אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה חוות דעת לפני קנייה (בבקשה רק מי שיש לו את הריסברים האלה) ואם מישהו יודע אם יש הבדל נוסף בינהם חוץ מההספק. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ניתקלתי היום בדגמים הבאים מתוצרת חברות ידועות ,שעד כמה שידוע לי לא מייצרות זבל ,שמחירם פחות מאלף שח: PANASONIC SV-AV25 ----עולה 950 (still 2mp+mp3 player +video recorder 30 fps mpeg4) ראיתי באתר: http://www.radio-electric.co.il/products/25949 לינקים נוספים: http://www.photographyreview.com/cat/cameras/camcorders/digital-camcorders/panasonic/PRD_302390_3100crx.aspx http://findarticles.com/p/articles/mi_zdpcm/is_200401/ai_ziff115790 http://www.digitalfotoclub.com/sc/product-features.asp?id=964592144 iriver ifp-1095-----------עולה 650 ברשת bug http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2556&ser=1 ברור שיש פשרות , והמצלמות שיש בתוכם אינן מהוות תחליף ראוי למצלמה …
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח יש אפשרות להגדיר גם שהחיבור האופטי וגם החיבור האנלוגי יעבדו יחד? מה שמושמע יהיה גם באופטי וגם באנלוגי. אני צריך את זה כי יש לי גם אוזניות שמחוברות למחשב לכרטיס קול ויש לי רמקולים מחוברים לאופטי. יש אפשרות להגדיר את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , יש לי בעיה מעצבנת , אני מחבר את המחשב הנייד שלי בעזרת כבל HDMI לטלוזית ה LCD התמונה עוברת אבל הקול לא מה יכולה להיות הבעיה המחשב הוא של ג'יגהבייט Gigabyte W576V-84R2 והטלוזיה מבית פיליפס דגם 42PFL5604H/12 , אני עדכנתי את התוכנה של הטלוזיה לחדשה ביותר וגם במחשב עדכנתי את כרטיס המסך לעידכון האחרון שיצא לא ממזמן 186.03 וגם את כרטיס הקול שהוא של REALTEK ALC268 והגרסה שלו כעת אחרי העידכון היא 6.0.1.5864 ובכול זואת הקול אינו עובר , באפשרוית ה SOUND אני הגדרתי לו שיעבוד HIGH DIFINITION AUDIO DEVICE כשה אני מדליק מוזיקה למשל אני קו ממול קופץ כשה המוזיקה מתנגנת אבל הקמקולים בטלוזיה לא משמעים ציוץ מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 אמרו שיש בעי עם הכפתור הדלקה שהוא גם הווליום....משהו כזה... האם זה לא מפריע לעוצמת הווליום או שכן?
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שאלה1: האם DVD עם חיבור USB שמיועד לקריאת קבצים מדיסק און קי קורא גם קבצים מהארד דיסק חיצוני? שאלה 2: אני מחפש טלויזיה LCD 32" טובה במחיר טוב... עד 3 אלף יש למישהו הצעה?? אפילו הצעה לחנויות זולות אני ילך לחפש... תודה..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום אני מערכת רמקולים שאני אוכל לחבר בדרך כלשהי לPS וכמו כן גם למחשב. ראשית, אני מתלבט איזו מערכת תתאים לי יותר, 5.1 או 2.1. מבחינת מקום אין לי את המקום בשביל רמקולים אחוריים או לפחות המקום הזה לא נגיד במיוחד ואני בספק אם אני אשמח בסאונד כה חזק. אני מתלבט בכל זאת לגבי ה-5.1 משום שאין הבדל גדול במחיר בין מע' 2.1 במחיר של 400~ לבין מע' של 5.1 ב600~ השימוש העיקרי שלי הוא משחקים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצות על דגמים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קבצי המוזיקה שלנו נהרסו מפגיעת ברק בחורף. האם ניתן לגבות את חזרה את המוזיקה ממכשיר האייפוד ? תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות וידאו ב-iriver h320 ?? הבנתי שאני צריך לקודד תסרט....אז אם איזה תוכנה אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, לפני כמה ימים סבא שלי התקשר אלי ואמר שהוא מצא אוזניות זרוקות ליד הפח זבל ושאני יבוא לראות. אז לקחתי את האוזניות וחיברתי אותם למחשב והאיכות הייתה משהו לא יאמן (באסים מועברים בצורה מדהימה בטראקים אלקטרוניים { עוד לא ניסיתי מוזיקה קלאסית או משהו כזה}) עכשיו מכיוון שכבר יש לי מערכת איכותית בחדר אין לי ממש צורך באוזניות וגם אני לא אוהב שמשהו יושב לי על הראש שאני שומע מוזיקה אז חשבתי למכור אותם. רשום על האוזניות Sony MDR-CD770 ולא מצאתי באתר של סוני משהו עליהם, אז אני צריך הערכת מחיר להם אם מישהו ימצא. אני עדיין לא מאמין שמישהו יכל לזרוק כאלה אוזניות (יש לציין שהם לא פגומות באיזושהי צורה, כאילו מישהו פשוט הניח אותם שם והלך) בתודה דוד
