אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך בבקשה המלצות לכרטיס קול דיי איכותי במחיר סביר שיתחבר למערכת קולנוע בייתי דיי קטנה של NORMANDE (אם כותבים את זה ככה...) אני ישתמש בכרטיס למוזיקה ומשחקים אם זה משנה אז אני שומע בעיקר רוק פאנק מטאל אלטרנטיב גיל.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על דגם ממולץ שיכיל את הדברים הבאים: /*/ טלוויזיה בגודל 32" אינץ' /*/ שתהיה Full HD /*/ שהמחיר ינוע סביב 4000-4500 אלף שקל תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
טוב יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 רציתי לדעת אם הם יהיו טובים לכרטיס תודה לעוזרים. :
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
עוד מעט אני טס לחו"ל . קיצר ראיתי באתר של הדיוטי פרי את הרמקולים האלה http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=31325 ב200$ שזה 920 שקל בערך בארץ מחירם עומד על 1845 כלומר פי 2 מהדיוטי פרי מישהו מכיר את הרמקולים האלה איך הם?? ולמה הם כ"כ יקרים יחסים ל2+1. דרך אגב כרגע יש לי את אלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה להחליף את ה4.1 ב2.1????
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות-SONY DYNAMIC HEADPHONES DR-S3 וחוץ מהם יש לי אוזניות די פשוטות אם מיקרופון כתוב-ALTEC LANSING ועל השלט-AHS 502 אכשיו לפחות פסיכולוגית האוזניות של סוני נישמעות יותר טוב ואני רוצה לדעת מה האבדלים?(חוץ מהמיקרופון כמובן) ואם צריך משהו מיוחד בשיביל לישמוע יותר טוב? (כרגע מחובר לשלט של רמקולים 6.1 של קראיטיב והרמקולים מחוברים לאודגי ZS2 )
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי אפשרות לקנות X-Fi XtremeMusic במחיר טוב (מאוד) וג'ולי במחיר טוב. השאלה שלי היא: האם הג'ולי מסוגל לדמות סראונד (ברמקולים 2.1) כמו באונבורד? כלומר, האם למשל במשחקים אפשר יהיה עדיין לדעת ולשמוע את המיקום של האוייבים או שעם הג'ולי הדבר לא יתאפשר? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מוזר להיות פה באמצע שבוע.. בכל מקרה, אני מחפש לקנות אוזניות קשת חדשות בסביבות מחיר של 400-500 שח (אפשר טיפה יותר או פחות) הבעיה שאני לא ממש מבין גדול באוזניות כאלה, ואני רוצה ללכת בכיוון של best value for money כלומר הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב הבנתי שיש סוגים - חצי פתוח, פתוח, סגור.. הייתי שמח אם אפשר היה לקבל הסבר קצר גם מה זה אומר תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם הגיוני שע"י חימום אם פאן לדוגמא על רמקול יתן באס רחב יותר הגיוני או מיתוס?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. בלוח האם (Gigabyte GA-EG31M-S2) יש כרטיס קול מובנה שתומך ב7.1, אבל הבעיה שכרטיס המסך (Gigabyte ATI Radeon HD2400XT) תומך בחיבור HDMI ב-5.1. רציתי לדעת האם כתוצאה מכך התמיכה המקסמלית של המערכת תהיה ב-5.1 ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מחפש תשובה ולא מוצא, לflip 5 יש תוכנה לחיבור 2 רמקולים לסטריאו שנקראת paetyboost ל charge 4 יש תוכנה לחיבור מספר רמקולים רב שנקראת + connect השאלה היא אם ניתן לחבר בין שניהם, ז"א האם ה connet + יתחבר לflip 5 עם ה partyboost?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את האייפוד ווידאו , איכשהוא בפוקס בלי לקרוא את ההוראות הצלחתי להבין (בערך) איך שמים שירים באייפוד . שמתי כמה שירים , אבל יש לי עדיין כמה שאלות - 1. ניסיתי להעביר שירים בקובץ WMA , אבל האייטונס פשוט לא קרא אותם . איך אני שם שירים בקובץ WMA באייפוד? ואם אי אפשר , איך אני ממיר קובץ WMA לקובץ MP3 ? 2. איך אני שם קבצי ווידאו באייפוד ? זה לא עובד בשיטת הגרירה מהתיקייה לאייטונס כמו עם השירים . תודה רבה רבה למי שיעזור לי קצת
