אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מצאתי בסלון שלנו כמה רמקולים וחיבורים מלפני כמה שנים שאני מעוניין לחבר שוב. אשמח אם תדרגו את החיבורים הבאים לפי איכות. חיבור SCART (תמונה כאן http://en.wikipedia.org/wiki/SCART) - הוא גם לתצוגה וגם לסאונד ? חיבור אדום צהוב לבן (שהצהוב זה לוידאו והאדום והלבן זה לסאונד) חיבור VGA. חיבור S-VIDEO. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול מובנה soundstorm של nvidia שתומך ב DD ויש לו 3 יציאות אנלוגיות ל 5.1 ויציאת SPDIF ולאחרונה קביתי רמקולים SANSUI 105D שהוצהר שהם תומכים ב AC3 אך יש להם רק יציאות אנלוגיות (6 RCA) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמוע DD דרך האנלוגיות בכל דרך שהיא (אולי מתאם SPDIF ל RCA) *הרמקולים כרגע פועלים ב 5.1 ולא ב DD
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן אני צריך כרטיס קול עם יציאת S/PDIF 300-500 שקל, עדיף 300
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל דעות לגבי הרמקולים של Microlab מדגם X23 5.1. האם הרקמולים יהיו טובים למוזיקה?, הבנתי שמערכת רמקולים של 5.1 מתאימים יותר לסרטים ומשחקים אבל עם זאת אני משתמש ברמקולים גם למוזיקה. האם הרמקולים האלה ניתנים לתלייה על הקיר? ולגבי איכות השמע, היא טובה? תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שפרסמתי את הנושא בפורום הלא נכון. מנהלים בבקשה תעבירו את הנושא לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" , תודה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול למה יש הבדל במחיר לטובת ה-XMOD, לעומת ה-X-FI MUSIC הרי ה-XMOD עדיף כי אפשר לחבר אותו להכל. הנה לינק : http://us.creative.com/shop/shopcategory.asp?category=209& XMOD-80$ X-FI MUSIC 100$
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי חברים יש ברשותי רמקולים של מיקרו לב 9C ואני רוצה להשתמש בהם עכשיו אני צריך ככה בשבילהם: כבל RCA אדום שחור וחיבור כזה כמו של מעריך של אוזניות יש ברשותי כבל כזה,ויש ברשותי כרטיס קול של ASUS XSNDER 7.1 אני מחפש לקנות כבל שמתחבר בן בוקסה לבוקסה מוזהב כזה. לכן אשמח אם תוכלו להביא לי את שמו , ומאיפה ניתן לרכוש. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי אני מחפש אחר אוזניות שיהיו טובות לגיימינג עד 150 דולר אבל גם חשוב לי שאני אוכל לחברן לגם לטלפון כשאני מחוץ לבית. אני צריך אוזניות בלי מיקרופון/ עם מיקרופון נכנס/פנימי כדי לא להראות מטופש חשבתי בינתיים על הדגם הזה של רייזר http://www.razerzone.com/store/razer-kraken-pro אבל אני בטוח שיש עוד דברים כאלו בשוק בתודה מראש לעוזרים, עידן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי רמקולים 5.1 ולא שמתי לב שהם למערכת קולנוע ביתית אז הם הגיעו לי עם בננות.. קיצר לקחתי מתאם והצלחתי לחבר שניים מהם. הבעיה שלי היא שאני לא יכול לחבר את כל שאר הרמקולים... עכשיו ראיתי בהגדרות של הכרטיס קול שלי שיש לי אפשרות לשנות את היציאות של המיקרופון והליין אין ליציאות של ליין אאוט זאת אורת להפוך את כל היצאות ליציאות רגילות של רמקולים. עשיתי את זה חיברתי את הרמקולים הקדמיים והאחוריים לפי הדוגמה שיש בתוכנה של הכרטיס קול עשיתי להם בדיקה וכולם עובדים. אחרי זה יצאתי ושמתי מוסיקה ורק השניים הקדמיים עובדים. בדקתי בקונטרול פאנל וגם שם זה עומד על 5.1 שיניתי מאחורי הרמקולים ל5.1 במקום 2.1 מה שהיה לי עד עכשיו אבל עדיין לא עובד אז בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה עושים?