אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח אם למישהו יש המלצות לדגמים ששווה לבדוק. תקציב: עד 3000 מרחק צפייה: 3 מטר (סלון) גודל: נראה לי סביבות ה 42 אינצ' עדיף LCD כי יש אור בבית כרגע צפייה בעיקר בשידורי טלוויזיה אנלוגיים וקצת סרטים מדיסק און קי אולי בהמשך שידורים דיגיטליים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן MP3 עד 650 ש"ח. מצאתי באינטרנט נגן MP3 בנפח 1GB שעולה 640 ש"ח. אני אשמח אם תגידו לי אם הוא טוב, ואם לא אז תמליצו על משהו אחר בסביבות ה-650-700 ש"ח(אם אפשר שיהיה בנפח 1GB). הנה הלינק: http://www.msnshops.co.il/?came=3132
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש רמקולים בתקציב עד 450 שקל 2.1 \ 2.0 עם סאונד כמה שיותר נקי השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים האם כדאי להשקיע על 7C ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתלבט אם כדאי לקנות מקרן לסלון די גדול עם קיר גדול ויש לי כמה שאלות: 1. האם באמת שווה לקנות מקרן ולא פלזמה 50 אינצ'... 2. חשוב לי שהתמונה תהיה איכותית וגם יש בעיה של כניסת אור מהחלונות השאלה אם יש מקרן שמסוגל להציג תמונה גם אם יש אור ממקור אור חיצוני 3. אם עד כאן התשובות אומרות שכדאי ללכת על מקרן אז איזה מקרן אתם ממליצים לסלון שיושבים בו במרחק של כ 6 מטר מהקיר ויש קיר גדול וחשוב שאפשר אולי יהיה לחבר מחשב או פלייסטיישן וגם לראות סרטים טוב בבקשה תנסו לעזור אני יודע שזה די מסובך אבל אני ישמח לקבל ממכם תשובות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי יומיים שימוש במיקרולב החדשים שמתי לב שיוצא מהסאב רעש. כאילו שהמתח לא יציב. העברתי את הסאב למקום אחר, נתקתי אותו מהמחשב והשתמשתי בחיבורים ותקעים אחרים, אבל בכל זאת יש את "הרעש" הזה. האם זה נורמלי? יש לכם הצעות בנדון? תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
For those who sad for Pandora limited the access from israel to it's services. http://www.last.fm Is Better, Free and usable from whole world wide! Enjoy!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אם אפשר לקנות רדיו דיסק מארצות הברית, ולחבר אותו בארץ לרכב? לא תהיה בעיה עם החיבורים ברכב או עם הרדיו?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המכשיר הנ''ל שכתוב בכותרת מארצות הברית ברגע שאני מחבר את זה פה בארץ מיד נדלקות לי שלשה נורות ימניות ושום כפתור לא מגיב הוויפי לא דולק לא מצליח להדליק אותו כאילו הכפתורים לא מגיבים לי?? ולמה נדלקות מיד שאני מחבר לחשמל 3 ורק לא וייפי מישהו יודע ?? אולי צריך לשנות הגדרות לארץ ??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך המלצה על אוזניות בטווח של עד 200 שקל לשמיעת מוזיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מדגם sbs 370 של creative שהסאב/שלט שלהם עושה בעיות. אני רוצה לחבר רק את הרמקולים של המערכת לממיר כדי לשמוע דרכם, אבל שומעים חלש מאוד ואני לא מצליח להגביר. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות סמסונג FULL HD ראיתי שיש A550 ולא מזמן הגיע לארץ A650 , יש ביניהם קצת הבדלי מחירים. רציתי לדעת מה ההבדל במפרט או באיכות שלהם. האם כדאי להוסיף כסף לA650 או שזה מיותר? בקיצור אני צריך פרטים, תודה רבה נ.ב בכמה לדעתכם אני יכול למכור את הטלוויזיה הנוכחית שלי - SAMSUNG LA32R81B ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי הנגני פלאש האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31145 הוא 256 מגה אבל סתכלו על ההפרש הענקי הזה במחיר איך זה הגיוני?? בנוסף לזה גם שמעתי שהוא נגן מאוד איכותי מצד שני יש את זה שהוא 512 מגה והאיכות שלו דיי סבירה http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=141 אבל בגלל המחיר הזול המוזר של הפוקסדה אני ממש מתלבט מה אתם אומרים כדאי?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב הביתי שלי נתקלתי ברמקולים הבאים: Logitech X-530 - 5.1 configuration שממבט ראשון ומקריאה על הפרטים הטכניים שלהם נשמע טוב הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על הרמקולים הללו ברשותי Cmedia CMI8738 6CH with SPDIF ONBOARD מכייוון שאף אחד לא עונה אני ישפץ את השאלה שלי: האם יש רמקולים טובים למחשב הביתי בתקציב עד 600 שקל? האם מישהו נתקל או שיש לו את הרמקולים הנ"ל ויכול לתת הצעה לגביהם?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
לאחר כמה שנים של שימוש ברמקולים של מערכת סטריאו ישנה משהו, החלטתי שנמאס לי - אני רוצה צליל הקפי עם סאבוופר נורמלי, אבל במחיר סביר. עומד לרשותי תקציב של כ 950 שקל (עם מתיחות קלות למעלה ולמטה [כמובן שעדיף כמה שיותר למטה]) ושלושה סטים של 5.1 שנראים בעיני סבירים (שלושתם חלשי עוצמה, וזה מספיק לי - אני מעדיף לא להשאר חירש ולא לשלם קנסות לאגודה לתרבות הדיור, אבל מצד שני חשוב לי להרגיש את הסאבוופר): Creative Inspire 5300 Logitech Z-640 VideoLogic ZXR-500 שלושתם עולים בערך אותו הדבר ושלושתם עונים על הצרכים שלי, אם כי בשלושתם מצאתי מספר חסרונות, נלך לפי הסדר: Creative Inspire 5300 - סאבוופר חלש מדי (18W) יחסית והספק כללי נמוך (הנמוך מבין השלושה - 48W), צליל לא הכי טוב (עפ"י ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני הרבה זמן רכשתי רמקולים של JBL 2.1 מחנות שנקראת שיא-נו מחשבים וכרגע יש לי בעיה ברמקולים ששניהם מחוברים אבל רק מאחד מהם יוצא סאונד רציתי לדעת איפה אני יכול לתקן אותם באזור חולון או ראשון לציון תודה לעוזרים ראיתי שיש מעבדה בראשון לציון של ניופאן מישהו תיקן שם רמקולים שלהם איך השירות ?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח ישן המריץ חלונות XP שעומד כבר שנה במחסן ללא שימוש (אך תקין לחלוטין). ברצוני לחבר אותו לטלוויזיית CRT על מנת לראות באמצעותו סרטים שהורדתי למחשב, גלישה באינטרנט ע"ג המסך וכ'. כרטיס המסך במחשב הוא מובנה על הלוח, ומכיל חיבור VGA וחיבור TVout. הטלוויזיה היא מסוג CRT המכילה חיבור RCA בלבד, ואם אהיה מדויק מדובר על כבל צהוב לאות וידאו, וכבל בודד לבן לאודיו. אין כניסה אדומה בדומה למכשירי CRT מתקדמים יותר, אך לטלוויזיה המדוברת שני רמקולים בצדדים. מבחינת המרחק בין המחשב לטלוויזיה המרחק אפסי, הם אחד ליד השני. ברצוני לדעת בבקשה אילו כבלים אני אצטרך ע"מ להריץ את העסק, באיזה חיבור להשתמש במחשב ומהיכן אני יכול לרכוש את הכבלים/מפצלים הרלוונטים באזור עמק יזרעאל או…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מכשיר דיוידי של LG מודל 8721P הדיוידי עובד מצוין ומריץ לי את כל הפורמטים וגם כתוביות הבעיה היא שהכותביות מופיעות בגיבריש למישהו יש מושג איך לצורב סרטים כך שהכתוביות יצאו בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספיקרים למחשב ושיהיה ניתן אולי בהמשך לחבר למערכת רצינית בסלון. במטרה של בעיקר שמיעת מוזיקה ומשחקים לעיתים רחוקות. הסתכלתי על הGLA-55 ואיכות השמע מדהימה אך המחיר קצת גבוה, אני מחפש משהו בסדר גודל האיכויות האלו במחיר יותר סביר (במקרה ויש) אני צריך 2 ספיקרים כי אין לי מקום למערכת של 5, וטווח המחירים יכול להגיע גם לאלף+ ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
תודה לכל מי שיתפנה לעזור קודם כל! יש לי כרטיס קול של creative audigy ולפני כמה ימים הכנסתי למחשב דרך הUSB כרטיס קול חיצוני כדי לבדוק משהו ונראה לי שמאז הוא גרם לי לבעיות אפילו לאחר שהוצאתי אותו. בעיקרון כשאני מנסה לצרוב או אפילו להעלות סרטון לאינטרנט שיצרתי בימים האחרונים מאז אני מקבל רק את התמונה ובלי הסאונד. אצלי במחשב הסאונד עובד מצוין ואני שומע את הקול יחד עם התמונה זה קורה רק שאני מנסה להעביר את הקובץ לדיסק או לשלוח אותו באינטרנט. אשמח לכל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לסבתי מכשיר אמין וקל להפעלה כדי להציג על הטלביזיה שלה תמונות מ-DVD או DOK וכן סרטים ביתיים שיקודדו ככל הנראה ל-DIVX (ניגון איכותי גם מ-DVD וגם מה-DOK שלא כמו בדגמי מדבקה זולים). בנוסף הייתי מעוניין שינגן גם סרטי DIVX + כתוביות בעברית במידת האפשר מתוך ה-DVD (סרטי קלאסיקה למשל). המחיא לא קריטי אבל עדיף לא משהו יקר ללא צורך. העיקר שיהיה אמין, יעשה את העבודה ויהיה קל להפעלה (שלט/תפריטים/עובד ישר מהקופסה) ללא כל מיני טריקים ועדכוני תוכנה. במידת הצורך אפשר לוותר על USB אבל מאוד לא מומלץ. אם יש דגם לא מאוד יקר עם יציאת HDMI בנוסף זה יהיה בונוס חביב. יחובר לטלביזיית CRT בחיבור AV סטריאופוני פשוט. תודה מראש, גונן. עריכה: מה דעתכם על ה- PIONEER דגם DV320S http://olsal…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אהלן..חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה מדגם סוני בראביה EX402 עכשיו גם המערכת שלי מחוברת למחשב..אני רוצה לשמוע סאונד דרך הטלויזיה ולא דרך המערכת כשאני רואה סרטים מהמחשב...ניסיתי מלא דרכים וזה לא עובד. דרך אגב..המחשב מחובר ב-HDMI לטלויזיה ככה שהוא אמור להעביר גם סאונד. תודה לעוזרים. נ.ב אני עושה את זה כי אני שולח את המערכת לתיקון...
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שאלה היחידה שיש לי: מבחינת איכות שמיעה נטו,מי עדיף? *שמעתי את MEIZU וממש אהבתי לעומת הIPOD שיש לי...אבל לא יצא לי לשמוע את SANSA... *המכשיר יחובר לSURE E2C
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אתמול הגיעו האוזניות הנחשקות מחול, וההתרשמות : לדעתי, אלו האוזניות עד 100 דולר הטובות ביותר ( קניתי ב- 92 ב- B&H) לאחרונה ראיתי מספר דיונים על האוזניות, אולי זה יעזור: איכות השמיעה- אותי מספקת מאוד. שמעתי אותן מול hd650,590, ושאר דגמים מהצמרת של סינהייזר, ואהבתי יותר את הצליל של ה- 280. אולי זה פסיכולוגי, או שפשוט האוזן שלי לא יודעת להבדיל , אבל הצליל של ה- 280 טוב מאוד גם בלי השוואה. (לכל המעוניין, אפשר לשמוע אותן באדר סוכניות רח' החשמונאים 105 ת"א) איכות בניה מצוינת ( ניתנות לקיפול ), כנ"ל על הנוחות. אוזניות גדולות, אולפניות, סגורות. מתאימות רק לבית, ומבודדות מאוד. החסרון שלהם, הוא שהן פחות מתאימות למוזיקה אגרסיבית ( רוק כבד,מטאל) , ויש כאלה שאומרים שהבס ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-