עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי את ה-Xtreamer Pro והוא עובד טוב רוב הזמן. הסרטים שאני מוריד הם באיכות HD (הסרטים ששוקלים 4-8 ג'יגה...) בפורמט MKV, כאשר לעיתים רחוקות יש סרטים שהוא לא מצליח לקרוא לי, הוא רק מנגן את האודיו של הסרט אבל אני רואה מסך שחור וכשאני לוחץ על INFO אני רואה שהרזולוציה של הסרט היא 0x0. אתם יודעים מה ניתן לעשות לגבי זה? אולי צריך עדכון גרסה? זה מוזר שחלק סרטים זה מפעיל וחלק לא וכולם באותו הפורמט. תודה מראש, גיא

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by irina20,

שלום אני חושבת לקנות רמקולים עד 2500 ש"ח אני רוצה לחבר אותם גם לטלויזיה וגם למחשב הייתי בכמה חנויות להלן ההצעות שקיבלתי רסיבר של HARMAN KARDON 158 רמקולים JBL 200 או מערכת קולנוע PIONEER HTP 071 אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים שהוצעו לי או לקבל הצעות טובות יותר? תודה

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by Prism,

אני מחפש דיסקמן mp3, בתקציב של בערך 500 שקל, עם אפשרות לחרוג למעלה עד 600 (כמובן, רק אם הדיסקמן הזה יהיה כ"כ טוב). רשימת דרישות: קורא mp3 כולל VBR קריאת תגי ID למיניהם תמיכה בעברית תתקבל בברכה (אם יש דיסקמנים כאלה) אורך סוללה די גבוה אנטישוק סביר שלט - לא חובה, אבל זה יהיה נחמד. 8) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  4. שלום ושנה טובה. אני רוצה לרכוש אוזניות לשימוש ביתי של שמיעת מוסיקה מידי פעם וכן לראות סדרות. פישפשתי באתרים ובפורומים והגעתי לשני דגמים שהם בטווח המחירים שלי, הדגמים הם: 1. Sony MDRXD200 ש"ח 192-194 - יש על האוזניות האלה חוות דעת טובות. 2. Sennheiser HD-202 ש"ח 202-240 - באתר היה כתוב שהם לשימוש ביתי והן מהנמכרות בעולם (dj.co.il). אלו הם הדגמים. כמובן שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by ophir91,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD לחדר שתתחבר גם למחשב ואני צריך המלצה... אני רוצה משהו בסביבות הגודל 26 אינץ ובתקציב עד 2000 ש"ח בערך אפשר לחרוג קצת... עדיף למסך FULL HD... ועוד שאלה זה נוח לעבוד על מסך בגודל כזה?? אם כן עד איזה גודל ממולץ? ואם לא זה נוח שאני פשוט ישאיר את המסך הקיים שלי ואוסיף גם את החדש ויעבוד כאילו עם שני מסכים??? תוה מראש לממליצים...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by zoharsaar1,

http://www.getit.co.il/Prod/58179/ ואתם יכולים למצוא לי אותו במכירה רגילה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by losty123,

שלום לכולם, אני אומנם משתמש חדש, אך אני מרבה לגלוש פה. אני מחפש מקרן ביתי בתקציב של עד כ4,000 ש"ח. (כמובן אני מדבר על מחיר באמזון וכו' ולא בארץ). מקצת מחקר שעשיתי ברשת, ראיתי שעדיין מרבית מהתוצאות הם מקרנים שהם full hd ולא 4k. האם למישהו יש המלצות בנידון? תודה רבה מראש!

8. Started by tulicooli,

קניתי מערכת חדשה Panasonic sc-ak640 ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב שישמעו במערכת שירים מהמחשב עכשיו אין לי פה חיבור בננה במערכת אלה רק חיבור אחד של Music Port (הכניסה כמו של אוזניות \ מיקרופון) עכשיו אם אני יחבר מהרכטיס קול במחשב לכניסה הזאתי שהיא בצורה כמו של המחשב אז ישמעו את המוזיקה מצוין ולא כמו הקסטה שמתחברת למחשב? יש איזה חיבור מיוחד שהוא איכותי יותר שאני יכול לחבר? או מה שיש זה הסטנדרט? עריכה: בסוף קניתי את הכבל הזה ב20ש"ח ושומעים מצוין! איזה מערכת סוסה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני מחפש LCD "37 עד 4000 שקל, מאחר ובפעם האחרונה הצעתם לי את הסמסונג LA37A450 והייתי מרוצה מהבחירה אז חזרתי לחוות דעת נוספת. ההמלצות מדברות על Sony/LG בזמן האחרון ופחות על טושיבה והמתחרות (או שאני טועה?) מישהו יכול להמליץ על טלוויזיה טובה (מנסיון!) בתקציב הזה כולל יציאות HD כמובן ושגודל נקודה יהיה מזערי ככל שניתן? כמובן שלקחתי בחשבון שאפשר למתוח מעט את התקציב על גבול הטעם הטוב כדי לבחור במשהו טוב יותר. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. שלא עולה יותר מ-700ש"ח. ראיתי שיש גם מכשירים זולים שניתן לחבר להם הרדיסק של מחשב נייד. האם הם שווים משהו ואם כן איזה מכשיר.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by Morphine,

שלום, קניתי אוזניות של אקו, וכאשר אני מחבר אותן למחשב, אני לא שומע כלום. באוזניות הישנות שלי, שיש להן בדיוק את אותו החיבור, אני שומע מצויין. אני לא יודע איך נקרא החיבור הזה אבל זה החיבור הנפוץ ביותר לאוזניות וסביר להניח שהבעיה אינה בחיבור. אולי משהו בתוכנת realtek?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום יש לי טלויזיה lcd חדשה של שארפ . זמן התגובה עד שאני רואה תמונה מרגע ההדלקה של הטלויזיה הוא 15 שניות זה לא אמור להיות ככה נכון?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  13. הי, התנתקתי לפני מס' חודשים מ YES ואני עדיין חי ! אבל ערוץ 10 או ערוץ 2 דרך האינטרנט נתקע כל הזמן והגיע הזמן לקנות ממיר עידן +. אבל אם כבר ממיר אז למה לא ממיר מקליט? ואם כבר מקליט אז למה לא מדיה סנטר? הטיעון היחידי נגד הוא שכבר יש לי מחשב שיושב בסלון ומחובר לטלוויזיה, אבל חוץ מזה שהוא אופקי, הוא לא ממש HTPC - אין לו כרטיס טלוויזיה ואין לו שלט, ובכלל הוא בן 5 אז לשדרג אותו זה לא על הפרק. בחיפושי אחר ממיר עידן + נתקלתי באופציה הבאה: http://stockcenter.co.il/product_info.php?cPath=157&products_id=116961 אני אוהב: קטן ואסטטי זול יחסית (650 ש') יש סיכוי שאני יכול לחבר אליו את המקלדת Logitech K400 שלי למרות שהוא אנדרואיד אני יכול לחבר אליו את הדיסק הנייד שלי אני חושש כי…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by Lupos,

אם מתעלמים מעניין העלות של הרמקולים, מה יהיה הכי טוב לסרטים ומשחקים? תודה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by aleXtazi,

אני צריך המלצות לכרטיס קול שתומך ב מידי למי שלא יודע זה כניסה של Input אבל של חיבור סינטי או גיטרה וכל זה

16. Started by Tommy,

Logitech Z-5300

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by ag43,

אנימחפש המלצה למכשיר DVD עם חיבור HDMI וקומפוננט. ישמש לאשה מבוגרת להצגת סרטים לנכדים. מוכרים עדיין דברים כאלו?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Merovingian,

יש לי תקציב של 1000-1500 ש"ח, מה כדאי לי לקנות למשחב לשמיעת מוסיקה? אני מתכוון, איזה כרטיס קול ואילו רמקולים?

