אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה , נדפק לי הספק כח וזה מגבר די טוב לפי דעתי הסתכלתי מה רשום על הספק עצמו רשום ככה in 230v-50hz out 13.5v =2A 27VA מישהו יודע כמה ספק חדש כזה יכול לעלות לי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק במחשב וזה, פתאום הרמקולים החליט שכל הזמן הם יהיו על עוצמת השמע הכי גבוהה.. אי אפשר להוריד ולהגביה רק תדליק תרמקולים ותשמע על העוצמה הכי גבוהה.. איזה עצביםם!! עכשיו צריך להגביר ולהנמיך דרך בקרת העוצמה במחשב... מישו יודע איך זה קרה? הרמקולים לא קבלו מכה או משהו..מזה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, מתגורר ב LA ארה"ב, נדרש טלויזיה לשימוש HTPC ו/או GAMING ( WII AND XBOX360). הטלויזיה תהיה במוסך, תלוייה על קיר גבס (כן, אנחנו עושים "GAMING ROOM"), אני אצפה בה גם בסרטים וסדרות מהמחשב (HD/בלוריי (מקודד לא אמיתי)). עניין של מרחק מהטלויזיה הוא אינו בעיה כי המוסך יחסית גדול. יש מבצע עכשיו ב FRY`s על LCD של LG, נתונים נראים סבירים, המחיר במבצע (100$ פחות ממה שבד"כ) אבקש דעתכם: http://www.frys.com/product/5897943 המחיר 660$ אחרי מיסים. אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לקבל אותן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש אפשרות להחליף את הכבל? אם לעשות את זה לבד כמה זה אמור לצאת בערך? או שאולי עדיף כבר לקנות זוג חדש?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
רק in ear ושיהיה יותר איכותי מה cx300 הנגן שלי זה u10 iriver
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1149947817/41825/ לפי דעתי סוני תפסיד עוד פעם הבלו רי פשוט יקר באופן משמעותי מהHD DVD ולא נותן היתרונות משמעותים לרוב האנשים וגם המצב של הPS3 בתיקשורת הוא גרוע וקשה לי להאמין שהוא באמת ידחוף תבלו רי למעלה אלה להיפך הבלו רי יהיה אחד הגורמים שיורידו תPS3 למטה ביגלל המחיר ההתחלתי
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org. עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא. סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 30…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה פירסמתם ביקורת על הרמקולים. בדיון על הרמקולים אחד המנהלים כתב "אני שמח לבשר לכם שהיבואן עידכן היום שהתקבלו האישורים והחל מחודש הבא הרמקולים יהיו זמינים בישראל. נוכל גם לספר שבמשלוח הראשון יגיעו 40 רמקולים 2.0 ו-40 סאבים. לגבי מחירים, המערכת 2.0 תעלה כ-700ש"ח והמערכת 2.1 תעלה כ-1300ש"ח. ניתן גם יהיה לרכוש את הסאב בנפרד במחיר שינוע סביב ה-700ש"ח. כל המחירים הם כמובן מחירים מומלצים לצרכן." חצי שנה עברה והרמקולים עדיין לא נמכרים.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קיבלתי את game theater XP 7.1 של Hercules - המחשב זיהה אותו לאחר כמה ניסיונות - אך עדיין אני לא שומע כלום ?????? עשיתי disable לכרטיס המובנה בלוח והורדתי דרייבר מהאתר של הרקולס - מישהו נתקל בבעיה - אנא עיזרו לי - תודה!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די נואשת, הסתבכתי לגמרי בנוגע לחיבור רמקולים של קריאיטיב 5.1 קניתי רמקולים למחשב לפני כמה זמן, 5 רמקולים וסאב, כל הרמקולים מתחברים לסאב, ומהסאב יוצאים 3 חוטים לחיבור למחשב, לא הצלחתי לשמוע סאונד כי כאמור לא היה לי כרטיס קול תומך 5.1 קניתי כרטיס וחיברתי עשיתי תעלות בכל הבית, לקח לי יומיים להצליח להגדיר ולהפעיל ובסוף הצלחתי! ליומיים בלבד, ואז הלך המחשב אחרי כל ההפקה והרצון לשמוע מוזיקה באיכות, לא יכולתי להשאיר זאת ככה ורכשתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך 5.1 פנימי ואכן כשהתקנתי את הדרייברים הותקנה גם התוכנה שתומכת בסראונד. אבל הרמקולים לא עובדים! עובד רק האמצעי והסאב, מה לא עשיתי?? הגדרתי דרך הלוח בקרה שיש לי 5.1, בתוכנה של הסראונד הגדרתי, וכלום.... התקנתי אפילו את…
-
- 72 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מתלבט בעיקר בין שני הנ"ל - Xtreamer Prodigy ו-Playon!HD Mini2 (אחד עם מקום לכונן ושני בלי) רציתי לשאול לגבי פרמטר שלא נמצא במפרטים.. איזה מהשניים יותר נוח לשימוש מבחינת ה-GUI שלו? הסטרימר ישמש את ההורים שלי ששולטים פחות ממני בטכנולוגיה.. אופן השימוש שאני חושב עליו על מנת שתבינו את השימוש המתוכנן- לעשות במחשב שזה יקושר אליו ספריות לפי כל נושא ושיהיה אפשר למצוא ולראות בנוחות. משהו בסגנון של: D:\Streamer\Photos\Trip to Here 1 D:\Streamer\Photos\Trip to There 2 D:\Streamer\Audio\Disk 1 D:\Streamer\Audio\Disk 2 D:\Streamer\Audio\Other Songs D:\Streamer\Video\Movies\Movie 1 D:\Streamer\Video\Movies\Movie 2 D:\Streamer\Video\TV\Series 1 D:\Streamer\Video\TV\Series 2 (הערה- …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. עכשיו שנפתח פורום מיוחד בנושא אודיו אני מקווה שאמצא אנשים בעליי ידע בהפיכת תקליט ישן וטוב לדיסק איכותי ונקי מרעשים כמובן שניסיתי לעשות את הדבר חבר שלי אפילו הצליח דיי יפה אבל... ! ניסיתי להעתיק שיר למחשב מפאטיפון ללא מגבר שמחובר לרסיבר דרך כניסת ה-LINE IN בעזרת התוכנה SOUND FORGE הדיסטורשין היה עצום פשוט בלתי נסבל ואי אפשר היה לווסת את הווליום ועוצמת הקלט מהמגבר למחשב וזה היה פשוט בפול ווליום :'( בתקליט אחר שהדיסטורשין לא היה כל כך נורא היו כל כך הרבה רעשי רקע שזה היה פשוט בלתי נסבל חבר שלי הצליח ממש יפה עפ פטיפון שיש לו מגבר פנימי והוא מחובר ישירות לכניסת הLINE IN וע"י הנמכת הווליום אפשר לווסת את עוצמת הווליום ובכך למנוע דיסטורשין אבל התקליט היה חדש ונקי מרע…
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע עוד פחות מחודש לתאילנד ואני מחפש לקנות שם אוזניות טובות לנגן שלי משהו איכותי ועם אפשר זול וגם אוזניות למחשב למשחקים משהו טוב אני יודע שהמון פעמים שאלו אותכם על מה הכי ממולץ אבל ראיתי שרק בארץ ולא בחול אז בגלל זה אני שואל תודה מראש לכול העוזרים!! עריכה חשבתי על גם איזה DVD נייד שיש שם עם מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשעה טובה, אני נוסע לארה"ב. עד כה השתמשתי באזניות מתוצרת JVC (דגם HA-NC250) אשר היו ברשותי בחמש השנים האחרונות. אך הזמן עושה את שלו, והאזניות אמנם עובדות היטב אולם הריפוד שלהם נקרע והתפורר. לכן, אני מעוניין לרכוש אזניות חדשות. אין הכרח שהאזניות יכללו סינון רעשים אקטיבי, אולם לכל הפחות הן צריכות להתאפיין באטימה טובה. ככלל, אני מעדיף אזניות על האוזן מאשר אזניות בתוך האוזן. השימוש באזניות יהיה למוזיקה, סרטים ומשחקי מחשב. תודה רבה לכל העונים והמייעצים!
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני ממתכוון כנראה לקנות השבוע IAUDIO G3 ואני כמעט בטוח שאני הולך לקנות את ה PX100 טוב וויתרתי על ה PX100 הן לא מתאימות לי האם ל CX300 באמת יש טרבל צורם?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה דעתכם לפתוח דיון כללי על רמקולים שבו יהיו מוצגות המערכות הטובות ביותר (2.1, 5.1 , 7.1) , כמו בפורום תצוגה עם ה-lcd ...זה יהיה נחמד וימנע הרבה דיונים. אנא הביעו דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? Tongue) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס ה…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מערכת ש…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקנות טלוויזיה LCD למרחק 3 מטר אולי קצת קצת פחות. אני רוצה LCD שהיא FHD עם חיבור USB שיקרא את הפורמטים החשובים של סרטים ושירים וכאלה... אני רוצה לחבר אל המסך רק את המחשב וממיר של YES. אני הולך לראות בטלוויזיה בעיקר סרטים והמון כדורגל! יש אפשרות לחריגה של 200-300 אם יש דגם הרבה יותר טוב שנכנס בתקציב אחרי ההגדלה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אוקיי זה לא שאין לי רמקולים פשוט הרמקולים האלה עוברים למקום אחר בבית למערכת אחרת וגם לי בצורה כלשהי נמאס מהם לא מספקים אותי מספיק...בכל מקרה בעוד קצת פחות מחודש יש לי יום הולדת ובדר"כ אח שלי שואל אותי מה אני רוצה שהוא ישלח לי ואני אומר לו והוא שולח...אז עכשיו כשאני יודע שהרמקולים האלה עוברים למקום אחר ואני צריך רמקולים למגבר סטריו אז אני מבקש ממכם דבר כזה למצוא לי זוג רמקולים הכי איכותיים שניתן לקנות בארצות הברית בטווח מחיר של 300-350 מקסימום 400 דולר, אם טווח תדרים מעולה בס עמוק ואיכותי רמקולים בלי התפשרות על איכות...לא למחשב אני מדבר על רמקולים להגברה סטריו...ולתת לי אפילו השוואה קטנה אם אפשר בין כל הסוגים שאתם יכולים להראות לי...אני אישית יותר מתמצא במגברים וכאלה אבל …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקרן (מחו"ל) שיתאים לחדר באורך של 4 מטר (הקרנה למרחק של כ-3.7 מטר) על מסך שמתחיל בגובה 0.75 ס"מ עד כ-2.0 מטר. רצוי שהמקרן יהיה מיועד למיקום במרכז התמונה ולא מוגבל לחלק העליון או התחתון בגלל מאורר תיקרה שתקוע לי באממצע החדר ומגביל את הזווית הקרנה. צריך FHD, רצוי 3D. חשבתי על הבנקיו W1070 אבל לא סגור. דעתכם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in ear בשביל הנסיעות.אני שומע בעיקר היפ הופ, פופ ,קצת רוק ,ומוזיקה אלקטרונית. אני רוצה לקנות את האוזניות מאיביי או מאמזון אז האוזניות צריכות לעלות מקסימום 100$ כדי שאני אכול לשלם גם על המשלוח עם הכסף הנותר. האוזניוות יכולות לעלות 110$ עם משלוח חינם לישראל (יש חנויות שעושות את זה בדקתי כבר) באוזניות אני מחפש נוחות ואיכות העיצוב לא כל כך חשוב אבל עדיין כמובן שאעדיף אוזניות יפות על פני ממש מכוערות.אני מעדיף אוזניות שלא צריך ללפף את החוט סביב האוזן ושלא יהיה להם את התופס הזה של האוזן (הוא בדרך כלל נמצא באוזניות שמיועדות לריצה) ובנוסף אני מעדיף שהפלאג שלהם הוא ן ולא L. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז עשיתי *טיפה* שיעורי בית. ברגע שאני אחליט מה אני קונה, אני גם אזמין אודיג'י 2. זה משאיר לי בעקרון עד 1000 שקל ככה בשביל הרמקולים. הבעיה זה שאני לא ממש מוצא סט 5.1 (הסתכלתי על קרייטיב ולוג'יטק) שפשוט צועק "price/performance!"... יש את ה-Logitech X530 שנראים לי טיפהל'ה חלשים מדי. יש את ה-Z5300 שלא נראה לי נותנים הרבה יותר מדי שיפור ביחס לכסף (כמעט 1000 שקל יותר). במחנה של קרייטיב אני רואה את ה-5900 שנראים סבבה. סטים אחרים נראים או חלשים מדי, או יקרים מדי. הרושם שלי היה שמה שאני באמת רוצה זה ה-Creative I-Trigue 5600 - אבל לא מוכרים אותם בארץ. שימוש? מוזיקה, רוב הזמן. שומע המון מוזיקה, כמעט כל זמן שאני משתמש במחשב. אבל אני גם משחק משחקים מדי פעם ומתפנן לי שהם יהיו בסראונד, …
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האתר THINK SECRET הכריז באופן בלעדי על הפרטים של דגם ה IPOD החדש, הדגם יהיה חלק מהדור הרביעי ויכלול מעבר לדגמים הנוכחים: הארד דיסק 60GB של TOSHIBA מסך 2 אינץ צבעוני סינכרון תמונות עם המחשב יציאת וידאו להצגת תמונות בכל טלוויזיה (לא סרטים) כמו כן הנגן יהיה עבה ב 2 מ"מ בלבד מהדגמים החדשים ומחירו יהיה 499$ בארה"ב. לא כדי לזלזל בפרטים אלו מכיוון שלאתר זה יש הסטוריה טובה של "ניבוי" יכולות המכשירים של APPLE חודשים לפני שהם יוצאים! הכתבה נמצאת בכתובת: http://www.thinksecret.com/news/0410photoipod.html בנוסף לכך הם טוענים ש APPLE כבר החלו בייצור המוני של הדגמים החדשים. אין פרטים בינתיים אודות שאר ה SPECS שלו , אך מכשיר זה יעמוד בתחרות ישירה עם ה IAUDIO M5 ו IRIVER H340, למרות שעדי…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-