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי פלאזמה של LG לסלון 42 אינץ כמובן שלא התפשרתי והחלטתי ללכת על חיבורים קצת יותר אכותים. קיצר הכל הלך טוב חוץ מהחיבורים של הקומפנט אני רואה סרטי DVD בצבע כחול. ניסתי עם DVD אחר אותו דבר. ניסיתי בטלוויזה אחרת של LG lcd 32 גם רואים כחול. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה בטלווזיות של LG (מציין ששניהם חדשות ה32 זה LC51 וה 42 זה PC3) או שיש בעיה בכבל עצמו, קניתי אותו במחסני חמשל. דבר נוסף לאחר בדיקה בחיבור RCA רגיל אני מקבל תמונה רגילה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן MP3 עד 650 ש"ח. מצאתי באינטרנט נגן MP3 בנפח 1GB שעולה 640 ש"ח. אני אשמח אם תגידו לי אם הוא טוב, ואם לא אז תמליצו על משהו אחר בסביבות ה-650-700 ש"ח(אם אפשר שיהיה בנפח 1GB). הנה הלינק: http://www.msnshops.co.il/?came=3132
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הרדיו דיסק הנוכחי שלי באוטו התפגר, והחליט להפסיק לנגן דיסקים. מכיוון שהוא היה די מעפן וחסר בולם זעזועים החלטתי להשקיע ולקנות אחד חדש, נורמלי. הבעיה היא, שאני לא מבין בכלל במבחר ובאיכות שיש (למרות שגם אני יודע לצעוק pioneer ) הדרישות שלי מהרדיו דיסק הם: -עוצמת כוח סבירה (קדמיים, אחוריים) -בולם זעזועים טוב -רצוי מאוד: קורא mp3 -כניסת aux -נשלף -עדיף שיראה טוב, אבל בשביל המחיר מצידי שיראה כמו כבשה -יתרון: שלט -מחיר: עד 600 שקל, עדיף אפילו פחות -הכי חשוב: אפשר להשיג אותו בארץ, בלי הזמנה מהאינטרנט. מה האיכות הכי טובה שאני יכול להשיג עבור 600 שקל, ומה עבור פחות, נגיד 450-500. תודה רבה, יובל
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן mp3 שיעמוד בדרישותיי, וגם לא יחרוג מגבולות התקציב שלי. חשבתי שמצאתי ישועה כשקראתי באתר של Apple על ה- iPod mini החדש בנפח 6 ג'יגה. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בארץ מקום שמוכר את הנגן הנ"ל במחיר סביר. ipod mini בנפח של 6 ג'יגה עולה בארה"ב 249 דולר, אך המחיר בטח יעלה בעקבות דמי משלוח ומסים. אני פתוח לתגובות והצעות, אולי אתם מכירים נגן אחר בעל נפח דומה שלא עולה הרבה, ואולי אתם מכירים חנות או אתר שמוכרים את הנגן במחיר טוב. אני צריך נגן mp3 איכותי, בעל נפח בין 4 ל 6 ג'יגה, ממשק נוח וידידותי ובמחיר הלא עולה על 1100 ש"ח. תודה מראש, -Raynor
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד משני הדגמים האלה ולא יודע מה להחליט. מצד אחד קראתי ביקורות ש ה HD201 מצויינות ונוחות אבל העוצמה שלהם לא גבוהה. מצד שני קראתי שה HD202 מצויינות אבל הן לא כאלה נוחות (קטנות מדי לאוזן). למשהו יש נסיון עם האוזניות? למשהו יש המלצה אחרת על אוזניות של Sennheiser באותו טווח מחירים (+-100 ש"ח)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות אותו והבנתי שהוא נדיר כי לאחי יש אותו והוא אמר לי שאין הרבה כאלה ורציתי לדעת איפה יש אותו ואם אני מוצא יד שניה כמה זה יעלה לי בערך וכי אין לי כוח לחקות כמה שנים בישביל שהוא יתן לי אותו ואם אתם יכולים להמליץ לי על רסיבר אחר של Harman Kardon כיף
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה, יש לי מיני דיסק nf610 חדש. התקנתי את ה- Sonic Stage (יש לי XP) וכאשר אני מנסה להקליט את הקבצים, אז התוכנה נסגרת ויש לי הודעת שגיאה של התוכנה. מישהו אולי יודע למה זה קורה? זנ ממש מתסכל המכשיר חדש אבל אני לא מצליח להקליט לתוכו כלום. תודה, ET
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אחת 37 אינץ.. ואחת 32 תקציב ל37: 2000-3000 שח.. יש עכשיו הרבה מבצעים עד סוף השנה אני רוצה לנצל אותם.. עברתי בחניות ואלו מחירים טובים. שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו. *ב37 חשבתי על D550 של סמסונג.. מה אתם אומרים?תקציב ל32: עד 2200 שח.. אין מקום להכניס יותר מ32 אינץ לכן זה מיותר להציע משהו אחר..שימושים עיקריים הם צפייה בתכני SD (גם מהממיר וגם מבחוץ) עדיפות לUSB שמנגן סרטים עם כתוביות בעברית.. HD READY.. לא צריך FULL תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כפי שקראתם בכותרת- כשאני מחבר את המחשב (כ"מ X1950PRO) הכל מופיע בשחור לבן. (השידורים הרגילים פועלים רגיל- עם צבעים) הTV היא טלוויזיה ישנה של סמסונג. מה אני צריך לעשות? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הוזניות המצוינות בכותרת ויש לי לוח אם של ASUS P5WDG2WS PRO שהכרטיס קול און בורד הוא 7.1 אני הבנתי שיש איזה שהיא אופציה עם תוכנה לעשות הדמיה של 5.1 מישהו יכול לעזור לי פה כי אני לא מצליח לעשות את זה ואני לא שומע כמו שצריך במשחקי FPS (מאיפה באים לי וכו'). תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
נמאס לי לעבוד עם המסך מול המחשב - כואב בעיניים כרגע עם מסך Samsung 49 Ultrawide מעוניין לעבור לעבודה עם מקרן במחשב במקום המסך למישהו יש המלצות? ניסיון? מעוניין במקרן באותו סגנון של מסך Ultrawide חשבתי על מקרן קצר דגם LG HU915QE אשמח לעצות והמלצות ממי שעובד עם מקרן במחשב או להפנות אותי למי שאתם מכירים שעובד עם מקרן במחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיים לH10 אביזר שמתחבר אליו ומשדר לרדיו על תדר מסוים מוזיקה כמו של האייפוד? לחבר שלי יש מכשיר כזה שמגיע עם עריסה(מעין דיבורית) לIPOD האם יש עריסה לאוטו גם לH10? עריכה: מצאתי שיש את שני האביזרים הנ"ל אבל בחו"ל האם הם נמכרים בארץ?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לדיסקמן MP3 מאחר והתקציב שלי נמוך (כ--300 עד 400 ש"ח, לכיוון ה-300, אבל השארתי חלון די רחב אם ההבדל קריטי). לשם הרקורד, יש לי כ-5 ג'יגה (אנד קאונטינג) של MP3, שיהיה לי קשה לברור מתוכה פחות מג'יגה-שניים + אוסף חביב של אלבומים מקוריים (בתקווה שיבוא היום והרוב יהיה מקורי אצלי), אז זאת הסיבה שבתקציב הנמוך הזה אני מחפש דיסקמן MP3. רק אם באמת כדאי לחסוך למשהו אחר, תגידו לי. אני לא מעודכן לגבי המחירים כיום. אני מחפש את הדיסקמן האמין והאיכותי, הכי זול שיענה על הדרישות הבאות: 1. לא זולל סוללות!! משמש גם כמטען (?) 2. הכי חשוב - User Friendly, אפשרות דפדוף קלה בין תיקיות ושירים (וגם ריצה אחורה וקדימה בשיר!), תמיכה ב-ID3 תהיה מעולה. ראיתי פעם דיסקמן של Sony…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-