עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! אני מתלבט בין כמה רמקולים למערכת קולנוע ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי רמקולים מבית INFINITY למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580573 איך האיכות של החברה ? או שכדאי לשים עיין על חברות אחרות? תודה מיכאל!!!!!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. מעניין אותי לדעת מתי הרמה תגיע למצב שכרטיס קולל יצטרך קירור כלשהו או שכבר יש ואני לא יודע ???

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  3. אני צריך לדעת איזה דגם של ה-IRIVER יותר טוב : ה-IMP 550 או ה-IMP 400 ? ובבקשה אל תתנו תשובות מתחכמות כמו : אתה לא שם לב לפי המספר ? וכדומה... מפני ששמתי לב שהמחירים של ה-IMP 550 בחו"ל שווים ואף יותר זולים מהמחירים של ה-IMP 400 (בחו"ל).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by whitemonkey,

שלום לכולם, כל כמה זמן קופץ לי הג'וק לשדרג את מערכת האוזניות שיש לי, כרגע אני משתמש ב: juli@ > aqua head > k701 חשבתי על שידרוג למגבר, משהו שיתן סאונד פחות סטרילי מהאוזניות ושיהווה שידרוג מהמגבר הנוכחי התקציב הוא 2000 ש"ח, המגברים שחשבתי עליהם הם Vincent KHV-111, Darkvoice 336SE, EF-1. האם לדעתכם אפשר להשיג שיפור בתקציב הנ"ל (+ החלפת מנורות) או שעדיף להישאר עם האקווה? תודה מראש לכל מענה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by zombie,

כשאני מנסה להוריד במדיה סנטר של ויסטה את המדריך תוכניות אני מקבל את זה: failure attempting to download new guide data. code: 13 מה עושים?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. מחיפוש שעשיתי באתר ראיתי שההמלצה העיקרית היא על K414P ו-K26P של AKG. מכיוון שעבר זמן מאז שהודעות אלה נכתבו, ומכיוון שקשה להשיג אותן בארץ (או שהמחיר עלה) החלטתי לשאול שוב. האם מישהו מכיר המלצה אחרת לאוזניות בקריטריונים הנ"ל? (קשת, עד 150) ואם לא, האם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את האוזניות שהזכרתי במחירים סבירים? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום השגתי לאחרונה מספר שירים באיכות FLAC עד היום כל המוזיקה שלי באיכות MP3 של לפחות 192kbps אני יודע שזה מאוד אינדיוידואלי וכל אחד והאוזניים שלו, אבל בכל אופן, פחות או יותר, איזה ציוד "צריך" בשביל להבחין בהבדל באיכות בין FLAC ל-MP3 נניח אפילו של 320kbps ? כיום אני עם ATP3 וכרטיס קול OB של לוח בן 3 שנים ואת האמת? לא ממש הרגשתי שיפור משמעותי בשירים, אולי הסאונד קצת יותר "נקי" אבל לא באופן שממש אמרתי וואו זה באמת איכות ממש טובה לעומת ה-320kbps.. מבחינת אוזניות- בימים הקרובים צריך להגיע אליי Sennheiser HD 457 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by 47,

לפני חצי שנה כשההיתי באהר"ב קניתי את המערכת הזאת: http://www.lasonic.com/Products/Detail.asp?ModelNo=DBX-510&Cat=Home%20Theater%20System&SubCat=Amplifier%20and%20Speaker%20Set ואני רוצה לדעת אם לפי המיפרט הטכני זו מערכת טובה ביחס למחיר שקניתי אותה(150$) תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by liho,

יש לי מכשיר mp3 zen touch של creative ויש לי שאלה... באמריקה יש לו שלט אך מסיבה כלשהי אין בארץ...אמרו לי בבאג שגם שלטים של דיסקמנים כגון סוני וכו מתאימים זה נכון?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. Started by BeRo,

קניתי בזול ממישהו את הרמקולים הנ"ל הם נשמעים מעולה - אף פעם לא שמעתי צליל יפה כל כך - וזה היה סתם דיסק צרוב... מישהו מכיר את הרמקולים האלה אות את החברה ויכול להגיד לי משהו עליהם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by noy_boner,

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500095 אני רוצה לקנות ( עולות 450 ) אותן לשימוש כללי ( מחשב והרבה IPOD ) . מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. אני מתכוון , מי הם סוגי האנשים שיצטרכו כזה דבר כי לפי מיטב ידיעתי אני לא (או שכן ?) . בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by def,

אני מעוניין לקנות נגן התכונות שאני מחפש הן: קטן יפה איכותי בלי יותר מדי גימיקים שאין בהם שימוש זכרון גדול יחסית והכי חשוב נוח וקל הנגנים שאני מצאתי הם: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48682&item=5766186754&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48686&item=5765975993&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48683&item=5765316934&rd=1 ה ARCHOS AV420 נראה לי הכי מתאים איזה דגמים אתה ממליצים כמובן שלא דווקא מהדגמים האלה יום טוב ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  14. אוקיי אני שמעתי המון טענות בעד ונגד אמרו לי קח פלזמה קח LCD ואני כבר התבלבלתי לגמרי... אז יש לי 2 שאלות... א. LCD או פלזמה? ולמה... ב. אם אפשר המלצה על דגם מסויים בגודל 34-37 אינטץ' ב 6-7 אלף... תנו את דעתכם! אבל בבקשה רק אם אתם יודעים... אני לא רוצה להידפק עם הטלוויזיה תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני לא כל כך מבין בזה .אני רק יודע שזה משהו אם כרטיס טלוויזיה. אז איך אני עושה את זה?אם צריך המסך: AOC 19' Wide LCD 9165wa 1440X900

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום. אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי RADEON 9200. האם אפשר בכלל לעשות דבר כזה בלי כרטיס טלויזיה? תודה מראש. :-*

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי טלוויזיה A450 SAMSUNG LCD 40. קניתי לאחרונה רסיבר HK255. כשאני מחבר את המחשב (כ.מסך NVIDIA 9300 ON BOARD) לרסיבר ומימנו לטלווזיה, כל 4 השוליים חתוכים טיפה. ניסיתי לעשות DESKTOP RESIZE בלוח הבקרה של NVIDIA, אבל זה לא עזר. * הממיר מחובר גם הוא לטלווזיה ובחיבור הזה אין שום בעייה * כשאני מחבר את המחשב ישירות לטלווזיה גם אין בעייה משהו יודע איך אפשר לפתור את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by liiight,

אם יהיה אפשר לקבל המלצה לדגם שנמכר בדיוטי פרי, מה טוב. אם לא, תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  19. אנשים. סאטלייטים זה לא רמקול אמיתי. Repeat אין תנאי עצירה. 8) בניגוד לבחורה, שם החלק העליון (טרבל ברמקול - חזה ופה אצל הבחורה) והתחתון (הבאס ברמקול - האגן אצל הבחורה) הם המהנים ביותר, אצל רמקול יש חשיבות אדירה גם למיד. המיד נותן את הבשר, הנוכחות והווקאלים. זה לא קיים כמעט בסאטלייט! I know I'm gonna be flamed!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. טוב אז אני קונה את הלוח: P4S800D-E Deluxe שיש לו S/PDIF ביציאת אודיו. ניראה ככה: וההתלבטות היא בין- האם לקנות Extigy ורמקולים של קריאייטיב (כניראה שINSPIRE T5900) לבין להשתמש ביציאה בדיגיטלית (S/pdif) של הלוח אם ולקנות את ה DDTS 100 של קריאייטיב ואת אותם הרמקולים. המערכת מיועדת לסלון בגול 5*5 מטרים בערך. תודה. כל טיפ יעזור לי כי אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות!!!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by mujava1,

היי בתקציב של עד 300 ש"ח ועדיפות לשנתיים אחריות, אלו 2 האוזניות שמצאתי. לא ראיתי שם ביקורות על שני הדגמים ראש בראש. מישהו מכיר וחווה על בשרו ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ~Pizza~,

שלום לכולם, אני חדש פה. אני מעוניין לרכוש נגן אמפי 3 למוזיקה בלבד, כלומר אני לא רוצה תמונות או ודיאו או כל פיצ'ר אחר שלא קשור. אני מעוניין בנגן בעל נפח של 4 ג'יגה...של חברה עם שם ומחיר הוגן. אם תוכלו להמליץ לי על נגנים לפי הכתוב אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by yonni,

אני צריך פתרון יצירתי במיוחד למצב המתסכל. יש לי DVD של NORMANDE כאילו יש חברה כזאת... בכל מקרה שיחקתי בהגדרות SETUP, ושיניתי את יציאת הוידאו שלי שעד עכשיו היתה מחוברת בRCA צהובץ מאותו הרגע אין לי תמונה כך שאין לי שום דרך להחזיר את המצב לקדמותו. לאחר מכן ניסיתי גם לחבר בים הDVD לטלויזיה בע"י חיבור ?21 פינים)SCART...כלום, אין תמונה. ניסיתי S VIDEO למחשב, כי אין לי בטלויזיה כניסה, ושוב אין תמונה. מה עושים???? אני רק צריך להחזיר את המצב בקדמותו. ולכן אני חייב לנווט איכשהו בתפריט הSETUP מבלי לראות אותו. למעשה יש לי רעיון, אם למישהו יש DVD כזה פשוט סיני, אז התפריטים של כולם דיי דומים. אולי תוכלי לנווט אותי אל הגדרות הוידאו הנכונות, או אפילו להעלות תמונות של התפריט... תודה מראש …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. החלטתי לשפץ את החדר ואני רוצה לקנות מערכת קולנועית של 5.1, עכשיו האם אני יכול לעשות שהרמקולים יהיו מחוברים למחשב וLCD בעזרת מפצל או משהו? אני מעלה תמונה של החדר עם מידות, עכשיו אני צריך רמקולים שהכבלים מספיקים למרחק שאני רוצה להעביר. חשבתי ללכת על http://zap.co.il/model.asp?model_id=451497 ד"א התקציב הוא 800 שקל ככה תודה מראש ואם יש שאלות בקשר לשרטוט של החדר אז תשאלו למה הכל נעשה בצייר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by -iTaY-,

קניתי מערכת של LG עכשיו חבר שלי הביא לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe 7.1 ואני רוצה לשמוע 5.1 מהעמרכת אבל אין במערכת חיבור אופטי.. איך אני עוד יכול לחבר את המערכת?? יש לי במערכת INPUT אדום צהוב לבן וOUTPUT ירוק ועוד כמה צבעים לא זוכר כלכך.. בבקשה תעזרו לי אני רוצה לחבר את המערכת ושאני ישמע טוב. תודה. הגב עם ציטוט

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.