אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשלוט את הצלילים אבל יש EQ רק במדיות ואני רוצה לשלוט בכלל על כל הצלילים במחשב.. למשהו יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכוונה היא: כפתורים או לחצן גלגל - מגע?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה את עצמה.. אני רוצה לדעת את המחיר של האייפוד הישן והחדש (שעל שתיהם יש מאמרים באתר) בגודל הכי קטן שלהם (10-5 גיגה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זאת הכותרת הכי טובה שיכלתי לחשוב עליה... בכל אופן מדובר בדיסקמן אמפים של סוני, דגם 501 אם אני לא טועה (הוא לא פה לידי). בכל אופן בזמן האחרון הוא נכבה מכל טילטול קטן, וזה מסוגל לשגע את השכל, במיוחד כשהולכים ברחוב איתו וכל ירידה טיפה מהירה של מדרגה או קיפצונת מהכביש למדרכה מכבה אותו. זה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע הוא מסוגל להתחיל לשרוק, לצפצף ולטעון בעוז no-cd בזמן שהדיסק נמצא עוד בפנים.... האחריות עדיין בתוקף, השאלה אם זה דבר שבכלל ניתן לתיקון או שזאת תסמונת גיל העמידה ללא פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בקניית כרטיס קול... יש לי עכשיו כרטיס משולב בלוח אם אבל הוא עושה רעשים ובעיות ואני רוצה כרטיס קול חדש שיהיו בו את הכניסות והיציאות הרגילות אבל שלא יעשה לי בעיות ורעשים... מישהו יכול להציע לי משהו כזה? בתודה..
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה (לצרכי הקלטה) למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי מחפש טלויזית LCD בגודל 37-42 אינץ', כאשר דגש על פרמטרים הבאים (לפי סדר חשיבות) - יחס ניגודיות כמה שיותר גבוהה - תגובה מהירה לשינויי צבע לא כל כך חשוב עם hd ready או לא, כמובן עדיף שכן אך אני לא בטוח שיש בטווח מחירים כזה. אני לחלוטין לא מכיר את המוצרים שיש כיום בשוק, תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שיהיו גדולות ונוחות עם סאונד טוב, ומיקרופון באיכות גבוהה מאוד. חשבתי לקחת את LX3000 של Microsoft אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם יש כרגע רמקולים 5.1 של logitech: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מכיון שחלק מחוטים הם קצרים חיברתי מאריכים לקחתי כבל rca וחיברתי עם בננה נקבה כדאי לחבר לחוט הקצר (לא רציתי לחתוך) ועשיתי בדיקה אם הכול עובד ויש צליל בכל הרמקולים. הבעיה היא בסרטים היא שאני שומע את כל הצליל מקדימה ושומעים חלש חלש חלש מאחורה. הכרטיס קול שלי הוא: Audio Adapter Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller ויש לי עוד כרטיס: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=360699 אם אני יחבר אותו למחשב הסאונד ברמקולים ובעיקר מאחורה יהיה חזק יותר?? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בעזרת איזו תוכנה הכי מומלץ לעשות RIPPING לפורמט FLAC? יש לי EAC והתקנתי עליה את הקודק אבל אני לא ממש יודע איך מגדירים את התוכנה למצב האופטימלי.... אשמח אם יעזרו לי.... האם יש בקידוד של הפורמט FLAC אופציות כמו בMP3 לקבוע את קצב הדגימה (BITRATE) וכך להוציא איכות מקסימלית מהקובץ או שמא בכל מצב הקובץ יהיה באותה איכות תמיד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש, שיהיה בעיקר למשחקים. אני חושב להשתמש ברמקולים לפי המפרט המומלץ: X540, G51 או אולי אפילו Z-5500 כולם של לוג'יטק. שאלתי - האם כרטיס סאונד ייעודי (במפרטים ממליצים על ה-CREATIVE X-Fi Xtreme Gamer) חשוב, או שמספיק להשאר עם on-board?