר יקר של סדרת ה900
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פעם קניתי מחשב NEWRON בחנות באג, הוא היה דפוק מאז ההתחלה, ומאז יש לי נטיה להתרחק מהחנות הזו השאלה אם שווה לקנות אצלם נגן MP3 שאלתי ואמרו ש IRIVER IFP795 עולה 500 שקל! נשמע לי חשוד, הכי זול באינטרנט עולה 660 שקל המוכר אמר אבל שידעו ביום ראשון בוודאות אחרי שהיבואן ידבר איתם
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-