עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Meir787,

שלום, הבעיה שלי היא כזו: חיברתי את המחשב לTV בחיבור VGA חיברתי בין המחשב לטלוויזיה בכבל PL (כזה שמתפצל ל2 בננות RIGHT וLEFT), אבל עדיין אין סאונד. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות בטלוויזיה, קצת עם ההגדרות בדרייבר של כרטיס הקול, אבל שום דבר לא עזר - אין סאונד. אשמח לעזרה בנושא זה. תודה! אגב, שאלה נוספת - למה בחיבור VGA הרזולוציה המקסימלית שאני מקבל בווינדוס היא 1360 על 768 ? אם אני אחבר בDVI TO HDMI אוכל לקבל רזולוציה גבוהה יותר ?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום, בימים אלה אני מחפש לרכוש מסך LCD (רגיל או LED) עבור הסלון. המסך יחובר בעתיד הקרוב הן לסטרימר (A-200) והן לממיר HD (למרות שרוב התכנים יהיו SD). האם מישהו יכול להמליץ לי על מסך איכותי (FHD) שניתן יהיה להנות (או לפחות בצורה סבירה +) הן משידורי SD והן מHD? ישנן הרבה חברות (לא מחפש "מדבקה" ) והרבה דגמים לדוגמא המסך הזה: http://www.regza-asia.com/collection/CV600_40.asp מישהו מכיר אותו? למישהו יצא להתנסות איתו או מסכים אחרים של טושיבה?? אני מחפש באופן כללי מסך LCD (בלבד) בגודל שנע בין 37" ל42" כאשר מבחינת תקציב אני די גמיש (באיזור ה4000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 500-1000 ש"ח)

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. טוב יש לי כמה שאלות... ;D קודם כל למה הלוגיטק z640 שהוא 5.1 עולה רק 600+- שקל והלוגיטק z560 שהוא 4.1 עולה משהוא כמו 1.500+- שקל? דבר שני רציתי אם אפשר שתמליצו לי על אתרים (באנגלית ועברית) שיש שם מדריכים ומאמרים בכל הקשור לקול רמקולים וכו.. ומהוא לדעת המערכת הכי טובה למחשב עד 600+- שקל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  5. שלום חברים, אני צריך להמיר קלטת של טייפ לדיסק CD רגיל, ברשותי מערכת מיני של GRUNDIG עם אפשרות לטייפ. יש בה אך ורק חיבור אוזניות, אני מעוניין לחבר אותה למחשב, ולהקליט את התוכן של הקסטה ולצרוב על CD , השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? ??? מודה מקרב לב לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  6. קניתי(דיי מזמן) את ה אודיג'י2 יש לו יציאה דיגיטאלית וגם רסיבר של akai aa-v2100 עם יציאו אופטית וקואקסאלית. חרא של רסיבר אבל קניתי אותו כמגבר בלבד לסאונד, ניסיתי לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטאלית וזה לא עובד..... זקוק לעזרתכם!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם ! אחרי שנה מתישה של עבודה באורנג' ימח שמם החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי במסך טלוויזיה חדש. אחרי המון המון ביקורים בחנויות חשמל שהמוכרים שם רק יותר בילבלו אותי מאשר לעזור לי לבחור הצלחתי להיסגר רק על כמה דברים. 1. מסך LED - הוא פשוט הרבה יותר טוב. 2. 37 אינץ - כי הוא אמור להכנס בתא של 90 סמ רוחב על 60 סמ גובה. 3. שיקרא סרטים דרך USB בפורמט MKV עם כתוביות SRT בעברית ולא ישבש\יהפוך אותם ושלא יעשה בעיות דיליי עם הסאונד\תמונה. התקציב די חופשי, אבל אין לי מה לעשות עם טלוויזיות תלת מימד וכאלה. ועוד שאלה אחת סתם כי אני בור במסכי טלוויזיה לצערי . היום , הטלויזיות החדשות עם החיבור לאינטרנט\אפליקציות וכ"ו מגיעות עם סטרימר מובנה בתוכם ? כלומר אני יכול להתחבר עם המ…

8. Started by lolerxd,

מישהו יכול לתת לי קישורים לביקורות על הרמקולים? אני מחפש רמקולים בעיקר למוזיקה - אבל!!!! אני לא יכול רמקולים מדפיים וגדולים כמו הSOLO7 כי אין לי מקום אני צריך רמקולים קטנים שניתנים לתלייה האמת ששמעתי אצל חבר בX-540 מוזיקה (אינפטקט) והם נשמעו לא רע בכלל (מבחינת זה שהם 5.1) לפי מה שהבנתי הX23 יותר איכותיים מהX540 . דעות הצעות וכו' יתקבלו בברכה ותקציב סביב ה800 שקל

• 101 תגובות
    • 12.3k צפיות
  9. Started by l,

מי שמע את 2 המערכות ויכול לומר חד-משמעית מי יותר טוב? אני יודע של2100 יש SNR 65 לעומת SNR 70 של ATP3.... והיכן ניתן לקנות בזול אותם??? תודה.........

• 63 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

אחרי שנאלצתי לוותר על הרעיון של לקנות עוד זוג של 621 נחמדים עקב התעלמות מהיבואן(פויה EIM ),החלטתי לשקול זוג מערכות נוספות: ה-I-Trigue 3300 מבית Creative לעומת ה-2100 של Altec Lansing. הבעיה פה בבחירה היא שמצד אחד ה-3300 מציגים נתונים טכניים יותר טובים מכל בחינה אפשרית על ה-Altec,אבל מצד שני אני שואל את עצמי אם הם שווים את הפרש המחיר של ה-250 שקלים בינם לבין ה-2100? כמו כן ל-2100 יש זוג וופרים של 4' לעומת אלמנט 6.5' אחד ב-3300,אז לפי דעתכם המנוסה איזה מן השניים ייתן תוצאה טובה יותר? ומה אתם חושבים על המערכות בכלל?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ron11,

אני צריך 2-רמקולים למחשב מעץ+סאב וואפר שיהיה להם באס עמוק ומדויק גם בוויליום גבוהה וסאונד נקי המלצה לחברה המובילה בתחום הרמקולים צריך גם מגבר ? התקציב שלי 1000ש"ח

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by ETB,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיוזים לרסיבר מסוג rotel RX400 באזור תל אביב?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  13. Started by avi_adam,

כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני צריך המלצה על רסיברים של 5.1 ערוצים שבאים עם כניסות ויציאות hdmi בינתיים ראיתי את הדגם הזה של onkyo מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=575968

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by agal,

יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 SE, חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD "32 עם כבל DVI-HDMI. האיכות מעולה והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת - המסך בטלויזיה עושה לעצמו "רענונים" כל כמה זמן, לפעמים עד כדי כמה פעמים בדקה, ואז מופיע בפינה של המסך "HDMI" כאילו לחצו על DISPLAY בשלט.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  16. הייתי מעוניין לדעת איך נחשבים ה-dali blue או משהו מ-b&w תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. LB7+LC7 טלויזות LCD של LG ב6000 / 7000 ש"ח בהתאמה. משתלמים? אלטרנטביות? אהלן חבר'ה, זה דיי דחוף מכיוון שיש "מבצע" בערוץ הקניות. הייתי מעוניין לדעת האם הוא משתלם וזה מציאה או שיש אלטרנטיבות עדיפות: מדובר על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4303&cf=154 LG LC7 http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4306 LG LB7 אז מה אתם חושבים? המחיר שווה? איך הטלויזיה? יש אלטרנטיבות אחרות? כמו שכתבתי בכותרת, זנחתי את הLG הזו מסיבה אחת והיחידה - היבואן שקיבלתי עליו המלצות שליליות - " י. שלום". כמו שכתוב כותרת, מצאתי כמה דגמים (אולי יעזור לי ולכם להחליט?) Toshiba 42A3500 ¤ 6,279 Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?) ¤ 6,901 Toshiba 42W…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מישהו יודע את המספר של פוליפון?{יבואן של iAudio}. אני חייב בדחיפות את המספר שלהם וכבר חרשתי את כל האינטרנט. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RQ6880

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אוזניות עם חוט קצר short cord בשביל המיני דיסק(כי לא מצאתי בשום מקום) או עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות... ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לתקן שם את המיני דיסק גם כי נשבר לי המסך וגם כי נפלו לי כל הברגים או איזה חנות טובה שניתן לקנות בה אוזניות ברגים ואפילו לתקן את המסך.... עדיף בצפון אבל כל דבר יעזור לי בתודה מראש טל

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

יש לי שאלה אז ככה אני לא מבין כל כך באוזניות יש לי אוזניות די טובות שעלו בערך 250 שקל אז דוד שלי טס לחול אז נתתי לו אותם שישמע שם והוא לא חוזר בזמן הקרוב ואין לי אוזניות אחרות אז מצאתי באינטרנט את האוזניות האלו lexsus hf2011 שהם עולות 100 שקל אז אני רוצה לקנות אותם אותם ולשמוע אית עד שהוא חוזר אז אני רוצה לדעת אם הם אוזניות טובות והם האיכות היא די טובה אני לא צריך למשחקים יותר לשירים והם אני כול לשמוע בהם שירים בעוצמה די חזקה ויש לי עוד שאלה האם אוזניות סטריאופוניות יש להם חיבור רגיל והם אני יכול לחבר אותו למחשב ולנגן mp3 http://www.bomba.co.il/product.asp?productid=300ומצטער ששאלתי פעמים את אותה השאלה פשוט בפעם הראשונה כשעשיתי שלח תגובה אז זה נתקע לי ולא ידעתי …

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by MushMush,

ב-14 ביולי 1995 החליטו חוקרי מכון Fraunhofer שבגרמניה, כי הסיומת mp3 היא המתאימה ביותר לפורמט קידוד המוזיקה שהמציאו רוני שני אתמול (ד') מלאו 10 שנים לצירוף האותיות MP והסיפרה שלוש, המוכר יותר כ-MP3, שהפך לשם נרדף למוזיקה בעולם הטכנולוגיה והמוזיקה. MP3 הוא אחד מהאלגוריתמים בסדרה של תקני קידוד אודיו, שמפותחים במימון ה-Motion Picture Experts Group, קבוצה שהוקמה ב-1988, במטרה לפתח קידוד אודיו אחיד. הבעלים של מירב הקניין הרוחני בבסיס פורמט MP3 הוא מכון המחקר הגרמני Fraunhofer , שעסק גם בפיתוח MPEG-4, תקן אודיו חדש. ב-14 ביולי 1995 בחרו חוקרים ב-"mp3." כסיומת לקבצים בטכנולוגיית קידוד האודיו החדשה שהמציאו. מדובר בראשי תיבות לתקן הבלתי ידידותי בעליל ISO IS 11172-3 M PEG Audio…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד hp probook 6560b בעל יציאת display port ו-vga שאני מעוניין לחבר לרסיבר לטלוויזיה ולמסך מחשב. עד היום המחשב הנייח היה מחובר לטלוויזיה עם יציאת dvi (לבנה ארוכה) וכבל coax יחיד לכניסה דיגיטלית שמעביר קול רב ערוצי מכיוון שאני מעוניין להעיף את המחשב הנייח ולהשתמש בנייד בלבד רציתי לדעת מה הן אפשרויות בחיבור של שלושת המרכיבים יחדיו מידע נוסף: לרסיבר יש 2 כניסות קול דיגיטליות 1 אופטית שתפוסה ע"י הממיר של הוט והשנייה צהובה עגולה שאליה היה מחובר המחשב הנייח ועכשיו פנויה(נראה לי שזה נקרא coax) הערה חשובה: לרסיבר אין כניסות hdmi ולכן לא יכול לקבל אות וידיאו לטלוויזיה יש כניסת hdmi אחת וכניסת vga אחת ולצערי הייתי מחליף כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה ידנית…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TermiNal,

אהלן, במשך חודשים ארוכים המחשב הביתי שלי מחובר לLCD שלי מדגם 32LG32R והכל עובד נהדר. הגדרתי בזמנו את שני המסכים דרך הNVIDIA CONTROL PANEL (יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 5800GT) ומעולם לא היו לי בעיות, עד היום. רציתי לראות היום סרט אז הדלקתי את הLCD כהרגלי ופתאום חשכו עיני - כל התמונה בגוון צהוב כזה, ועד כמה שאני מצליח לראות בעיקרון כל מה שלבן הופך לצהוב ולכל התמונה בכללי יש צבע כזה דהוי צהבהב.... לא עזר שום דבר, התקנתי מחדש דריברים, שיחקתי עם הכבלים,ניסיתי לשחק בהגדרות של המחשב ושל הטלוויזיה וגם איפסתי את ההגדרות של הטלוויזיה להגדרות יצרן ובעצם מה לא בINPUT אחרים זה עובד בסדר גמור (למשל בXBOX הצבעים כמו תמיד).. בקיצור אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי?? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, יש לי רמקול למחשב 8 אום ורציתי לדעת איך אפשר להוריד את התנגדות שלו ל- 4 אום. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.