עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by spz,

בוקר טוב לכולם... אז ככה.... כרגע יש לי בחדר את הרמקולים ATP3 שאיתם אני רואה טלויזיה/ משחק בפס2/ שומע מוסיקה. אין לי כוונה לחבר אותם למחשב, אלא אם כן אני יקנה זוג רמקולים חדשים. בכל מקרה, אני בן אדם שאוהב מוסיקה, במיוחד אלקטרונית (האוס וטראנס בעיקר), בשביל זה אני צריך רמקולים ממש טובים כל עוד התקציב מאפשר . פעם אחרונה שקניתי זה היה את הATP3, עכשיו אני חושב אם כדאי לשדרג את החדר ברמקולים חדשים. חיפשתי רמקולים בתקציב (עד 600... אפילו לא) והיחידים שמצאתי "ראויים" הם הAL 2100 קרייטיב ולוג'יטק. ה2100 נראים הכי מתיאים כין אין לי צורך ב5.1 או 4.1, אני צריך 2.1 וזהו. השאלה הגדולה בעצם היא האם יש הבדל מורגש בין הATP3 לבין ה2100? אם כן איך הוא מתבטא? עריכה: עכשיו ש…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את כרטיס הקול onboard שלי למשהו טוב יותר. אין לי רמקולים למיניהם (5.1, 7.1), מה שכן יש לי זה אוזניות, כך שאני צריך עזרה בבחירת כרטיס-קול טוב, שהדברים היחידים שיהיו מחוברים אליו הם אוזניות ומיקרופון... תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by amit_amit,

או שאני צריך להמיר את השיר לפורמט אחר ועוד איזה כרטיס קול כדאי לי בשביל מוזיקה וסרטים של 7.1 ערוצים? אין הגבלות תקציביות

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. Started by פיסטוק,

שלום לכולם אפשר לקבל המלצות לכרטיס קול איכותי אשר ישמש אותי רק למוסיקה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום נמאס לי מהרמקולים הם תופסים לי מקום על השולחן אז תליתי רמקול אחד ואחד סמתי על המסך של החשב רציתי לדעת האם הרמקול יכול לפגוע במסך בוא שהמסך יכול לפגוע ברמקול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by Mighty,

הודעתך נערכה והדיון ננעל מאחר והוא עובר על חוקי הפורום. מכירה של מוצרים אפשרית אך ורק דרך ה-TRADE ZONE שעמלנו עליו ימים כלילות במיוחד לשם כך.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by Natan_Rozen,

שלום רב, החלטתי להעיף את הרמקולים המעצבנים שלי (לא שומעים בערוץ השמאלי בגלל תקלה בהם), אז ככה: -הרמקולים הולכים להיות תלויים על הקיר במקביל, אז לכן שיהיה להם צורה שתאפשר את תלייתן על הקיר. -הרמקולים הולכים להשמש כעיקרון לשמיעת שירים, אני לא מחפש איזה איכות בשמיים, שיהיה אפשר לשמוע נורמאלי. -עיצוב כסוף - חובה. מחיר: גג 300. זרקו הצעות ! ;D תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by MDK,

היא פשטה את הרגל שוב או משהו? : לא ראיתי כרטיסי קול של HERCULES בשום מקום ויש לי אחד במחשב

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by inbar,

האם הוא אמיתי או שהוא בדיוק כמו היציאה לאוזניות?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום וברוכים לת'רד ה"מה יש לכם" של פורום אודיו וקולנוע ביתי בת'רד זה תציינו (או תתנו לינק למוצר באתר החברה) אילו מוצרים מתחום האודיו והקולנוע יש לכם. מגניב?כן אם תוכלו גם לתת פירוט או ביקורת קטנה על המוצר זה יהיה אחלה בחלה. טוב אני חושב שכתבתי כל מה שצריך אז אני אתחיל: -יש לי אוזניות סטריאופוניות של VIVANCO מדגם sr-620 (הייתי נותן לינק לאתר אבל הכל כתוב בצ'כית או רוסית), לפי דעתי הלא מקצועית הן בעלות איכות חומרית מצוינת חוץ מהבד הפנימי שנוהג לתקלף. הסאונד מדהים לפחות לטעמי עם שילוב טוב של buss, אפילו בהגברה גבוהה. חוץ מזה הם כיפיות, עם כבל ארוך (3 מטר~), ונוחות לזמן רב (למשל שהייה במטוס ל16 שעות). נ.ב: שכחתי לציין שהן אוזניות צדפה, כלומר מתלבשות על כל האוזן. ולא…

• 133 תגובות
    • 16k צפיות
  11. Started by bigfoot1,

1)יש לי רסיבר אני רוצה לחבר אותו ליצאה הדיגטלית האם קיימת יצאה כזו באוודיגי ווליו? 2)איזה כבל אני אצטרך? 3)מה ההבדלים בין הווליו לגרסאת הLS? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by theenema,

יש לי כרטיס קול און בורד שעשה לי בעיות (SoundMax) קניתי כרטיס קול PCI אחר,פשוט. איך אני מסיר אותו (הכרטיס הישן) וגורם למחשב להתעלם ממנו ולהתקין את החדש?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by eyalbi007,

האם מישהו מכיר דרייבר שאוכל בעזרתו להשתמש באייריבר עם win98? תודה.

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by marvje,

הייתה לי בעיה בכרטיס קול המשולב שבלוח אם שהחיבור למיקרופון נדפק, גרדתי כסף קניתי כרטיס קול חדש היום ב 70 שקל :[ חיברתי הכל וזה אני מחבר תמיק לא שומעים כלום, רק שאני נותן נשיפה חזקה על המיק רואים כזה משהו קטן ברשמקול.. איך אפשר לסדר את זה ? (ניסיתי דרייברים הכי חדשים 5.12.01.0644 [ניסיתי גם את של ווידנוס], והעוצמה על הכי גבוה בדקתי אלף פעם... וגם במיקסר הכל על הכי גבוה). הכרטיס קול זה CMedia PCI CMI-8738. תודה אני כבר נואש :<<

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by הוא,

רכשתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל ויש משהו שמפריע לי.. משום מה האוזניים מתעייפות מהר מאוד מההאזנה להם, יותר מבאוזניות אחרות, אחרי שעה של האזנה קשה לי מאוד להמשיך, זה נעשה מאוד לא נעים.. זה קורה לעוד מישהו? נורא חבל לי כי האוזניות באמת מצוינות, אבל אי אפשר להאזין להם לאורך זמן! מה עושים??

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by vourt,

יש לי את המערכת של MEGAWORKS 550 CREATIVE עם כרטיס קול Audigy 2 Value מישהו מכיר או יודע למה הוא נותן רק כשמפעילים את האפקטים של creative כמו הCMSS 5.1 ולא ישירות מסרטי הדיוידי ? אי אפשר לבטל אופציה זו ופשוט שינגן כמו שצריך 5.1 רגיל בלי כל האפקטים ההרסניים האלו?? תודה!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by durango,

היי, בניתי רשימת שירים אישית במדיה פליייר ואני לא מצליח להעלות את הרשימה מהמדיה פלייר למכשיר עצמו. המחשב מוסיף את השירים שכבר נמצאים ברשימות אחרות למכשיר ללא כותרת ב-playlists. אגב, בתוכנת אייריבר פלוס אין בעיה... מישהו יודע איך ? או למה זה? ??? תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. הוא בגודל 512 מגה ביט... תודה מראש, מתן.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by klayman,

למישהו יש מדריך מפורט של התוכנה הזו ? איך לקנפג שמה הכל ? אני מחובר עם המחשב לרסיבר שלי בחיבור אופטי, וחלק מהסרטים שאני מוריד עושים לי בעיות ב AC3, אז אני רוצה לסדר זאת אחת ולתמיד

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by MDK,

ממה שראיתי יש 2 חנויות אינטרנט ישראליות שמוכרות אבל אבא שלי רוצה לקנות בחנות נורמלית. לשקם אלקטריק יש רק את הדגם 512 מגה ובכל שאר החנויות בכלל לא שמעו על החברה

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר של Marantz, ואני מעוניין לחבר אותו למחשב. במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 אני לא יודע אם הוא תומך בכל המפענחים האלה: DTS-ES Matrix, , Dolby Digital-Ex, ProLogic II 1.אני צריך כרטיס קול טוב יותר? 2.מה עוד צריך למחשב לסאונד סראונד מושלם? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by InFecT[0]r,

האם ניתן לחבר 6.1 לכרטיס 5.1?? :

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  23. Started by pom23,

כשאני מחבר מכשיר למערכת המערכת לא מנגנת דברים מסויימים, לדוגמא: הגיטרה הראשונה ב-WISH YOU WERE HERE, הגיטרה ב-STAIRWAY TO HEAVEN והבתים ב-ELENOR RIGBEY, האם יש דרך לתקן את זה? תודה רבה, רועי

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. שלום יש לי את הרמקולים האלה השלט שלהם מציק לי הוא קל ולא יציב וכל הזמן הוא הפוך בגלל החוט וזה לא נוח אז פתחתי את השלט ושמתי שם מין משקולת קטנה ובשביל שהיא לא תרעיש סמתי גם נייר ואני רוצה לדעת האם המשקולת ונייר יכולים להרוס משהו בתוך השלט והאם זה בטוח להשאיר אותו שם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שימו לב שבתמונה הבאה יש לי Operation ויש לזה שתיי אפשרויות Dc ו AC/SUBSONIC. עם אני מחליף ביניהם שום דבר ל קורה והמוזיקה ממשיכה לנגן כרגיל. אז השאלה זה מה זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים