אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2377253 באיזה טווח מחיר היא נחשבת משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס קול ממש ממוצע ולא יקר הבעיה היא שיש לי רעשים בסאנוד שאני מדבר עם אנשים בונטרילו או טימספיק הם אומרים שאני נשמע כאילו אני במפעל וזה מחריש אוזניים (ד"א הבעיה ממש ממש ממש ממש לא קשורה למיקרופון למה אני ועוד 2 חברים קנינו את אותו מיקרופון ולהם זה עובד חלק בלי רעשים) וגם יש לי מיקרופון דינמי behringer XM8500 ובכל זאת יש רעש נוראי אם אני לא משתיק את המיקרופון אז יש לכם המלצות לכרטיס קול בינוני וזול ? תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למרות הכותרת, לא מדובר כאן באוזיות אודיופילים באלפי שקלים עם מגברים וכדומה. קניתי כמה אוזניות בסביבות ה-200-300 ש"ח לאורך השנים, כולל ה-PORTA PRO המצויינות, אבל זה לא זה. אני שומע בעיקר דרך המחשב ישירות, לרוב קבצי FLAC או MP3-320K ולעיתים DTS (טפשי עם אוזניות - אני יודע). בעיקר רוק כבד, מטאל ודאב אבל גם לא מעט בלוז, אלקטרוני רגאיי. אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות גם מבחינת צליל וגם מבחינת איכות בניה ועמידות שמעל הכל יהיו נוחות להאזנה ממושכת (שעות) ויתנו טווח דינמי ראוי לשמו - לא צלילים גבוהים צורמים ולא באסים אנמיים ומחוספסים... לא IN EAR כמובן. בניה איכותית ועמידה, כבל ארוך דיו, איכותי ועמיד, מחברים אכותיים - משהו שלא יתפרק אחרי חודשיים (ה-PORTA PRO למשל מעולות למחי…
-
- 104 תגובות
- 23.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון המקורי לגבי הפרמטרים בבחירת מקרן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550406.0 אני מעוניין להתקין את המקרן על מדף שיותקן על הקיר שמול המסך בגובה של 2 מטרים בערך (המקרן צריך להיות נייד אז אני לא רוצה להתעסק עם התקנה עילית מלאה וקבועה). גובה התקרה הוא 2.6 מטר ממרחק של כמעט 4 מטרים בין המסך למקרן. רוחב ההקרנה האפשרי הוא קצת יותר מ-2.5 מטר. 1. האם חייבים בשביל התקנה כזו lens shift או שאפשר להסתדר איכשהו עם keystone? 2. על המדף - צריך לשים אותו "רגיל" כמו על שולחן קפה נמוך או "הפוך" כמו בהתקנה עילית? במקרה הראשון ההקרנה תהיה על התקרה לא? 3. יש עוד יכולות של המקרן שצריך לשים אליהן לב בהתקנה כזו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש איזה איקוליזר במחשב, לא בתוכנה כמו בmadia player אלא ממש במחשב עצמו?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות mp3 player רציתי לדעת איזה מבין השניים הבאים מומלץ : http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=4KAzKdcjpuozGpc5vcM5IpgsTjCl_a6Q5SY=?CategoryName=pa_PortableAudioShowcase_NetMDProducts&ProductSKU=DNF610&Dept=pa http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=4KAzKdcjpuozGpc5vcM5IpgsTjCl_a6Q5SY=?CategoryName=pa_PortableAudioShowcase_NetMDProducts&ProductSKU=DNE509&Dept=pa יש הצעות אחרות? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות למשחקים שבאות עם מיקרופון מחובר, סראונד ושיהיה נוח להיות איתם על הראש כמה שעות. 100 ש"ח עם חריגה קלה, והכי חשוב זה שיהיה מיקרופון טוב.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב אחרי ששיגעתי אתכם למשך שבועיים (או יותר ;D), החלטתי לקנות נגן פלאש סופית. ממה שראיתי, לחבר אחד שלי יש נגן פלאש פשוט ועובד לו בסדר גמור מנובמבר 04. (הוא לא רץ איתו) מצד שני, אחד אחר שרץ עם הפלאשים שלו, נדפקו לו והוא החליף מספר פעמים. קיבלתי מבצע על נגן LENCO ב500 שקל - ג'יגה פלאש..נשמע סביר במיוחד בגלל שזו לא חברה ג'נרית, אלא ידועה במוצריה בתחום האלקטרוניקה. למה בעצם להשקיע 1000 בנגן פלאש אם יש אפשרות קנייה ב500? אשמח לשמוע הסברים ונימוקים. איך אני יכול להיות בטוח שמשהו שאני אקנה ב1000 לא יתקלקל כמו הזולים? (נגיד IRIVER) - כולם מיוצרים בסין גם ככה! - מהסקר שוק שערכתי, הצרכן הישראלי הממוצע מסתפק בזולים וגם כמה אנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני קונה פלאש עדיף לקנות אחד פשוט…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נמאס מאוזניות גרועות מחפש אוזניות טובות. לא סגור אם רוצה אוזניות מלאות (קשת) או אוזניות IN EAR אז השמח להמלצות משני הסוגים! מחפש אוזניות אטומות, לא אוהב לשמוע אחרים ושאחרים שומעים את מה שאני שומע אני שומע טראנסים,פופ ורוק (בערך 50%, 30% ו-20% בהתאמה) אוהב "להרגיש" את הבאסים אבל לא כאשר הבאס מורגש ומשתלט על שאר הצלילים איכות בנייה עמידה למה יש לי נטייה להרוס דברים כך שכדי שזה יהיה "עמיד" יחסית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפשת המלצה לרכישת מערכת שמע בעלת צליל נקי ובס מתכוונן איכותי ואפשרות סוראונד טובה , עם כניסות לדיסק און קי /נגן , ואם יש חיבור אלחוטי למחשב בחדר אחר, ובנוסף יציאה המאפשרת חיבור למחשב להקלטה והמרה של הקלטות הישנות שברשותי. רצוי מאוד שתהא בעלת מימדים קטנים ככל האפשר... תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות להקלטות ביתיות \ שמיעת מוזיקה... שמעתי על דגם שיש ברשת באג של חברת AKG. אני מאד לא מנוסה בעיניין האוזניות כך שהדעה שלכם תהיה ההחלטה שלי. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לסטרימר כולל קודי. קניה בארץ או בחו"ל. מחיר סביר ! תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את ה Creative X-fi אפילו מחיר מוערך של כמה זה יעלה בארץ יהיה טוב אני מת לקנות אותו יש לי כרגע live 5.1 עם Creative T5400 אני רוצה Creative X-fi music extreme ו Creative S750 מישהו ממליץ על משהו אחר ? נ.ב. מישהו יודע אם ה Audiotrak Prodigy 7.1 יותר טוב מה X-fi ?
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אנשים.... יש לי בעייה קטנה...אני מנסה לחבר את הרסיבר שלי למחשב... אני רוצה לחבר אותו בצורה דיגטילית... אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול,כלומר היציאה הכתומה... זה אומר שאני צריך לקנות כרטיס קול חדש עם היציאה הכתומה או שיש דרך נוספת? יש לציין שיש לי מחשב חדש ובלוח אם יש יציאה של HDMI S-VIDEO VGA DVI יש לציין שהרסיבר ישן אבל תומך בשידור דיגטילי ו DTS אבל אין לו יציאת HDMI תודה אנשים מחכה לפתרונות !!!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חברה מה העניינים? אני מתכוון לרכוש את הרמקולים הנ"ל מאמזון בארה"ב (המשלוח דרך בן דוד שמגיע לארץ). מישהו יודע האם הרמקולים מופעלים ע"י שנאי חיצוני? או שהם מתחברים ישירות לחשמל (שנאי פנימי). אם זה שנאי פנימי אז אני בבעיה. תודה
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ערב טוב , אמא שלי בחו"ל עכשיו במיאמי , מה אתם אומרים על משהו ב150 דולר ככה רמקולים למחשב klipsch promedia 2.1 ? איך הם ? שמעתי אותם בחנות היו די טובים . cody csp97 5.1 - 300 W איך הם ? הם די זולים . יש עוד משהו להציע ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מזה חודש שאני בחיפוש אחר אוזניות. הייעוד שלי לאוזניות הוא מוזיקה[פופ, פסיכודאלי, ראפ ורוק קל] ומשחקים, בעיקר משחקים. בהתחלה חשבתי שהסיבריה יהוו בחירה מצוינת עבורי אבל להפתעתי הביקורות היו כל-כך רעות שנפלתי מעצמי :-\ אז עברתי לחיפוש אחר ביקורות על הסטיל סאונד 5H וגיליתי שגם הן זה מסחור של זבל. הגעתי ל RP21 והבנתי שהן אוזניות מעולות לצרכיי שאני יכול להשיג בארץ אבל, הן בעצמם לאולפנים, שימוש שבחיים הן לא יקבלו אצלי. עכשיו מה שאני שואל זה: מה לעשות?, לקנות בכל זאת את ה RP21 ?,זה שווה לי ?, או שיש לכם משו חדש להציע לי שאני לא יודע עליו. תקציב: <500 ש''ח עם גמישות [+ 50] פרטים נוספים: אני יכול לקחת את זה מכל מקום בארץ מאילת ועד מטולה וכמו כן אני לא מוכן להזמין מח''ול.…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הרמקולים הנ"ל לפני מספר שנים בעקבות המלצה בפורום הזה (הם כבר לא משווקים). הם אכן רמקולים טובים ועושים את העבודה. החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים, רציתי לדעת אילו רמקולים של "היום" נחשבים ברמה הזו והלאה. הבנתי ש-Micro Lab 6C נחשבים לאיכותיים - האם הם איכותיים יותר מה-encounter (הצרכים הם בעיקר למוזיקה) תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות פשוטות אך איכותיות למחשב בסביבות ה200-250 ש"ח חשבתי בכיוון של Altec Lansing AHP512 יש עוד הצעות? התקציב שלי הוא ריאלי בכלל לאוזניות איכותיות? או שאני לא ימצא משהו טוב בסכום הזה? אני לא מחפש משהו מדהים , פשוט אוזניות טובות איכותיות ואמינות
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עלה לי רעיון שראיתי דווקא בפורום תצוגה וגרפיקה ואני אוסיף כמה סעיפים על מנת להתאים אותו לצרכים שלנו אני רואה שאלות שחוזרות על עצמן על כרטיסי קול.בפורום גרפיקה יש סטיקי על כרטיסי מסך ברמות משתמש ותקציב הרעיון שלי הוא כזה לפורום שלנו : רמת משתמש : בסיסי ביותר איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב עד 300 שקל שימוש : מוזיקה וקצת משחקים רמת משתמש : מתקדם איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב או ESI עד 800 שקל שימוש : מוזיקה סרטים משחקים רמת משתמש :כבד איזה כרטיס מומלץ : EMU ESI בין 800 ל 1600 שקל שימוש מוזיקה נטו נוחות שימוש חשוב לציין כל דגם מחווית שימוש של חברי הפורום.שאלות חוזרות ונשנות פה ונפתחים ת'רדים מיותרים.יעוץ של כמה שורות על דגם לפי רמת המשתמש יכול למנוע פתיחת שאלות מיותרות.…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה Audiophile 2496, אני יכול לחבר אליו רמקולים רגילים של מחשב? אם כן, איך? תודה מראש, רותם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות. אני לא אודיופיל אבל אני עדיין מחפש קצת איכות, אודיו נקי וקצת באס לא יזיק. אני מחפש אוזניות שמכסות את כל האוזן ושפולטות כמה שפחות רעש (למי שלידי). התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, אם צריך אני יכול להתגמש. תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה קורה אנשים. אז ככה,קניתי לפני 3 חודשים אוזניות koss ur-20 ואין להם שליטה על הווליום. ראיתי בחנויות בחו"ל את השלט הזה. לא מצאתי חנויות בארץ שיש להם את המוצר הנ"ל,ולכן אני צריך את עזרתכם בנושא,אם משהו מכיר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקי אמ.. המחשב שלי הוא p4 2.8 הבעיה שיש לי כרטיס מסך ישן, ג'פורס 4... והמסך שלי הוא phiplips אז עכשיו. כעיקרון אני מעונין לקנות xbox 360 כאשר תצא הגירסה החדשה.. רציתי לדעת אם יש מצב שיש מסך LCD בגודל של 21 אינצ' HD שאני יוכל להחבר עליו גם XBOX וגם את המחשב. ואיזה כרטיס מסך אני יצתרך? או שעדיף כבר לקנות מסך גדול 32 אינצ', ולהישאר אם שלי, כי אני בסדר גמור איתו....?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-