אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה: אני לא מצליחה לעדכן את התגים של הקבצים, התהליך נתקע לי כל פעם מחדש לפני שמגיע ל100%. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה וזה עדיין לא עבד... יש למישהו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את האוזניות שמצויינות בכותרת. אני סגור על סוג הזה (earphone). יש חוות דעת? למישהו יש? מרוצים? אשמח לשמוע אתכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את הרמקולים abit iDome בארץ? ואם אין אף חנות שמוכרת אותם בארץ, האם מישהו הביא אותם מחו"ל או יודע על דרך סבירה לקנות אותם מחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
האופציות שביינתים נראות לי מתאימות זה : Logitech LS21 Logitech S220 Creative SBS A300 Altec Lansing BXR1121 Altec Lansing BXR1221 אני לא כזה מבין ברמקולים אז אשמח להבין את ההבדלים בינהם ואת ההמלצות שלכם. יש לי עכשיו את ה Altec Lansing ATP 3 ואני ממש מבסוט מהם אז אני מחפש משהו בסגנון שלהם למחשב אחר שקניתי.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למחשב להכל מוזיקה משחקים וזה.. אם יותר משתלם מחו"ל יש לי אפשרות להזמין מאיביי אם אפשר לחרוג בקצת מהתקציב ולקבל משהו יותר טוב בהרבה זה אפשרי בכל מקרה אני אשמח אם תתנו לי כמה אופציות בתקציבים שונים גם אם הם יותר גבוהים שיהיה לי מה לשקול תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 20:13:55 מישהו?+ חשוב שיהיה כבל ארוך[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 22:48:04 ??[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 00:50:06נו מה נסגר אם אם לא יודעים תכתבו גם את זה אני מחכה לתשובה חחח בניתי עליכם
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד שאין בו כרטיס קול..רק המובנה שהוא VIA AC97... התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין לא שומעים לא באינטרנט ולא בWMP בדקתי דרך לוח בקרה ועוד כל מיני מקומות ובכולם כתוב שהדרייבר תקין ומעודכן ובכל זאת לא שומעים כלום לפני שפירמטתי את המחשב אז הרמקולים עבדו והיה אפשר לשמוע שירים וכו... יש למישהו מושג מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
איזה אוזניות טובות יותר, ה icemat siberia או steelsound 5h?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, הכל בכותרת. מחפש כרטיס קול איכותי למחשב נייד, שיהיה נוח לעריכה קטנה במוזיקה או בניגון עיקרי למוזיקה. אני יודע שהתקציב שהבאתי הוא לא מי יודע מה. אבל אם לא אמצא משהו איכותי ששווה את זה, לבסוף אני אקח את ה INDIGO, כן זה קפיצה בעוד אלפייה... תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
בהמרה לקובץ mp3 מתבטלים צלילים מסויימים שהאוזן האנושית לא שומעת. מה קורה בתהליך ההמרה מ- mp3 ל- wav? כיצד נהפך קובץ mp3 ל-wav שגודלו פי 10 אם בתהליך ההמרה ההפוך הורדה אינפורמציה מהקובץ? אשמח מאוד לקבל הסבר על כך. שאלה נוספת, ההמרה ל-wav תוריד, תשאיר או תעלה את איכות הקובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה hauppauge wintv pvr 150 mce בעל היציאות הבאות:RCA(צהוב לוידיאו לבן ואדום לסאוונד), S-video וחיבור כזה של קבל לבן וגדול והכינוי של החיבור הוא פיטמה נדמה לי(שהוא כרגע לא בשימוש, פעם כשהייתי ביס היה חיבור כזה בין הממיר לכרטיס טלויזיה אבל כשניתקתי אותו לא היה הבדל... והטכנאי של הוט אמר שאצלם אין חיבור כזה בין ממיר לטלויזיה) קיבלתי מהוט כבל של svideo + אדום ולבן לסאוונד ומהצד השני שלו הוא מתחבר ב SCRAT נכנסתי למדיה סנטר וכשהגדרתי את החיבורים והכל קיבלתי אות זוועתי שלא לדבר על זה שהוא היה בשחור לבן... ניסינו עם הכבלים הרגילים(RCA) וקיבלתי אות קצת יותר טוב ולא בשחור לבן אבל עדין מפוקסל ועם "GHOSTING" ניסיתי בעבר פה בפורום לשנות את הרמת פילטרים והיה צריך בשביל…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר שמחוברים לרמקולים במחשב אבל אחי גנב לי את המתאם חשמל מאמריקאי לאירופאי אז חיברתי למחשב עצמו מאריך אוזניות ואזניות (סנהייזר PX10) קיצר אני בא מפעיל פלייליסט והווליום היה כל כך חזק שראש שלי כמעט התפוצץ זה היה ממש משהו עצבני... עכשיו אני על 10% בווינאמפ ו10% בלוח בקרה של הווליום במחשב וזה ווליום ממוצע... איך לעזה אני עושה שהווליום בשמחב יהיה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום החברה הזאת מייצרת רמקולים לקראייטיב? ואיך הם? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי עם הCX400 שרכשתי ב250 ש"ח ..אחרי שווידאתי שהם מקוריות לפי מדריכים שמצאתי באינטרנט.... עכשיו אני מבצע להם פתיחה...אבל כמה זמן בערך צריכה להתבצע הפתיחה?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך חלקים מהשיר ואני רוצה לחבר כמה שירים בייחד, עם איזה תוכנה אני מבצא את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מסך גדול במחשב של 22 אינץ' ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות שלט רחוק ששולט על המחשב (מבחינת מוזיקה,סרטים וכו') וגם על איזה שלט הייתם ממליצים?? תודה מראש Mostang5
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי מסך SAMSUNG T260HD שמחובר בכבל HDMI למחשב למסך יש רמקולים פנימיים אבל באיכות גרועה מאוד, אבל בשימוש עם כבל HDMI האודיו מושמע אוטומטית מהרמקולים של המסך אבל שום אודיו לא יוצא מהיציאה של המחשב עצמו, ככה שרמקולים חיצוניים שמחוברים למחשב עצמו לא עובדים לעומת זאת בחיבור המסך למחשב דרך כבל DVI או VGA הרמקולים החיצוניים עובדים מישהו יודע איך לתקן את התופעה? תודה מראש למגיבים אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חלק גדול מהמשפחה שלי תכנן קנייה מרובה של טלויזיות LCD / LED. השאלה שלי היא כזאת, או יותר נכון - הבקשה שלי היא כזאת: אני רוצה להתעדכן מבחינת פנאלים שקיימים בשוק כיום. אני כבר די הרבה זמן לא עוקב אחרי כל זה, אז אני רוצה להתעדכן מכם (מי שבאמת יודע בבקשה): מה שאני יודע כיום, זה ששני הפנאלים העיקריים שיש אלו ה-TN, הפשוט יותר, וה- IPS, שנחשב בעצם לאיכותי יותר. אחרי בדיקה מעמיקה, ככל הנראה, כל אחד ואחד יבחר לקנות טלויזיה של חברת סמסונג. לפי מה שאני הצלחתי להבין, החברה שמציעה טלויזיות איכותיות במחירים הנוחים ביותר. חברות כמו LG, Toshiba, Haier וכו', אני לא מתכוון להסתכל אפילו. אף פעם לא אהבתי שום טלויזיה מהחברות האלו. מנגד, טלויזיות כמו של סוני גם לא בא בחשבון, הפעם בגלל המח…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
זה נכון שאוזניות עם מיקרופון הן פחות איכותיות? אני מעוניין באוזניות גיימינג מהאתר best buy.com, או אם יש לכם אתר טוב לקנות שם אני מחפש אוזניות לקאונטר סטרייק ולמוזיקת רוק קצת וקצת יוטיוב היו לי סנהייזר HD205 אך הם התפרקו, לחצו לי חזק עם הראש והכבל היה ארוך מידי מחפש אוזניות נוחות עם כבל קצר ואיכות בנייה טובה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חיברתי כבל TOSLINK בין הלוח אם לרסיבר. הרסיבר הוא של YAMAHA דגם HTR-6030. להלן קישור לפרטים על הרסיבר: http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/htr/htr-6030_black__u/?mode=model הגדרתי את הרסיבר על DTV\CBL וגם תוכנת REALTEK מזהה את החיבור האופטי. הבעיה היא שאני שומע רק מהרמקולים הקדמיים. סרטים באיכות של 6 ערוצים נשמעים רק כסטריאו. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
פירמטתי את האייפוד מיני שלי, ובשביל להפעיל אותו אני צריך לחבר אותו למטען חיצוני (לא מחשב). הבעיה היא שאין לי מטען ואני רוצה להעביר אליו שירים עד יום ראשון (אני נוסע לבסיס ואני רוצה להספיק להעביר מוזיקה) יש למישהו רעיון איך בעזרת הכבל USB אני יכול לאלתר מעיין מטען לאייפוד? לאיזה מגעים בחיבור אני צריך לחבר מטען ואיזה מתח צריך לשים לו? תודה מראש.. אריאל
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
אני חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס 7.1 איכותיות אבל תמליצו אתם... תודה מראש לעוזרים נ"ב יש מצב להשיג GIGAWORKS במחיר סביר כמו בארה"ב-2000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. Logitech x540 Creative T6200 .2 תודה !
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזית HD עם יציאת HDMI שיהיה אפשר לחבר אליה לא רק את הממיר הדיגיטלי של הוט שיש לי אלא גם את המחשב, התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כלום בטלוויזיות.. תודה רבה לכל מי שיעזור לי. עריכה: עכשיו הסתכלתי בזאפ וראיתי שלוש דגמים של טלוויזיות HDMI תגידו לי מה הכי כדאי לי בבקשה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4109=4113&DB6195=140532
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-