אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם יש חיה כזו... מקרן עם שתי כניסות DVI שמקבל INPUT משני כרטיסי מסך שונים ויודע להציג אותם אחד ליד השני? או שבמקרה כזה חייבים שני מקרנים? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הורדתי קובץ ISO של איזה 50 ג"ב (טרון תלת מימד) ושאלתי היא כיצד אני יכול לנגן אותו? האם רק צריבה של הקובץ לדיסק בלוריי או שישנן אופציות אחרות כדי להינות מהסרט בתלת מימד אמיתי? אפשר לפתוח את ה-ISO לכונן נייד ולחברו ל-USB שבנגן הבלוריי? הנגן שלי הוא Samsung BD-D5500 הטלוויזיה Samsung LED D7000 תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות קשת שיחסו לי את כל האוזניים ויאטמו אותן [שישמעו כמה שפחות רעש מבחוץ]. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעת מוזיקה כמו טראנסים. אם לדוגמא יש לכם מספר הצעות אז אני יעדיף ללכת לכיוון שיש להן באס יותר טוב גם למוזיקה וגם למשחקים [ולא אני לא רוצה אוזניות גיימרים כי הן בדר"כ גרועות למוזיקה]. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח [אם צריך לחרוג בעוד קצת וזה באמת יביא לשיפור באיכות אז תציעו ] תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני הפירמוט, היה לי SoundMax אז הורדתי כל מיני דרייברים, וזה לא עבד. נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את הaudio driver של הלוח אם שלי, עשיתי ריסטרט, וזה עדיין לא קולט. מה הסיבה? עריכה: השתמשתי בדיסק הלא נכון של הלוח אם D:
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קבצי המוזיקה שלנו נהרסו מפגיעת ברק בחורף. האם ניתן לגבות את חזרה את המוזיקה ממכשיר האייפוד ? תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס onboard שלי (על הלוח הזה), כשמחוברים אליו רמקולים Cambridge FPS2000 4.1 בעזרת שני חיבורי 3.5 סטנדרטיים (קדמיים ואחוריים). עכשיו נפל לידי ה-Aurilium שראיתי ביקורות חלוקות עליו, חלקן אומרות שהוא לא מדהים בסראונד וחלקן טוענות שהוא לא רע בכלל. שאלתי היא האם כדאי לי לפתוח את האריזה (המפתה) של ה-Aurilium ולהשתמש בו? האם אני ארוויח סאונד טוב יותר במוזיקה/ משחקים/ סרטים/ משהו? או שאולי כדאי לי להשאר עם מה שיש ולהרוויח כקצת כסף במכירתו ב-ebay או משהו כזה? האם למישהו יש נסיון אישי עם ה-Aurilium? ובלי קשר: איך עובד כל הקטע של כרטיס קול חיצוני? האם יש לי סיבה לחשוש מפגיעה בביצועי המחשב עקב שימוש בו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות פשוטות אך איכותיות למחשב בסביבות ה200-250 ש"ח חשבתי בכיוון של Altec Lansing AHP512 יש עוד הצעות? התקציב שלי הוא ריאלי בכלל לאוזניות איכותיות? או שאני לא ימצא משהו טוב בסכום הזה? אני לא מחפש משהו מדהים , פשוט אוזניות טובות איכותיות ואמינות
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני צריך רמקולים ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני הבנתי שיש לי כרטיס מובנה 8.0 או 7.1 מה ההבדל זה לא אותו דבר 7 רמקולים וסאב? אז אני רוצה את כול הרמקולים אולי אפיילו אם סנטר אחורי חשוב לי שהיא תיהיה אכותית ואולי אפיילו אם מגבר קטן שבא בנוי במערכת אם יש דבר כזה בכלל 2000 שקל +,- תודה והמרחק בן החיבור למחשב למערכת הוא 20 מטר אז לא תיהיה בעיה ? אני יוד שאופטי אני לא יכול וקוקסל אבל לא תיהיה לי בעיה אם RCA
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי פשוט ויעיל יעשה את העבודה והאם אפשר לחברו לממיר של YES או HOT ו........כמה עולה כזה כרטיס (בהתאם ללוח שיש לי במפרט ) ת ו ד ה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם Asus P5B. כשפירקתי את המחשב הישן שלי גיליתי שעד אותו הרגע השתמשתי בכרטיס Creative ולא בכרטיס קול מובנה כמו שחשבתי. הדגם של כרטיס ה-Creative הוא CT4810. יש לי כרגע דילמה אם להתקין על המחשב החדש את הכרטיס קול שכרגע הזכרתי או את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. כמובן שזה תלוי בשאלה לאיזה מהם ביצועים טובים יותר. אני יודע שזאת שאלה קצת תובענית, אבל בכל זאת אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש , ברצוני לחבר מערכת של רמקולים 5.1 איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך בזה? איזה חיבורים אמורים להיות במחשב? ואפילו יותר טפשי מזה , איך לבדוק איזה לוח אם ( הכרטיס קול הוא built in אשמח לתגובה מלומדת תודה [br]פורסם בתאריך: 31.12.2006 בשעה 19:54:21 ברשותי לוח אם ASUS p5Gz-mx
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לאוטו ואני צריך פשוט הכל ( רדיו דיסק רמקולים אולי מגבר קטן חח ) סביבות ה 1000 - 1200 ש"ח ככה האם מגבר פמיני של הרדיו דיסק יספיק ?! 50 W לכל ערוץ בערך 20 W RMS לערוץ
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אוקיי הסיפור הוא כזה. אוזניות שבמאה אחוז תקינות נשמעות זבל במחשב שלי כאשר אני מחבר אותן ישירות למחשב מאחורה. [לרמקולים שלי אין חיבור אוזניות אז זו הברירה היחידה] אבל חיברתי את האוזניות למחשב השני מאחורה ושומעים בסדר גמור. חבר שלי אמר שזה קורה בגלל שהלוח במחשב הראשון (ששומעים זבל) הוא OnBoard ובמחשב השני הוא נפרד. שאלתי ב-KSP את הבנאדם במעבדה והוא אמר לי שזה כי אין מה שיגביר את האוזניות. הוא גם אמר לי שיש דבר שנקרא "מגבר אוזניות" שעולה בסביבות ה-50 שקל והוא מתחבר לחשמל ולמחשב, עם חיבור לאוזניות, והוא יעשה את העבודה וישמעו טוב. א. חיפשתי בגוגל ובזאפ ולא מצאתי זכר לדבר כזה בשם "מגבר אוזניות". ??? טיפה מוזר. ב. חבר שלי אמר שהוא שמע על דבר כזה, אבל הוא מאמין שכזה דבר עלול לעוו…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש לי מספיק כסף בשביל לרכוש את הרמקולים, במיוחד עכשיו שהמחיר ירד. האם כדאי להזמין מארה''ב?אם אין אחריות? שווה את החסכון של 1500? אני צריך עזרה בבחירת חנות משם + כל הסלט מסביב, מע''מ וכו'. תודה. נ.ב אני יודע שהרמקולים שווים כל אגורה, אני אשתמש בעיקר לסרטים, הכרטיס קול שלי או ONBOARD, האם שווה לקנות כרטיס קול גם? למי שיש את הרמקולים האלה, האם הם עד כדי כך טובים? או עדיף לחסוך למסך למחשב\כרטיס מסך - בשביל שבחווית הצפייה בHDTV במחחשב תשתפר? כרגע המחשב שלי במפרט בצד, בדקו. יש לי בסלון מערכת קולנוע ביתי איכותית, פלזמה תומכת HD וסטרימר המעביר את החומר HD לפלזמה, האם שווה לי אז להשקיע ברמקולים כאלה לחדר כשיש לי מערכת איכותית ביותר בסלון? תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר עריכה: הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? עריכה נוספת נראה לי לא יודעים פה בדיוק על מה מדובר אולי אפשר להעביר את זה לפורום לוחות אם וזיכרונות אולי שם יודעים תודה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש לקנות רמקולים, רצוי מאוד מwww.ksp.co.il, את האמת, רק דרך שם. אבקש לא לעבור את התקציב.. לא יותר מ365 ש"ח. הרמקולים האלו נועדו בעיקר לאמא שלי ולכן היעוד שלהם הוא להשמיע מוזיקה ולא ברמה חזקה מדי. רמה בסיסית וטובה, שיהיה אפשר גם שקט.. אני לא מחפש רמקולים שירעידו את החדר אלא שישמיעו מוזיקה באיכות טובה. אם המומלץ הוא ATP3 וראיתי שכאן הוא מומלץ.. אז אשמח לקנות אותו . נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..).
