אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר פירוט למה דווקא דגם הזה. האם צריך מגבר או מה צריך בשביל להוסיף לשמיעה איכותית? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי IPOD 40GB של הדור הראשון כבר כמעט שנתיים עד עכשיו הכל היה בסדר אבל עכשיו שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להכניס שירים הIPOD UPDATER אפילו אומר לי לחבר את הIPOD. מה שמוזר זה שאני מחבר את ה IPOD למחשב אז המכשיר אומר שזה בצפר כאילו המחשב מטעין את הבטרייה של המכשיר עזרה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לרסיבר של פיוניר ומערכת רמקולים 5.1 אבל כשאני מגדיר 5.1 ומריץ בדיקה אני שומע רק את השניים הקדמיים...האם צריך לחבר את הכבל לחיבור מיוחד? (מחובר אצלי לLINE IN ירוק)
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
FX-6021 RMS W 75 המתקבלים ע"י 3 מגברים נפרדים סאב : 40 RMS סאטלייטים : 12.5X2 IN CONCERT TECHNOLOGY 12 מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא FX-5021 RMS W 90 סאב : 40 RMS סאטלייטים : 25X2RMS THX CERTIFIED מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא שתי הדגמים הם במחיר זהה של 200$ בדיוטי פרי. 200RMS סאב : 120RMS סאטלייטים : 80 RMS THX® Certified איזה טכנולוגיה עדיפה ? ואיזה רמקולים יותר איכותיים?
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
למי שיש נגן בעל תמיכה בUOTG(או איך שלא רושמים את הקיצור) יודע שיש מספר מוגבל של מצלמות שהנגן תומך בהן.... אז חשבתי והגעתי לדרך פיתרון אפשרית. אני לא יודע אם לכם יש את זה, אבל אני קיבלתי עם המצלמה שלי(Olympus C-770) את הדבר הבא: מכשיר קטן בעל חיבור זכר לUSB וניתן להכניס לתוך המכשיר כרטיס(במקרה שלי ) מישהו יודע אם אני אקח את המכשיר עם הכרטיס ואחבר לנגן זה יעבוד?! זה בעצם כמו דיסק און קי.... אגב- אותו פיתרון יכול לעבוד עם קורא כרטיסים חיצוני עם יציאת USB... מקווה שעזרתי למישו. גיא.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם שווה לקנות רמקולים של altec lansing דגם 6021? ואם בכלל שווה לקנות רמקולים של חברה הזאת!
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כרטיס הקול החדש של CRETIVE הגיע ליבואנים. מישהו ראה אותו דבר בחנויות?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ובכן, אני ממש רוצה לקנות Nano מחו''ל, זה ממש דחוף לי. רציתי לדעת מהו פסק הדין לגבי בעיות במסך.. האם הן קיימות? רק על חלק מהמכשירים או על כולם? האם שווה לקנות אותו עכשיו? אם אני כבר אקנה, ומסתבר שיש בעיה, יחליפו לי? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים לחדר שינה קטן. תקציב: עד 1,200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה דעתכם לפתוח דיון כללי על רמקולים שבו יהיו מוצגות המערכות הטובות ביותר (2.1, 5.1 , 7.1) , כמו בפורום תצוגה עם ה-lcd ...זה יהיה נחמד וימנע הרבה דיונים. אנא הביעו דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי תרמקולים האלו: http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=53353 שמעתי אותם בחנות והם טובים, אין להם באס חזק, כמו שאני אוהב. עכשיו אני צריך רסיבר ואני לא יודע על מה ללכת.. הרמקולים חדשים והבנתי שרמקולים מתצוגה זה לא טוב..רסיבר מתצוגה זה גם לא טוב? המוכר בחנות הציע לי pro audio בדקתי ל הרסיברים של החברא הזאת..והבנתי שהם חרא.. הוא הציע לי pro audio av 505 מתצוגה ב 750 שח בערך או av1070ב 600 שח בערך חדש חשבתי ללכת על jvc עולה משהו כמו 1000, חשבתי ללכת על תצוגה או להוציא אותו במכרז ב 800 או ללכת על זה http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=1770 או ללכת על משהו כמו ימאה rxv350 ב1200, חדש, אחריות לא מלאה, רק שנה, לא מיבואן רשמי, נצטרך לגייס כסף אז... או קנ…
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? איך הבאסים ואיך הכל?! בכלל.. תגידו מה אתם חושבים על האוזניות האלו?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לחדרי, במקום הסט הנוכחי שלי (Inspire 2400). אני מרוצה ממנו למדי, אך הוא רק 2.1 ובנוסף לא מספק אותי במוזיקה (אני ממש מרגיש שלא שומעים חלק ממנה). יש לשידרוג כמה מטרות: א. שיפור חווית ההאזנה למוזיקה (בעיקר רוק, לא דווקא כבד). ב. משחקים (צפוי שדרוג של העגלה שלי- Celeron C 1200@1600+ Radeon 8500LE). ג. בעתיד- גם צפיה בסרטים (אני רוצה לקנות כונן DVD). ד. בעקרון- אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס טלווזיה. בכל מקרה, אחרי הבלבול מח, אני מתלבט בין כמה מערכות. אני פשוט לא יודע מה לקנות. מצד אחד אני רוצה לשמוע הרבה פרטים במוזיקה, אך אני גם רוצה באס טוב. ובסופו של דבר- כמה שפחות טירחה בחיבורים וכו' (לא קריטי, מן הסתם עדיף איכות). כמובן- כמה שפחות …
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מכשיר פשוט ענק!! http://yurimpark.blogspot.com/2005/09/ultimate-cowon-a2-review.html
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני משדרג את הפרמ-וור של האי אודיו X5L הורדתי את הגרסה 2.10 העתקתי אותה לספריה בגט של! אבל זה לא שידרג! מה הדרך בנכונה?
