אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני צריך רמקולים ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני הבנתי שיש לי כרטיס מובנה 8.0 או 7.1 מה ההבדל זה לא אותו דבר 7 רמקולים וסאב? אז אני רוצה את כול הרמקולים אולי אפיילו אם סנטר אחורי חשוב לי שהיא תיהיה אכותית ואולי אפיילו אם מגבר קטן שבא בנוי במערכת אם יש דבר כזה בכלל 2000 שקל +,- תודה והמרחק בן החיבור למחשב למערכת הוא 20 מטר אז לא תיהיה בעיה ? אני יוד שאופטי אני לא יכול וקוקסל אבל לא תיהיה לי בעיה אם RCA
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא ברכיבים הפנימיים של הסט, אז אם אפשר הסבר כמה שיותר מפורט מכל היודע דבר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז שלום לכולם אוטוטו מגיעה קניה של המחשב החדש =] כדי לא לבזבז זמן אני כבר רוצה לדעת איזה אוזניות +מיקרופון (לא הדסט.. שיהיה בנפרד כי אני רוצה להאזין גם למוזיקה איתן) הכי טוב עד 400 ש"ח (אם יש טוב יותר ולא בהרבה יותר יקר שמשתלם יותר תודיעו בבקשה ) אהבתי את הזלמן,http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 קראתי ביקורות ונראה שהן די טובות, יש עוד במחירים האלה? משהו טוב? ד"א רצוי מאוד אוזניות שיהיה ניתן איתן גם לשמוע מוזיקה כמו שצריך תודה רבה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלויזית פלאזמה בגודל 42 אינצ' שתומכת בשני סוגי החיבורים מה מבניהם יהיה יותר איכותי מבחינת איכות תמונה? אני לא ממש מכיר את הHDTV ואין לי מושג מה בדיוק האיכויות שלו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הac97 על הלוח אם החדש ויושב לי במגירה ה creative sound blaster live! 5.1 digital מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
התקנתי את הקושחה החדשה( 1.28) ואני לא מוצא קושחה עם עברית, ממש אודה אם תעזרו לי אימייל ifrach@hotmail.com
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי אנשים , אני מחפש נגן mp3 , לצבא... 5gb ומעלה מסך צבעוני וגם שהסוללה תחזיק הרבה. זה הכל פחות או יותר , התקציב 1700 ש"ח , גמיש... אפשר קצת למעלה .. רצוי כמה שפחות. מבקש המלצות , וסיבות תודה! :-*
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי רמקולים במסך ואני קונה עוד שני רמקולים עם סאב האב אני יכול להפוך את זה למערכת 4.1? נגיד הרמקולים של המסך יהיו רמקולי סנטר והרמקולים שאני קונה יהיו רמקולי צד? אני מניח שאפשר לעשות את זה עם רסיבר אך האם יש עוד דרך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי קול במחשב: 1. Realtec ALC650 (מובנה על ה-ABIT NF7 שברשותי), שמופעל ע"י ה-NvMixer וה-EQ המוכר עם כל האפקטים וכו'. 2. Creative SB Live! הנתונים הרשמיים (שניהם תומכים עד EAX 2.0 ורוחב פס הזיכרון הוא 16Bit): מה כדאי להפעיל על-מנת לקבל איכות שמע טובה יותר?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לשים כרטיס קול טוב כדי לשמוע מוזיקה, משחקים. אני לא יודע הרבה בנושא ולכן אני רוצה לדעת אם אני יחוש הבדל רציני שנותן תמורה לכסף (אם אני שומע ברמקולים טובים או אוזניות)
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי DVD של NORMANDI, שאתמול נשבר לחלוטין השלט שלו. על ה-DVD עצמו יש רק מקש PLAY ו-STOP כך שזה לא ממש מועיל לי! איך אני יכול לארגן שלט חלופי? אחריות כבר אין, וקשה להשיג מוצרי DVD של החברה בארץ.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית iPod, או iRiver ... שמעתי ש iRiver יותר טובים מאייפוד, יותר מתקדמים .. מישהו יכול לתת לי מידע על שניהם ?? שאני אוכל להשוות מה זה בכלל אייפוד\אייריבר כמה זה עולה ? אילו דגמים יש? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/retail/sansa-m200.asp נראה כמו מתחרה ישיר לIPOD NANO, מעניין מתי יגיע לארץ ומה יהיה המחיר.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן קראתי את הסטיקי ואני עדין מתלבט הייתי רוצה לקנות נגן MP3 (מבוסס HD) בנפח של 5-6GB (או יותר) תמיכה בעברית חשובה לי התקציב הוא בסביבות ה1300 ש"ח חשבתי בכיוון של הH-10 6GB או הZen Micro אבל שמעתי דעות מעורבות עליו אם מישהו שיש לו אותו יכול לספר לי עליו זה יעזור מאוד כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
א) על הרצפה ב) על לוח סיבית שהכנתי עם 4 רגליות פלסטיק שיישב על הרצפה ג) על המדף סיבית של הספריה - נמצא כ40 סנטימטר בערך מתחת לספריה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יצאו אתמול עידכונים חדשים לנגנים: iriver H10 5/6 GB US iriver H10 5/6 GB PURE INTL iriver H10 5/6 GB INTL iriver T10/20/30 US and INTL http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?idx=736 העדכונים...
