עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ככה יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו למחשב עכשיו אני רוצה כרטיס כל שיש לו יציאה אחת לכל הערוצים כמו אופטית או קולאוסלית מישו מכיר כרטיס כזה ? תקציב 300 שח

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. אני הסתכלתי באתר zap.co.il וראיתי שם כל מיני MP3 שאני רוצה לקנות לחברה שלי ,בעיקרון אני אמור לקנות לה MP3 256 מגה בייט פשוט של חברת ERGOTECH אבל החלטתי לקנות לה משו קצת מעבר =) בתקציב עד ל 800-600 ש"ח וראיתי את הנגן הזה --> http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=315&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 זה נגן שהדבר היחיד שאני מבין בו ,זה שקיים בו זיכרון שיכול לשאת בתוכו עד ל 2.2 ג'יגה של MP3, וזה נראה דיי הרבה יחסית לנגן שעולה רק 800 שקל אתם לא חושבים? אני חושב שיש בו מספר חסרונות ומכיוון שאני לא מבין בכלל בנגני MP3 באתי לשאול אותכם, בתודה Mister-G =)

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח n-force 3 ultra עם כרטיס קול און בורד realtek ac'97 אם אני אקנה את הרמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp? אתם חושבים שישמעו מספיק טוב לשמיעה ממש של רק לשמוע שירים ולשחק במחשב? אבל יענו שישמעו טוב

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by Natan_Rozen,

היי, שלום... אני מחפש נגן MP3 שיתן תמורה למחיר שלו, שיהיה לו סאונד סביר-בסדר, אני לא צריך איכויות מהסרטים... לגבי נפח, 1GB בערך... התקציב: בסביבות ה-600-700 שקלים, כמה שפחות יותר טוב. שאלה לי אליכם, מה ז"א נגן מבוסס FLASH או HD, כי אין לי מושג מה ההבדלים. :-\ תודה רבה לעוזרים. :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by Ic3 CuB3,

מישהו יודע אם בבאנדל של הX5L קיימת תוכנה שמכשירה את הסרטים לניגון בנגן....? אני מתכוון כמו IRIVERTER

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  6. הלינק: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=27978 רק למחזיקי H10 אמריקאי!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by Tal555,

נגיד אני קונה את אחד הנגנים החראות האלו של ה 1GB והוא באנגלית... יש מצב אני מתקין עליו עברית? ואני מתכוון לאלו הזולים..

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by blabla2002,

זה הh10 רק ללא רדיו במחיר יותר זול, יש גם 6go שזה 6 גיגה המחיר יהיה 229 במוקם 249 יורו (נראה לי)

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

האם ניתן לקנות בארץ? (iriver Mobile FM Transmitter AFT-100) (משדר FM לאוטו המיועד מבית אייריבר)

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by homart,

אהלן, יש לי כרטיס קול משולב, משהו לא מוכר. קיצר, כל פעם העוצמה של ההתקן יורדת ואז הרמקולים נשמעים מאוד חלש, ואני צריך להיכנס ללוח הבקרה-צלילים ומשם לעלות כל פעם מחדש את עוצמת ההתקן... מישהו אולי יודע מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by מינימי,

היי יש לי בעיה, המחשב שלי משום מה לא מזהה את ה-ipod שלי.. מה לעשות??? אגב מדובר ב-ipod חדש .. האם זה קשור לעובדה שבהטענה הראשונה שלי ה-ipod בטעות נותק מההטענה שלו במחשב טרם עברו 12 שעות..?? ואם כן, מה אז לעשות?? אין לי פשוט שמץ של מושג.. אני רק מקווה ששום דבר לא נהרס לי.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by idan1836,

שאני מדליק את הרמקולים אז יש צליל כזה עם באס גבוה מאוד כמו שמחברים את ה"בננה" של החוט ליציאה של הכרטיס קול וזה נמשך לכמה שניות ואז מפסיק .. מה קרה לרמקולים ? מגיע סופם ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  13. תודה.

14. Started by מינימי,

היי יש לי בעיה, המחשב שלי משום מה לא מזהה את ה-ipod שלי.. מה לעשות??? אגב מדובר ב-ipod חדש ..

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by crazy man,

שלום לכולם.. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול להראות את הלייקריס של שיר מסוים בנגן של Ergotech. כבר הכנסתי את הקובץ lrc ומופיע לי בנגן מן T כזאת.. איך אני יכול להציג את המילים? תודה.

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

בקשר לכתוביות (קבצי SUB) האם אפשר לשלוט בצבע , בגודל , בפונט , במיקום? כי הברירת מחדל היא לבן , קטן , מכוער , לא לגמרי למטה

17. Started by pom23,

אני שוקל להתקין את הפירמוור הקוריאני על הH10 האירופאי שלי, האם זה אפשרי? אם כן, מה הייתרונו/חסרונות בכך?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by Svensk.il,

לפני כמה שבועות החלפתי לוח אם של AsRock או משהו כזה ללוח ASUS P4P800SE. הבעיה היא שעל הלוח הזה הסאונד נשמע נורא... הרמקולים מפצפצים והסאב-וופר רועד כמו מייבש כביסה :-\ מישהו עוד נתקל בסאונד חרא בלוחות האלה? או אולי משהו אצלי בהגדרות לא בסדר? מיואש...

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  19. אני לא מאמין!!#%%^ בחיים לא חשבתי שכזה דבר יקרה הנגנים הכי אהובים עליי,שלטעמי הם הכי איכותיים,הכי נוחים,והכי מקוריים הלכו לעולמם אין יותר RIO http://computers.walla.co.il/?w=/4/770835 אני מבקש-דקה דומיה לזכר הRIO.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by Avivo,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות את האוזניות האיכתיות (יחסית) הראשונות שלי חשבתי לקנות את הKoss PortaPros בגלל המלצות שונות שקראתי כאן , (אמורות להיות הכי טובות בטווח מחירים האמור). יש לי creative MuVo2 fm ומחשב עם כרטיס קול שמגיע עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce. אתם חושבים שהציוד שיש לי מספיק בשביל להנות מהאוזניות האלה? ואילו חלופות טובות יש בסביבות אותו מחיר? (*/- 40$). נ.ב- מצטער שפתחתי ת'רד חדש- פשוט לא מצאתי תשובות בישנים בקשר לתאימות עם הציוד בלי קשר- חשבתי לקנות גם creative I-Trigue 3300 מה דעתכם עליהם? ושוב, אם לדעתכם יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מגבר ורמקולים מקצועים בתקציב של עד 8000 ש"ח אם אפשר תנו קישורים כי לא ממש מצאתי מה שאני מחפש... הכיוון שלי למגבר PHONIX מיקצועי 1000 וואט RMS וזוג מוניטורים לחדר אני לא מצליח למצוא קישור אולי לא רשמתי פוניקס נכון מבקש ממי שמכיר תחברה הזאת לעזור לי היא מיצרת מגברים וציוד הגברה למועדונים...

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by jeyjey,

שלום יש לי כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם ואליו מחוברת מערכת 2.1 קנינו לסלון מערכת סראונד ועכשיו אין לאף אחד שימוש במגבר הישן + 2 הרמקולים שלו אז חשבתי לחבר אותם למחשב איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. אני רוצה לקנות לוח אם nforce 4 אבל אני צריך לדעת אם הכרטיס קול שלו הוא טוב ובמיוחד למערכת של 7.1 רמקולים או שכדאי לקנות כרטיס קול בנפרד

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by compman112,

אני רוצה לקנות נגן DVD לסלון שקורא את כל הפורמטים בתקצי של עד 1000-1500 ואם יש נגנים איכותיים במחיר זול יותר הנגן צריך לתמוך בMPEG4 ושאר הפורמטים גם דיסקים צרובים מדיות DVD שבהם סרט שקידדתי והפכתי לDVD

• 5 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים