עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by אלון פ,

שלום לכולם, מצאתי הזדמנות מצויינת לקנות טלווזיה איכות (PH9 של PANASONIV בגודל 42") מיד שניה. הטלווזיה היא בת שנה וחצי. ואני הולך לראות את הטלווזיה בעוד כמה ימים. על מה אני צריך להסתכל לפני הקניה? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. קניתי מחשב ולוח ?945P-S3 s775 Conroe ויש שם כרטיס קול 7.1 INTEL HD השאלה שלי מה עדיף להשתמש בהרקולס(שבזמן האחרון מקרטע) או במה שיש על הלוח , מה שיש על הלוח זה מה שרושמים באתר עליו: Intel® High Definition Audio Intel® High Definition Audio enables premium digital sound in the PC for an immersive surround sound experience. In addition, Intel HD Audio delivers multiple audio channels in your PC so you can listen to two different streams simultaneously in two separate rooms. ד"א יש לי Creative Inspire 5200 5.1

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. Started by itay127,

שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 700 שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה

4. Started by CocainHore,

אהלן חברים, חבר טוב שלי קונה רמקולים חדשים ממש בתחילת שבוע הבא. שתי האופציות היחידות שהוא רוצה זה אחת מאלו שבכותרת מכיוון שלי יש את האלטק לאנסין הוא התלהב אבל מאוד התלהב מצד שני מהלוג'יטק, לפי מה שהוא קרא באינטרנט ובביקורות. עכשיו הוא משתמש בהם המון למוזיקה \ משחקי מחשב וסרטים - עם נחלק את זה מדויק זה ככה : 50 אחוז משחקים , 25 אחוז מוזיקה , 25 אחוז סרטים. הוא לא מעוניין במערכת 5.1 , אם יש המלצות ל 2.1 ברמה הזו אני אשמח, אבל עוד יותר הוא ישמח לשמוע מה עדיף ה Altec או הלוג'יטק בעיקר מבחינת עוצמה ואיכות.

5. ניסיתי דרך לוח הבקרה אבל זה כל הזמן קופץ בחזרה. כרטיס קול מסוג AC'97 (מובנה בלוח אם). תודה,דניאל.

6. או קיי קניתי את הנגן zen touch 20 gb של קריאייטיב יותר נכון מתכוון כרגע ללחוץ על כפתור ההזמנה אך יש לי כמה שאלות קודם יש לי איידה (כן כן פאקינג אין לי כוח למחוק ולהתקין אוורסט זה אותו הדבר) ואני לא יודע איך אני בודק את מספר הusb שם אם זה 1.1 או 2.0 ואם יש לי 1.1 אני אוכל בכל זאת להעביר שירים? עכשיו אני קונה מהחנות הכי זולה שמצאתי: http://www.starcom.co.il/product. asp?product=566 עכשיו אני לא יודע אם ללכת על חנות יותר זולה כי שמעתי קצת ביקורות רעות עליה זאת החנות: http://www.pdastore.co.il/Product. asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2 ID=69 ואני ממש בהתלבטות אז זה השאלות איך אני בודק את גרסת הusb שלי האם אני אוכל להעביר גם ב1.1 אם יהיה לי 1.1 אם מישהו מכיר את החנות …

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. Headphone output: 32mW/channel (into 16ohm load/earphones) והאם זה טוב????

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  8. Started by Aviko,

היי יש לי 2 רמקולים של קיראטיב ללא סאב והם מחוברים לחיבור הירוק. יש לי גם סאב וסנטר שמחוברים לחיבור הכתום. משום מה- רק כשאני משחק במשחק אני שומע את הסאב, בכל השאר לא מצליח. גם בבדיקה של הוינדוס כשאני לוחץ על צלמית הסאב- יש סאונד מהסאב אבל מוזיקה וזרטים זה לא עובד. הבעיה התחילה כשעברתי ללוח אם חדש Asus Stiker extreme והכרטיס המובנה שלו (לא מובנה, חיצוני אבל מגיע איתו ביחד) אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. Started by ofekoo,

שלום ... וחג שמח לכולם אז ככה אני יושב בחדר בגודל של 4.5 על 6 וטיפה משהו כזה . עד היום בחדר יש מחשב שאותו חיברתי למגבר פיוניר ( ישן מאוד ) ואותו לרמקולים (2) ישנים ) של MARANTZ כל הדברים ניתנו לי במתנה ופשוט ניצלתי אותם בצורה הטובה ביותר . הרמקולים עבודים מעולה למרות שעם די ישנים ושומעים נחמד מאוד . לאחרונה המגבר התחיל לגמגם וכרגע המצב שלו לא משהו אז הגעתי להחלטה לשדרג כמה דברים ... אז ככה התקציב שלי הוא בין 1500 ל 2000 שקל לא יותר מיד אבל אני מקווה שאני יסתדר כרגע יש כמה כיונים שאני מתסכל אליהם .. 1 רמקולים מוגברים ומוניטורים למינהם כמו Microlab Solo 7 או 6 או מוניטור של ימאה וככה בעצם לחסוך את המגבר . 2) חשבתי לכיון עתידי יותר שיכול להיות השקע נכונה יותר שזה לקנות מגב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי סרט אם סאונד טוב פשוט מונמך מאוד אני רוצה להגביר את הסאונד שלו (כמו בתוכנות אודיו) בגלל שזה קובץ ווידאו אני לא יודע איך אם יש תוכנה או דרך אחרת לעשות את זה אני ישמח לדעת, תודה מראש למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אז ככה ברשותי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live יש לי אפשרות לקנות ביד שניה את הכרטיס קול הבא: DMX XFire 1024 רציתי לדעת את חוות דעתכם אם יהיה שיפור משומתי בסאונד יש לציין שרוב עיסוקי זה רק להאזין למוזיקה לכרטיס קול מצורפים רמקולים של יאמהה. תודה ענקית לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by LL@SS,

שלום, אני מחפש מסך 42 הכי טוב שאפשר לקבל בתקציב בקן יחסית, המסך ישמש כטלוויזיה וכמסך מחשב בשביל חבר, אין אפשרות לחרוג מהתקציב יותר מידי , תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  13. Started by BeRo,

אני מת לשמוע OGG VORBIS ברמקולים שלי, אפשר למצוא אותם בקאזה?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  14. Started by swg,

נפלה כאן טעות. נא למחוק. זה היה רלוונטי עד לפני כמה שעות, אך עכשיו יהיה סתמי להמשיך את זה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. Started by Silver Dragon,

מטרה - שידור תכנים ב 720P 1080P מהמחשב. תקציב: עד 700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים, כולם בתאכלס אותו הדבר מבחינת השימושיות שלהם (ז"א חיבורים, תמיכות, כו') יש לי בבית רשת בתקן N.. וזו השיטה שאני מתכוון להשתמש בה. הנה השאלות שלי: (והן מכוונות למשתמשי הסטרימרים למיניהם! תודה) האם זה נתקע לפעמים באמצע? מה קורה כאשר אני מקפיץ לדקה אחרת בסרט? הוא מוריד מחדש? לוקח לו זמן? או שזה 100% זמן אמת? בעיות ודברים שמציקים לכם.. אני אשמח לשמוע. והשאלה הגדולה: איזה סטרימר עושה את העבודה הכי טוב? בנתיים נצנץ לי ה Xtreamer משום שהוא כל כך נמכר. תודה רבה לכל העוזרים D: !

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  16. אני מעוניין במערכת או של LG או של סמסונג ב2000-200 שקל והשאלה האם במערכות המשלבות האלו אפשר לחבר את המערכת למחשב ולמימיר בו זמנית יש לה אודיו אופטי 1 קומפנזיט משהוא כזה HDNI USB ועוד כמה חיבורים. האם זה אפשרי? זה המערכת:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HT806TH&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם אפשר לחבר את המערכת למחשב וצמימיר זו זמנית? המימיר הוא YES HD MAX וTV היא LG LX6500 יש כנסיות אופטיות ו4 HDMI והמחשב הוא H55 לוח אם וכרטיס מסך GTX250 ומארז כולל כנסית HDMI המארז הוא טרמלטיק V3 אשמח גם להמלצות למערכות עד 2000-2000 begin_of_the_skype_highlighting ללא תשלום 2000-2000 end_of_the_skype_highlighting שקל חייב שהיו 4 רצפתים ומחברה מ…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  17. Started by idle`,

אני משחק משחקי מחשב ואני רוצה לקנות אוזניות טובות בנתיים זה מה שהמליצו לי http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13839

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by harel_rl,

יש לי את הדיסקמן - mp3 הזה וכשאני צורב דיסקים עם שירים בעברית הנגן לא מזהה את השם שלהם (בצג הוא כותב ג'יבריש או קווים) האם יש משהו שיכול לתקן את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  19. Started by DarkLloth,

רמקולים טובים עם סאב , שיתפסו כמה שפחות מקום על השולחן ושיהיה עיצוב סביר , במחירים שבאזור 150-200 ש"ח ...

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. היי לכולם יש לי בעיה אולי מוזרה ואודה מאוד לעזרתכם. ברשותי מחשב שדרך כרטיס מסך ( עם דרייבר מעודכן ATI RADEON HD2600XT) מחובר לשני מסכים. מסך מחשב כמסך ראשי ומסך טלויזיה (sony 32v5500) כמסך משני - (חיבור דיגטלי - DVI מצד הכרטיס, HDMI מצד המסך) המחשב לרוב דלוק, והרעיון הוא להדליק ולכבות את שני המסכים לפי הצורך. הדבר עובד - (ובינתים מעולם עבד) נהדר עם מסך המחשב. הבעיה היא עם מסך הטלויזיה. שם כפי שיש לעשות חיברתי והגדרתי את כל הגדרות החיבור למחשב, אבל כאשר אני מנסה להדליק את הטלויזיה כאשר המחשב כבר מופעל, ברגע שהטלוזיה מוגדרת כמחוברת למחשב אני מקבלת מסך שחור. (כמובן שאני יכולה להעביר לחיבור הכבלים ואז לצפות ללא בעיה) כרגע, כדי שאוכל כן לראות את המחשב דרך הטלויזיה, עלי להדליק …

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  21. Started by kruscal,

שלום לכולם, DVD קורא DIVX (ועוד כמה פורמטים נוספים) - קורא AVI...? אם לא מה זה אומר שהוא קורא DIVX - איזה סרטים (פורמטים) זה יודע לקרוא? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by LastForOne,

בוקר טוב, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, די פשוט... אני עובד הרבה עם דברים שקשורים לסאונד, בעיקר עם גיטרה חשמלית שאני מחבר למחשב... אני מחבר אותה ליציאת הLINE IN ואני מפעיל תוכנה שנקראת Guitar Rig 2 ... התוכנה גיטר ריג 2 היא בעצם תוכנה שקולטת את הצליל ומוסיפה לו אפקטים בזמן לייב, ככה שאני שומע אותם בזמן שאני מנגן.. הבעיה היא שבהגדרות של התוכנה אני חייב להגדיר את הLatency על 20 מילי-שניות לפחות... אם לא אז שומעים צליל ממש מלוכלך ומעוות... אמרו לי שאני צריך לקנות כרטיס קול רציני יותר... הכרטיס החדש באמת יכול לפתור בעיות מהסוג הזה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. שלום רב, הייתי רוצה לקבל עזרה בבחירה של המיקום הנכון ביותר של הרמקולים בחדרי, מצורפת להלן תמונה בה ישנן ארבע אפשרויות. אני חושב שזה מובן, אך אציין בכל זאת שהרמקולים של המערכת מחוברים לטלויזיה. כמו כן, היחס בין הרהיטים/רמקולים הוא מדויק ביחס למדידות שונות בחדר שלי. *הרמקולים הקטנים תמיד יהיו תלויים למעלה בפינות של החדר. *בתמונה השמאלית העליונה, הרמקולים המרכזיים תלויים על הקירות, אך הבנתי מהמדריך שרצוי שהם יהיו במרחק של 40 ס"מ לפחות מהקיר מכיוון שהם מפיקים באס (נכון / לא נכון?). אשמח לתשובות עינייניות והצעות חדשות למיקום הרמקולים. בתודה, רועי. *עריכה: התמונה לא עולה. אני אנסה להחליף אתר.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  25. אחים שלי אני רוצה לדעת העם אפשרי לחבר סב של אוטו למגבר ביתי.....? ואני יחבר אותו למחשב.... מגבר>> yamaha rx-v450 דגם סב עדיין לא ידוע

• 1 תגובה
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.