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום! יש לי mp3 של san disk 512 מגה sdmx1 עכשיו המכשיר לא קורא לי שירים ב עברית הוא מסמן אותם ב גיבריש איך אני יכול לעשות שיראו עברית? ממש תודה רבה לכ מי שיעזור!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקרון הוא עולה 1990 ש"ח.. אבל יש לו 40 GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3949 מה אתם אומרים? http://www.ciao.co.uk/Sony_VAIO_VGF_AP1L__Review_5514513
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
קודם כל, שנה טובה לכולם! לרגל השנה החדשה , החלטתי לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוסיקה - מן הסתם. התקציב עומד על 1200 ש"ח (בתנאי שאני אמכור את המינידיסק שיש לי ב-600 ש"ח לפחות), אני רוצה משהו איכותי, בעל נפח גדול וכמובן שיהיה נוח לשימוש. ראיתי שהרבה ממליצים לי על IRIVER, אבל iPod nano מוצא חן בעיני יותר - לפחות בתמונות שאני רואה באינטרנט. בקיצור, על מה אתם ממליצים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב בגלל שלא הייתה היענות כשביקשתי המלצה לאוזניות זולות אך איכותיות אני הולך (על עיוור כי אין לי מושג בתחום) על ALTEC LANSING AHP512 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3305 אם יש למישהו הצעות לאוזניות יותר טובות בתקציב עד 150-200 ש"ח אני ישמח.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אני מסתכל כל הלוח האחורי של מארנץ SR4500 ו-SR5500, ואני לא מוצא יציאת סאב וופר. מישהו יכול בבקשה לסמן לי איפה נמצאת יציאת הסאב וופר? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים. היום קניתי רמקולים סט 5.1 של creative ועובדים מקסימום 3 רמקולים, הסאב ושתיים אחרים. הסט נקרא 5.1 sbs 560 ויש לי כרטיס קול aureon terratec 5.1 fun. הדרייבר מעודכן. יש למשהו מושג מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר, בנוסף לנגן MP3 שהמלצתם לי עליו בהודעה אחרת. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל, ומה שחשוב לי הוא הסאבוופר. אם המערכת תוכל לנגן גם קובצי MP3 זה יהיה נהדר, כי אני לפעמים אשתמש בה מעל ל-6 שעות וזה יהיה נחמד אם יהיו לי המון שירים ולא 16 שימשיכו לחזור על עצמם במשך כל הזמן הזה! עכשיו, אין לי שום מושג במערכות סטריאו! הישנה שהייתה לי הייתה עם שני רמקולים וסאב מובנה בתוכה. אני מעוניין באותו הדבר, או מה שאתם תמליצו. משהו איכותי. בגלל שאין לי מושג בהם, גם אין לי מושג איזה תקציב לתת שייחשב להגיוני! אני בעיקרון לא מעוניין לבזבז הרבה על המערכת, מה הכי "זול" שאפשר לקנות אבל שיהיה באיכות טובה ומעלה? בואו נגיד 600 שקל? זה מספיק בשביל להשיג משהו שמתאים לדרישות…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת קולנוע לחדר של LG שכוללת רמקולים ו-DVD שכולל בתוכו מין רסיבר (דגם LH-D6230), אתמול רכשתי טלויזיה GRAETZ (דגם GR-C5439F). חיברתי את ה-DVD לטלויזיה דרך חיבור ה-Video In וכל מה שקשור ל-DVD ולסרטים עובד כרגיל. לאחר מכן חיברתי מה-Audio Out של הטלויזיה אל ה-AUX של ה-DVD כבל RCA כפול לשמאלי ולימני. יש לי כבלים רגילים של הוט (ללא ממיר דיגיטלי) ובכל הערוצים הסאונד עובד ברמקולים של המערכת אך יש דיליי (פיגור- בין הסאונד של הטלויזיה לסאונד של הרמקולים) באורך של כשנייה וחצי, מאוד מעצבן!!!! בדקתי את כל החיבורים והכל מחובר כשורה ... מישהו אולי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב את האמת המערכת לא ממש חדשה היא בת שנה אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת?? sony mhc-rg330
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-