אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
גם ל Zalman יש אוזניות 5.1 האם הם יותר טובות מהם??? כי יש לי את ה Zalman ולא ממש ברור שם אם הקולות מגיעים מקדימה, האחורי מעט יותר טוב האם כאן מקבלים הבחנה ברורה מהיכן הקולות מגיעים, ממש כמו שיושבים במרכז חדר עם רמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים, חג שמח! בימים אלה התחלתי להרכיב את המערכת סטריאו שלי. נכון לעכשיו יש לי מגבר סטריאו חדש של Pioneer דגם A209R. אני גם בודק רמקולים מדפיים מיד שנייה בסדר גודל של עד 2000 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך לשדרג את הכרטיס קול מהמובנה למשהו טוב יותר. השאלה שלי היא האם יש טעם, עם המערכת שלי, להשקיע בכרטיס כה יקר או שאפשר להסתפק בדגם "זול" יותר של Asus Xonar? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להכניס מערכת קונוע ביתית לסלון שלי (יש לי שם טלויזיה FHD 42") אני לא מבין כלום בעסק הזה, לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא 2000-3000 ש"ח - לא יותר מזה, כי אני יודע שבתחום הזה השמים הם הגבול. הנה הדרישות שלי מהמערכת : - מחיר 2000-3000 - קומפקטית, יפה, לא גסה, הרמקולים שלא יעמדו על עמודים (האחוריים בוודאי שלא, על הקדמיים - צריך לחושב- לא כל כך משנה) -שתתמוך בכל פורמטי האודיו למינהם. - אם צריך אז גם המלצה לנגן DVD שיהיה לה אך שיתחבר לטלויזיה בחיבור HDMI עם חיבור USB ויתמוך בכל פורמטי הוידיאו. -אני גר בנתניה אז אם יש משהו מהאזור - זה עדיף מאוד.. זהו.. אני מקווה שאני ימצא משהו שיספק אותי ולכם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הפדים הם של ג'רמי לין, שמכין בין היתר גם רצועות ראש של דנון וגרדו בנוסף לפדים לאוזניות מגוונות. http://www.jmoneyaudio.com/main.php החלטתי שנמאס לי מהבד המגעיל הזה (VELOUR) שיש לי עם הבייר ואמרתי וואט דה הל כבר יכול להיות.. 60$ דולר זה עלה (ואני מרשה לעצמי לרשום את זה בפומבי), 60$ ששווים כל סנט. איכות הבניה והתפירה (הכל בהכנה עצמית של ג'רמי) פשוט מדהימה. הפדים מספקים נוחות טובה (לא מתעלה אמנם על הvelour הרגילים של בייר) ואטימה, יחסית טובה יותר. ועכשיו לסאונד - השינוי הוא אדיר, בעצם אלו לא אותן אוזניות כרגע. הבאס בעל פירוט לא מהעולם הזה וניחן בניואנסים חדשים של ווקלים גבריים, תופים נשמעים מפורטים יותר ובעלי יותר תקיפה, גיטרות חשמליות, אקוסטיות, הכל מקבל נפח חדש שלא הו…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב. דודה שלי זקוקה לרמקולים בתקציב של 250 שח, היא לא פריקית של אודיו, ככה שרמקולים פשוטים יהיו בסדר. חשבתי בכיוון של 2.1 כיוון שרמקולים קטנים לא יתנו תדרים נמוכים. על איזה רמקולים מומלץ להיסתכל? אהה ועוד משהו שיהיו יפים למראה, כן המראה של הרמקולים חשוב לה. כמו כן תוספת קטנה על מנת לקבל משהו בהרבה יותר גם ישקל. עריכה: למה הרמקולים הם כל כך חלשים? 6 WRMS? אפילו שהם יהיו בעלי נצילות גבוהה, אני עם זוג רצפתיים ומגבר של 100WRMS, נראה לי אני לא אשמע בכלל את הרמקולים הקטנים האלה
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
2000 לרסיבר 2000 לרמקולים מיועד לסרטים ולמוסיקה עם דגש על סרטים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש ביכולתי לקנות את הכרטיס קריאטיב ב250 שקלים חדש (חו"ל) , השאלה אם "ההשקעה" כדאית והאם יהיה שינוי כולשהוא באיכות? יש לציין שיש ברשותי רמקולים Creative Inspire 5200 5.1 , תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בנושא ולא הגעתי לתשובה חד-משמעית. יש לי אורגן ישן של ימאהה מסוף שנות ה- 80 ככה. מסתבר, שיש לו יציאות MIDI. יש לי כרטיס קול שקניתי לא מזמן Asus Xonar D1 לצערי, אין לו יציאות מידי, וגם אין לי בלוח עצמו. האם בכלל הוא יכול לשמש כמקלדת שליטה? אם אני אקנה מתאם ממידי ל- USB. תהייה בעיה של השהייה עד שיופק צליל במחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ורציתי לקבל עליהם קצת מידע טכני וגם מניסיון אישי שהיה לכם עם הרמקולים הרמקולים מיעדים למוזיקה ואני הייתי רוצה לשים דגש על איכות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מזה Hz שאומרים נגיד מ 25 עד 25,000 Hz ומה זה אום נגיד אומרים 30 וסמל של אום כזה ומה זה db דציבילים או איך שלא קוראים את זה (זה הבאסים אם אני לא טועה..) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בלוח שייש לי יש סאוד סטרום איך אני מפעיל את הסאונד סטרום אמרו לי שצריך להפעיל איך מפעלים :-[ :'( בבקשה!! :'(
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שתומך ב HD - יש חיה כזאת? אני צופה בשידורי HD מהמחשב, ואני רוצה להעביר את השידור לטלויזיה שבחדר וחשבתי לקנות כרטיס טלויזיה ורציתי לבדוק אם יש דבר כזה, ומעבר לזה, אם יש המלצות למשהו ספציפי? תודה רבה, שי.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רמקולים קצת ישנים...,אני יודע. אני מתכוון לקנות כאלה ב450-500 יד שנייה. כאמור: Creative Labs Desktop Theatre 5.1 אני רוצה דעה ואם למישהו יש סקירה,-תודה.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום! צ'מעו.. יש לי בוחטה שירים.. והשם קובץ של כולם כתוב יפה.. כמו: Willie Nelson - Blue Skies אבל הIDTAG מבולגןןןן.. ואז באייריבר זה כתוב מסריח.. יש תכנה כלשהי שתכניס את שהקובץ הנ"ל לIDTAG? את שם האומן לאומן ושם השיר לשיר.. אם לא.. איך אתם כותבים את הIDTAG שלכם? יש לי מלא שירים וזה בלתי אפשרי לעבור על כולם.. תודההה
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן חברה.. כמו שאומרת הכותרת, החלטתי לקנות את נגן ה-mp3 של iRiver 195TC, המכיל 512 MB. השבוע אמי אמורה לטוס ללונדון. שאלתי היא, האם מישהו מכם, מכיר איזושהי חנות מרכזית של אלקטרוניקה בלונדון? כך שלא אצטרך לשגע את אימי? עוד שאלה, האם יש סיכוי שהמכשיר נמכר בדיוטי-פרי שלנו בנתב"ג?? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחים שלי נקרע לי החוט באוזניות האלה.. עכשיו, באוזניות האלה החוט שלהם יכול להתנתק לגמריי מהאוזניות עצמם ככה שיש לי צד אחד שמתחבר למחשב ובצד שני שני חיבורים לכל אוזניה... איפה אני יכול לקנות חוט כזה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול הזה http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=72480&saleNo=1475818 ואיבדתי את הדרייבר ואת הקופסא שלו... מישהו יכול לעזור לי להשיג את הדרייבר כדי שאני אוכל להתקין אותו?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם MSI K9N NEO-FV3 עם כרטיס קול מובנה, ובמחשב הישן יש לי כ. קול sound blaster live 5.1 של קריאטיב. יש טעם להעביר אותו למחשב החדש? , או שהם פחות או יותר באותה איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
דרישות: יציאת RCA(אנלוגי) וכניסת PL 6.3מ"מ. אני מנסה לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, להוציא איכות אודיו מקסימלית מהמחשב(שמשמש כמקור) ואיכות סבירה להקלטה של גיטרה חשמלית. אפשרות אחת שעלתה היא הASUS XONAR ESSENCE- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8074 עברתי על הביקורת בהיי פיי וראיתי את החסרונות שלו אבל לא מצאתי משהו יותר טוב במחיר הזה. הצעות, הארות והערות, יתקבלו בברכה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני חייל וברשותי נגן D2 אני שומע בו הרבה מוזיקה כ4 שעות ביום בדרכים אני מתלבט בין האוזניות הנ"ל ויש לי כמה שאלות איזה מהם יותר כדאי לי בתנאי שאני מחפש איכות שמע ובאסים נקיים כי שמעתי ששניהם אותו דבר? והאם כדאי לי לקנות אותם מKSP או איבורי?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת אם מישהו ניסה מערכת רמקולים או מערכת קולנוע ביתית בחדר ביטחון כי אמרו לי שזה מאוד פוגע באיכות היתי רוצה לדעת כמה זה נכון אם בכלל
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם; כמו שמצוין בכותרת, יש לי כרטיס SB live מהמחשב הקודם והתחלתי לחשוב אולי יהיה עדיף לחבר אותו מאשר הכרטיס המובנה על הלוח? יש לי לוח Gigabyte 945p-s3 לוח דיי חדש, ורמקולים Logitech z4 האם הכרטיס עדיף? האם הוא יספק לרמקולים עוצמה מלאה? תודה לעונים, -רון
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי סט של 5.1 למערכת קולנוע ביתית די ישן! של REC HCS-28 5.1 HOME CINEMA SPEAKER SYSTEM עכשיו לא יודע מה קרה אחרי שעברתי דירה פשוט נישרף לי מאחור החיבורים של הספיקר הימני... הספיקר מחובר בשני חוטים לא ב-RCA (לא זוכר איך קוראים לחיבור) וזהו לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-