עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מאד אודה לקבל את עזרתכם בשאלה הנ"ל. הצרכים שלי : בעיקר מוסיקה, במחשב. חשוב לי : יותר : איכות הסאונד במוסיקה, ופחות : ווליום ובאסים וכו' המחירים : SBS 370 ב 170 ש"ח INSPIRE 2500 ב 270 ש"ח. הביקורות בזאפ : מצוינות על שניהם, אם כי על הרמקול הזול יותר הביקורות קצת יותר טובות ! - ומכאן ההתלבטות שלי... אם הביקורות היו הפוכות, לא הייתי מתלבט ... מאד אודה לקבל את חוות דעתכם, במיוחד ממי שמכיר את 2 הרמקולים.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by MDK,

ממה שהבנתי, הרדיו משולב באוזניות, כלומר כאשר אני אחליף את האוזניות המסופקות לא יהיה לי רדיו ?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. מחר מגיע אלי האייפוד סוף סוף, ויש משהו אחד שאני עוד לא מבין.. יש עברית לאייפוד או שאין ? אל תמהרו לקפוץ עלי, חיפשתי בפורום, פתחתי תארדים על זה, ועדיין לא מובן לי אם יש או אין ! אחד אומר שכן, אחד שלא אז אני לא יודע. אני צריך בכל אופן את העברית גם אם זה לא רשמי, וגם אם זה הפוך, לא ממש משנה לי ! אם אין או שזה בפיתוח או משהו אז גם יעזור, עצם העובדה שיהיה לפחות. תודה

• 18 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by icebreak,

יתכן והחודש APPLE מתכוונים להכריז על גרסאות 2GB ו 4GB של ה IPOD SHUFFLE שלהם, בגרסאת FLASH ! כרגע אין אישור רשמי לזה, וניתן לראות באתרי מכירות כמו SHOPPING.COM שהמוצר קיים (ללא אפשרות הזמנה / מחיר עדיין)... אם באמת יש כוונה לשווק דגמים כאלו, הדבר יכול לתת זריקת עידוד חדשה לכל נושא נגני ה FLASH ולזכרונות ה FLASH בלי קשר... עד היום נאלצנו להסתפק בנגנים בגדלים של עד 1GB במקרה הטוב, וגם זה במחיר לא קטן. APPLE שכרגע עדיין שולטת בשוק הנגנים, יכולה עם הוצאה של מכשירים בגדלים כאלו גדולים, לגרום לשינוי בשוק, שבעקבתיו נראה ירידה במחירי הנגנים והזכרונות, ולכך שבעתיד נראה יותר ויותר נגני FLASH (על כל היתרונות) בגדלים של 2-4GB. לזה מצטרף ההודעה, כי SAMSUNG הודיעה על הורדת מכירים של 50…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם השאלה שלי היא אני יכול לחבר רמקולים של Creative 6.1 לכרטיס קול 5.1?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. טוב......ביום שלישי החלטתי סופית לקנות את ה G3 כמתנה לאחי ( איזה חמוד אני ... :-) . מיום רביעי אני הייתי בטיול של 4 ימים והנגן פשוט לא הפסיק לנגן....( גם אני שמעתי בו...) פשוט אחלה נגן איכות סאונד מעולה , מסך תצוגה גדול ונוח , עיצוב יפה , ממשק נוח ביותר , זמן סוללה אדיר....פשוט לא נגמר , אפילו הגדרתי שהמסך ידלק כל הזמן... , רדיו מעולה שקולט בחורים הכי נידחים , אפשרות הקלטה מהרדיו , איכות הקלטת קול מעולה, הקלטת ליין-אין משובחת ביותר, הבאנדל שופע ! --------------- * הנגן . * אוזניות איכותיות (שאין טעם להחליף) . * שרשרת יפה לתלייה על הצוור . * נרתיק טוב ששומר על הנגן מכל נפילה . * סוללה . * כבל ליין-אין . * כבל יו.אס.בי . * ספר הפעלה באנגלית . * ספר הפעלה בעברית . * דיסק עם…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by lior322,

hd212 px200 hd497 איזה אוזניות הכי טובות מאלה?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Noam V,

שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום פירמטתי תמחשב והתקנתי מחדש ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ..? תודה

• 13 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by crazy man,

היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  11. יש לי לוח MSI NEO 4 רציתי לדעת במה עדיף לי להשתמש בכרטיס קול המובנה או ב creative sound blaster live! ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. Started by aldema,

אלה ב230 ש"ח Luxeon EM4.1 1000W SUB + 4 Speakers קישור למוצר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 שווה לקנות אותם?? החלטה מהירה...

