עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by matan333,

שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. שלום, כיום אני משתמש במערכת 5.1 ישנה של לוג'יטק מלפני 4-5 שנים לערך (?), אחד החיבורים בסאב כבר אינו שולח אות לרמקול צדדי, האחריות כבר פגה תוקף ואין לי הרבה מה לעשות עם זה והחלטתי שכדאי לחדש למערכת חדשה השימוש שלי בסאונד בחדר ( 3מ' על 3מ' ) הוא בעיקר למטרת מוזיקה וסרטים ההתלבטות שלי היא בין SOLO 7C ‎ או X15‎ ? מה לדעתם כדאי באמת ? התקציב הוא לא העניין אני מוכן להשקיע באחד מבין שני המערכות הללו, או שאני אלמד משהו חדש ולא כדאי ללכת על מיקרולאב

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. הראשון של LG: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/i...on_id=22938749 השני של PHILIPS: http://www.getit.co.il/Prod/50373/436 להתייחס למפרט טכני בלבד.. הLG יקרה טיפה יותר.. אך אני מעדיף התייחסות טכנית בלבד.. תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by idan30,

שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש גיגבייט 6600 עם כבל vivo רציתי לדעת אם יכול להתחבר לdvd או לטלויזיה ,yes,וכד' וגם אם הוא תומך במערכת סראונד 5.1 או שזה כבר קשור לכרטיס קול שבא מובנה על הלוח. נ.ב יש לי גם יציאה spdf

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  6. Started by asaorgad,

מה אתם אומרים על האיכות ווידאו של הPMP120 של IRIVER? טובה?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by ShayGTi,

הצלחתי להקליט מהממיר ולשמור על המחשב כMPEG2 כלומר ללא דחיסה. אני רוצה להמיר לAVI בקידוד XVID אך כשאני ממיר התוצאה היא סרט מתוח לגובה. אני משתמש בXILISOFT CONVERTER ואשמח לדעת איך להמיר איתה נכון, או לחילופין לקבל שמות של תוכנות טובות להמרה הנ"ל. תודה לכם ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  8. Started by stalbetman,

שלום רב, אני רוצה להקליט משהו שאנשים אומרים,ולהעביר את זה למחשב,ובמחשב לערוך את זה בעזרת תוכנה כלשהי. ברצוני לדעת עם איזה מכשיר ניתן להקליט ואחר כך לחבר אותו למחשב? ואולי אתם יודעים איזה תוכנה יכולה לערוך לי את ההקלטה, אני רוצה שכל בן אדם שאני מקליט לעשות ממנו קובץ אחר כלומר לחתוך את קטע ההקלטה לכמה חלקים. והאם טייפ מנהלים יכול לבצע את העבודה הזו? לבסוף אני בעיקרון רוצה להקליט מספר משפטי מחץ של חברים שלי, ואחר כך לעשות מזה מן טראנס כזה משהו מצחיק, לכן אני צריך להקליט ולחתוך כל חבר כי אני רוצה בטראנס שכל דבר יחזור על עצמו וככה של חבר זה קובץ נפרד ניתן לעשות את זה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by compman112,

אני רוצה לקנות נגן DVD לסלון שקורא את כל הפורמטים בתקצי של עד 1000-1500 ואם יש נגנים איכותיים במחיר זול יותר הנגן צריך לתמוך בMPEG4 ושאר הפורמטים גם דיסקים צרובים מדיות DVD שבהם סרט שקידדתי והפכתי לDVD

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  10. שלום אנשים. אני מחפש רסיבר חביב בסדר גודל של עד 3000 שקלים שיעבוד בצורה אופטימלית עם AUDIGY2ZS. הרסיבר צריך לתמוך ב THX ובכל האופציות של ה AUDIGY . מבחינת היציאות 5.1 ומעלה. כמו כן אשמח לדעת מהיכן אפשר להזמין אותו בארץ. בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by Chamuelm,

התקציב הוא עד 3000 צפייה ממרחק של 3 מטר - כנראה 37"? בעיקר שידורי טלויזיה דרך ממיר HD (הוט אם זה משנה) ומדי פעם סרטים חשוב רמקולים כי אין מערכת. על מה כדאי לשים לב? יש דגמים מומלצים? אם אפשר לקנות באזור חדרה ולא דרך האינטרנט כי אבא שלי מפחד מזה אז עדיף.. תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. האם אני יכול לחבר את הממיר של יס למחשב על ידי חיבור הvideo out לvideo in על הכרטיס 6600GT? ואת הסאונד לחבר לכרטיס קול עם rca של סטריאו למיניג'ק לline in הכחול של הכרטיס קול? ויש תוכנה שמאפשר לצפות בזה ? תוכנת צפייה בטלוויזיה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by soundf,

האלן אבא שלי קנה מהעבודה בזול לפי מה שראתי בזאפ טלויזית LCD 32 אינץ דגם: Haier L32A8A-A1 http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=50&p=0 עכשיו היא מיועדת לחדר שלו כמה שאלות : 1.מה החיבור המומלץ ביותר לחבר את הTV לממיר של חברת YES , 2.מה הכי טוב בחיבור הDVD (אשמח מאוד לדעת מה הכי איכותי לפי סדר עולה) 3.חיברנו את הLCD בחיבור 21פינים SCART מהטלויזה ל אדיו L R ווידאו רגיל (המוכרים) ורואים ממש גרוע (הלחצנים של היס המוצגים במסך מרצדים וממש לא סימטרים ,ובסרטים מהDVDבוקס רואים נחמד) עכשיו השאלה הכי חשובה: אבא שלי רוצה לתלות אותה בחדר מול המיטה ,הם נמצאים ממנה במרחק של כ-3 מטרים , 4.מה הוא הדגם של המתלה לטלויזה המתאים (אני יודע שיש ל VSIA 100 ,150 וכו...…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by FlipM0de,

שלום לכולם - אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור טלוויזיה (פיליפס 7603 42'') למחשב עם כרטיס מסך 9800GTX, אני מפעיל את שניהם ברזולוציה 1080*1920@60MHZ עם כבל 5 מטר dvi to hdmi - בהתחלה כל 3 ש' בערך איבדתי אות וידאו בטלוויזה (רואים תמונה לסירוגין), אחרי שהתקנתי דרייבר חדש האות נהיה תקין והיה אפשר אפילו להריץ סרטים בפורמט 1080P אבל כל פעם שהפעלתי משחק, לדוגמא GTA או PES הבעיה חזרה וגם יציאה מהמשחק לא גרמה להפסקת התמונה להעלם. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס מספיק חזק להריץ משחקים ב 1080P?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by pom23,

אני שוקל להתקין את הפירמוור הקוריאני על הH10 האירופאי שלי, האם זה אפשרי? אם כן, מה הייתרונו/חסרונות בכך?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  16. הגעתי סוף סוף למסקנה שהאיכות הירודה של הרמקולים הישנים שלי (Philips MMS140) היא בלתי נסבלת, ואני נחוש בדעתי להחליף אותם במערכת רמקולים איכותית (מכיוון שללבוש את האוזניות שלי [sennheiser PX-100] כל היום זה לא בדיוק הדבר הכי נוח שאי פעם עשיתי.) אני אשמח מאוד לשמוע המלצות על מערכות רמקולים של 2.1 או 4.1 ערוצים. איכות השמע חשובה לי הרבה יותר מאפקט הסראונד. אני גם משתמש כרגע בכרטיס קול ג'נרי כלשהו, משהו און-בורד של Sys... אם יש לכרטיס הקול השפעה גדולה על איכות הסאונד, אז אני צריך גם המלצה על כרטיס קול. התקציב שלי הוא כנראה 400 ש"ח, מקסימום 500 (וזה רק אולי). אני גם מעדיף שאני לא אצטרך לצאת מירושלים בשביל להשיג את החומרה.

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by The-Fox,

טוב אז מאז קניתי את ה EMU 0404 והוא עושה לי בעיות במשחקים אני משתמש ב Live 5.1 DE בשביל להוציא את הסאונד ל EMU בחיבור קואקסילי כדי שאני יוכל לשחק כמו בן-אדם. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מוציא את האות בקצב דימה של 48 KHZ (RESAMPLE) ואני עובד עם Session של 44.1 KHZ ב EMU, ואז הסאונד יוצא על הפנים. אני תמיד יכול להחליף Session ל 48 KHZ ואז לשחק ולהחליף חזרה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה. אבל העניין הוא שיש לי תוכנה שיכולה להגדיר את קצב הדגימה ביציאה של הכרטיס: עכשיו העניין הוא שזה לא משנה את זה בפועל, וזה מה שמוזר. עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים של קריאטיב יש רק מספר כרטיסים מסוימיום שיכולים לעשות RESAMPLE חזרה ל 44.1. האם זה נכון או האם אני יכול בכל זאת להוציא 44.1 מהכרטיס ? ת…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. שלום. אני רוצה בבקשה המלצה לאוזניות לנגן iRiver h320 שלי.. המוזיקה שאני בעיקר שומע היא rock/punk קצת מטאל.. אני מבקש שתמליצו לי על אוזניות בתקציב 90-110$ מחנות ממשית בnew york: מנהטן או queens יש שם חנויות מאוד גדולות כמו B&H אז אני חושב שלא תהיה בעייה למצוא. המליצו לי על הEtymotic ואז חבר שלי אמר לי שלדעתו יותר יתאים לי Shure e2c אבל לא היה לו כח להסביר לי למה =[ אז בבקשה תמליצו וגם יהיה נחמד עם תוסיפו הסבר קצר על האוזניות תודה רבה [:

