עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרגע winTV pvr-150 MCE ואני לא מרוצה מהאיכות תמונה(הכל כך ירודה שלו) יש לכם המלצה על כרטיס טלויזיה(חיצוני או פנימי עדיף חיצוני) שייתן איכות תמונה יותר טובה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by misterk,

היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה ללכידת HD ממקלט של HOT. יש דבר כזה, או שאני רודף אחר רוחות רפאים ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. כפי שאומרת הכותרת אין לי מושג מה המחירים שלהם אז.... ברגע שאדע את תווח המחירים אני יעדכן תקציב (למרות שתמיד עדיף כמה שפחות ;D) ... חושב לי שאוכל לצפות באיכות טובה שיהיה RCA או HDMI יש לי YES (אם זה משנה) שלט של מדיה סנטר כבר יש אז אין צורך (למרות שעוד אחד לא יזיק ) יש לי כרגע את ה PVR-150 MCE ואני לא הכי מרוצה מהאיכות למרות שהוא ממש לא רע תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by orel13orel,

קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! אני יודע שהבעיה במחשב כי אני הצלחתי לחבר בין הלפטופ לTV עם HDMI TO HDMI כבל( ושם גם שמעו). מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by bullnapo,

מטרות: חיבור למחשב נייד בשביל סרטים ומשחקים בעיקר מרחק צפייה: 2.5 מטר תקציב: מאוד מוגבל אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by Bar1234,

יש לי מארז עם אפשרות של כניסת אוזניות בפרונט (בקדימה) של המארז.... כשאני מכניס אוזניות אני לא שומע כלום שם.... מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא עובד או איך מסדרים את זה שזה כן יעבוד...?? תודה בר...

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by gal1,

איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  8. שלום רב, צריך המלצה לרמקולים מקלדת ועכבר אלחוטיים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. 1. בקשר לאוזניות המליצו לי על SHURE E2C - מה כל כך איכותי בזה? ולא עדיף E3C ? ומה ההבדל בין שתיהם? 2. בקשר לאביזרים יש לי אייריבר H340 אבל בלי שלט, עם מטען לקיר שמיועד לשקע אירופאי (אולי לא אירופאי לא יודע בדיוק אבל כזה שלא מתאים לארץ..), ואבד לי החוט OTG מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר (ואם כן אז איפה?) להשיג שלט (הסוג עם המסך LCD), מטען קיר שמתאים למכשיר (אירופאי) ולשקעים שיש בארץ, וחוט OTG? אה, ועוד משהו.. האם יש איזה כיסוי לנגן שאפשר לקנות, שבאמת מגן על הנגן מנפילות וכו' כמו המקורי, אבל לא אטום ? (שיהיה שקוף למסך ולמקשים שיהיה אפשר ללחץ על המקשים) תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by KusHniR,

אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שיהיו גדולות ונוחות עם סאונד טוב, ומיקרופון באיכות גבוהה מאוד. חשבתי לקחת את LX3000 של Microsoft אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם. אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה. אבל יש לי כמה שאלות: 1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים 2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה? 3.בשיר…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by AstaL,

שלום לכולם יש ברשותי GRADO SR80 כמו שידוע אלה הן אוזניות פתוחות,זאת אומרת ניתן לשמוע די חזק מבחוץ מה שבעצם בן אדם הלובש את האוזניות שומע אז רציתי לשאול אם יש איזה משהו שיכול להפחית את הרעש החיצוני בלי לפגוע באיכות של הצליל עצמו?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. טוב יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 רציתי לדעת אם הם יהיו טובים לכרטיס תודה לעוזרים. :

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  15. שם הקובץ: l*st.s01e18.hr.hdtv.xvid.nbs.avi הווידאו מגיע בקירטועים ובאיחור, אבל האודיו עובד בסדר גמור (AC3) מחקתי את כל הקודקים, והתקנתי מחדש אתK-lite full codec pack (מקודם היה לי SLD) אך עדיין שום דבר לא השתנה. ואני יודע שהבעיה לא בקובץ כי יש לי עוד 2 כאלו שלהם אותה הבעיה. ()battle***r.galac****.1x01.hr.hdtv.ac3.2.0.xvid-bia.avi אז מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by avi112211,

יש לי רמקולים למחשב ATP3 (2.1). אני רוצה להוסיף להם עוד רמקולים, מה כדאי מבין אלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=51000000AA337&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=51MF4075AA003&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970114-0914&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970223-0914&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ואם יש לך רמקולים אחרים מומלצים אני פתוח להצעות.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by noam-r,

האם מישהו מכיר אתר עם תמיכה עברית לנגן mp3 disk on key של חברת prosound / smart ? האם ניתן לעדכן לו את ה firmware ומאיפה מורידים עידכון כזה ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by DREDON,

Umax 128MB Mp3 Player/USB 1.1 Flash + Voice Recorder רציתי לדעת מהנסיון שלכם אם זה נגן טוב, ואם אפשר לחבר לו כרטיסים נוספים של 128 או יותר (אין לי מושג איך זה הולך)

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

אני צריך נגן בתקציב של 2500 שקל לסרטים ומוזיקה (עם דגש קל לסרטים) אין דרישות מיוחדות חוץ מהמשתמעות כלומר סרטים=נפח.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by emilio,

אני רוצה לקנות TV LCD כמובן. השאלה מה אומר HD READY. האם כוונה לתוספת שאני אצתרך בעתיד להוסיף בכדי לראות שידורי HD? ואם יש לי כרטיס מסך שיש HDMI (יש גם HDCP) אני אראה שידורי HD?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. בשביל בן דוד שלי שנוסע לארהב. הוא רוצה לקנות שם נגן. התכונות הנדרשות הם: מסך צבעוני,אפשרות להצגת תמונות ועדיף גם סרטונים,הרבה מקום איזה 30 גיגה מינימום,רדיו ואפשרות להקלטה. שיהיה נוח לשימוש ואיכות טובה.גם זמן סוללה. הוא לא רוצה נגן סרטים. חשבתי על ה-x5 נדמה לי? אבל אני לא ממש מכיר אותו תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by Drogba,

אתמול חיברתי את האייפוד ווידאו , איכשהוא בפוקס בלי לקרוא את ההוראות הצלחתי להבין (בערך) איך שמים שירים באייפוד . שמתי כמה שירים , אבל יש לי עדיין כמה שאלות - 1. ניסיתי להעביר שירים בקובץ WMA , אבל האייטונס פשוט לא קרא אותם . איך אני שם שירים בקובץ WMA באייפוד? ואם אי אפשר , איך אני ממיר קובץ WMA לקובץ MP3 ? 2. איך אני שם קבצי ווידאו באייפוד ? זה לא עובד בשיטת הגרירה מהתיקייה לאייטונס כמו עם השירים . תודה רבה רבה למי שיעזור לי קצת

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by Tal Israeli,

כבר תקופה מסויימת שיש לי בעיות סאונד בניגון מוזיקה. כל כמה שניות במהלך ההשמעה אני שומע מעין "תקיעות/קפיצות" (נשמע כמו תקתוקים) וזה ממש מחרפן אותי. שמתי לב שזה קורה יותר לאחר שמהמחשב כבר עובד כמה שעות טובות. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. Started by adir12,

שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by adirss,

רוצה לרכשות מערכת רמקולים של קראטיב או לוגיטק כרגע יש לי 4.1 של קראטיב ואני מאוד מרוצה אבל רוצה להשתדרג במשהו מקצועי יותר יש לי כרטיס קולה סאונד בלסטר 5.1 קראטיב אז אני מוגבל לסט של 5.1 אז תציאו בבקשה סאטים טובים במחירים סבירים של עד 700 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.