19. הי, מקווה שזה שייך לפה. יש לי רמקולים שמחוברים כרגע למערכת (שלא קשורה לטלוויזיה). זוג הרמקולים בעלי חיבור דיי מוזר - יש שני חוטים שמתפצלים לעוד שני חוטים ואז מתחברים למערכת. זה נראה ככה: אני מעוניין לחבר את הרמקולים האלה לטלוויזיה. זה אפשרי? אם כן, כיצד? בטלוויזיה ממה שראיתי יש לי חיבור 3.5 ו אדום-לבן. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by coco,

למי שיש את הכרטיס הזה יכול להגיד לי עם באמת יש שיפור משמעותי באיכות הסאונד ובאיכות ההקלטה, ואם הכרטיס הזה באמת כל כך טוב ומשתלם כמו שאומרים ??? ??? נ.ב למחשב שלי מחובר מגבר שאליו מחוברים 2 רמקולים גדולים (3 - WAY) מעץ (של חברה מקצועית איכותית).

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. עושה רושם ש- Z-5500 הגיעו לארץ והחנויות מתחילות לשווקם במחיר של כ-2700 ש"ח (נמכרו בכ-2100 לפני כחצי שנה). הגיבו בדיון זה, אלו שמביעים עניין בקניית הרמקולים במחיר שפוי יותר. אני מניח שככל שיותר אנשים יהיו מעוניניים, ניתן יהיה להשיג מחיר טוב יותר. מדובר בנסיון ראשון שלי בארגון קנייה קבוצתית, ואשמח לטיפים בפרטי מבעלי נסיון בעניין (דנדן) ________________________________________________________________________________________ עדכון 04.12.09 התקבלה הצעת מחיר, עבור 6 יחידות זמינות במלאי, הזולה מהמחיר המוצע בחנויות. עם זאת, ההצעה יקרה יותר מהמחיר בו נמכרו הרמקולים לפני מספר חודשים. (בחו"ל הרמקולים עולים 350$, אם ממירים זאת לשקלים בתוספת מכס - 35%! שנועד להגן על יצרני הרמקולים המק…

• 39 תגובות
    • 7.5k צפיות
  22. Started by perrikus,

היום עידכנתי את הדרייבר לכרטיס קול המובנה שעל ה-NF7-S שלי. זוהי פעם ראשונה שאני מעדכן ועד עכשיו עבדתי עם הדרייברים שקיבלתי עם הדיסק. הסיבה לעידכון היא בעייה בסאונד בFIFA, הסאונד מתחיל לקפוץ ואי אפשר להבין כלום. עכשיו אחרי שעדכנתי. הבסים לא נשמעים טוב. הסתכלתי בהגדרות שם וניסיתי לשנות וזה אפילו לא נתן לי... נראה לכם יש דרך לסדר את זה חוץ מלחזור לדרייברים הישנים? עריכה: עכשיו שמתי לב שזה לא רק הבאסים שנשמעים לא טוב, גם הסאונד שנשמע ב-ICQ כשמקבלים הודעה נשמע מלוכלך...

23. Started by virtual888,

שלום!!! אני חיברתי מערכת מקרו-סטריו (של LG ?) למחשב . למערכת יש שתי רמקולים אבל כאשר אני שומע מהמחשב שומעים רק אחד(בדקתי שתים עוסדים כי אם אני מקשיב מקלטת זה עובד) איך אני יכול ששתים יעבדו (יכול להיות שזה בעיה בהגדרות ? או קול הכרטיס מסך שלי-הרטיס קולי שלי הוא-VIA AC'97 Audio Controller PC) (אני משתמש במערכת ההפעלה וינדוס XP PRO)

24. Started by matan27,

טוב אז אתמול קניתי את הG3 1GB, אני מרוצה ממנו מאוד מאוד, הוא באמת נשמע נפלא (בהשוואה לאי פוד שיש לי) ונראה לי שהוא הולך להיות הנגן המועדף עליי בזמן הקרוב (למרות שהיעדו המקורי שלו זה ריצות..). למרות מערכת ההפעלה הקלה מאוד, לא הבנתי איך עושים פתיח אישי (רקע) ומכניסים אותו לנגן...אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים, אם צריך תוכנה וכו'.. תודה מראש, יום טוב

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.