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה קורה? יופי אין לי שום מושג בזה..ובגלל זה אני בא אליכם :] תעזרו לי לבחור רמקולים טובים, הכי טובים שאני יכול להוציא בתקציב הזה. תקציב: עד 300.. 350 אם זה ממש שווה את ההבדלים. מטרות: מוסיקה, ואמרו לי שלמוזיקה עדיף לקחת 2.1 ולא 5.1 .. כי החלוקה יכולה להסתבך ולא ישמעו הכל או משו כזה.. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster Live! ויש לי עוד 2 רמקולים מהמערכת סטריאו הישנה שאני ארצה לחבר בנוסף..אני יוכל לחבר אותם והם עדיין יפעלו כ 2.1 נכון? למרות שזה 4 רמקולים + סאב. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתכנן לקנות מערכת בקרוב בגלל שכבר יש לו DVD המלצתי לו לקנות שני רמקולים מדפיים ורסיבר סטראיו התקציב שלו הוא בערך 1000-1200, אפשר חריגה של 100-150 אם יש שיפור רציני התקציב הזה בכלל מאפשר לקנות את החלקים הנ"ל? אם כן אני אשמח להמלצות (אם לא אני אשמח להמלצה על מערכת מיני טובה) תודה, גיל.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן.......... לסוני יש מספר רב של נגני פלאש שניראים מאוד איכותיים, בכל זאת אף פע םלא ממליצים עליהם כאן בתור נגן פלאש אולטימטיבי...... למה זה?? אני חושב שלסוני יש טכנולוגיה מאוד ייחודית יש להם את הפורמט שלהם שמאפשר דחיסה של בערך פי שלוש בגודל מבלי לאבד איכות..... ATRAC3 ד"א מה אתם אומרים על הנגן החדש שלהם walkman bean ?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות אותו והבנתי שהוא נדיר כי לאחי יש אותו והוא אמר לי שאין הרבה כאלה ורציתי לדעת איפה יש אותו ואם אני מוצא יד שניה כמה זה יעלה לי בערך וכי אין לי כוח לחקות כמה שנים בישביל שהוא יתן לי אותו ואם אתם יכולים להמליץ לי על רסיבר אחר של Harman Kardon כיף
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חשבתי שאולי הגיע הזמן להחליף את הHD212PRO שלי... יש לי בחשבון paypal 80-100$ לא זוכר בדיוק, עכשיו רציתי לדעת האם יש אתר שאפשר לקנות ממנו אוזניות במחיר הזה כולל משלוח לארץ? כי לפי מה שאני יודע אין שום אתר בארץ שאפשר לשלם לו בPAYPAL... אני מעדיף אוזניות פתוחות ואני בעיקר שומע רוק ומטאל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שכשאני משמיע קובץ קול הכרטיס מוסיף כמה דגימות של שקט, משהו כמו 14 עד 20 מילישניות לקובץ, איך אפשר להימנע מזה? הבעייה שלי היא שזה גורם לחוסר סינכרון ולכן מבחינתי עדיף כבר שיחתוך את הדגימות שבמקומם הוא הכניס אפסים. אני משתמש בכרטיס די איכותי - M-audio delta audiophile
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חיברתי לרסיבר חדש שקניתי של יאמהה ע"י חיבור אופטי במחשב שלי יש כרטיס כל 7.1 ערוצים של realtec כשאני עושה בדיקה ע"י תוכנת סאונד של הכרטיס(sound effect) אני שומע רק את הרמקוליים הקידמים אבל לא את האמצעי ולא את האחוריים האם חיבור אופטי לא מספיק כדי לשמוע מ5 רמקולים?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה זה המספרים האלו שיש על הדיסקמנים? כמו 10...40 אני יודע שזה שניות אבל מה הם מייצגות? תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-