13. Started by MDK,

ראיתי שמוכרים בבאג. הם עולים כמו הIRIVER למיניהם וגם תוצרת קוריאה (שזה יוצא דופן) הנה לינק למוצר באתר: http://www.mpio.com/product/productview_fg.html?view=s

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by godfather5114,

שלום, קניתי את הנגן ( לא הסנסה). אז קודם כל, נגן מעולה יחסית למחיר שלו. השאלה- האם יש אפשרות לשנות ת'איכות של ההקלטה? הקלטתי עם הנגן ובווינאמפ מראה לי שהאיכות היא 33KBPS תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. או שאין דרכים אחרות להעלות שירים אלא בעזרת התוכנה של IRIVER? תודה.

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  16. אחרי שימוש ממושך :-\ הנה תמונה: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/0011400/0011430_04_max.jpg הכאב במיוחד בצד שמאל, הצד של החוט זה אמור להיות נוח מה עושים?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by MDK,

יש שני אתרים שזיהיתי כרלוונטיים: www.i-river.co.il www.arcadia.co.il איזה מהם הנכון? או שאין?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ofer_shm,

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3718,normal_sales המערכת הזו טובה? ואיך המחיר? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by vourt,

שלום, יש לי בעיה למקם את הסאב באזור הקידמי, ויכול רק למקם אותו מאחורה לייד הרמקולים האחוריים על הרצפה, יכול להיות שאאבד איכות כך? - רמקולים של MEGAWORKS 550 - עם כרטיס קול AUDIGY 2

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by efig,

שלום! :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי: לחברה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות כמתנה מערכת סטריאו איכותית, במחיר של עד 600 או 700 ש"ח. היא לא צריכה להיות גדולה אלא פשוט טובה ואמינה. עדיף שיהיו לה רמקולים נפרדים, וזה לא נורא גם אם נחרוג קצת מהתקציב... לי בבית יש מערכת של AIWA מדגם LCX-137, ואני מרוצה. הייתי רוצה משהו דומה, אבל אולי קצת גדול ורציני יותר. אשמח לשמוע הצעות! בתודה מראש, אפרת נ.ב. אפשר לכתוב לי גם ל-efi_g88@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  21. Started by Chymes,

מצאתי את הנגן הזה בזאפ ב-850 ש"ח. שווה או לא שווה? למישהו יש ניסיון עם הנגן / חברה? נ.ב שמעתי שמועה ש-KISS מייצרים בדנמרק. מישהו יכול לאמת או להפריח את השמועה?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by Sa,

התקציב הוא ככה עד 300 דולר גג. עכשיו הנקודה היא שהייתי כולי באופוריה ואמרתי בטח בוא ניקנה את ה x5l בחירגה קטנה... אך שלפתע תפסתי את עצמי... האם הווידיאו במכשיר מפצה על גודלו הנורא ? הבנתי שישנה בעיה גם בסיווג של השירים בתוך המכשיר... חשבתי לעצמי אולי אני אקנה H10 20 גיגה ואני אסגור עניין? עכשיו פה זה המקום שלכם. אני פתוח להצעות בעיקרון אני מחפש נגן שיכול להיכנס לכיס... זמן סוללה רחב... ו20 גיגה. הווידיאו הוא סתם גימיק שאני אתלהב קצת על החברה לא מעבר. ולכן הוא לא שיקול

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by big mam@,

אחרי שההורים שלי חזרו מחו"ל ולא מצאו בשום חנות אייריבר אז החלטתי להזמין בארץ. מאיפה הכי כדאי להזמין אייריבר H10 במחיר הכי נמוך ומשלוח חינם? מפה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8977

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by GhostCow,

איפה בארץ אפשר לקנות עריסה ונרתיק לX5L (בנפרד) ? נכון שיש כזה סרטון פתיחה במכשיר שעושה כזה: COWON - DIGITAL PRIDE. איך אפשר להחליף את זה במשו אחר?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by MDK,

הבנתי שיש לו סוללה פנימית של 40 שעות(!!) שזה טוב, וחוסך קניית בטריות חיצוניות.. הוא גם אמור להיות הFLASH הכי טוב של IRIVER (כרגע לפחות)

• 5 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים