עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שמעו אבא שלי קנה לי כאלה לא יודע מיאפה ולא ידעה כמה אבל לא מארץ אז איך אני עושה אם החשמל יש שניאי מסוים או כל שנאי רגיל ???? והכי חשוב השלט כמו שבטמונה חסר אתם חייבים להגיד לי דחוף אם לא הו מחזיר אותם ובוא ניגיד שהוא לא שילים 1400 אז חבל לייי דחוףףף יש לו עד מחר להחזירר אני חייב תושבה *** אולי אפילו את השם וטלפון של היבואן הרישמי של לוגיטק כי גם את זה אני לא מצוא תודה גל

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by adirss,

רוצה לרכשות מערכת רמקולים של קראטיב או לוגיטק כרגע יש לי 4.1 של קראטיב ואני מאוד מרוצה אבל רוצה להשתדרג במשהו מקצועי יותר יש לי כרטיס קולה סאונד בלסטר 5.1 קראטיב אז אני מוגבל לסט של 5.1 אז תציאו בבקשה סאטים טובים במחירים סבירים של עד 700 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by dani k,

היי אנשים. קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אותו למערכת מיני. במערכת הזו יש כניסת AUX , וכבר חיברתי אליה את ה-DVD והטלויזיה ואף פעם לא היו בעיות. כשאני מנסה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב, יש רעש מעצבן ברקע שאינני מצליח להיפטר ממנו בשום דרך... אם זה חשוב, אז יש לי את לוח האם הזה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G תודה לכל המשיבים.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  4. טוב אז הגיע הזמן להחליף את ה Pleomax TSP-2100 שיש לי כבר איזה 3+ שנים, עשו את שלהם וצריך להשתדרג, אלו הנתונים שלהם: Response Bandwidth 240Hz~20KHz Sensitivity : Woofer-130mV Max (PMPO) Output Power (Total) : 1300W למרות שנראה לי שזה לא אומר הרבה, מוזר שלא מצאתי כמעט שום דבר עליהם ברשת.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. כנאמר בכותרת: אני בתחביבי זמר ששר בפאבים ומקליט בבית חומר מקורי אני משתמש במיקרופון חצי קונדנצר וב-M1 של ROAD, ומערכת של 5.1 (אני שוקל לקנות 7.1 חדשים, אז מחפש כרטיס קול בהתאם) כשאני מנסה להקליט עם הOB שלי של REALTEK התוצאות זוועתיות, בקושי שומעים משהו ואיכות הסאונד מחפירה.. בנוסף העוצמה שאני מפיק בשביל האוזניות במשחקים וסרטים היא סבירה במקסימום איזה כרטיס קול ממולץ לי לקנות? שיעשה עבודה טובה עם ההקלטות, שיהיה חיבור נוח לאוזניות ולמיקרופון ושיוכל לתפוס 7.1 רמקולים? תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by OmerNeu,

שלום אני מתכנן לקנות את המסך הזה S2231WE http://www.karat.co.il/catalog.php?id=950 ואני מתכוון מחבר אותו לממיר (YES) ולראות בו גם טלוויזיה (בנוסף למחשב כמובן) דבר ראשון: אין לי אפילו שמץ של מושג בתחום של כרטיסי טלוויזיה (או אפילו האם המסך הנ"ל צריך אחד כזה?) אז קצת הסברים או לינקים פשוטים (עדיף בעברית) יעזרו לי לבין את התחום יותר טוב. דבר שני: איזה מוצרים יש בשוק שכדאי לקנות ויהיו איכותיים ובעלי תמורה טובה למחיר. (ושיתאימו למסך כמובן) דבר שלישי: איך כרטיס טלויזיה עובד? איך מעבירים מצפיה בערוצים בממיר למחשב עצמו?(אני מקווה שהשאלה ברורה) תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by pesahy,

מחיר עד 1000 שח.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by MilkMan,

חשבתי לעצמי אם יש לי מערכת סאונד של 4.1, האם אני יכול לשים אותו ברכב? מה שאני מתכוון זה רמקול אחד בכול דלת והסאב בתא מטען, האם זה אפשרי? והאם זה יגמור תמצבר ממש מהר? [כמובן לחבר אותו אם ממיר מתח].

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. אהלן, האם אוכל למצוא סט של חמישה רמקולים לקולנוע ביתי לחדר קטן שהטלוויזיה באמצע החדר. החדר 4 על 2. האם אוכל למצוא משהו סביב המחיר? חשבתי על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=1598

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by ofir_16,

שלום לכולם! לחבר טוב שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו נגן mp3 בנפח של 256MB. התקציב הוא בסביבות ה- עד 400 ש"ח. יש חיה כזו? אשמח להמלצות....(יש מליון דגמים וסוגים ואין לי מושג מאיפה להתחיל)...... תודה.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  11. בוקר טוב לכולם אז ככה . טעינה דרך השנאי עובדת מצויין , אבל אני עקשן , ואני רוצה לעשות את הכל דרך הUSB , וכצעצוע שיכול לעשות את זה , אני מצפה ממנו שיעשה את זה בלי יותר מדי קונצים . אבל הוא לא מוכן . חשבתי שהקודם דפוק , הוא הוחלף באחד אחר , שנטען בעבודה ל3 שניות , ואז ניתקתי אותו ומאז כל ניסיון שלי להטעין דרך הUSB עלה בכישלון . אולי אני עושה משהו לא נכון , או לא יודע מה . אם יש כאן בעלי צעצוע דומה , אנא הסבירו לי , איך מטעינים את הקופסת הגפרורים הזאת דרך usb , כי אני הולך לאט לאט ומשתגע , ובסוף אני אשתגע בגלל העניין הזה , וחבל שצעצוע כזה חביב ימצא את עצמו שט יחד עם התנינים בביוב ... עדכון : כדי להטעין אותו דרך הusb , יש צורך לעשות eject לכונן עצמו ברגע שהוא מחובר למחשב . דב…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by idoyi,

אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול ההאם נגן זה תומך בכתוביות אם אני שם בתיקייה סרט והכתובית שלו האם הוא מציג אותו ביחד עם הכתובית??? אם לא אני יודע שיש נגן כזה ואם אתם יכולים להגיד לי איזה כן תומך בפונקצייה הזאת תודה!!!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by misterk,

היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה ללכידת HD ממקלט של HOT. יש דבר כזה, או שאני רודף אחר רוחות רפאים ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by Green,

שלום אני לפני קניית נגן חדש אני עוד מתלבט בין: archos av500, ipod G5, gigabeat S אני מחפש אוזניות ברמה גבוה עד 100$ בארהב לאחד מהנגנים שציינתי (אני לא חושב שזה משנה אבל שיהיה) אני רוצה אוזניות ניידות וקטנות אבל לא כאלו שנכנסות לאוזן לsennheiser יש כמה דגמים שנראו לי סבבה אבל אני לא יודע מה הם שווים omx50, omx52, omx90vc, omx70, pmx70, lx70, xl90 אלו הם הדגמים שנראו לי מעניינים ונוחים חשוב לי לציין שאני יוצא לטיול (טרקים ונסיעות ארוכות) ומאוד חשוב לי הניידות שלהם אני גם יודע שהsennheiser מגיעים עם נרתיק נסיע שזה ממש נוח בשבילי אם יש עוד הצעות אל תהססו לספר לי ותגיבו על אלו שאני שאלתי עליהם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by OFF-RoaD,

קודם כל-גרסא אירופאית. קניתי את הנגן (6 גיגה) חדש, עידכנתי קושחה (בוצע אוטומטית), העברתי לעברית, הפכתי שירים והכנסתי אותם לנגן-עד כאן הכל טוב ויפה. רואים את הכל לפי אמנים ואלבומים, ממש כמו שצריך-הייתי מאושר. אני מתחיל לנגן שיר, כולי שמח וטוב לב, פתאום עובר שיר והתמונה על המסך-לא משתנה. שם השיר נשאר כשם השיר הקודםן. ככה הנגן תקוע על אותו שיר. כשיצאתי חזרה לתפריט הנגן בילגן לי את כל הרשימות, האלבומים לא מופיעים יותר תחת האומן, וכל הרשימות שעמלתי עליהן כל כך קשה נעלמו. חשוב לציין שהשירים עצמם עדיין נמצאים על בנגן. התבאסתי קשותף ואני מחפש דרך לפתור את הבעיה. זו בכלל בעיה רק אצלי או בדגם בכללי? תודה מראש לעונים! עודד.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Electric Boom,

למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.

18. Started by hal,

הי, האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לכניסת s-video output של רסיבר av כדי לשמוע דרך המגבר אוזניות רדיו? תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם. אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה. אבל יש לי כמה שאלות: 1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים 2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה? 3.בשיר…

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by shu sha,

טוב אז עשיתי חיפוש באתר אבל לא מצאתי משו שיכול לעזור לי כל כך... מה שכן היה קשור לנושא שלי פשוט היה מאוד ישן ואני מניח שהמחירים לא אקטואליים אז אני צריך עזרה אין לי יותר מידי ידע כללי על נגנים ועל האפשרויות ואין משו ספציפי שאני מחפש בנגן... רק שתיהיה איכות סאונד טובה (כדי שיהיה אפשר לחבר גם לרמקולים ולשמוע כמו שצריך) ושיהיה בנפח של 512מב... אם אפשר לדחוף בתקציב הזה 1גב אז בכיף תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  21. יש לי זיכוי ב- KSP על סך 1000 שקל והוא נגמר עוד חודש. אני חייב לקחת משהו כדי שלא יתבזבז. נגיד שלא חסר לי כלום במחשב, ויש לי AUDIGY 2 ZS, כדאי לי לעבור - X-FI PLATINIUM? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by TomB,

יש לי לוח gigabyte-8irxp (ישן יחסית) ועליו כרטיס קול מובנה ct5880 של קריאטיב. למחשב מאחור יש שלוש יציאות - line out, line in, mic. עקרונית כשמגדירים בדרייבר 5.1 אז : lineout = front L/R linein = Rear L/R mic = SUB + Center. יש לי מערכת רמקולים זולה מאד עם כניסות מקבילות להנ"ל אבל, כמובן שלחבר את זה לא כזה קל - אם אני מגדיר 4.1 העסק עובד סבבה. אם אני מגדיר 5.1 כל הסאונד שהולך לסנטר נעלם (בדקתי - הסנטר בטוח עובד, וכשאני מחבר את הכבלים שאמורים להגיע אל הסנטר/סאב לרמקולים אחרים שומעים משם קול) ניסיתי כל הגדרה אפשרית וכל סידור כבלים אפשרי - לא עובד. מישהו נתקל בבעיה כזו או בעיה דומה? כבר שאלתי כאן אבל אף אחד לא נתקל בבעיה כזו

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by yotam360,

אז ככה: אני רוצה אוזניות איכותיות לא חיבות להיות אלחוטיות אבל חובה מיקרופון והתקציב לאוזניות לא מעל 350 שח חבר שלי רוצה לקנות נגן MP4 ב-800 שח רצוי איכותי ורצוי 2GB לפחות *רצוי מסך 1.8 אינטש כמו שאתם מבינים התקציבים לכל מוצר בנפרד בגלל שאנחנו קונים בנפרד.... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  24. אני צריך שני מערכות של רמקולים... אצל המחשב של חבר שלי הרמקולים ישמשו הרמקולים בעיקר למוזיקה ובמחשב שלי הרמקולים ישמשו לסרטים ומשחקים... כל רמקול צריך לעלות עד 400 שקל... בחנות ליד הבית יש 3 סוגים של רמקולים שנראים נורמליים... כולם 2.1 ATP3 400 ש"ח G380 390 ש"ח X230 390 ש"ח אפשר גם משהו אחר לא מהרשימה הזאת שאני אקנה באינטרנט... תודה...

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by oDot,

אהלן חברה, הגינה עברה שינוי קל ואנחנו מעוניינים לשים אפשרות לשמוע מוזיקה ואולי בעתיד גם לראות סרטים בחצר.. רציתי לדעת איזה סוג של רמקולים צריך לקנות, יש לנו שלוש נקודות של כבלים שבהן אפשר לשים רמקולים ומאחת הנקודות אפשר להעביר כבלים כדי שיהיה רמקול במרכז החצר בגובה של בערך 3-4 מטר, יש שם מן סוכך.. הייתי שמח לדעת איזה סוג של רמקולים צריך במקרה הזה, וכמה עולה המותרות (אני יודע שאין גבול לסכום, אבל יהיה נחמד לדעת על האפשרויות ה"נורמליות"). בואו נגיד שאני אודיופיל-לייט P= הסאונד יגיע לשם דרך כבלים ישירות ממגבר ימאהה שיש לנו, המוזיקה תגיע אליו כנראה מסטרימר שיזרים ממחשב FLAC, MP3, וDTS. אם יש צורך לתאר את הגינה רק תגידו, אעשה כמיטב יכולתי.. תודה רבה מראש!! ושאלה קטנטונת - פעם…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים