אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני גיימר שמשחק כל היום (CS) ואני רוצה לקנות אוזניות טובות (טובות מאוד) אני יכול להוציא עד 300 שקל. ואני רוצה סאונד טוב. נ.ב אם ממש צריך אני יכול הוציא גם 350שקל. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום במידה ולאחרונה התקלקלו לי אוזניות של AUDIO TECHNICA איפה אני יכול לתקן אותם? יש אזור שקרוב לחיפה? תודה רבה לעוזרים אגב דגם האוזניות הוא AD700
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בכל הצילומים של הרמקולים רואים אותם חשופים. האם זה לצרכי פרסומת בלבד ובפועל יש גריל להגנה בחזית?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום אוזניות מדונה של MULLER (נראה לי). בעוד שהמיקרופון מגיב טוב האוזניות פשוט לא מזוהות במחשב או משהו כזה. לא מוצא איך להגדיר אותם. צירפתי תמונה של המסך בויסטה כדי שאולי תוכלו לעזור לי. רשום שזה לא מחובר אבל זה כן... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב ואמין שיתן הקלטה הכי איכותית שניתן ויעבוד היטב עם ויסטה 32 ביט המחשב עם מרובע ליבות ומסך 22 תקציב סביב 350 שח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הכבל של האוזניות עושה בעיות, וכתוצאה מכך לא ניתן לשמוע חלק מהערוצים של הסאונד... בעייה מוכרת לכולם. האוזניות איכותיות ונקנו בחו"ל, לכן אני לא מתכוון לקנות חדשות כמובן. אני בטוח שיש פה כאלה שאולי יראה להם טריוויאלי להלחים את זה לבד, אבל לי זה קצת בעיה (ובכלל אין לי זמן פנוי כרגע...), אז מישהו מכיר מקומות שילחימו את זה עבורי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשר לכ. קול - תשאל בפורום אודיו וקולנוע ביתי באתר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Creative X-Fi XtremeMusic או Creative Audigy 2 ZS השימושים שלי הם משחקים סרטים ומוזיקה והדגש על איכות אז אני אומר מה יספק אותי מבחינת איכות כי אני קונה רמקולים של אלטק לנסינג תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מי יודע האם והיכן אפשר לקנות את iPod של apple בארץ ? ואיך נראה לכם ה Archos Jukebox ואיפה אפשר לקנות אותו ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול של creative דגם Audigy platinium pro ex וביום שני אני קונה את הרמקולים של לוגיטק דגם Z-5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2,CONTENTID=9486 קראתי בפורומים שאם מחברים כבל אופטי מהלוגיטק לכרטיס קול שלי הביצועים של הלוגיטק משתפרים עוד יותר... השאלה שלי היא על איזה כבל מדובר בדיוק והאם קיים אצלי בכרטיס קול של קרייטיב כניסה כזאתי? ואם כן איך הוא אמור להיקרא/להימצא תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שאלתי היא ,זו תקלה ? או מנגנון מובנה כלשהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.6k צפיות
-
-
שלום. ובכן, אני מחפש אחר אוזניות טובות לדיסקמן mp3 שלי. כרגע אני משתמש באוזניות כפתור של סוני, לא נראות לי מהדגמים החדשים. הקטע הוא שבורח לי סאונד וגם לפעמים הן יוצאות או שלא נכנסות (אם זוג אוזניות כפתור גדול מדי). כרגע מה שנראו לי יחסית סבירות ב"צליל" הן(מסוג של כפתור) הן Sony MDR-E828LP ו- Sennheiser MX 400 היו שם עוד הרבה דגמים של סוני וסנהייסר (גם כאלו שעוטפות הכל-כמו דיג'יי, וכאלו פתוחות). יש המלצות למשהו מסוים? (שוב-יש שם הרבה הרבה סוני וסנהייסר, וכן גם אייווה פנסוניק ועוד שטויות) אין לי עוד הרבה זמן, עד יום שבת, אחרת אני אאלץ בטיול לאילת להמשיך לשמוע ב-סוני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.starcom.co.il/product.asp?product=612 איך המערכת רמקולים הזאת? יש לכם אולי משהו אחר להמליץ במחיר הזה? איך העוצמה שלה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לא הבנתי אם האוזניות שבואות עם הנגן טובות או לא בחלק מהאתרים רשום שהאוזניות מעולות ובחלק רשום שהאוזניות גרועות =| בכל מקרה אם הן גרועות תוכלו להמליץ לי על אוזניות במחיר סביר (לא צריך משו מעולה...) ותגידו לי אם עשיתי בחירה נכונה|: (היה לי תקציב של 500-700 שקל, והוספתי 70 שקל). תודה מראש נ.ב. משרדיה אחלה אתר פעם שניה שאני מזמין משם הזמנתי יום ראשון ב23:45 הגיע אתמול (יום שני) ב16:30 והם גם המקום הכי זול (בשביל הנגן הזה). עריכה: תודה גם למי שרשם את הביקורת פה על נגני הפלאש של iAudio , קראתי אותה לפני הקניה :}
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הכבל של אוזניות הSHURE שלי מתחיל להיקרע (בחיבור עם האוזניה) ואני מחפש להן מחליפות. בזמנו קניתי אותן בBLACK FRIDAY ב400 ש"ח (בתכלס ב200). החסרון היחידי שלהן מבחינתי הוא שלא נוח לשמוע איתם שכמופעל לחץ על האוזן (לדוגמא כאשר שוכבים על הצד). אשמח להמלצה לאוזניות ברמתן בלי הבעיה הנ"ל. אין לי בעיה לחכות לBLACK FRIDAY אם זה יעזור. תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש mp3 בתקציב של בסביבות 1500 שקל. מה שחשוב לי זה שיהיה איכותי כמה שיותר..אני מעדיף איכות על נפח. ועוד משהו, עדיף להזמין מחו"ל או שהמחירים בארץ סבירים?
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הקול שלי נשרף (ככה אני חושב..) לכן אני צריך כרטיס קול אחר ואיני יודע בדיוק מה מתאים למערכת שלי. דגם הלוח: P5Q של אסוס ורציתי לדעת איפה בדיוק כרטיס הקול מתחבר בלוח האם, כי אני חושב שאני יודע פחות או יותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא חייבים למצות את התקציב, אם יש רמקולים טוביםפ גם ב- 450 ש"ח, גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם Logitech® FreePulse Wireless™ Headphones ? אני מתעניין באוזניות אלחוטיות לאייריבר שלי פשוט כי השימוש בהם נראה לי הרבה יותר נח המחיר שלהם בארץ הוא 600 ש"ח ובארהב 100 דולר, אני יודע שבלטות' עדיין לא באיכות של אודיו חוטי אבל אני לא אודיופיל ומחפש מוצר איכותי ללא צורך בחוטים. אז מה אתם אומרים? כדאי? מישהו שמע אותן בפועל? יש הפרעות? איך הסאונד והווליום? כמה זמן הם מחזיקות פר טעינה בפועל? תודה עריכה: ראיתי יש לקריאייטיב גם אלחוטיות שנראות לי טובות: http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=14603&nav=1 מישהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה,אני זקוק לרמקולים חדשים 5.1 למחשבב בשביל משחקים שירעידו אותי ויתנו לי הרגשה שאני במשחק ;D התקציב כמו בכותרת 500-700+- שמעתי על X-530 וCREATIVET5400 מה יותר טוב,האם הם בכלל מומלצים לתקציב,ולדרישות? אני זקוק להמלצות. תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום מחפש רמקולים למחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה. חשוב שיהיו איכותיים וישמיעו מוזיקה באיכות גבוהה ככל שאפשר במגבלות התקציב ושיהיה להם צליל נקי וצלול . מחפש זו שיהיה עם סאב איכותי. החדר קטן יחסית אז לא צריך עוצמה חזקב לסלון אבל שהעוצמה תצהיה סבירה. אבקש הצעה בתקציב של עד 300 שח או פחות . ראיתי את ה A200 או 210 של קריאטיב אבל אין לי מושג אם אפשר להשיג משהו טוב יותר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-