עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Access Denied,

בהמשך לשאלה שלי מלפני כשבועיים.. מי מהרדיו דיסקים הבאים עדיף? ProSound PR-9000 שעולה 500 שח Audiotech CDMP6 שעולה 440 שח Pioneer DEH-1700R שעולה 500 שח חיבור לכרטיס זיכרון זה בונוס אבל לא הכרח כי מספיק לי שני דיסקים של MP3 מלאים.. (זה יותר מג'יגה..) מה שחשוב לי ברדיו שיתן צליל נורמלי (אני לא אודיופיל) אבל בעיקר שלא יהיה יקר בכלל :-\ שנית, אני רוצה דעה בקשר לרמקולים להוספה לאותו רכב.. ??? אני חושב לקנות רמקולים 6/9.. איך הם בתור רמקולים יחידים לרכב? למשהו יש המלצה לרמקולים הכי "עדיפים" עד 250 שח?? ראיתי את אלו JVC 6/9 9632 ב-200 שקל, איך הם? תודה למי שעונה ורק כדי להבהיר סופית, אני לא אודיופיל בכלל.. רק רוצה קצת מוסיקה ברכב.. יש לי בבית רמקולים 40 ואט הכי פש…

• 33 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. אני רוצה לקנות דיסקמן. הדרישה היחידה שיהיה עם איכות צליל גבוהה כי הוא יתחבר לי לבגבר נייד AIRHEAD ולסהייזר HD555 תוספות של מסך פלזמה, שלט לא מעניינות אותי גם לא רוצה להוציא על זה כסף? אולי לפעמים אשמע בפורמת MP3, לרוב דיסקים מקוריים או צרובים מפורמטים APE או FLAC!!! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by pwntigo,

השלט שבק חיים, יותר מידי נפילות כנראה. ניסיתי להחליף סוללה... חיפשתי באיבי וגוגל מהיר ואין כלום. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רק את השלט?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MDK,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by maorbe,

http://www.radio-electric.co.il/products/23580 הם לחיבור למחשב ולשמיעת שירים ומשחקים, מצאתי את אלה כי אני מחפש משהו זול ובצורה של אלה תגידו לי בבקשה אם הם שווים קנייה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by asafgolan,

אני מחפש אוזניות שיתאימו לשימוש רחב (סרטים, מוזיקה, משחקים וכו'). כיום יש לי Sennheiser EH150 מהם הייתי מרוצה עד שאחת האוזניות הפסיקה לעבוד, אז כל משהו שהוא באותה רמה או יותר יספק אותי. חשוב רק שיהיה להם חוט ארוך (3 מטרים יספיקו). תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by orir2,

אני עומד לקנות נגן של iriver ואני מתלבט בין הדגם 320 ו340 ורציתי לשאול באופן כללי מה ההבדל בין הדגמים האלו(320,340) לבין הדגמים האלו: http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=40046 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150560 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 אשמח אם תוכלו קצת לפרט ולהסביר..וכמובן להמליץ... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  8. יש לי במחשב חיבור מאחור יציאה לרמקולים רוב הזמן אני יושב עם אוזניות אבל יש לי גם רמקולים שלפעמים אני מחבר האם יש איזו שיטה / מכשיר / סוייטץ שאפשר לחבר שאני לא אצטרך לצלולל כל פעם לעומק המחשב כדי להחליף חוטים ובלחיצת כפתור פשוט להחליף את מקור השידור ?

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. Started by Ran B,

אז ככה : אבא שלי טס לניו יורק ועד כמה ערים בארה"ב ואח שלי מעוניין במיני דיסק. הוא ביקש ממני שאני אחפש לו משהו יחסית זול וטוב. הוא אמר לי שאולי SONY טובים בזה.. אז כנראה הוא מעדיף של SONY.. עכשיו, לי אין הרבה ידע בקשר למיני דיסק ולציוד אודיו, לכן באתי להתייעץ איתכם על איזה נגן אתם ממליצים שהוא יחסית זול וטוב. כמובן שיהיה ניתן להשיג אותו בארה"ב, כי משם אבא שלי קונה לאח שלי. תודה, רן!

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  10. אם אני ישים לחיבור של הרמקולים במחשב מפצל ויחבר אותו גם למערכת סטריאו וגם לרמקולים של מחשב זה יכול להעמיס על המחשב או לעשות נזק כלשהו?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  11. Started by liho,

היי חיפשתי בפורום וגם בחנויות מקומות לקנות בטריה לh10 6 ג'יגה... מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב וחשבתי כבר על הX23 או הFC861 של מיקרולאב. אבל אז מישהו אמר לי שהחיבורים שלהם לא מתאימים למחשב בגלל שהחיבורים שלהם מתאימים לקולנוע ביתי. זה נכון? ואיזה אפשרויות אחרות יש לי עד 800 שקל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yossi126,

יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאטיב והסאב עם 2 יציאות מתאים במיוחד למערכת. . יש לי הרהורים לעבור ל5.1 אבל לא לפני שאנסה משהו.. כאן אני מבקש לעזרתכם האם יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לצרף עוד 3 רמקולים לסאב.. לא כמו רסיבר אבל משו כמו מפצל בדרך לסאב.. מקווה שתבינו לאן אני חופר תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית, השימוש בכרטיס יהיה ע"פ הצרכים הבאים לפי הסדר:מוזיקה סרטים ומשחקים לגבי המחיר אני לא סגור אבל בסביבות ה 500 ש"ח (המחיר לא סגור עדין אני פתוח להצעות) תודה רבה

15. Started by Inflatable,

שלום רב, חיפשתי כאן בפורום ולא הצלחתי למצוא את התשובה שמתאימה לי, ואשמח לעזרתכם. אם פיספסתי ואני שואל סתם משהו שכבר ענו עליו, אני מתנצל, ואשמח לקבל הפניה למקום המתאים. יש לי מחשב עם יציאות סראונד רגילות (יש בכרטיס קול 6 PL-ים), נראה לי שזה הסטנדט היום, אבל בכל מקרה הנה קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AX78&fMTYPE=Socket AM2 כמו כן יש גם יציאה אופטית TOSLINK. אני רוצה לחבר את המחשב ל-DVD/מערכת קולנוע ביתית שיש לי (SONY DAV-TZ320) בכדי לשמוע דרכו בסראונד. הבעייה היא שלפי מה שאני מבין הדרך היחידה להכניס סאונד למערכת היא דרך כבל SCART. האם יש לי דרך להוציא סאונד מהמחשב למערכת דרך כבל SCART, אם כן, איזה כבל אני צ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש טלוויזיה 32 אינץ' (הגובה המקסימאלי שלה צריך להיות בסביבות ה50 ס"מ כי רק ככה זה נכנס). המרחק הוא כ2 מטר +-. הצפייה תהיה בעיקר בממיר של yes לא HD (אך ייתכן שזה ישתדרג בעתיד). חשוב שיהיה אפשר לראות סרטים מDOK. התקציב הוא בסביבות ה2000 אם אפשר להוריד-מצויין. מוכן גם לחרוג אם יש סיבה טובה. יש דרישה אם אפשרי לטלוויזיה שיהיה בה כבר smart tv ("אם כבר קונים שיהיה הכי מתקדם") אבל אם יש משהו מוצלח בלי smart tv לדרישות אשמח שתשתפו אותי. כרגע מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: Samsung UA32EH4500M וה Samsung UA32ES5600M. אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ~The_Sultan~,

שלום לכולם! אני מחפש לקנות טלוויזיה 32" לחדר שינה ומצאתי את זו: http://www.getit.co.il/Prod/61102/ אני לא מבין בטלוויזיות ומסכים, אז אולי מישהו שכן מבין יכול להסתכל על המפרט שלה ולהגיד לי איך הוא? והאם מישהו מכיר את החברה SANSUI ויכול לזרוק עליה כמה מילים? המחיר די מפחיד... הוא ממש זול - 900 ש"ח ללא משלוח. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by GrayFox,

hi mates i am writing again on the same subject cus i still didnt get enough info and i wasnt accurate enough so here it is i am looking for Headphones + Microphone (I Prefer With A Microphone) at a price range of 500 SHEKEL for gaming mostly whether its stereo or 5.1 i will need your help to know if 5.1 is worth it please help me dying to buy a pair allready THENX PEOPLE PS here are some types i was introduced to CX300 HD555 MEDUSA HOME/GAMER HFI-650וUltraSoneו

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by MDK,

היי יש לי כבר שנה בעיה עם הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP - הערוץ השמאלי הקדמי לא עובד. חיברתי את הרמקולים לOB אבל אז האחוריים לא עובדים במצב רגיל וצריך להוסיף M3D. האם לדעתכם כדאי לקנות AUDIGY SE 7.1 ב155 שקל? נ.ב. - חיפשתי בZAP הצעות אחרות ובTRADEZONE ולא מצאתי משהו יותר טוב. גם בYAD2.co.il לא מצאתי

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות 5 מתליים לרמקולים מדגם LOGITECH Z906, וברצוני לקבל מכם הצעה למתליים מתכווננים טובים מאחורה התקציב הוא עד 500 שקל לחמישה המתלים. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by DaTHE,

שלום, מחפש רמקולים איכותים למחשב, לא מתכוון להקפיץ את השכונה או משהו בסגנון. השימושים: בעיקר שמיעת מוזיקה ומידי פעם סרטים. תקציב: 250-300 ש"ח. עדיפות ל- 2.1 אלא אם יש אפשרות ליותר, לא מתכוון להתפרע בעניין. לא מעוניין במערכת קופצנית.. תודה.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  22. איזה מכשירים יש ב"שוק" היום תנו הצעות למכשיר טוב במחיר סביר

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. שבת שלום לכולם, השבוע החלטתי רמקולים חדשים, שיחליפו את ה-Inspire G380 הישנים והאהובים שלי, ויאפשרו לי סאונד 5.1 לסרטים. לאחר שמצאתי הצעה מצויינת לרכישת מערכת יד-שנייה קניתי את ה-TSS-1 מבית Yamaha, שאמורים, לכאורה, להיות מערכת באיכות לא רעה בכלל (ואולי בעצם לא? ...) כעת הרמקולים מונחים על השולחן ועל הקירות, אך אני נתקל בבעייה רצינית באופן החיבור שלהם. החיבור הדיגיטלי דורש שימוש בכבל RCA, או כבל אופטי, בעוד ול-N-Force שלי יש רק יציאות 3.5mm. בנוסף, החיבור האנלוגי במגבר מבוסס אך ורק על 2 כבלים (קדמיים, אחוריים), למרות שה-N-Force מאפשר חיבור על בסיס 3 כבלים (קדמיים, אחוריים, סנטר+סאב). במצב הקיים כרגע מחוברת המערכת לכרטיס בצורה אנלוגית, באמצעות 2 כבלי 3.5MM. התוצאות ב…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. טוב אז ככה, אני צריך המלצה לטלויזית LCD בגודל 32/37 לסלון, המרחק הוא 3.40 מטרים בידיוק מקצה לקצה. אני עדיין לא סגור אם עדיף 37'' או 32'', אני זוכר שפעם ראיתי איך אפשר לדעת איזה גודל טלויזיה מתאים לפי המרחק בין הטלויזיה למיקום שאני יושב מולה. בכל מקרה, התקציב הוא כמו שאמרתי בסביבות ה4000. ההורים עשו קנייה גדולה ב"מגה" וקיבלו שובר לטלויזית LCD 37'' ב"מבצע" אך טרם יצא לי לראות אותה, מה שגם אני לא בטוח שהיא איכותית. לכן אבקש את עזרתכם: א' איזה גודל מומלץ למרחק של 3.4 מטרים? 32'' או שמה 37''? ב' מסקירה שעשיתי לפני כחודש איזה טלויזיה חברה כדאית, יצא לי לראות המלצות חמות במיוחד על החברות הבאות: LG,TOSHIBA,SHARP,SAMSUNG. אך כמובן שזה משתנה מדגם לדגם, לכן לאחר שהחלטתם מה מתאים יו…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. אני צריך לקנות כרטיס קול 5.1 כדי שאני יוכל להפעיל את כל הרמקולים שברשותים עם הרסיבר החדש.. תקציב עד 500 שקל ! תודה !

• 6 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.