אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רקמולים אבל ממש פשוטים בשביל אחי. שלא יעלו הרבה כסף אבל גם יעבדו נורמלי. אז מצאתי הצעה ב 40 ש"ח בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2169 השאלה היא האם שווה להוציע על אלה בכלל? או שזה סתם בזבוז של כסף. ואלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=266 ב 85 ש"ח יותר טובים? ואני שוב חוזר אני מחפש רמקולים פשוטים במחיר זול. להמשיך לחפש? אני מחפש כאלה פשוטים כי הוא לא זקוק ליותר מזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת אין לי מושג מה המחירים שלהם אז.... ברגע שאדע את תווח המחירים אני יעדכן תקציב (למרות שתמיד עדיף כמה שפחות ;D) ... חושב לי שאוכל לצפות באיכות טובה שיהיה RCA או HDMI יש לי YES (אם זה משנה) שלט של מדיה סנטר כבר יש אז אין צורך (למרות שעוד אחד לא יזיק ) יש לי כרגע את ה PVR-150 MCE ואני לא הכי מרוצה מהאיכות למרות שהוא ממש לא רע תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב, יש בבעלותי IPOD דור רביעי (למכירה אגב) ואי אודיו G3, בנוסף לאזניות 71 של סוני שאני לא כל כך מרוצה מהם. כבר זמן מה אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות ואטומות מלבד מה שיש לי עכשיו. עד לפני כמה ימים הייתי בטוח שאני קונה את הPX200 אבל בדקתי ב "HEAD ROOM" וראיתי אוזניות של AKG שזכו לדירוג הגובה ביותר שם, כשהמחיר באותו טווח של הPX200. (לשם השוואה ה200 זכה ל3 מתוך 5 באתר) קישורים לשני הדגמים: http://www.headphone.com/guide/by-application/our-10-best-headphones/akg-k-26-p.php http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/sennheiser-px200.php בקיצור, מה דעתכם על שני האוזניות, מי לדעתכם עדיפה...ואם יש לכם הצעה אחרת בסגנון הזה (אוטומות,לא גדולות, ניידות) תציעו. דרך אגב הא…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה לרמקולים מקלדת ועכבר אלחוטיים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חיברתי ל-DVD כונן חיצוני ואני לא מצליח לראות!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לא מעט סיבוכים היו לי אם הכרטיס טלויזיה ועכשיו יש עוד בעיה הכרטיס שיש לי זה WINFAST TV2000 XP GLOBAL עכשיו את העיינית של האינפרא אדום אני מחבר לכרטיס הטלויזיה אם חיבור כמו של אוזניות הבעיה זה שהעיינית עושה מה שבא לך לפעמים עובדת ולפעמים לא וזה מציק כי אני רואה טלויזיה כשאני שוכב על המיטה וכל פעם להנמיך ולהגביר צריך לקום למחשב וזה מציק מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב שמטרתם העיקרית היא מוזיקה. קראתי ביקורות על המיקרולאב 330 ועל הX13 וגם כל ה4121. קראתי שבחים לגבי הבאס האיכותי של המיקרולאבים הרלוונטיים ועל האלטק הדעות חלוקות. בכל מקרה, הבאס הוא לא זה שחשוב לי ממש אלא הרמקולים הם הרלוונטיים לגבי. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה אבל היא לא המערכת הראשית שיש לי כך שאין לי צורך בעוצמה מטורפת (X13 לדוגמא) יש המלצות על מערכת כלשהי בתקציב הנ"ל? דגם אחר גם יתקבל בברכה. כמו כן, אני אשמח לא לחרוג מהתקציב
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי.. לפני 4 ימים קניתי את הZEN והוא בגדול מכשיר מדהים. אבל.. יש לי בעיה הכי מרגיייייזה בעולם!!! לעיתים דיי קרובות הוא נתקע והוא לא מגיב לכלום חוץ מל- TouchPad שגם בזה הוא לא בוחר, הוא רק יורד ועולה... גם הכפתור Reset לא עוזר, כי גם כשמגיעים למסך הReset הוא עדיין לא מגיב לכפתורים ואין אפשרות לעשות כלום!!! בכל אופן, אני חושב שהבעיה קשורה לניתוק מהUSB, אבל אני לא בטוח ב100%. אני לא מנתק אותו מהמחשב באמצע העברת קבצים או משהו כזה. כן.. עידכנתי את התוכנה שלו מהאתר של Creative... ואני לא מוצא על זה שום דבר באינטרנט.. אני אובד עצות... אני משתגע כבר.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש משהו שבאג יכולים לעשות אם אני אבוא אליהם? מקווה שמישהו יוכל לעזור. תודה תודה תודה!
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 + כרטיס קול לא מובנה של CREATIVE PRODIGY VALUE 2. במארז שלי בחלק העליון יש כניסה למיקרופון ואוזניות בתוך המארז החוטים של החיבורים האלה מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח אם. בכרטיס קול הלא מובנה יש חיבורים אבל שונים ולא מתאימים לחיבורים אלה. לכן, כשאני רוצה לחבר אוזניות אני צריך כל פעם ללכת מאחורי המחשב ולהתכופף וכל זה במקום לחבר אותם מקדימה. שמתי לב שאני יכול בהגדרות של הוינדוס כל פעם לקבוע מה יהיה הכרטיס שהוא ברירת המחדל, אך עדיין זה לא נוח, אני רוצה ששני הכרטיסים יוציאו קול בו זמנית. אם אני נכנס להגדרות הדרייבר ולוחץ על בדיקה אני כן שומע צלילים אחרים כאשר בו זמנית הכרטיס השני משמיע מוזיקה מ-WINAMP. ככה שמבחינה טכנית הם כן יכולים לעבוד בו…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה משיגים\כמה עולה כרטיס כזה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי, האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לכניסת s-video output של רסיבר av כדי לשמוע דרך המגבר אוזניות רדיו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן DVD בסביבות ה300 ש"ח משהו שיכל לקרוא צרוב וכתוביות בעברית ושהיה איכותי עם חברה טובה. אתם יכולים להמליץ לי על משהו בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות מארצות הברית עד 300 ש"ח איזה לדעתכם ???
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי GRADO SR80 כמו שידוע אלה הן אוזניות פתוחות,זאת אומרת ניתן לשמוע די חזק מבחוץ מה שבעצם בן אדם הלובש את האוזניות שומע אז רציתי לשאול אם יש איזה משהו שיכול להפחית את הרעש החיצוני בלי לפגוע באיכות של הצליל עצמו?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את creative zen micro הוא עולה אצלם 1200 ז"א 12*99 ש"ח , עכשיו הוא 4 ג'יגה וזה יספק אותי מאוד השאלה היא האם שווה לקנות אותו במחיר הזה,או האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד דבר קטן..למי שקנה..איך האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שם הקובץ: l*st.s01e18.hr.hdtv.xvid.nbs.avi הווידאו מגיע בקירטועים ובאיחור, אבל האודיו עובד בסדר גמור (AC3) מחקתי את כל הקודקים, והתקנתי מחדש אתK-lite full codec pack (מקודם היה לי SLD) אך עדיין שום דבר לא השתנה. ואני יודע שהבעיה לא בקובץ כי יש לי עוד 2 כאלו שלהם אותה הבעיה. ()battle***r.galac****.1x01.hr.hdtv.ac3.2.0.xvid-bia.avi אז מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך שני מערכות של רמקולים... אצל המחשב של חבר שלי הרמקולים ישמשו הרמקולים בעיקר למוזיקה ובמחשב שלי הרמקולים ישמשו לסרטים ומשחקים... כל רמקול צריך לעלות עד 400 שקל... בחנות ליד הבית יש 3 סוגים של רמקולים שנראים נורמליים... כולם 2.1 ATP3 400 ש"ח G380 390 ש"ח X230 390 ש"ח אפשר גם משהו אחר לא מהרשימה הזאת שאני אקנה באינטרנט... תודה...
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן חברה, הגינה עברה שינוי קל ואנחנו מעוניינים לשים אפשרות לשמוע מוזיקה ואולי בעתיד גם לראות סרטים בחצר.. רציתי לדעת איזה סוג של רמקולים צריך לקנות, יש לנו שלוש נקודות של כבלים שבהן אפשר לשים רמקולים ומאחת הנקודות אפשר להעביר כבלים כדי שיהיה רמקול במרכז החצר בגובה של בערך 3-4 מטר, יש שם מן סוכך.. הייתי שמח לדעת איזה סוג של רמקולים צריך במקרה הזה, וכמה עולה המותרות (אני יודע שאין גבול לסכום, אבל יהיה נחמד לדעת על האפשרויות ה"נורמליות"). בואו נגיד שאני אודיופיל-לייט P= הסאונד יגיע לשם דרך כבלים ישירות ממגבר ימאהה שיש לנו, המוזיקה תגיע אליו כנראה מסטרימר שיזרים ממחשב FLAC, MP3, וDTS. אם יש צורך לתאר את הגינה רק תגידו, אעשה כמיטב יכולתי.. תודה רבה מראש!! ושאלה קטנטונת - פעם…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי לוח EP43-DS3L עם כרטיס קול של ריאלטק מובנה עליו (ALC888) לכרטיס מחובר המגבר שלי דרך חיבור קואקסיאלי והאוזניות שלי מתחברות דרך השקע הקדמי במארז עד לא מזמן (לפני הפירמוט האחרון שלי) המגבר היה מקבל אות בכל מקרה והאוזניות רק כאשר מחוברות. מאז הפירמוט אני צריך להיכנס כל פעם לדרייבר ולציין לו דרך מה אני רוצה לשמוע. יש למישהו מושג איך להחזיר את זה לקדמותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
לנגנים, לא למחשב.. אני מתכוון של איזה חברה הכי איכותיות? אה ומה אתם אומרים על אוזניות אלחוטיות?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-