אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך יעוץ בנושא שכנראה עלה כאן יותר מידי פעמים, יש לי דירה קטנה ואני רוצה להוסיף מערכת שמע איכותית לטלווזיה, השימוש העיקרי של המערכת הוא לסרטים/סדרות אך מדי פעם אני גם אשתמש בה למוזיקה, המערכת לא תצא מהדירה ולכן אין צורך במשהו נייד, אני משתגע מהמדריכים שיש באינטרנט ובתור איש שיווק אני מודע לזה שרוב מה שכותבים זה נטו כדי לקדם מוצר מסויים. חשבתי על זוג מוניטורים באיכות טובה או מקרן קול עם סאב, חשובה לי מאוד איכות השמע והעוצמה פחות קריטית לי כי אני לא מתכוון להגיע לווליום גבוה מידי רציתי לשאול אם קיימת אפשרות לחבר יותר מ2 מוניטורים או לחלופין להוסיף רמקולים למקרן קול במידת הצורך כדי ליצור שמיעה הקפית הסיבה שאני לא הולך על מערכת קולנוע…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה המספרים האלו שיש על הדיסקמנים? כמו 10...40 אני יודע שזה שניות אבל מה הם מייצגות? תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר למחשב את הרמקולים הנ"ל לחיבור האופטי של הכרטיס קול? והאם יש הבדל מורגש כשמחברים את הרמקולים הנ"ל למחשב בצורה אופטית ובצורה רגילה? אשמח אם תענו על השאלות והמון תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (יש לי V-OUT) וכמו כן תתחבר לאקס בוקס פלסטיישן או מה שיבוא בעתיד... רצוי שתהיה איכותית בין 23-26 אינצ' בתקציב 3000 למרות שניתן לחרוג.... נ.ב חשוב להדגיש שהחיבור למחשב הוא בהחלט לא לעבודה שותפת אלא רק לצפייה בסרטים וכדומה...
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח. אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני בונה בקרוב HTPC שיכיל X CARD ואני רוצה לדעת בקשר לרמקולים מה ההבדל בין Creative Inspire 5.1 Digital 5500 לבין Creative® Inspire GD580 ששניהם אותו מחיר קראתי את המיפרט ועדיין לא הבנתי ממש.... אני רוצה מקודד חיצוני כי זה ישמש לDVD וכו' בכל מיקרה זה יהיה מחובר ככה יש יציאת כואקסלית מן המקודד DVD *MPEG 2 שתחובר אל הCOAXIAL IN של הכרטיס הכל שאני גם רוצה לדעת איזה כאדיי והרמקולים יהיו מחוברים לOPTICAL OUT או COAXIAL OUT תלוי עם יהיה בכרטיס. אז תגידו לי שני דברים איזה רמקולים יותר מומלץ ואיזה כרטיס כל טוב יש לשימושים האילו..... תודה רבה דניאל נורמן נו תענו...
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס קול בעיקר לשמיעת מוזיקה וגם למשחקים וסרטים , יש לי מערכת 2.1, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עשיתי סרט וצרבתי אותו לSVCD בDVD אני רואה אותו כמו שצריך באיכות מצויינת על כל המסך... כשאני מפעיל אותו ב מיקרוספוט מדיה פלייר 10 הוא מראה אותו על חצי מסך... איך אני יכול לראות אותו כמו שצריך? בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אוקי, אז התכוננתי לקנות מערכת x530, עד ששמתי לב לאוזניות... אני בינתיים די מתלבט בין הרמקולים לאוזניות... כאשר אקנה אחד מאחד אני מתאר לעצמי שהתקציב יהיה סביב המחיר של הX530, 460 ש"ח. האם בכלל יש מה להשוות? יש דגם של אוזניות שאתם ממליצים עליו בתקציב הזה? המטרה היא למשחקים, ככה שצריך סראונד.... תודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות טלוויזיה 26 אינץ המרחק ביני לבין הטלוויזיה כ1.5 מטר קצת יותר התקציב הוא 1500-1400 וגם רמקולים לטלוויזיה מעדיף 2.0 עד כיוון ה700 חשבתי על הsolo 6c הממיר שלי :ממיר של הוט בתודה אור
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000AQIFZ/qid=1103461231/sr=8-7/ref=pd_csp_7/103-5784076-8140648?v=glance&s=electronics&n=507846 ריו קרמה 20 ג'יגה החדש דרך מסטופ יעלה לי 314 דולר אם אני לא טועה שזה 1300 שקל בערך..... איך הנגן?מומלץ? ומה מבחינת מימוש אחריות? ואיך השירות הולך במסטופ? והמחיר בלינק שהבאתי זה מחיר נטו?יענו בלי טריקים?אני משלם בדיוק 246 דולר?(זה המחיר שבלינק אם אני לא טועה) תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רמקולים של מערכת של JVC (בת 10) ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול במחשב... הבעיה היא שכניסת ה AUX במערכת מפוצלת ל LEFT ו RIGHT ובכרטיס קול הרי יש רק יציאה אחת לרמקולים קידמיים(כרטיס 7.1 אונבורד) איך אני מתגבר על הבעיה? איזה ציוד אני צריך? המלצות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עפ"י האתר של Creative קיימים שלושה הבדלים בין המערכות: א. מערך 5.1 מגיע עם סאב חלש יותר. (150W ל-5.1, 210W ל-7.1) ב. פחות שני רמקולים, מן הסתם. ג. מערך 5.1 תומך בתדרים בין 25Hz to 20kHz, מערך 7.1 תומך בין 25Hz ~ 40kHz. מערך 5.1 נמכר ב-1,700 ש"ח, מערך 7.1 נמכר ב-3,100 ש"ח. אני רוצה לדעת אם תוספת שני רמקולים ותדר צליל רחב יותר תשפר משמעותית את החוויה במשחקים וסרטים? יש סרטי DVD שתומכים ב7.1 אמיתי?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מסוג Philips 37PFL3312.(קישור למטה) יש לי בטלויזיה כניסה של HDMI ויש לי כבל DVI. למישהו יש מושג אם יש מתאם DVI TO HDMI ואם כן כמה זה עולה? תודה מראש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692376
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה בעיות עם הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם שלי. ראשית קנינו לפני כמה זמן טלוויזית FULL HD 7403 של פיליפס ורציתי לחבר אליה את המחשב בשביל לצפות בסרטי בלוריי עם הכונן שלי במחשב, התמונה נראית טוב אבל היתה לי בעיה עם העברת הסאונד. לפני יומיים חשבתי שמצאתי לי פיתרון כאשר העברתי קבל קטן שמתחבר להתקן הסאונד שעל הכרטיס מסך מצד אחד ולשני פינים קטנים על לוח האם שנקראים SPDIF OUT וככה הצלחתי להעביר סאונד דרך כבר DVI-HDMI והייתי מבסוט עד הגג אבל היום בבוקר אני מגלה שהעסק לא עובד יותר משום מה. כשהעניין עבד לאחרונה צפיתי בסרט בלוריי ולאחריו הורדתי את עדכון הדרייבר האחרון שיצא לכרטיס מסך שלי. ניסיתי לראות אם משהו השתנה בהגדרות ולא נראה לי שעדכון דרייבר יבטל את הסאונד בכ…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום. יש לי מספיק כסף בשביל לרכוש את הרמקולים, במיוחד עכשיו שהמחיר ירד. האם כדאי להזמין מארה''ב?אם אין אחריות? שווה את החסכון של 1500? אני צריך עזרה בבחירת חנות משם + כל הסלט מסביב, מע''מ וכו'. תודה. נ.ב אני יודע שהרמקולים שווים כל אגורה, אני אשתמש בעיקר לסרטים, הכרטיס קול שלי או ONBOARD, האם שווה לקנות כרטיס קול גם? למי שיש את הרמקולים האלה, האם הם עד כדי כך טובים? או עדיף לחסוך למסך למחשב\כרטיס מסך - בשביל שבחווית הצפייה בHDTV במחחשב תשתפר? כרגע המחשב שלי במפרט בצד, בדקו. יש לי בסלון מערכת קולנוע ביתי איכותית, פלזמה תומכת HD וסטרימר המעביר את החומר HD לפלזמה, האם שווה לי אז להשקיע ברמקולים כאלה לחדר כשיש לי מערכת איכותית ביותר בסלון? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הלוח אם הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1 קניתי את הכרטיס emu1212m איך אני מתקין אותו על הלוח אם ?