עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BOKIT,

שלום לכולם! אחרי שקראתי בעיון רב את הFAQ המצויין להמלצות לכרטיס קול ורמקולים.. החלטתי ללכת על הלוג'יטק Z3 שלפי דעתי, עולים יחסית לא יקר ודי איכותיים. השאלה שלי היא האם יספיק לי כרטיס קול מובנה כדי להפיק מהם את המקסימום, שמא אני אצטרך לקנות כרטיס קול בנפרד. בתודה מראש! נ.ב אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים :]

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by love-its-my-name,

שלום, רציתי לדעת איך אני צריך לקוון את מערכת הקולנוע הביתית שלי הכוללת חמישה רמקולים וסאבואפאר אחד. כשאני אומר "לקוון" אני מתכוון לקיוון ההגדרות של כול רמקול בנפרד המידה נקראת dB בתודה מראש, אבי. ליצטוט : הקדמי = dB הקדמי שמאלי = dB הקדמי ימני = dB האחורי שמאלי = dB האחורי ימני = dB נ.ב. אני במחשב שלי בהגדרות אצלי דרך התוכנה של הלוח אם שלי הגדרתי את כול ההגדרות על הכי גבוהה... זה אומנם לא מקוון את הרמקולים אבל זה מקוון את ... טוב הינה ככה הגדרתי - HZ : 100 , 200 . 400 , 600 , 1K , 3K , 6K , 12K , 14K , 16K. וכולם מוגדרים על העוצמה הכי גבוהה במחשב - +12dB אני הגדרתי כך את ההגדרות משום שאני מחבר את המחשב למערכת הקולנוע הביתית ואני חושב שהמנגנון…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Alexkmr,

יש לי מספר אלבומים בקובץ APE. אני מעונין לחלק את השירים, באיזה תוכנה עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by danamas,

מרחק צפייה: 3 מטר גודל באינצ'ים: מאמין ש19-21 אשמח ליותר אם אפשרי טווח מחירים: 1000ש"ח +500ש"ח חריגה - רק אם ממש בלתי אפשרי אחרת או אם אפשר להגדיל אם הגודל. מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: לטלוויזיה מחובר ממיר MAX TOTAL עם VOD וSTREAMER ויש תכנון לחבר גם את המחשב ואפשר לבנות גם על מערכת קולנוע. חיבור USB מומלץ מאוד. אני לא ממש יודע את ההבדל בין LCD לLED מבחינת הצפיה אבל בונה על הניסיון שלכם. שמעתי שהגודל של המסך קובע אז להחלטתכם בלבד.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by AstaL,

שלום הורים שלי רכשו את המערכת הזאת,עכשיו הDVD קורא AVI מצויין(יותר חלק מהXORO הישן שהיה לי) שזה הפתיע אותי לטובה,אבל נדמה לי הנגן לא קורא כתוביות בעברית...האם למישהו כאן יש אותו?האם הוא קורא כתוביות בעברית ואני עושה פשוט משהו לא נכון?האם יש איזה עידכון FIRMWARE שיכול לאפשר לו לעשות זאת? תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by kinggil,

שלום, יש לי נגן MP3 512 של prosound ג'נרי במילה פשוטה (למרות שפירקתי אותו ובפנים רשום סמסונג ופיליפס.) עכשיו אני עשיתי לו עדכון גירסה ברוב טיפשותי והרסתי אותו, כרגע הוא בכלל לא נדלק גם שמחברים למחשב. בעע המכשיר הזה: http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/ זה המאזדה MP3 לחצי עולם יש כזה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by Tharbad,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח של realtek אבל כל הנסיונות להקליט איתו דרך המיקרופון (עם מגוון תוכנות, ביניהן Audacity) עלו בתוהו (מסתבר שזו בעייה נפוצה אבל יש פיתרון רק לאיך להקליט דרך האינטרנט). אם מישהו מכיר את הבעייה ויש לו פיתרון אני אשמח. בכל אופן, הגעתי למסקנה שיהיה לי קל יותר פשוט לקנות כרטיס קול בסיסי ומוכר שיוכר ע"י Audacity. אפשר המלצות?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  8. אני צריך כרטיס קול (שירכש כיד שניה), עבור פרוייקט של מחשב ברכב. מה שחשוב לי הוא אפיק PCI ככל הנראה (וכאן נכנס ה2ZS לתמונה), ובמידת האפשר - שליטה והוצאת סאונד דרך כל הערוצים האנלוגיים - בסטריאו. תעזרו לי להחליט מה יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר עם דגש על מוזיקה (סרטים פחות קריטי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  9. Started by exXxTreAm,

אז ככה.........בקרוב אני קונה רמקולים וחשבתי על רעיון לחבר רמקולים של אוטו......אבל אני לא בטוח כי אוליי עדיף את הatp3 התקציב שלי עד 450 ש''ח פלוס מינוס........אגב רציתי לקנות רמקולים של רכב כאלה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,normal_sales ולחבר אותך לסטריאו שלי במקום הרמקולים הנוכחיים שלהם......אז מה עדיף אותם או את הatp3? אני פוחד שהatp3 יהיו חלשים כי המטרה שלי זה להרעיד את החדר........ולפי מה שאני יודע רמקולים של פיוניר לרכב הם בהחלט עוצמתיים......... אז תעזרו לי אתם בבחירה........ותודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by Shmoolik,

אהלן , אני נוסע למזרח ואני רוצה להתפנק על רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר בסכום הזה.. חריגה של כמה שקלים תיהיה בסדר אבל לא הייתי מעוניין להשקיע יותר מזה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by koboc9,

רציתי לדעת האם ישנה דרך לשפר את איכות הסרטים שאני מוריד מהאינרנט? יש לי מספר קטעי ווידאו שצולמו מזמן במצלמה ביתית והאיכות לא טובה, האם ניתן לשפר את האיכות? תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. יש לי ממיר יאס המחובר באדום צהוב לבן(RCA נדמה לי)לכרטיס הטלויזיה WinTV-PVR150 והמחשב מחובר למסך 24' איכות הצפייה זוועתית!יש ארטיפקטים(לעיתים רחוקות וקטנים)והשחור לא שחור עם מן נמלים כאלה....וכשאני רואה סרטים רגילים(לא דרך הכרטיס)אז רואים נהדר.... או שיש בעיה עם הכרטיס או שהוא לא מספיק... מה ההצעות? ואם הבעיה היא שהכרטיס חלש אז על מה אתם ממליצים עד 800ש"ח?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. פרטו

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by SloOmPer,

מה דעתכם על הרמקולים? 50W: 6W כול רמקול 20W הבאס נראים טוב לא? מה דעתכם? במחיר של 200 שקל? NEUTAC 8S513120 5.1 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVs8513120 או שעדיף את CreativeSBS370? ב175 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  15. את האוזניות המקוריות שמקבלים עם הנגן..... תודה....

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. דוד שלי כרגע בארה"ב והוא חוזר שבוע הבא ואם אני רוצה את הנגן אני חייב להחזיר לו תשובה , ועכשיו. אז בבקשה אם אתם יכולים תענו לי זה דחוף

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by MDK,

היי חבר שלי רוצה לקנות לקראת הגיוס שלו נגן MP3 בתקציב 500 שקל פלוס מינוס. מה אתם מציעים במחיר הזה? אפשר להסתפק בנגן פשוט או שזה יהיה טיפשי? יש לי חבר אחר שיש לו ג'נרי כבר שנה שלמה והוא מסתדר סבבה איתו.. אגב מה ההבדל בין רדיו מובנה לרדיו משולב באוזניות? מה זה אומר בעצם רדיו מובנה במכשיר? :

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  18. בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Slash87,

מישהו יודע איפה משיגים\כמה עולה כרטיס כזה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by see4,

מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by TomB,

יש לי לוח gigabyte-8irxp (ישן יחסית) ועליו כרטיס קול מובנה ct5880 של קריאטיב. למחשב מאחור יש שלוש יציאות - line out, line in, mic. עקרונית כשמגדירים בדרייבר 5.1 אז : lineout = front L/R linein = Rear L/R mic = SUB + Center. יש לי מערכת רמקולים זולה מאד עם כניסות מקבילות להנ"ל אבל, כמובן שלחבר את זה לא כזה קל - אם אני מגדיר 4.1 העסק עובד סבבה. אם אני מגדיר 5.1 כל הסאונד שהולך לסנטר נעלם (בדקתי - הסנטר בטוח עובד, וכשאני מחבר את הכבלים שאמורים להגיע אל הסנטר/סאב לרמקולים אחרים שומעים משם קול) ניסיתי כל הגדרה אפשרית וכל סידור כבלים אפשרי - לא עובד. מישהו נתקל בבעיה כזו או בעיה דומה? כבר שאלתי כאן אבל אף אחד לא נתקל בבעיה כזו

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אני צריך שני מערכות של רמקולים... אצל המחשב של חבר שלי הרמקולים ישמשו הרמקולים בעיקר למוזיקה ובמחשב שלי הרמקולים ישמשו לסרטים ומשחקים... כל רמקול צריך לעלות עד 400 שקל... בחנות ליד הבית יש 3 סוגים של רמקולים שנראים נורמליים... כולם 2.1 ATP3 400 ש"ח G380 390 ש"ח X230 390 ש"ח אפשר גם משהו אחר לא מהרשימה הזאת שאני אקנה באינטרנט... תודה...

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by asichen,

היי אני צריך עזרה בקניית כרטיס קול... יש לי עכשיו כרטיס משולב בלוח אם אבל הוא עושה רעשים ובעיות ואני רוצה כרטיס קול חדש שיהיו בו את הכניסות והיציאות הרגילות אבל שלא יעשה לי בעיות ורעשים... מישהו יכול להציע לי משהו כזה? בתודה..

24. איזו מערכת לדעתכם יותר איכותית, ונותנת תמורה טובה יותר לכסף שלה?

25. Started by zohare62,

יש לי מחשב חדש חזק 2.6 גיגה מהירות 800 באס ויש לי רמקולים של קריאטיב אינספייר 2.1 כולל סאב של מערכת סטראו ?עשיתי קומבינה וחיברתי סאב של מערכת 80 וואט RMS ליציאת חוטים של הרמקול של הסאב של הקריאטיב (כי כששמעו באסים הוא היה מקרטע) עכשיו שומעים באסים וכל החדר זז. השאלה שלי היא כרגע יש לי כרטיס קול קריאטיב value 5.1 אם אני יחליף לאודיגי 2 אני ישמע יותר צלול וברור את המוסיקה (בעיקר מוסיקה ומשחקים)? האם זה שווה את הכסף או שאני ישאר אם הכרטיס שלי? תודה לעונים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.