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נגן MP3 מבוסס הארדיסק, כנראה בגודל של 20GB. במקור חשבתי על ה IRIVER120, אבל כבר לא מייצרים אותו. חשבתי על ה 320, אבל העובדה שאין לו מסך בשלט מפריעה לי. קראתי באתר גם את הביקורת על ה iAudio M3L. למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא? בעיקרון אני צריך ביקורת על שתי הנגנים הנ"ל, וכל המלצה על נגן אחר תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להקליט משהו שאנשים אומרים,ולהעביר את זה למחשב,ובמחשב לערוך את זה בעזרת תוכנה כלשהי. ברצוני לדעת עם איזה מכשיר ניתן להקליט ואחר כך לחבר אותו למחשב? ואולי אתם יודעים איזה תוכנה יכולה לערוך לי את ההקלטה, אני רוצה שכל בן אדם שאני מקליט לעשות ממנו קובץ אחר כלומר לחתוך את קטע ההקלטה לכמה חלקים. והאם טייפ מנהלים יכול לבצע את העבודה הזו? לבסוף אני בעיקרון רוצה להקליט מספר משפטי מחץ של חברים שלי, ואחר כך לעשות מזה מן טראנס כזה משהו מצחיק, לכן אני צריך להקליט ולחתוך כל חבר כי אני רוצה בטראנס שכל דבר יחזור על עצמו וככה של חבר זה קובץ נפרד ניתן לעשות את זה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי יש לי היום כרטיס קול הרקולס GTX שמותקן ועובד במחשב (WINXP) יש לי גם כרטיס קול על הבורד, שאינו מותקן \ מזוהה ע"י WINDOWS האם אפשר להתקין את שניהם במקביל? איך זה בדיוק עובד ? אפשר לקבוע לכל אפליקציה באיזה כרטיס קול להשתמש? תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני צריך מערכת סטאריאו או רמקולים לא כזה משנה לי כל עוד שומעים טוב אבל המערכת צריכה להיות עם כניסת USB שאפשר פשוט להכניס לה DOK (דיסק און קי) ולשמוע שירים ישירות ממנו ללא צורך בדיסקים הכי חושב ללא צורך במחשב! יש דבר כזה? ואם אין איזה פתרון אחר את יכולים להביא לי?.. תקציב עד כ400 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת הזו: http://www.samsung.com/za/products/hometheatre/hometheatre/ht_up30.asp האם היא שווה 1790 ש"ח? האם אתם מכירים מערכת בסגנון הזה יותר טובה, עד 2000 ש"ח? תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היום, כשרציתי לעדכן את הפוד שלי בשירים החדשים שהועלו לאיי טונס, נתקלטי בהודעה (מצורפת למטה) שאומרת לי שאני צריך להתקין מחדש את איי טיונס על מנת להשתמש בפוד משום שנוצראה איזושהי אי-תאימות ביניהם. מחקתי את התוכנה, והתקנתי שוב, לא עזר. מחקתי שוב ואז גם פירמטתי את הפוד, והתקנתי את שניהם וזה המשיך להופיע. מחקתי שוב והפעם בדקתי ברג'יסטרי שלא נשארו שום עקבות מהתוכנה, עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האלן אבא שלי קנה מהעבודה בזול לפי מה שראתי בזאפ טלויזית LCD 32 אינץ דגם: Haier L32A8A-A1 http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=50&p=0 עכשיו היא מיועדת לחדר שלו כמה שאלות : 1.מה החיבור המומלץ ביותר לחבר את הTV לממיר של חברת YES , 2.מה הכי טוב בחיבור הDVD (אשמח מאוד לדעת מה הכי איכותי לפי סדר עולה) 3.חיברנו את הLCD בחיבור 21פינים SCART מהטלויזה ל אדיו L R ווידאו רגיל (המוכרים) ורואים ממש גרוע (הלחצנים של היס המוצגים במסך מרצדים וממש לא סימטרים ,ובסרטים מהDVDבוקס רואים נחמד) עכשיו השאלה הכי חשובה: אבא שלי רוצה לתלות אותה בחדר מול המיטה ,הם נמצאים ממנה במרחק של כ-3 מטרים , 4.מה הוא הדגם של המתלה לטלויזה המתאים (אני יודע שיש ל VSIA 100 ,150 וכו...…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היום קיבלתי את האוזניות והמגבר שלי אבל המגבר לא בא עם כבל אז אני צריך לקנות עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר למחשב נייד אז החיבור הוא כמו של של נגם אמ פי 3 עכשיו אני רוצה לקנות כבל כדי לחבר אז השאלה שלי איך קוראים לכבל כזה ואיפה אני יכול להשיג? תודה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהרמקולים הנוכחיים שלי כבר לא עובדים כמו שצריך, ומכיוון שאני לא משחק יותר במחשב אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב בתקציב של 800-1000 שקל, השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה בעיקר רק למוזיקה. אם זה משנה הכרטיס קול שנמצא אצלי בשימוש זה creative audigy 2. תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת חוות דעת על טלביזיה פלזמה של סמסונג 42" מדגם A450 וכן המלצה על טלביזיה המתאימה לחדר שינה בגודל 26" תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הציעו לנו את זה בהצעת מחיר בין שאר המפרט של המחשב. הכרטיס קול הזה מספיק טוב או שכדאי להשקיע?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000AQIFZ/qid=1103461231/sr=8-7/ref=pd_csp_7/103-5784076-8140648?v=glance&s=electronics&n=507846 ריו קרמה 20 ג'יגה החדש דרך מסטופ יעלה לי 314 דולר אם אני לא טועה שזה 1300 שקל בערך..... איך הנגן?מומלץ? ומה מבחינת מימוש אחריות? ואיך השירות הולך במסטופ? והמחיר בלינק שהבאתי זה מחיר נטו?יענו בלי טריקים?אני משלם בדיוק 246 דולר?(זה המחיר שבלינק אם אני לא טועה) תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רמקולים של מערכת של JVC (בת 10) ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול במחשב... הבעיה היא שכניסת ה AUX במערכת מפוצלת ל LEFT ו RIGHT ובכרטיס קול הרי יש רק יציאה אחת לרמקולים קידמיים(כרטיס 7.1 אונבורד) איך אני מתגבר על הבעיה? איזה ציוד אני צריך? המלצות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-