אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי האם מישהו יודע במקרה כמה מילי אמפר לשעה לוקח נגן סנדיסק? אני פשוט מעוניין בסוללות נטענות והסוג שלהן הוא הרי AAA, מה שאומר זרם די נמוך כ800 MAH ולא כמו סוללות אצבע(AA) ,למשל 2300.. אז אני לא בטוח אם זה כדאי בכלל להשקיע בעניין..מה דעתכם? וסתם שאלה אם מישהו יודע, כמה מילי אמפר לשעה לוקחת סוללת אלקליין "אצבע" רגילה ו AAA? תודה!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קראתי פה קצת בפורום ולא הבנתי מה ההבדל בין רסיבר למגבר. מה ההבדל ביניהם? מה זה בעצם רסיבר? ומה זה בעצם מגבר, הוא בטח מגביר משהו אבל מה? תודה
-
- 19 תגובות
- 24k צפיות
-
-
היי, קניתי H10 חדש - אני לא מצליח למצוא לא במדריך שלו ולא באתר של IRIVER כמה זמן כדאי לתת לו לטעינה ראשונית , אני חושב שהיה פה איפשהו דיון על זה אבל אני לא מוצא אותו תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי נגן iriver 5gb ואני מאוד מרוצה ממנו, אך כשאני שומע מוזיקה באוטובוס יש שירים שאני שומע יחסית חלש בגלל הרעשים החיצונים, אני לא רוצה להגביר מאוד את הווליום כדי לא לפגוע בשמיעה, ורציתי לדעת אם יש דבר כזה אוזניות אשר נכנסות לתוך האוזן שאוטמות רעשים חיצוניים(חלקית או מלאה) כשהלכתי לחנות הביאו לי מין אוזניות סיליקון שנכנסות לאוזן,הן טובות?? הן אוטמות?? בנוסף הם הציעו לי אוזניות קצת יותר זולות שלהם יש עוצמה מאוד גבוהה~לפי טענתם~ אני צריך אוזניות שיאטמו רעשים. שיהיה להם איכות סאונד טובה מאוד~דרך אגב האוזניות שקיבלתי יחד הנגן נחשבות לטובות?~ שיהיו נוחות שיהיו בעלות עוצמה מספקת שיהיו עמידות אוזניות שנכנסות עמוק לתוך האוזן. המחיר חייב להיות זול מ 200 ש"ח. הצעות לכאן! הכי חשוב…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! היום תליתי את הרמקולים (5.1 LOGITECH) על הקיר. פיזרתי אותם פחות או יותר במרחקים שווים (עד כמה שאפשר). נוצר מצב שרמקול אחד רחוק יותר ממני מאשר רמקול שני... האם ישנה תוכנה אשר בה אוכל לכוון עוצמה של כל רמקול בנפרד? האם אוכל להשתמש בתוכנה של לוח האם שלי? התוכנה נקראת AVRACK אם מישהו מכיר... תודה מראש, תומר.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי רכב עכשיו ואני רוצה שיהיה בו מערכת שישמעו טוב יש לי רדיו דיסק אבל הוא ממש לא איכותי אז אפשר להגיד שאני צריך רדיו דיסק מגבר רמקולים ולא יודע בדיוק מה זה כולל. אני לא יכול לתת לכם את הסכום שאני יכול להשקיע כי אין לי מושג בזה ולא יודע כמה עולה משהו סביר או יותר מזה, אז תדריכו אותי במחירים ובמה כדי לקנות. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול ליקנות את הכרטיס קול Extigy Creative ולא יקר? ואם לימישהו היה או יש כזה כרטיס קול אז ספרו לי בבקשה אך הוא עובד.....ביצועים מבחינת אכות ואך הוא עובד ללא מחשב.....ודע מומלץ ליקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
למחשב חדש בן שלושה ימים.. כרטיס קול Sound Blaster® Live! 5.1 של קריאטיב שהיה שייך למחשב קודם.. או הכרטיס המובנה ה-Realtek AC-97 שבא על גבי הלוח DFI nForce4 ultra infinity ??
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הג'ימיני 400... מישההו שמע עליו? הוא מומולץ? אני אשמח לשמוע חוות דעת.. כי אני לא מש מכירה אותו.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרת אני אוכל לקבוע בעצמי סקינים/ תמונות / אייקונים למכשיר שלי, תודה, דרור
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אם אפשר פירוט למה דווקא דגם הזה. האם צריך מגבר או מה צריך בשביל להוסיף לשמיעה איכותית? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה לקנות לקראת הגיוס שלו נגן MP3 בתקציב 500 שקל פלוס מינוס. מה אתם מציעים במחיר הזה? אפשר להסתפק בנגן פשוט או שזה יהיה טיפשי? יש לי חבר אחר שיש לו ג'נרי כבר שנה שלמה והוא מסתדר סבבה איתו.. אגב מה ההבדל בין רדיו מובנה לרדיו משולב באוזניות? מה זה אומר בעצם רדיו מובנה במכשיר? :
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 שח - 45 דולר. אני אומר בדולרים כי יש לי חברים שגרים בארה"ב והם יכולים לקנות ולהביא לי לארץ. יש לי כרטיס קול פשוט שבא אם הלוח אם. אני משתמש באוזניות במחשב כל הזמן ולכל דבר: שירים משחקים סרטים. חשוב לי שתיהיה האיכות הכי טובה שאפשר במחיר הזה. כמובן אני מעדיף כמה שיותר נוח. עד עכשיו היו לי אוזניות קשת סגורות שיושבות על האוזן והם היו לי נוחות אז אני מניח שמשהו מאותו סוג יהיה גם טוב. איזה אוזניות אתם ממליצים ואם אפשר גם קישור לאתר שמוכר אותם, כמו שאמרתי אם זה יותר זול אז מארה"ב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אלוהה כולם, קניתי שבוע שעבר את הכרטיס קול המצוין של קריאטיב - Audigy 2 ZS ..הבעיה היא שכרגע יש לי רמקולים פשוטים שעולים 50 שקל.. יש לי תקציב של עד 1000 שקל לרמקולים למחשב (שישמשו בעיקר למשחקי מחשב, מוזיקה וסרטים!(שאני מחבר דרך המחשב לטוליזיה...) אני רואה שיש היצע ממש נרחב בכל הנוגע לרמקולים ובתור אחד שלא מתמחה בנושא, אני פונה אליכם. חשבתי על הרמקולים - inspire t7900 של קריאטיב, אבל מחיטוטים פה בפורום ראיתי שרוב האנשים ממליצים בחום על הרמקולים של ALTEC..חשוב לציין שהכרטיס קול הוא 7.1 ערוצים ואני מעוניין לנצל את היכולות שלו ע"י קנייה של מערכת שתהיה סאב וופר+7 רמקולים.. כמו"כ ללוג'יטק יש את סדרות ה ???-X למינהם, מה שגורם לי עוד יותר להיות מבולבל לגבי מה כדאי לקנות. אני רק מב…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם , חשבתי לשדרג את האוזניות ל-IriverH320 שלי. בעקרון התקציב זה עד 300, אבל אם יש משהו ממש מיוחד אפשר 400 ... אם זה משנה מה שאני שומע בעיקר זה ראפ (יש גם היפ הופ וכו' אבל בעיקר זה ראפ) . אממ זהו בעקרון אין תנאים מגבילים, חוץ מזה שרצוי שהאוזניות יהיו אטומות . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב בעיקר למוזיקה ולמשחקים חוץ מ creative איזה עוד יש שכדאי? ושאלה על וונילים, אם אני קונה פטיפון יש איזשהי אפשרות להעתיק מוזיקה לוונילים? יש לי קבצי MP3 במחשב יש איזשהי דרך להעביר אותם לוונילים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי h340 שלחתי אותו לתיקון כבר יותר מחודש ועוד לא קיבלתי אותו ואני לא יודע מה לעשות אולי תעזרו לי אולי יש איזה טלפון לתלונות ציבור או משהו כזה בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מוגזם
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקיי עשיתי חיפוש מתקדם בזאפ ובסוף מצאתי את 3 ה הנגנים האלה.. ריו- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3717 אייפוד- http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1725&aff=zap ג'ימיני- http://www.archos.co.il/Product.asp?Pid=XS-100&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap אבל הבעיה שלי היא שלכל אחד יש חיסרון... האייפוד זה המחיר היקר הריו זה הגודל (דיי גדול לצערי) והשלישי זה העיצוב היפה אבל השניים האחרים עולים עליו לטעמי.. וגם אני ממש מכירה אותו עכשיו אם מישהו יכול להמליץ או לתת חוות דעת מה ניראה לו שהכי כדאי לי אני מאוד ישמח (: תודה, רוני.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
בלי מגבר חיצוני.. רק הכרטיס קול של המחשב?? תודה מראש
-
מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative (בעיקרון גם 2900 יקר יותר באיזה 150 שקל יותר) ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -ורציתי לדעת אם יש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -או שיש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי , התקנתי מחדש את הווינדוס. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של לוח MSI k8n neo 4 nforce4 הכרטיס קול מחובר לרסיבר שלי , עם כבל SPDIF כבל יחיד שעד היום העביר סטיראו בצורה טובה. בכל מקרה , הרסיבר לא מזהה את החיבור.. וברגע שהוצאתי את הקצה של הכבל מהמחשב וחיברתי לדי וי די שלי. הרסיבר זיהה את החיבור ושמעתי מצויין מהדי וי די. ככה שהבעיה היא לא בכבל ולא ברסיבר. הבעיה היא בהגדרות כנראה. רצוי לציין שכשאני מחבר בכבלים אנלוגים רגילים , יש סאונד. רק היציאה הזאת לא עבדה. (לפני ההתקנה החוזרת של הווינודס היציאה עבדה) אני עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia chip , איך אני מגדיר את הכרטיס קול שיוציא דרך ה Spdif? חרשתי על כל ה NV mixer ולא מצאתי שם כלום ! מה עוד אפשר לעשות? הבעיה היא כמובן בהג…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40262&sog=C-MP3Player איך הMP3 הזה, ואיך החברה הזאת? אני יודע שזה לא סאנדיסק בכל זאת, אבל בסכום כסף כזה , איך נראה הMP3 הזה?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של creative zen touch ואין לי עברית שמעתי שיצאה עברית צרובה איך אפשר לסדר לי עברית שאני ייראה את השירים בעברית ?או אם אפשר את המכשיר כולו להפוך לתומך עברית זה יהיה סבבה אם זה יותר מתאים לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר ...
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-