אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות ZALMAN 5.1 ויש להם 3 חיבורים, פרונט, ריר וסנטר. אני מבין שצריך לקנות כרטיס PCI קטן שיהיה לו כניסות כאלו כמו לאוזניות, כבר הוצאתי על האוזניות סכום נכבד ורציתי המלצה לכרטיס כזה. יש לי לוח אם Gigabyte K8NS-939 ראיתי שיש תושבת פינים על הלוח ולידה כתוב surr center בקיצור, אלו הדברים שאני יודע, אם יש עוד אינפורמציה שצריך לתת תגידו. בנתיים כמו שאמרתי לעיל -אני צריך המלצה לכרטיס כזה (אם זה אפשרי בכלל ללוח אם הזה). תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרת אני אוכל לקבוע בעצמי סקינים/ תמונות / אייקונים למכשיר שלי, תודה, דרור
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי לצערי הרב האוזניות שלי הלכו לעולמן! :-[ לא חשוב איזה כרגע אבל אהבתי אותן. אני צריך אוזניות חדשות למיני דיסק אך אני מאמין רק לאוזניים שלי, איפה באזור המרכז יש חנות עם מבחר נורמאלי שאני יכול לבוא עם הנגן שלי ולנסות אוזניות.? וחות מזה אני לא יתנגד לכמה המלצות? : התקציב הוא באזור ה 300 שקל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש בידי את האפשרות לבחור בין נגנים יקרים(זה מתנה לי אין כרגע כסף) רציתי מאוד את האיפוד מיני 4 גיגה שנראה פשוט מהמם אך התייעצות עם כמה אנשים נאמר לי ללכת רק על ה I-RIVER שהוא הרבה יותראיכותי מבחינת שמע יש לו הקלטה רדיו וכולי מה שחשוב לי באמת זה האיכות שמע אבל בואו נודה שגם איך שהוא נראה מה אתם ממליצים?
-
- 71 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אלוהה כולם, קניתי שבוע שעבר את הכרטיס קול המצוין של קריאטיב - Audigy 2 ZS ..הבעיה היא שכרגע יש לי רמקולים פשוטים שעולים 50 שקל.. יש לי תקציב של עד 1000 שקל לרמקולים למחשב (שישמשו בעיקר למשחקי מחשב, מוזיקה וסרטים!(שאני מחבר דרך המחשב לטוליזיה...) אני רואה שיש היצע ממש נרחב בכל הנוגע לרמקולים ובתור אחד שלא מתמחה בנושא, אני פונה אליכם. חשבתי על הרמקולים - inspire t7900 של קריאטיב, אבל מחיטוטים פה בפורום ראיתי שרוב האנשים ממליצים בחום על הרמקולים של ALTEC..חשוב לציין שהכרטיס קול הוא 7.1 ערוצים ואני מעוניין לנצל את היכולות שלו ע"י קנייה של מערכת שתהיה סאב וופר+7 רמקולים.. כמו"כ ללוג'יטק יש את סדרות ה ???-X למינהם, מה שגורם לי עוד יותר להיות מבולבל לגבי מה כדאי לקנות. אני רק מב…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני יודעת שהנושא הזה כבר חרוש ואני ממש מתנצלת שאני מעלה אותו מחדש אבל חיפשתי איזשהו פיתרון בהודעות ישנות ופשוט לא מצאתי שומדבר שיכול לעזור לי (הגעתי אפילו להודעות משנת 2003 ) הורדתי את הקובץ של אוהד ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא היתה לי אפשרות לעברית בתפריט של השפות!! אני כבר ממש קרובה לייאוש ופשוט לעבור שיר שיר ולשנות אותו לאנגלית!! בבקשה אל תגרמו לי לעשות את זה!! מה לעשות??? אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!!!! תודה מראש, דנית
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אם מישהו יכול להביא לי מידע על המגבר הזה אני מאוד אודה לו אני רוצה בעיקרון לפחות לדעת כמה וואט כל יציאה שלו מוציאה לי ד"א יש שתי דגמים דומים לפי מה שאני הבנתי אחד עם "V" בסוף שעליו אני רוצה לדעת ויש עוד אחד בלי ה"V" תודה
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אם יש ברשותי DVD קורא Divx, האם יש לי אופציה לצרוב מספר סרטי Divx על דיסק DVD ולצפות בהם ב-DVD?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
יש לי אייריבר H10 כבר כמעט חודשיים . האם כדאי להחליף לאייפוד נאנו? לאייפוד נאנו אין טייפ מנהלים ורדיו שזה דברים שלא משנים לי כל כך. מישהו יודע כמה צבעים יש למסך שלו?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
במחיר כזה MP3 בגודל של 256 מגבייט יהיה איכותי? אני לא רוצה משהו יוקרתי וממש איכותי, אבל שלא יהיה בין ההכי זולים, בקיצור אפשר שמות של חברות/MP3 שעם גודל 256 מגבייט ומחירם עד 300 ש''ח והם מומלצים?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי h340 שלחתי אותו לתיקון כבר יותר מחודש ועוד לא קיבלתי אותו ואני לא יודע מה לעשות אולי תעזרו לי אולי יש איזה טלפון לתלונות ציבור או משהו כזה בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מוגזם
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה לקנות לקראת הגיוס שלו נגן MP3 בתקציב 500 שקל פלוס מינוס. מה אתם מציעים במחיר הזה? אפשר להסתפק בנגן פשוט או שזה יהיה טיפשי? יש לי חבר אחר שיש לו ג'נרי כבר שנה שלמה והוא מסתדר סבבה איתו.. אגב מה ההבדל בין רדיו מובנה לרדיו משולב באוזניות? מה זה אומר בעצם רדיו מובנה במכשיר? :
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
היי, קניתי H10 חדש - אני לא מצליח למצוא לא במדריך שלו ולא באתר של IRIVER כמה זמן כדאי לתת לו לטעינה ראשונית , אני חושב שהיה פה איפשהו דיון על זה אבל אני לא מוצא אותו תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים רכשתי DVD לרכב ורציתי לדעת איך אני יוכל לצרוב קליפים אבל שיהיו באיכות של DVD יש לי קליפים במחשב ולפי מה שהבנתי אפשר לצרוב אותם רק בפורמט שלהם VCD וכו' יש איזהשהיא דרך לצרוב אותם באיכות יותר גבוהה תודה עידן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , חשבתי לשדרג את האוזניות ל-IriverH320 שלי. בעקרון התקציב זה עד 300, אבל אם יש משהו ממש מיוחד אפשר 400 ... אם זה משנה מה שאני שומע בעיקר זה ראפ (יש גם היפ הופ וכו' אבל בעיקר זה ראפ) . אממ זהו בעקרון אין תנאים מגבילים, חוץ מזה שרצוי שהאוזניות יהיו אטומות . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
למחשב חדש בן שלושה ימים.. כרטיס קול Sound Blaster® Live! 5.1 של קריאטיב שהיה שייך למחשב קודם.. או הכרטיס המובנה ה-Realtek AC-97 שבא על גבי הלוח DFI nForce4 ultra infinity ??
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי האם מישהו יודע במקרה כמה מילי אמפר לשעה לוקח נגן סנדיסק? אני פשוט מעוניין בסוללות נטענות והסוג שלהן הוא הרי AAA, מה שאומר זרם די נמוך כ800 MAH ולא כמו סוללות אצבע(AA) ,למשל 2300.. אז אני לא בטוח אם זה כדאי בכלל להשקיע בעניין..מה דעתכם? וסתם שאלה אם מישהו יודע, כמה מילי אמפר לשעה לוקחת סוללת אלקליין "אצבע" רגילה ו AAA? תודה!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הג'ימיני 400... מישההו שמע עליו? הוא מומולץ? אני אשמח לשמוע חוות דעת.. כי אני לא מש מכירה אותו.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב בעיקר למוזיקה ולמשחקים חוץ מ creative איזה עוד יש שכדאי? ושאלה על וונילים, אם אני קונה פטיפון יש איזשהי אפשרות להעתיק מוזיקה לוונילים? יש לי קבצי MP3 במחשב יש איזשהי דרך להעביר אותם לוונילים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! היום תליתי את הרמקולים (5.1 LOGITECH) על הקיר. פיזרתי אותם פחות או יותר במרחקים שווים (עד כמה שאפשר). נוצר מצב שרמקול אחד רחוק יותר ממני מאשר רמקול שני... האם ישנה תוכנה אשר בה אוכל לכוון עוצמה של כל רמקול בנפרד? האם אוכל להשתמש בתוכנה של לוח האם שלי? התוכנה נקראת AVRACK אם מישהו מכיר... תודה מראש, תומר.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול ליקנות את הכרטיס קול Extigy Creative ולא יקר? ואם לימישהו היה או יש כזה כרטיס קול אז ספרו לי בבקשה אך הוא עובד.....ביצועים מבחינת אכות ואך הוא עובד ללא מחשב.....ודע מומלץ ליקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-