אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כולם לחתום בלינק הזה: http://www.petitiononline.com/crtvhbrw/petition.html כדי שcreative ישימו עברית בנגני הmp3 שלהם (נפח מעל 1 GB) בבקשה לחתום! בבקשה להפיץ את הלינק, ולחתום בהמוניכם! גם אם לא אכפת לכם, בבקשה לחתום! עברית זה חשוב! בבקשה http://www.petitiononline.com/crtvhbrw/petition.html
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה אני רוצה לציין להצלחתי להוסיף עיברית ל firmware בשביל ה iriver ihp-120 זה רישוני ביותר (לפני בערך רבע שעה) אבל זה עובד כמובן הפוך ורק כשלוחצים play מי שרוצה לנסות שיצור איתי קשר תמונות בקרוב בשעה זו אני רוצה להודות מאוד מאוד מאוד ל stripwax ול ohad שעזרו לי בלעדיהם זה לא היה קורה אז תודה לכם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי זה ייתן זריקת מרץ למתחרות. לכתבה ב YNET: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/979/395.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תעידכון לאייריבר עם העברית ההפוכה אבל אני רואה בעברית רק את השם של השיר שמתנגן!! מישהו יודע איך אני עושה שברשימת קבצים אני יראה אותו גם בעברית??
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מחפש זוג רמקולים קדמיים איכותיים וטובים למוסיקה משחקים קריוקי וכדומה..התקציב 3500 ש''ח..עד גובה 80ס''מ.. ושהרסיבר kenwood krf-v7030d יחזיק אותם..חשבתתי על אלה http://www.crazyedi.co.il/products/5187
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי 1200 שקל, ברצוני לקנות רמקולים מדפיים (קדמיים). חשבתי על הורפדייל 2080, אני יכול לקחת אותם בחנות פיוז ב-1000 ש"ח במזומן. השאלה אם כדאי לי לשקול רמקול אחר בתקציב הזה או שללכת עליו ללא שום חששות. אחרי הכל למרות שאני מכיר את החברה ת הדגם הזה לא מכיר, לא ראיתי בשום מקום, לא מצאתי עליו שום דבר באיטרנט. העניין דחוף, אני חייב לקנות כבר את הרמקולים ! (אפילו היום אם יתאפשר לי)
-
- 46 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום זה שוב אני בקשר לאוזניות. אני חייב אוזניות טובות ואין לי אפשרות לקנות מחו"ל וגם אין לי סכום כסף גדול מדי להוציא (400 שקל בערך) אז שמעתי שה-Grado sr60 הן אוזניות בעלות איכות סאונד טובה ושהן איכותיות אבל החסרון שלהן זה שהאוזן מתעייפת מהר מאוד מלשמוע בהן ושאין לא נוחות אז רציתי לדעת אם זה משמעותי או שמתרגלים לזה וזה רק מציק בהתחלה. מצד אחד אני חייב אוזניות אז אם זה משהו לא רציני אני אקנה אותן אבל אני לא רוצה לקנות אוזניות שאני לא אשתמש בהן בגלל אי נוחות. מה אתם אומרים מהניסיון שלכם?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מתלבט אם להשקיע ברמקולים המעולים JBL ENCOUNTER. אני מודע לאיכותם, שכן אני בעל דגם הCRETURE. בביקורות שונות נאמר שמי שרוצה את האיכות של הקריצ'ר בתוספת עוצמה, יקח את האנקאונטר.. אבל המחיר.. די גבוה. אולי מישהו יכול להמליץ על רמקולים איכותיים מאוד במחיר של עד 500, 550 ש"ח? או שמה ללכת על האנקאונטר?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מכיוון שה-ATH-A900 שלי יוצאות לגמלאות מוקדמת(הן רק בנות 6 וכבר מגלות סימני שבירות, אבל על כך בנושא אחר), התחלתי לחפש אחר אוזניות סגורות חדשות. אך נראה שקיים מחסור במידע על רמת האטימה בפועל של אוזניות(בעיקר פול סיז, ב-IEM יש יותר מידע, אך גם לא מאורגן). אשמח לכול חוייה על רמות אטימה, לא דווקא בסביבה רועשת במיוחד - סביבות של בית שגרים בו עוד אנשים \ משרד ממוצע גם יתקבלו בשמחה. התרשמויות של אנשים בסביבה על רמת הדליפה יהוו פלוס רציני. אבקש ממי שכותב שיציין כול התרשמות שיש לו מאוזניות מסויימות, אפילו אם מישהו אחר כבר כתב התרשמות דומה(צורת הראש\אוזניים משפיעה מאוד על האטימה, אז יהיה נחמד אם יהיה רפרנס רחב ככול הניתן) בתקווה שיאסף מספיק מידע(אפרסם מאוחר יותר בפורומים אחרים גם) א…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה העיקרית בכותרת. האם בכלל שווה להשקיע בחברה הזאת? אני חושב שלא, אבל אולי חכמים הרבה יותר ממני יגידו דווקא ההפך. -תודה. כמו כן מעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים מנוסים עם החברה.
