אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי לעבוד עם המסך מול המחשב - כואב בעיניים כרגע עם מסך Samsung 49 Ultrawide מעוניין לעבור לעבודה עם מקרן במחשב במקום המסך למישהו יש המלצות? ניסיון? מעוניין במקרן באותו סגנון של מסך Ultrawide חשבתי על מקרן קצר דגם LG HU915QE אשמח לעצות והמלצות ממי שעובד עם מקרן במחשב או להפנות אותי למי שאתם מכירים שעובד עם מקרן במחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
- 1 follower
-
-
יצא לי לראות בטלויזיות הגדרת סאונד שהיא על BBE, גם במערכת סטריאו המעפנה שלי יש BBE.. חיפוש בגוגל הראה על High Definition Sound ? נשמע קצת מוזר ? אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הגדרה מדוייקת יותר לדבר, כאשר אני מוריד את הרמה במערכת חלקים שלמים נעלמים מן הסאונד, מעין כזה הד מסויים, מהו פשר הדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלויזית LCD מדגםFullHD Sony bravia kdl 40-4000 וכרטיס המסך שלי הוא Geforce 8800 GTX עם 2 יציאות DVI קניתי קבל שקצה אחד שלו הוא DVI והשני HDMI וחיברתי את המחשב לטלויזה המחשב אכן מזהה את הטלויזה ומוסיף לי אותה, הוא אפילו מזהה את הדגם ומכנה אותו SONY TV עד כאן הכל בסדר .... הבעיה היא שלא משנה על מה אני לוחץ או משנה בהגדרות בווינדוס וב nvidia control panel עדיין אני רואה בטלויזה תמונה שחורה! .... ממש כאילו שום דבר לא מחובר מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לשנות משהו בהגרות במחשב או אולי בטלויזה אני יכול לשחק שניסיתי להוריד רזולוציה וכל מיני משחקים שום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/79ha4ewm/1 אני מתכנן לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה ללא חיבור hdmi. הייעוד הוא צפייה בסרטים. האם יש טעם לחבר את המחשב לטלויזיה או שעדיף לצרוב על דיסק ולצפות בdvd רגיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
כרטיס מסך, כרטיס קול ודיסק קשיח. כרטיס מסך עדיפות ל nvidia pci-e כרטיס ממוצע + רק שיתאים לחיבור ק"ב. כרטיס קול מינימום 5.1 וכמובן שיתאים לחיבור לרסיבר. דיסק קשיח כמה שיותר שקט כמובן ועם זאת, שיהיו לו ביצועים טובים. על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מפרט שלי P42800 גיגה זיכרונות כרטיס מסך 6800GT לוח GIGABYTE של SIS?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אנשים הורדתי למשל לוגו לפתיחה של הנגן (מאתר היצרן) הבעיה שלא הצלחתי להבין איך אני מעדכן אותו למכשיר... ניכנסתי גם לביקורת שנתנו פה באתר ויש שם הסבר אבל גם ככה לא הצלחתי משהו ניתקע לי שם.... משהו יכול להסביר לי בבצורה מפורטת יותר? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שימוש -מוזיקה וסרטים. בעיית מקום ולכן 2.1 עד 500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות נגן MP3 של IRIVER אם מישהו יודע קישור של חנות/אתר/חברה/ייבואן שמוכר ושולח לארץ עדיפות לזול
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לאחראי הפורום. כדאי להפריד לפורום נפרד בין נגני MP3 למיניהם למערכות קולנוע ואודיו. רוב הנושאים כאן שייכים לנגנים ואוזניות. לתשומת ליבכם.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום. קניתי את המחשב החדש שלי אבל בחנות אמרו לי שכרטיס הקול שאני הזמנתי "CREATIVE AUDIGY 2 ZS" לא נמכר אצלהם יותר (SKYPC) לפי מה שהמוכר אמר כמובן. אז הוא המליץ לי ללכת על הכרטיס המסך הזה:M-Audio Revolution 5.1 אבל הקטע שהפרש המחירים בין השניים הוא 150 ש"ח והשאלה אם זה שווה את ההפרש הזה? אני בסה"כ רוצה כרטיס מסך טוב למוזיקה, סרטים ומשחקים. לא צריך להיות יותר מידי יקר כמובן. מה אתם חושבים? להישאר עם M-Audio או לקנות כרטיס קול אחר במקום אחר? תודה מראש לעונים עריכה: דיברתי עם החנות ובסוף לקחתי את הכרטיס קול: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
קניתי תנגן הזה לפני יומיים וחיברתי הכל חיבורי video לחיבורים בטלויזיה ב avi4 אבל כשאני בא לשים דיסק dvd שיש בו רט hd 720p הוא לא מסכים לקלוט האותו וכתוב לי שהדיסק לא נקרא ניסיתי הגדרות לחבר מאחורה בנגן כבל hdmi לא עזר.אני מיואש מה לעשות כדי שהוא יקרה תדיסקים? הדיסקים הם dvd-r .תודה מראש וחג חנוכה שמח לכולם.מקווה שיש משהו שמבין בזה! זה הנגן שיש לי למה הוא לא קורא ת hd? והאם אפשר לשים לו דברים של divx? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=19046&VariantID=19047 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=336&ProductID=19048&VariantID=19049 זה עוד מידע על הדגם אם אתם צרכים!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים IAUDIO X5L ורציתי לשאול רק שאלה קטנה לפני שאני מבצע את הרכישה. האם ההעלאת הקבצים אל האי אודיו כרוכה בשימוש במתאם או שניתן להעלות קבצים ישר אליו ללא גורם שלישי ... כי ראיתי שבדגמים אחרים שלהם אתה חייב להשתמש בעריסת הטעינה או בסוג של מתאם קטן... אבל בדגם X5 ישנו USB HOST האם ניתן להעלות קבצים למכשיר דרכו? המון תודה מראש עידו
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
לא בטוח שמתאים לפה , במקרה ולא אז תגידו לי לאיפה כן , איך ניתן לנייד מערכת סטריאו ? כדי שיהיה אפשרי לקחת אותה לים וכאלה בבקשה תעזרו לי (:
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 250ש"ח עם חריגותי של 15 ש"ח לא יותר. אני רוצה "איכות" כי נמאס לי מהאוזניות ב-60 שקל שקניתי כל הזמן ונהרסות אחרי 3 חודשים. מטרות: 1.האוזניות מיועדות בעיקר למוסיקה אבל גם למשחקי רשת(TF2 ו-CS)כל השאר פחות מעניין אותי 2.חשוב שהאוזניות יהיו אטומות. 3.שהמיקרופון יהיה איכותי(שישמעו כמו שצריך במשחקי רשת)ולא שולחני!!! שמעתי ביקורות טובות על הHD 457 איך הם ביחס ל-HD202? על המיקרופון אני סגור לכחת את של זלמן. אם יש למישהו להציע משהו יותר טוב מוזמן. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים LOGITECH Z640 5.1 http://www.techwarelabs.com/reviews/audio/logitech_z640 וכרטיס קול XFI. האם אני אמור להפעיל את ה BASS REIDRECTION ? וגם Subwoofer Gain (+15)DB? ולכוון ב Bass Redirection Crossover Frequency 80Hz THX tm האם לכוון גם במצב ENTERTAINMENT MODE וגם במצב GAME MODE? כי לא הבנתי מתי צריך להפעיל את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מישהו יודע אם creative הוציאו גרסה עברית לזן או שמישהו ברשת עשה זאת?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי באייבורי את ה-SOLO6C. הכל עבד מצויין עד אתמול, פתאום הם הפסיקו לעבוד. החליפו לי אותם לחדשים, ובחדשים יש בעיה אחרת שלא הייתה בקודמים שנוצרים עיוותים בסאונד, במיוחד עם באסים, אך גם לא בעוצמה חזקה במיוחד (גם בחצי מהעוצמה המקסימלית). כתבתי לאייבורי והתייעצתי איתם מה לעשות. לזכותם של אייבורי ייאמר שחזרו אלי מהר מאוד והציעו לי להחליף לזוג נוסף של SOLO6C או לדגם אחר וכאן ההתלבטות שלי. הרמקולים הקודמים שלי (כרגע אני משתמשת בהם במקום ה-SOLO6C התקולים) הם Altec Lansing FX 6021. האם להישאר עם ה-FX 6021 או להחליף לדגם אחר? אם להחליף אז האם לקחת זוג SOLO6C שלישי או לקחת רמקולים אחרים באותו טווח מחירים (+- 100-200 ש"ח)? האם יש רמקולים אחרים מומלצים בטווח המחירים…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על הלוח של epox 8rda+ nforce2 ויש לו באפשרויות של windows לתת אות דיגיתלי ביציאה אבל היציאות שיש לי הם רק של בננה ולא rca ,ולרסיבר שלי יש כניסה דיגיטלית קואקסיאלית(rca יחיד-לאleft right),האם אפשר להשיג כבל מבננה לrca יחיד והאם זה מה שיעזור לי.אני יודע בכל אופן שאפשר לקנות תוספת ללוח של spdif עם יציאות אופטיות,אבל לא יודע איפה ניתן להשיג. אנה עיזרו לי להבין איך משיגים AC3 עם הכרטיס קול בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
משחק משחק בשם אמריקס ארמי ... והחלטתי להשתדרג קצת. .... אני גם בונה מיקסים ורציתי לשמוע יותר באיכות עכשיו הכי טוב לתקציב שלי זה הקרטיס קול הזה : Creative X-FI Xtreme Audio PCI Express http://www.goldtop.co.il/show_detail...3721&catid=900 בחנות הזאת המחיר יקר אבל בKSP זה ב300... עכשיו , אני רוצה לדעת אם הכרטיס קול מתאים ללוח אם .... הלוח אם שלי: ASUS P5K SE לגבי רמקולים אני מאד השקעתי בהם 3 רמקולים קטנים ואחד גדול צליל באס סט של 400-450 , אני משחק עם אוזניות של 150 שקל שזה סביר לי .... כך שיש לי כרטיס קול מובנה ששוה במקרה הטוב 50 שקל .... והחלטתי להשקיע. שאלה סופית: האם כדאי לי לקנות את הקרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש לי בו מבחר יפה של סדרות וסרטים. אני רוצה ליצור VOD ביתי כך שמכל הטלוויזיות בבית יוכלו לגשת אל הכונן ולצפות בתוכן שלו. הרעיון הוא שיוכלו להשתמש בתכנים שעל הכונן באמצעות תוכנה כמו BOXEE או XBMC. השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך בשביל לגרום לזה לקרות. אני אתחיל ממה שאני יודע ואני אשמח להכוונה בנושא מחברי הפורום: ברור לי שאם אני רוצה שכל אחד מחברי הבית יוכל לצפות בסרט/וידאו שונה בו זמנית, ליד כל טלוויזיה אני צריך מחשב. אני תוהה אם אין דרך זולה יותר מלרכוש מחשב לכל טלוויזיה. אם כל הסיפור של לצפות בתכנים שונים יתברר לי כיקר מדי אולי אעשה את זה בהדרגה ובשלב הראשון כולם יצפו במה שמשודר באותו רגע מהמחשב המרכזי. במידה וזה המקרה, אני תוהה איך אני …
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על שני המוצרים האלה ומי מבין שניהם יותר טוב ויש לו איכות סאוונד יותר איכותית ויותר עשירה ומדוייקת? http://www.audioengine.co.il/tech.htm http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי LCD של HAIER דגם L37A8A, היא מחוברת עם חיבור SCART לממיר של יס. יס משדרים חלק מהתכנים בפורמט 4:3 וחלק מהתכנים בפורמט 16:9. כאשר אני עובר בין תכנים שמשודרים בפורמט שונה, הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה בהתאם לתוכן המשודר. כלומר, שאם אני צופה בתוכן של 4:3 הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה ל-4:3 ולהיפך. חיפשתי בהגדרות של הטלוויזיה ולא ראיתי אפשרות לבטל את זה. מישהו יודע למה זה קורה? איך מבטלים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-