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על t3000 במקום atp3..בגלל הסיבה שיש שם חיבור לאוזניות... אולי כשאני חושב על זה בעצם מתי יצא לי בכלל גם להשתמש ברמקולים וגם באוזניות?~... בעקרון יש מפצל..אבל אולם, הוא מקטין את איכות השמיעה ומשבש את איכות הרמקולים\אוזניות. עכשיו כאשר ניתנה לי האפשרות לקנייה בדיוטי פרי ביום ה-12.10 אח שלי טס (-ככה שזה דחוף מאוד) יוצא לי להתלבט לגבי האם כדי ללכת על fx 5021 או על fx 6021....( -שניהם עולים 200 דולר) או אולי בגלל המחיר המופקע יחסית של השניים ובגלל העיצוב היפה יותר של לחשוב אולי על JBL Creature Active 2.1 -(מאה ועשר דולר). http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 עכשיו לפי מה שהבנתי גודל החדר ומיקום הרמקולים ואופן השימוש לוקח חלק בשיפוט -איז…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למערכת רמקולים טובה 2.1 בתקציב נמוך עד כמה שיותר (שלא יהיה זבל כמובן) אז אל תגידו לי ATP3 כי אין לי 350 שקל לבזבז. חשבתי על קריאטיב X-free או SBS170 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש רדיו דיסק או טייפ לא ממש משנה, עם כניסת LINE IN לX5L שלי משהו לא דפוק לגמריי...אבל כמה שיותר זול מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא לדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כלומר אפשרי יהיה להעביר מידע מה H320 לכ. זיכרון שבפאלם ? ובעצם לא לשלם 4K על כרטיס זיכרון CF של 8GB או להיסתובב עם ים כרטיסים כאלה .. אני יודע שיש לו אפשרות לקבל מידע ממכשירים אחרים כמו מצלמה או נגנים אחרים.. אבל אני לא יודע אם זה עובד גם לצד שני.. כלומר להוציא מידע ...
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי רמקולים Creative Inspire 2.1 2500 Speaker הנה אתר עם מפרט עליהם http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 ובזמן האחרון הם קופצים לי, אני שומע שיר והוא קופץ וזה לא בעיה בשיר שמעתי המון שירים בכולם זה קורה אותה תופעה, אני לא יודע אם הבעיה היא מהמחשב אם הוא נתקע או משהו וזה גורם לקפיצות כאלה תקיעות בשיר, או שזה הרמקולים בעקרון הם רמקולים ממש טובים ויש עליהם ביקורות טובות, עד היום הם היו טובים מאוד לא יודע מהקרה להם אם זה עוזר אז לפני איזה כמה שבועות חיברתי אותם לכבל מעריך של rca כדי לתלות אותם על הקיר אבל הם עבדו טוב עדין אחרי שתליתי אותם ורק בימים האחרונים זה קורה מה אתם ממליתצים לפרמט את המחשב ולראות אם הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בקניית אוזניות מארה"ב....האזניות מיעדות בעיקר למשחקים (CS:S) ולמוזיקה... התקציב 100$ (אין אפשרות לעבור את התקציב...) חשבתי על שני הדגמים הבאים... SENNHEISER HD515 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3962026 SENNHEISER HD280 Pro http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 חשוב לי מאוד האיטום של האוזניות...משום שבLAN-PARTIES יש הרבה רעש... גם חשוב לי שהאזניות יכסו את האוזן כולה ולא רק חלק מהאוזן..(כמו בsony שיש לי עכשיו...) ובכללי מה יהיה יותר טוב למשחקים ומוזיקה.. (ניתן להציע עוד דגמים הנמכרים באתר www.jr.com ונמצאים במלאי) הכרטיס קול שלי זה הAC97 הנמצא על הp4p800 שלי..ככה שצריך משהו שנותן עוצמה גם בלי הגברה חיצונית.... תודה מראש in…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות נגן פשוט של ג'יגה, אבל אחרי שראיתי מה האייריבר יכול לעשות חשבתי שעדיף לקנות משהו יותר מתקדם מסטיק עם ג'יגה שמנגן שירים בכל מקרה הסתכלתי על עוד מכשירים, וה-H320 נראה לי הכי מתאים לי. אני יודע שהIaudio x5l יותר חדש ועם יותר שעות נגינה, אבל אני מעדיף את האייריבר כי לפי מה שקראתי הסרטים בו נראים הרבה יותר טוב. אני לא קונה את הנגן בשביל סרטים, אבל עדיין אני חושב שאני ישתמש בזה דיי הרבה.. הבנתי גם שהאיכות סאונד של הx5l והH320 בערך אותו דבר, יש כאלה שאומרים שהx5l קצת יותר טוב אבל לא נראה לי שזה ישנה לי אם עד עכשיו הסתדרתי עם דיסקמן מעפן של לנקו אני חושב שהאייריבר יספיק לי... בקיצור הגעתי למסקנה שהאייריבר יותר מתאים לי, אבל לגבי משהו אחד אני לא בטוח, העובי …
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ממש עדיף אם אפשר להשיג את האוזניות שבאות עם ה H-10 בנפרד כי התרגלתי אליהן אם לא אני אשמח להמלצות על אוזניות אוזן עד 150 שקל בערך
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-