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by tomer861,

שלום אנשים אני מחפש טלווויזת lcd לחדר המרחק הוא בערך 2 מטר אולי קצת יותר בכל מקרה התקציב הוא בסביבות ה3-4K ואני מתלבט ב32 ל26 ואיזה דגם כמובן אני מחפש מסך איכותי שכשאני יחבר אותו למחשב אז אני יראה טוב למרות הגודל לדוגמא יש לי למטה בסלון lg 37' וכשאני מחבר למחשב רואים מעולה לעומת haier 32 שרואים הרבה פחות טוב בוהק וזרחני מדי כזה ושאלה נוספת האם מה שעושה את ההבדל באיכות זה שlg יש יציאת dvi שאיתה אני מתחבר למחשב ול hair אין יש לה את היציאה היותר ישנה הכחולה נראה לי rbg ושאלה נוספת למה בטלוויזות החדשות אין כבר יציאת dvi ואיך אני יוכל לחבר אותה עכשיו למחשב

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. Started by ArZi17,

יש לי טלויזיה מסוג Philips 37PFL3312.(קישור למטה) יש לי בטלויזיה כניסה של HDMI ויש לי כבל DVI. למישהו יש מושג אם יש מתאם DVI TO HDMI ואם כן כמה זה עולה? תודה מראש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692376

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. Started by vsync,

אוקי, אני רוצה לקנות נגן mp3 מבוסס זכרון Flash ואני מתלבט בין כמה נגנים. אני צריך את עזרתם של המבינים שיאמרו לי מה איכותי ומה זבל שיתקלקל לי מהר.. הנגן הראשון : (לא רשום חברה אני חושד שזה זול כי האיכות ירודה :-\) http://www.nety.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3648185 הנגן השני : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp3%20512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=zap השלישי : http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 כולם זהים אני הייתי מעדיף נגן של 1GB אם הייתי מוצא אחד במחיר סביר ושל חברה שאפשר לסמוך עליה.. אבל 512MB זה המינימום שלי.. אם מישהו מכיר מכשירים אחרים יותר טובים במחיר סביר בבקשה שיודיע לי.. תודה לכל אלו שעוזרים לי!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by et81,

שלום לכולם, אני צריך עזרה, יש לי מיני דיסק nf610 חדש. התקנתי את ה- Sonic Stage (יש לי XP) וכאשר אני מנסה להקליט את הקבצים, אז התוכנה נסגרת ויש לי הודעת שגיאה של התוכנה. מישהו אולי יודע למה זה קורה? זנ ממש מתסכל המכשיר חדש אבל אני לא מצליח להקליט לתוכו כלום. תודה, ET

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by bigfoot1,

שלום לכולם. קניתי רמקולים 5.1 ולא שמתי לב שהם למערכת קולנוע ביתית אז הם הגיעו לי עם בננות.. קיצר לקחתי מתאם והצלחתי לחבר שניים מהם. הבעיה שלי היא שאני לא יכול לחבר את כל שאר הרמקולים... עכשיו ראיתי בהגדרות של הכרטיס קול שלי שיש לי אפשרות לשנות את היציאות של המיקרופון והליין אין ליציאות של ליין אאוט זאת אורת להפוך את כל היצאות ליציאות רגילות של רמקולים. עשיתי את זה חיברתי את הרמקולים הקדמיים והאחוריים לפי הדוגמה שיש בתוכנה של הכרטיס קול עשיתי להם בדיקה וכולם עובדים. אחרי זה יצאתי ושמתי מוסיקה ורק השניים הקדמיים עובדים. בדקתי בקונטרול פאנל וגם שם זה עומד על 5.1 שיניתי מאחורי הרמקולים ל5.1 במקום 2.1 מה שהיה לי עד עכשיו אבל עדיין לא עובד אז בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה עושים?…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. Started by the1,

שלום, משהו יודע איפה בארץ ניתן לרכוש מארזים וציוד נוסף להרכבת מחשב HTPC ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. למי שלא שם לב, חברת nVidia שחררה גרסה החדשה של דריברים ללוחות בעלי צ'יפסטי nForce, nForce 2 ו- nForce3. הגרסה היא 5.10 ל Windows 2000/XP בין השאר עודכנו ושופרו לטענת חברת nVidia הדרייברים של האודיו. הגירסה כוללת גם NVMixer חדש התקנתי (התקנה מלאה) ולפחות בעייה אחת נפתרה. קבלת שליטה על הערוץ הדיגיטלי מווסת העוצמה במקלדת או מהמגש. מקודם אפשר היה לשלוט על ה SPDIF רק מהישום עצמו שזה היה ניג'ס ענק כאשר רצית לשנות עוצמה בנוחות ומהירות. באשר לשיפור באיכות האודיו, טוב אז האוזניים שלי לא יעילות עד כדי כך, אז אשמח לשמוע תגובות למי שכן השווה ובדק. אני עובד עם לוח ג'גהבייט GA-7N400 PRO2 FH וXP עם SP2 ואם כבר, למי ששם לב עדכנתי לאחרונה גם את הביוס לגירסה FH.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים