עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ofir_16,

שלום לכולם! לחבר טוב שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו נגן mp3 בנפח של 256MB. התקציב הוא בסביבות ה- עד 400 ש"ח. יש חיה כזו? אשמח להמלצות....(יש מליון דגמים וסוגים ואין לי מושג מאיפה להתחיל)...... תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שלום לכולם! (מקווה שהשאלה בפורום הנכון ) אני מחפש נגן MP3 עם נתונים מסוימים, זה כבר לא משנה. מה שאני באמת תוהה זה אם כדאי ובטוח לקנות מהאינטרנט? כדאי לי לסמוך על המזל שהמוצר יהיה תקין, ושלא אצטרך לרוץ למרכז הארץ(בד"כ)(אני גר בצפון),ואוכל לקנות בבטחה ובראש שקט?? ואם תהיה לי תקלה, מה הסיכויים שיטפלו לי בה ולא ינסו לנפנף אותי בכל מיני טענות.. או--- שהכי טוב- כמו שעשיתי עד היום, פשוט לקנות מחנויות מוחשיות -מה שיעלה לי יותר, אך תהיה לי כתובת נגישה שאוכל לפנות אליה במקרה הצורך???? יש לכם נסיון מוצלח עם חנויות אינטרנט?? עם אילו במיוחד?? ולמי לא כדאי להתקרב בכלל?? חוץץץץץ מזה, למישהו יצא להעיף מבט בנגני MP3 CLUBIN למיניהם בE-BUY.CO.IL?? ו... שאלה/בעיה שהעלתי בעבר הרחוק ועוד לא נ…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by solidguy,

יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה רבה לעוזרים

4. שלום, התחדשתי היום בסט החדש המוזכר בכותרת, הסאונד ממש יפה ומשדרג את חוויית המשחק בהרבה לעומת ה- 2.1 הקודמים שהיו לי, זה פשוט עולם אחר, במיוחד ב TIMESHIFT! (מי שמעוניים לקנות מוזמן לשאול שאלות הקשורות לסט, אין לי ממש כוח לפרט ביקורת) הבעיה שלי או לא ממש בעיה היא כאשר אני משחק או שומע מוזיקה, הסאונד מאוד גבוה ואיכותי וכאשר אני צופה בסרטים העוצמה של הסאונד צונחת(!!!) אפילו שהעוצמה עד הסוף זה עדיין חלש מידי, קצת מרגיז. אני משתמש בכרטיס קול ON-BORD (ניתן לראות במפרט בצד) שאמור להספיק לרמקולים בהספק כזה, אך אני ישמח אם תתקנו אותי ותגידו לי שקניית כרטיס קול ישפר את מצבי. תודה רבה לכל המגיבים והמגיבות !!!!

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  5. איזה מערכת מוציאה יותר איכות? אני יודע שאומרים שה Z2300 רק עוצמתית ולא איכותית אז מה זאת אומרת לא איכותית? לשם השוואה פחות מה ATP3? או שהם יותר איכותיים...?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. מישהו יודע להמליץ על זוג רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח כדי שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה? (טוב בסדר, סבירה מינוס) ממה שקראתי בפורום ובסטיקי, ראיתי שאילו המתחרים העיקריים. מה מהם עדיף למוסיקה? Creative inspire2500 או Creative Trigue 2200 ?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by RayZ,

דבר ראשון אני חייב להתנצל שזה הת'רד השלישי המקביל שלי בזון, הבעיות פשוט זורמות ללא הפסקה ואין ממש למי לפנות... יש לי רמקולים Logitech X530 ואני עובד איתם על 5.1 ערוצים עם הכרטיס קול המובנה של הלוח (היעודי לא תומך כל כך ובשימוש רק לאוזניות). בכל פעם שאני משחק עם הרמקולים במשחקים, אך ורק במשחקים יש רעשים סטטיים חזקים מהרמקולים בצורה שדי משתקת אותם או חלק מהם ולוקח לזה זמן להרגע ובדרך כלל זה גם חוזר על עצמו. בסרטים או מוסיקה זה לא קורה, גם כשאלו פועלים על 5.1... אין לידם איזה פלאפון או משהו. ניסיתי לנתק אותם ולחבר חזרה אבל זה לא ממש עזר. למישהו יש מושג...?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב.(לא HDׂׂׂׂ) אני מחפש כרטיס אמין, אייכותי ושיהיה זול. תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by orel13orel,

קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! אני יודע שהבעיה במחשב כי אני הצלחתי לחבר בין הלפטופ לTV עם HDMI TO HDMI כבל( ושם גם שמעו). מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. יש לי משהו שעניין אותי כבר המון זמן. מה המשמעות של " תמיכה ב 5.1" , "תמיכה ב 7.1" ? שהכרטיס יכול להוציא סאונד ב "פורמט" של 5.1 או שאפשר לחבר אליו את כל 6 הרמקולים? למשל אצלי יש את ה JBL Creature II הרמקולים מחוברים לסאב והסאב מחובר ליציאה הירוקה בכרטיס הקול.( כרטיס onbord) האם אני יכול לחבר את הסאב וכל רמקול בניפרד לכרטיס הקול? ועוד משהו קטן , כרטיס קול יחודי (לא on bord) , יביא לשיפור רציני ברמת הסאונד לעומת כרטיס on board? או שאני לא ירגיש את ההבדל עם הרמקולים שלי? תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. כי יש לי די קפיצות כאלה במשחקים , פריזים , וזה נגרם עקב הכרטיס קול שלי ALC888 מה אתם אומרים כדאי לקנות את הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. Started by AstaL,

שלום הורים שלי רכשו את המערכת הזאת,עכשיו הDVD קורא AVI מצויין(יותר חלק מהXORO הישן שהיה לי) שזה הפתיע אותי לטובה,אבל נדמה לי הנגן לא קורא כתוביות בעברית...האם למישהו כאן יש אותו?האם הוא קורא כתוביות בעברית ואני עושה פשוט משהו לא נכון?האם יש איזה עידכון FIRMWARE שיכול לאפשר לו לעשות זאת? תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום לכל המומחים. אני רוצה לקנות מסך LCD לחדר. מרחק צפיה - 2.5 מטר. המסך מיועד לתליה על הקיר כך שכמה שיהיה יותר דק כך יותר טוב. כמובן שיכלול רמקולים. כמובן FULL HD צריך שיהיו לו חיבורי RCA בנוסף לכל הרגילים. רוב הזמן אני צופה בסרטים בחושך או בתאורה מאד חלשה. המטרה : צפיה בסרטים DIV-X , אני מניח שאחרי שיהיה לי אותו אוריד גם סרטי HD. לעיתים רחוקות שידורי כבלים. חיבור USB שגם יודע לקרוא DIV-X יכול להיות נחמד ביותר. תודה רבה על הייעוץ.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם. בשעה טובה התחדשתי בכרטיס הנ"ל למחשב HTPC שלי. עכשיו יש לי שאלה חיברתי הכל והכרטיס עובד ושומעים. אבל איך אני מגדיר לו להפעיל לי את כל הרמקולים (5.1). הוא מפעיל לי רק את 2 הקדמיים.

15. Started by nadav275,

לצורכי משחקים ומוזיקה. מהחנות www.newegg.com בלבד. תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by matan27,

שלום רב, יש בבעלותי IPOD דור רביעי (למכירה אגב) ואי אודיו G3, בנוסף לאזניות 71 של סוני שאני לא כל כך מרוצה מהם. כבר זמן מה אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות ואטומות מלבד מה שיש לי עכשיו. עד לפני כמה ימים הייתי בטוח שאני קונה את הPX200 אבל בדקתי ב "HEAD ROOM" וראיתי אוזניות של AKG שזכו לדירוג הגובה ביותר שם, כשהמחיר באותו טווח של הPX200. (לשם השוואה ה200 זכה ל3 מתוך 5 באתר) קישורים לשני הדגמים: http://www.headphone.com/guide/by-application/our-10-best-headphones/akg-k-26-p.php http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/sennheiser-px200.php בקיצור, מה דעתכם על שני האוזניות, מי לדעתכם עדיפה...ואם יש לכם הצעה אחרת בסגנון הזה (אוטומות,לא גדולות, ניידות) תציעו. דרך אגב הא…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. אהלן, קראתי איפה שהוא שבזמן הקרוב המחיר של הזן אמור לרדת, זה נכון? וגם שמתי לב שהמחיר של הזן והאייפוד וידאו שווה בחו"ל... שניהם עולים 280 דולר בארה"ב, וכאן הזן עולה 600 יותר מהאייפוד.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  18. שלום רב, צריך המלצה לרמקולים מקלדת ועכבר אלחוטיים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. אהלן בוקר טוב אשמח לקבל המלצה לאוזניות כפתור או חצי קצת שנתפסות על האוזן בתקציב של עד 200 שקל לאייפוד . תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by Chymes,

היום רכשתי כרטיס קול של Creative מדגם X-FI Platinum. חיברתי את הכרטיס בדיוק לפי ההוראות, הפעלתי את המחשב והתחלתי בהתקנת הדרייברים. פתאום, באמצע ההתקנה, המחשב עושה מסך כחול ומאתחל מחדש את המחשב. וככה כל פעם שחלונות עולים. עשיתי פורמט והתקנתי עותק טרי של XP ללא תוכנות/דרייברים אחרים. אותה בעיה בדיוק. פעם נוספת עשיתי פורמט, ביטלתי את הכרטיס הקול המובנה דרך הביוס, הורדתי את הדרייבר האחרון של קריאטיב והבעיה חוזרת על עצמה. אני לא יודע מה לעשות. אני אבוד עצות. מפרט: AMD Athlon XP 2500@3200 1GB RAM NFORCE 2 על לוח אם של ABIT Windows XP SP2 בבקשה תעזרו לי. אני צעד אחד מלזרוק את הכרטיס הזה לפח.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by exXxTreAm,

אז ככה.........בקרוב אני קונה רמקולים וחשבתי על רעיון לחבר רמקולים של אוטו......אבל אני לא בטוח כי אוליי עדיף את הatp3 התקציב שלי עד 450 ש''ח פלוס מינוס........אגב רציתי לקנות רמקולים של רכב כאלה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,normal_sales ולחבר אותך לסטריאו שלי במקום הרמקולים הנוכחיים שלהם......אז מה עדיף אותם או את הatp3? אני פוחד שהatp3 יהיו חלשים כי המטרה שלי זה להרעיד את החדר........ולפי מה שאני יודע רמקולים של פיוניר לרכב הם בהחלט עוצמתיים......... אז תעזרו לי אתם בבחירה........ותודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  22. את האוזניות המקוריות שמקבלים עם הנגן..... תודה....

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by see4,

מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by TomB,

יש לי לוח gigabyte-8irxp (ישן יחסית) ועליו כרטיס קול מובנה ct5880 של קריאטיב. למחשב מאחור יש שלוש יציאות - line out, line in, mic. עקרונית כשמגדירים בדרייבר 5.1 אז : lineout = front L/R linein = Rear L/R mic = SUB + Center. יש לי מערכת רמקולים זולה מאד עם כניסות מקבילות להנ"ל אבל, כמובן שלחבר את זה לא כזה קל - אם אני מגדיר 4.1 העסק עובד סבבה. אם אני מגדיר 5.1 כל הסאונד שהולך לסנטר נעלם (בדקתי - הסנטר בטוח עובד, וכשאני מחבר את הכבלים שאמורים להגיע אל הסנטר/סאב לרמקולים אחרים שומעים משם קול) ניסיתי כל הגדרה אפשרית וכל סידור כבלים אפשרי - לא עובד. מישהו נתקל בבעיה כזו או בעיה דומה? כבר שאלתי כאן אבל אף אחד לא נתקל בבעיה כזו

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. שם הקובץ: l*st.s01e18.hr.hdtv.xvid.nbs.avi הווידאו מגיע בקירטועים ובאיחור, אבל האודיו עובד בסדר גמור (AC3) מחקתי את כל הקודקים, והתקנתי מחדש אתK-lite full codec pack (מקודם היה לי SLD) אך עדיין שום דבר לא השתנה. ואני יודע שהבעיה לא בקובץ כי יש לי עוד 2 כאלו שלהם אותה הבעיה. ()battle***r.galac****.1x01.hr.hdtv.ac3.2.0.xvid-bia.avi אז מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.