-
- 7 תגובות
- 21k צפיות
-
-
כרטיס קול ?CREATIVE 5.1 Live Value? לרמקולים Inspire T2900 ? ישנה מאוד את האיכות? למה בכלל צריך ת'כרטיס קול? תודה!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עד איזה תדר הסאב של הלוג'יטק Z5500 יורד והאם הבאס איכותי או שנותן אפקט "בומי". רציתי לדעת גם אם המערכת הזאת איכותית (במסגרת התקציב) גם לשמיעת שירים (סטראו)?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
עד כמה טוב הכרטיס קול בלוח אם חדש ? ולאיזה כרטיס קול ניתן להשוות אותו ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הסאונד של המחשב, יש לי כבר כמה שנים טובות מערכת פשוטה luxeon logicfox t5.1 שאני חייב לציין שיחסית למחיר היא מצוינת, מחוברת לכרטיס OB. השאלה לגבי היציאה היא בגלל שלא מצאתי כרטיס קול במחיר נורמלי 300-400 עם יציאה אופטית, אבל לכולם יש SPDIF. האם להתעקש ולקנות רק כרטיס עם יציאה אופטית או שSPDIF עם כבל טוב יעשה את העבודה? אני מתכנן לקנות את הרמקולים האלה: Wharfedale MOVIESTAR http://www.wharfedale.co.uk/images/range_models/range_11/model_103/finish_11/preview_1.jpg http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=11 בעקרון זו הבחירה שלי אבל באותו תקציב נכנס גם InfinityוTSS450ו וגם JBL, על מה אתם ממליצים? לגבי מגבר אני עוד לא סגור, אין לי יותר מידי כסף ככה שאני ד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה כרטיס קול טוב - אני כרגע משתמש בסאונדמקס המגעיל של אינטל - משפיע על שמיעת מוזיקה במחשב?? כל מה שאני עושה זה שומע מוזיקה במחשב עם אוזניות... עד כמה כרטיס קול איכותי ישפיע על הסאונד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהליין. אז אחרי שזיגזג אכזבו אותי ולא השיגו לי את הכרטיס. ניסיתי להזמין מ PCHARDWARE.CO.IL שגם היום הודיעו לי כי לא יעלה בידיהם להשיג את הכרטיס הזה בתקופה הקרובה...אם בכלל... האם יש מקומות שכן מוכרים אותו? במחיר סביר? האם שווה? אני חושב כבר לקנות את ה GXP אבל נראה לי זה סתם זריקת כסף לדבר שאני לא באמת אשתמש בו...כלומר, אין לי צורך בחיבורים הללו... אני רוצה איכות סאונד ל MP3 משחקים וסרטים לפעמים... מה לעשות??? תודה מראש אמיר מיואש.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני צריך שזה יהיה מחובר גם לlcd וגם למחשב .... הוצאתי הרבה על המשחב לא נשאר לרמקולים .. עדיף רמקולים של logitech או של כל חברה ידועה אחרת או מערכת קולנוע ביתי פשוטה באותו מחיר שכוללת dvd ו5 רמקולים של 40-60W וסאב בופר אני צריך שזה יהיה מחובר לשתיהם בוא זמנית כח הזמן..זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של DFI דגם Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus, וכמו בכל לוח, יש עליו כרטיס קול מובנה, בנוסף יש ברשותי AUDIGY 2 ZS שכרגע מורכב... המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית מאוד איכותית שכוללת רמקולים של חברת B&W מהדגם הכי גבוהה של סידרת 6... ככה שאיכות חשובה לי... ראיתי שקיים יציאה אופטית על הלוח אם, ב AUDIGY אין ואני מסתפק ביציאה דיגיטלית... מה לדעתכם יהיה עדיף מהכרטיסים... תודה עריכה, הנתונים על הכרטיס קול המובנה, מהאתר של DFI, Audio Realtek ALC885 High Definition audio CODEC 8-channel audio output DAC SNR/ADC SNR of 106dB/101dB Full-rate lossless content protection technology Optical S/PDIF-out and coaxial RCA S/PDIF-out interfaces מה עדיף הו…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי DVD של LG. הדגם הוא: LLH-CX245W כאשר אני צופה בסרטי DIVX ומנסה לצפות בתרגומים מקבצי SRT אני מקבל ג'יבריש על המסך. הבנתי שאפשר להריד דרייוורים כדי לעדכן את ה-DVD. מאיפה אני יכול להשיג דרייוור לדגם שלי (חיפשתי גם באתר החברה ולא מצאתי) ואיך בדיוק מתבצע העידכון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמריקאי או ארופאי(US או ER), ומה בדיוק ההבדל בינהם?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל וקיבלתי אותו לפני יומיים(היה לי עם מה לשחק בחג ;D) קיצר שגלשתי לאתר שלהם הוא מצא לי 4 מכשירים על אותו שם של דגם (מן הסתם גרסאות למדינות שונות) רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לבחור כדי לא להרוג את המכשיר שלי ורוצוי תשובה מבעלי ניסיון עם המכשיר הנ"ל וגם איך אני יודע מה גרסת הFW הנוכחית במכשיר?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי את הצורב 3899 של hyundai שתומך DIVX ו XVID וכל החרטה הזה. באתר של אימיול הישראלי שמו עדכון FW שמאפשר תמיכה לנגן בכתוביות בעברית. צורבים את ה IMAGE מכניסים ל DVD וזה מעדכן. השאלה אם זה משהו ניסה את זה פה או יכול להגיד לי מה דעתו על זה... קצת חבל להרוס את הכונן אחרי שבוע בגלל FW. תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב מה שאנחנו יודעים : 1. אין וידאו 2. גרסא אירופאית עם הגבלת רמת ווליום 3. יש את שעון ה 24 4. יש את רוב הפונקציות 5. ה USB OTG עובד כמו ב 1.29 נמשיך לעדכן בהמשך להורדה של העדכון, שימו לב כי רשום גרסא 1.29 אך לאחר מכן http://www.pdapoint.net/modules.php?name=Forums&showtopic=245 נעדכן בהמשך בברכה ישי
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
סופ"ש נכנסים לארץ... אחרי סוכות בחנויות. יהיה נחמד אם תעלו לשירשור הזה כתבות סיקורים ובמיוחד השוואות בין הכרטיסים עצמם שבסדרה הנ"ל וכל מה שקשור שנתקלתם בו ברשת ויעזור לשקול קנייה.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-