[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 15:50:17 אוקי חיברתי אותו אותו על הכניסות pci והתקנתי דרייברים איך אני יכול לדעת עם המחשב קולט אותו? נראה לי שמחשב שלי עדיין רק מזהה את הכרטיס הישן[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 18:05:56אנטולי לך היה את הכרטיס איך בדיוק התקנת אותו?חיברתי אותו על ה-pci התקנתי דרייברים ופטץ מיקס מהדיסק ושאני נכנס לפטצ מיקס הוא כותב לי שאין לי 1010 pci hardware אני מיואש זה בעיה בכרטיס קול עצמו?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש אוזניות במחיר לא גבוהה עד 100 ש"ח אוזניות סבירות שיעשו את העבודה שלהם, אני רוצה לחפש אותם למכשיר הMP3 שלי, אף הוא מכשיר די זול (אבל הכי טוב מהסוג הזול, כמה שאפשר, כן..). עכשיו אני חושב שאני מעדיף אוזניות שנידחסות לתוך האוזן אבל שניתפסות, כלומר חשבתי על האוזניות האלו: koss KSC6 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductOpenFrameset אני מודע לכך שאין הבדלים גדולים בין האוזניות במחיר שכזה אבל אני לא ממש רואה סיבה לשלם יותר אלה אם כן יש לך משהו אחר לומר.. בנוסף אני ממש מעדיף את האוזניות שניתפסות על האוזן כמו ה-KSC6.. יש לכם עצות? חוו דעתכם..
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש כרטיס קול שיהיה טוב למוסיקה, וגם שתהיה לו יציאת SPDIF שאני יוכל יחבר ישירות למגבר ולהנות מסאונד בסרטים.. התקציב שלי הוא כ300 ש"ח אני יוכל אולי להתאמץ עד 500 אבל רק אם יהיה שווה והביצועים יצדיקו את ההפרש.. תודה לכל העוזר
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי מה נשמע היה לי פעם plug-in של וינאמפ שהנורותשל המקלדת מהבהבים לפי המוזיקה ... אז רציתי לשאול יש לי מיהו את הפלוג אין הזה? אם יש דבר כזה למדייה פלייר 10 אז יותר טוב.... נ.ב. אני יודע שזה לא ממש קשור לפה כי פה זה יותר חומרה ולא תוכנה חחח אבל עדיין אני לא מוצא מישהו אחר שיעזור לי... :s05:
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי בעייה של צריבת vob בגודל של מעל 2 Gb ה נרו לא מוכן האם מישהוא יכל להפנות אותי לפתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש , ברצוני לחבר מערכת של רמקולים 5.1 איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך בזה? איזה חיבורים אמורים להיות במחשב? ואפילו יותר טפשי מזה , איך לבדוק איזה לוח אם ( הכרטיס קול הוא built in אשמח לתגובה מלומדת תודה [br]פורסם בתאריך: 31.12.2006 בשעה 19:54:21 ברשותי לוח אם ASUS p5Gz-mx
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום פורום חומרה ותוכנה ! אבא שלי הביא לי מהדיוטי פרי אוזניות ב59$ האוזניות הן sony mda-ex51lp האם הם טובות\שוות את המחיר ? או להחליף ? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=acc_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תראו, אני קורא וקורא כתבות והודעות בנושא.. המגוון הוא עצום וכפול ממנו הדעות. על כל סוג יש 3 דעות לכל כיוון... אבל המבינים בעניין חייבים לתת כאן עזרה... תראו, בסה"כ אני רוצה להשקיע פה איזה 4,000 ש"ח ולצאת מרוצה... ההתלבטות מתחילה כבר בהתחלה.. אני רוצה בעיקר לשמוע מוזיקה (אולי בעתיד לחבר למערכת קולנוע ביתית) אבל בצורה איכותית, עם צלילי ובס רציני - מגבר סטריאו או רסיבר של 5.1 ערוצים? כל היכולות היום של הprologic 2 .. זה נשמע טוב? הלאה.. להשקיע היום ב-DVD רציני או שההבדל הוא כל כך רציני לשלעבור בכלל ל- CD? רמקולים!!! כמה להשיקע? סט של 5 ב- 800 ש"ח שווה משהו? ולבסוף: סאב וופר רלוונטי למוזיקה סטריאו<?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-