עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gorff5,

שלום לכולם! קניתי את live 24 sound blaster עקב המצלתכם והמלצת החבר שלי...(איכות הסאונד של חברי עם הsound blster הרבה יותר גבוהה מישל onboard sound שלי.) כאשר התקנתי את הכרטיס הרגשתי בשיפור משמעותי באיכות הסאונד.. אך יצאו קולות רק משני הרמקולים(sbs 560-5.1ch)הקדמיים, אך ידעתי שצריכים להגדיר את ה eax .. וכך עשיתי! הרמקולים נישמעו יותר טוב מיתמיד..!! אבל בעיה אחרת צצה אחרי שהגדרתי את הeffect והcmss 3d המוזיקה לפעמים חורקת וצובחת עושה הרגשה של צמרמורת לא נעימה!במיוחד שאני מגביר את עוצמת המוזיקה... אני שינית גם ב device control את הbith temp ל 24 וsampling rate להכי גבוהה. איך להפתר מתופעת הלוואי הזאתי? בתודה ילד אינפנטיל33

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by godisme171,

מישהו מכיר אותה? שכחתי איך קוראים לה, זו תוכנה שאפשר לכוון את הגיטרה לפי הסאונד שיוצא מהגיטרה זה עובד עם מיקרופון. אם מישהו מכיר אז הוא יכול לתת לי את השם ואם יש לו גם אז קישור? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. היי. יש לי כרטיס מסך כזה : http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&pwindow=features&family=23 הוא עם טלוויזיה וכאלה, וממיר הוט שמחובר לטלוויזיה איך ניתן להשתמש בממיר גם לטלוויזיה וגם לחבר אותו למחשב שאוכל להקליט תוכניות (אני ב HOT ) בממיר הדיגיטלי.... או שאני צריך עוד ממיר לבקש ? איך זה הולך... בבקשה תסבירו לי תודה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  4. יש לי בלוח אם כרטיס קול מובנה של 8.1 ערוצים ככה רשום פה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321&ModelName=GA-965P-S3 עכשיו ראיתי בחנות כבל כזה http://213.8.106.75/pics/1/7/2/6/14476271b.gif האם כזה אני צריך לקנות?

5. Started by argorny,

שלום לכולם ותודה לעוזרים, יש ברשותי אוזניות מחברת SteelSeries שרכשתי מהחנות TMS הדגם המדויק הוא: SteelSound 5Hv2 USB יש לי בעיה באוזנייה הימנית אשר צצה לא מזמן כל פעם שאני מזיז את הראש טיפה או עושה תנועה האוזנייה הימנית מפסיקה לעבוד עד שאני מרעיד את האוזניות או נוגע בכבל שמחבר לאוזנייה השמאלית קניתי את האוזניות עם אחריות ל3 שנים אבל נראה לי שהתעודה או הקבלה של האחריות לא ברשותי ועכשיו אני לא יודע אם החנות תוכל לטפל בי במיוחד שאין להם אוזניות כאלה במלאי הנוכחי מישהו יודע מה אני צריך לעשות או התנסה בחנות זו בנושאי אחריות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. Started by meirdor,

שבוע הבא אני קונה זוג רמקולים למחשב בתקציב עד 450 שקל רציתי לדעת איזו מערכת רמקולים יותר טובה האלטק לנסינג עולה 430 ש"ח והבקורות ברשת עליה בינוניות והלוגיטק X 240/230 עולות 350 מה עדיף??אני מתכוון מבחינת הסאונד זה הכי חשוב לי 100 שקל לפה ולשם לא חשוב לי כי יש תקציב רק למי סאונד יותר טוב למוסיקה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  7. אני מעוניין לנגן שירים במערכת בחדר השינה דרך הטלפון הסלולארי שלי, מבלי להידרש לחבר אותו פיזית עם כבל. אני מעוניין במקום להשתמש בכבל, להזרים שירים באמצעות בלוטות. לשם כך, אני צריך שהמערכת שלי תוכל לקלוט תשדורות בלוטות. האם יש מקלט בלוטות שאפשר לחבר לכניסת AUX של 3.5mm?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. אחד מהמאפיינים של רמקולים זה התצורה בה הם באים למשל 2.1 במחשב יש לי כרטיס קול של 5.1 זה אומר שאוכל לנצל את מלוא האיכות רק אם אקנה רמקולים גם בתצורה של 5.1 או שאין כל קשר? מה באמת ההבדל באיכות קול? (קצת קשה להסביר אני יודע, אבל בכל זאת אשמח לתשובה כללית או סתם תחושה אפילו) אם אקנה למשל 5.1 ולא אפזר אותם אלא אשים אותם צמוד אחד לשני וכולם יהיו מלפניי - האיכות תהיה אותו דבר אם אשים רמקולים 2.1 לפניי? תודה מראש

9. Started by maor676,

שלום, יש לי מערכת (מגבר+זוג רמקולים). אחרי כמה התייעצויות ובמסגרת התקציב נראה שה-revolution 5.1 יעשה את העבודה. יש לי כמה שאלות לגביו: 1)אמרו שהוא מתמחה במוזיקה, זה אומר שבמשחקים הוא ממש גרוע או שהוא גם טוב? 2)האם הדרייברים שלו טובים ויציבים? 3)למישהו יש אותו ויכול להמליץ לי עליו? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. אהלן, יש לי חבר שקנה כבר רמקולים אכותיים, ועכשיו הוא מתכוון לקנות את הכרטיס הזה^^ (כותרת), השאלה היא האם הוא יעשה לא עומס על המערכת? יש לו מעבד P4 2.66 עם 512... האם הדרייברים יכבידו? תודה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. שלום, יש לי רסיבר ממש ישן וגם רמקולים...הרמקולים שלי מספקים אותי מבחינת האיכות אבל רציתי לקנות מגבר סטריאו בשביל לשדרג את איכות השמע של המערכת (הרסיבר ממש מיושן והאיכות שלו קצת ירודה). אז הרבה אנשים המליצו לי ששווה לי לקנות כרטיס קול טוב, מגבר סטריאו ו-DAC. אז אלו שאלותי, אני רוצה לקנות מערכת טובה למחשב, האם לקנות כרטיס קול מגבר וDAC זאת הבחירה הנכונה או ששווה לי לקנות רסיבר או משהו אחר? מה זה בדיוק DAC? אם קניית הכרטיס קול ,מגבר וDAC הם הבחירה הנכונה (או שאם יש בחירה אחרת שלדעתכם יותר טובה) אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק אני מחבר בין כולם? אני יודע מה מחברים למה אבל אני לא יודע באיזה חיבורים הכל צריך להתחבר לי. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל שז…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. הי לכולם יש לוחות אם, שבין שלל הכניסות והיציאות שלהם, יש להם גם יציאת Optical SPDIF, שמאפשרת להעביר את האודיו מהמחשב להתקן אודיו אחר, למשל מגבר עם כניסת Optical SPDIF. בלוח אם הקודם שהיה לי, אכן הייתה יציאה כזו, בלוח אם הנוכחי שיש לי אין לי יציאה כזו, אבל כן יש על הלוח 2 פינים שמיועדים להתחבר ליציאה כזו, שבאה על פאנל אחורי (כלומר כמו כרטיס, רק בלי הכרטיס אלא רק הברזל שלו, והשקע Optical SPDIF). אז יש לי את האופציה לחיבור בלוח, אבל הלוח לא הגיע עם הפאנל הנ"ל. מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות פאנל כזה? תודה

14. משהו בסביבות ה-200-400 ש"ח בערך. אני מעוניין לקנות לסבא וסבתא נגן שיתחבר לטלוויזיה (גם לאנלוגית וגם LCD-TV) ויציג תמונות/סרטונים משפחתיים. 1. משהו מאיכות טובה 2. פשוט להפעלה ככל האפשר. 3. תומך בהצגה של: * תמונות JPEG חובה. * סרטי DVD על דיסקים צרובים (כמובן). * אם אפשר, תמיכה בסרטי XVID - כתוביות לא מאוד קריטי אבל רצוי. * כניסת USB להצגת תמונות - רצוי מאוד אבל לא הכרחי. 4. חיבור ל-TV אנלוגית וגם ל-LCD-TV. איכות לא מאוד קריטי אם זה מייקר מאוד. החלופות שחשבתי עליהן הן או ה-WD TV שזמין ממש במחירים מצחיקים או אולי איזו מסגרת תמונות דיגיטלית עם תמיכה ב-AVI שיקרה בהרבה. ה-WDTV מאוד אטרקטיבי ונוח להפעלה, אבל צריך להוסיף לו דיסק קשיח (~200+ ש"ח) או לפחות DOK של 4/8G ב~50-…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  15. שלום, יש ברשותי רמקולים Microlab Solo 7c וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX ועד שאני אקנה כבל RCA2RCA יש ברשותי כבל של RCA2PL. אני מחבר את הכבל מהרמקולים לכרטיס קול ביציאת ה Headphones שלו ובינתיים יש סאונד תקין אבל אני רוצה להתייעץ איתכם בכדי להבין האם אני גורם לנזק? אני מבין שבחיבור אוזניות יש מגבר (אם אני לא טועה) וגם לרמקולים יש מגבר פנימי ואני מפחד שאני הולך להרוס או את הכרטיס קול או את הרמקולים או את שניהם. בנוסף, ברמקולים יש אפשרות של PC ויש אפשרות של AUX. האם זה משנה באיזה מהתצורות אני בוחר? אני יודע שבשני המצבים יש סאונד אבל אני לא מבין אם יש הבדל ולמה בכלל AUX משמש. יותר הגיוני בעיניי לחבר בתצורה של PC אבל אני מנסה להבין למה. תודה !

16. Started by x-boy_24,

שלום . אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 עד 300 שקל (בלי לחרוג) . שימושים מוזיקה ,שירים משחקים . יש לי רמקולים 5.1 X540 אבל אני מחפש משהו בשביל המחשב השני . אני רונה את הרמקולים או מTMS או אייבורי או KSP אז צריך רמקולים שיש באחת החנויות האלו .

17. שלום לכולם.אנחנו קונים טלויזיה למטבח, יש צורך שלטלוויזיה יהיו זוויות צפייה רחבות, צבעים איכותיים ושהיא עצמה תיהיה איכותית, תכלול רמקולים, אם אפשר גם שתתמוך בHD. מומלץ מסך לא רחב. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. רצוי גם שהיא לא תעבור את גובה ה40 ס"מ, מקסימום 43 הצעות!!! איך זאתי? מעולה שיש לה DVD מובנה... http://mazganim.shopy.co.il/products/87472 או זאתי? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=N2060W&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE[br]פורסם בתאריך: 8.02.2008 בשעה 21:31:26 מישהו? :-\[br]פורסם בתאריך: 9.02.2008 בשעה 18:56:33חברה אני כבר כמה ימים מחכה...

18. שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by SpidiMan,

אני מחפש בימים האחרונים חלופה לרמקולים הנוכחיים שלי Altec Lansing ATP3 2.1 לאחר מספר שנים ששירתו אותי בנאמנות. הרמקולים אומנם עובדים, אך נראה שהצליל אינו חד כמו בעבר... האפשרויות חייבות להיות כמובן טובות יותר, כדי לעלות מעט ברמה ולא משהו פחות טוב. השימושים העיקריים שלי הם (לפי הסדר): 1. מוזיקה 2. משחקים אלה המערכות שחשבתי לקנות: 1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386 - JBL Creature III 2.1 2. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 - Harman-Kardon SoundStick lll 2.1 3. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5776 - 2.1 X16 Microlab 4. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5812 - VS4621 2.1 ALTEC LANSING חשוב לציין כמה דברים: 1. בבאג יש לי איזו הנחה, לך קפי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Builds,

היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  21. יש ברשותי מזרים מדיה (MVIX) שתומך ב HD (יש לו יציאה של DVI?) הורדתי כמה סרטים של HD סוג הקובץ MKV . לתדהמתי גילתי שהמכשיר אינו תומך בפורמט (MKV) ואני לא יכול לראות את הקובץ על המסך בכלל כאילו הקובץ אינו קיים. הורדתי תוכנה של המרה MKV TO VOB לפליסטיישין 3 תוכנה מצויינת ... הימרתי את הקובץ בפעם הראשונה לAVI , שמתי את הקובץ החדש בMVIX וניסיתי להפעילו... יש לציין שהייתה התקדמות כי ראיתי את הקובץ על המסך אך כאשר ניסיתי להפעילו המכשיר הודיע על שגיאה שסוג הקובץ לא מוכר או שהמכשיר אינו תומך בפורמט. ניסיתי עוד כמה המרות לvob ל mpg אך לללא הצלחה... יש לציין שהסרטים אחרי ההמרה עלו יפה במחשב.... מי שיכול לעזור לי בלמצוא תוכנה או פיתרון אני ממש אודה לו אשמח לקבל כמה שיותר אופציות של ת…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. Started by moonzbang,

שלום אני מעוניין בטלווזיית LED או lcd גודל: 42 אינצ מרחק צפייה: 3.2 מטר תקציב : 4K + (במקרה הצורך ) רוב הצפיות יהיו ב SD מעוניין שיהיה כניסת USB לצפיית סרטים ב HD ואולי בעתיד הרחוק לעבור לממיר HD חשבתי על פאנסוניק TH-L42E30 ? אשמח לעוד המלצות (לא פלזמה) תודה ויום טוב לכולם !!!!</blockquote>

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by haimal2003,

שלום פורום HWZONE. אני רוצה לקנות LCD לחדר שלי וחשבתי על 32 אינצ' יש לי דוד שעבר לחברה של טלויזיות והוא אמר לי שהוא יכול להשיג לי את הטלויזיה הבאה FUJICOM LC3201 במחיר 3000 אלף שבזאפ המחיר הכי זול עומד על 3400 . עכשיו חבר שלי שמבין במחשבים ושאר מוצרי החשמל (בני-SubX) המליץ לי על ViewSonic N3240W עכשיו לשאלתי מה יותר טוב , האם השינוי ממש גדול ושווה 500 שקל , ורק לציין שדוד שלי עובד בחברה והוא אמר לי שכל בעיה קטנה שתהיה לי הוא יחליף לי בלי שום בעיה בחדשה מהשקית. אגב אני פתוח להצעות אם יש במחיר הזה משהו יותר טוב (3000~3500) ובגודל 32' תנו לי לינק וחוות דעת . להלן הלינקים : VIEWSONIC http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=581984 FUJICOM http://a.zap.co.il/model.as…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש LCD לשימוש בחו"ל מוצע כאן מסך LCD - דגם LA46M81B - (סמסונג "46) - במחיר של כ - 4,500 ש"ח המסך הוא מתצוגה - חנות טובה ואמינה - כולל אחריות לשנה איך המסך הזה ???? יש להם אחד בלבד - לכם דחופה תשובתכם ... תודה מראש *** יש להם עוד מסך מתצוגה - LG 47LB7RF - (של LG גודל "47) - מחיר 3,900 ש"ח אנא חוות דעתכם המהירה .... הרבה תודה מראש

25. Started by skozi,

השמח לקבל עזרה בקנייה רסיבר לחדר מה שחשוב לי ברסיבר- אני צריך אותו כרגע בעיקר לשמיעת שירים סאונד באיכות ובעוצמה מאוד טובה (בהמשך אולי גם בטור מערכת קולנוע בייתית), יש לי קרגע הרבה רמקולים טובים, ואני רוצה לפזר אותם בקומת עליית גג... -חשוב לי גם חברה אמינה שירזיק לי הרבה זמן (המליצו לי על Yamaha). תוספות שהשמח עם יהיו אבל לא חובה- 1.הפשרות לשלוט על העוצמה של כל יציאת רמקול בניפרד.(עם 5.1 יציאות) 2.הפשרות לשמוע שירים בצורה על חוטית (דרך התקן בלוטוס או אופצייה אחרת). הטווח מחיריםהוא 1000-1500 ש"ח (הפשר גם קצת יותר) השמח גם לקבל עמלצה מאיזה חנויות כדאי ליקנות אני גר בירושלים ... המליצו לי על RXV367 Yamaha ‏5.1 ‏ערוצים (http://www.zap.co.il/model.aspx?model…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.