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את האוזניות Reference 220וJBL, ועשיתי להם burn והתחלתי לשמוע בהם... הבעיה היחידה בהם זה שהווליום ממש נמוך... יש אפשרות להגביר את הווליום של האוזניות איכשהו? כי הווליום באמת נמוך... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן, האם אוכל למצוא סט של חמישה רמקולים לקולנוע ביתי לחדר קטן שהטלוויזיה באמצע החדר. החדר 4 על 2. האם אוכל למצוא משהו סביב המחיר? חשבתי על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=1598
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים לשמיעת מוזיקה, סירטונים, משחקים- רמקולים. חשבתי על רמקולים רבים כמו X-230 , CREATIVE SBS370. לאחר מכן ראיתי רמקולים של חברה בשם MicroLab , ששמעתי שהיא חברה לא רעה, ועכשיו אני רואה חנות שנראית לי ממש משתלמת עם רמקולים של MicroLab במחירים ריצפה: http://wellcom.co.il/catalog/index.php?cPath=35&osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964&sort=4a&filter_id=139 תסתכלו על הדגמים בין המחירים 150-300 , ותגידו מה דעתכם- איזה הכי מומלץ מהבחינות שאמרתי, איזה הכי יתאים לי. אני חשבתי על דגמים: 6321 , M-820.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המחשב כותב שחסר לי משהו ב DEMUX ..אני תחת מנדריוה 2008 יש לי אוסף די מכובד של מוזיקה איכותית שאני מת לשמוע. יש תמונה שמודיעה שאני לא יכול לשמוע. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחליף את הX-FI FATALITY שיש לי כרגע ב X-FI ELITE PRO או שלמישהוא יש הצעה יותר חזקה? יש למישהוא הצעה יותר חזקה מהELITE? למשחקים בלבד...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לרמקולים איכותיים למחשב. הרמקולים ימשמשו בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה. עד עכשיו הייתה לי ת'מערכת שחברתי אליה RCA מהמחשב. זה די מכביד על המקום בחדר. תודה רבה, חיימון.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם... יש לי DVD משולב עם מגבר נחמד, הצלחתי ''לעשות'' ממנו מגבר אבל זה עובד רק כשאני מכניס דיסק לDVD ומפעיל אותו ואז לוחץ על STOP. משהו מוזר ומשונה מאוד חחחח אשמח אם תעזרו לי להפוך/להסביר לי איך לעשות את זה, את הDVD למגבר נטו, חשבתי לנתק את הכונן לגמרי, לחבר את הכבלים של הווליום ישירות לפלטה שאליה אני מחבר את הרמקולים. חשמל אני מבין, ככה שאשמח אם תסבירו לי בכל צורה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
להפתעתי גיליתי שיש סוגים שונים של כבלים לDVI, ויש גם הבדלים גדולים מאוד במחירים ואני לא בטוח מה אני צריך לקנות ראיתי שיש קבלים של 18 ושל 24 פינים, וגם מצאתי הסבר שבעצם יש 5 סוגים שונים: http://www.gozmotech.com/scripts/help.asp?cat=%EB%E1%EC%E9_DVI&topicID=2 כדי לחבר HTPC עם יציאת DVI לטלוויזיתLCD, איזה כבל אני צריך? אני צריך להעביר אצ הווידאו (האודיו יהיה מחובר למערכת בניפרד) בנוסף, כמה האיכות של הכבל באמת משנה? האם מישהו פה ראה הבדל באיכות התמונה עם כבלים שונים של DVI?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בשימוש במחשב, 2.1 של קריאייטיב SBS350. ויש לי גם את הרמקולים הנ"ל של AIWA של המערכת, אני רוצה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב ללא המערכת עצמה, שרק הרמקולים יהיו מחוברים בנוסף לקריאייטיב, צירפתי תמונה של החוטים אל אחד הרמקולים של המערכת ואין לי מושג איך ולאן לחבר את החוט הזה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-