…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הנ"ל וכרטיס קול x-fi elit pro. כדי לי לקנות את ה z5500 או שלוג,יטק יתחילו עוד מעט לשחרר רמקולים חדשים? עוד שאלה אחת: האם לaltec יש מערכות 5.1? ואם כן איך הם?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של creative סאב ושתי רמקולים ואני רוצה לחבר אותם לps3 אז השאלה שלי היא אם שתי הרמקולים צריכים להיות מחוברים לסאב באותו זמן שהכבל אדם לבן של הps3 מחובר? כי נסיתי לחבר במקום הכבלים של הרמקולים איפה שיש חיבור אדום לבן ואני לא שומע קול ככה בps3 מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות בתקציב של עד 500"שח למשחקים ונתקלתי באלו ב-rsm, מישהו מכיר אותם או שיש לו המלצה על אזניות טובות למשחקים (עדיף כאלה שכוללות סראונד וירטואלי).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מצאתי בארון את כרטיס הקול הזה bernstein r885 שהיה שייך ל-DFI P35 הישן שלי. מצאתי כי יש בו חיבור COAX שאני מעוניין לנצל רק שלא מצאתי דרך לחבר את הכרטיס ללוח שלי ... אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
עכשיו יש לי רמקולים מדפיים של POLK מלפני שנתיים, חבר שלי רוצה להביא רמקולים של boston acoustics ולקחת את POLK. אני לא מכיר את החברה ולכן מבקש עצה?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לי D2, כמו לכולם, ואני מעוניין לשדרג את האוזניות. חשבתי על HFI-650 ,UltraSone. יש להם התנגדות גבוהה יחסית, משהו כמו 70 אוהם. האם תהיה בעייה איתם? הנגן יסחוב? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי ריסיבר שיש לו בלוטוס. הוא יודע לנגן ממקור בלוטוס חיצוני. יש לי אוזניות בלוטוס חיצוניות.אני מעוניין לשמוע בהן את מה שהריסיבר מנגן. האם ניתן ואיך?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear לספורט בעיקר לריצה. חשוב שהאוזניות לא יחליקו מהאוזן ושהסאונד יהיה צלול, אני שומע בעיקר רוק (מקלאסי ועד כבד) ושהסאונד יהיה טוב לא יותר מידי בס אבל שלא יהיה שטוח. יש עדיפות לאוזניות עם שלט להעברת שירים ושליטה בווליום ומיקרופון מטעמי נוחות (ושיפעל על אנדרויד). מומלץ שהאוזניות יהיו עמידות מים בשביל לשטוף אותן מהזיעה. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני משתמש 40% מוזיקה 40% משחקים 20% סרטים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כשאני מחבר את הלפטופ לרסיבר ומנסה לשמוע דרך הרמקולים הסאונד נשמע בדליי (בסרטים לדוגמא). לעומת זאת אם אני שומע דרך הרמקולים של המחשב אין דליי בסאונד. המחשב מחובר לכרטיס קול creative x- fi ומהכרטיס קול בכבל אופטי לרסיבר Yamaha htr6130. שמחובר למערכת 5.1. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא יודע אם למכור את הלייב 5.1 DIGITAL שלי עם המחשב או להשאירו ? מה יותר טוב ? הLIVE 5.1 או הכרטיס קול שעל הבורד הזה ? DFI INFINITY NFORCE 4 ?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כבל אופטי מחובר מהמחשב לרסיבר שאליו מחוברים רמקולים בתצורת 5.1. חיפשתי על זה ואני חושב שהבנתי "למה" זה קורה... למרות שאני לא בטוח. בכל מקרה השאלה היא "מה" עושים כדי לפתור את זה ולשמוע 5.1/7.1 בסרטים ומשחקים, ואולי אפילו במוזיקה.
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי יש לי רעשים סטטיים מעצבנים ביותר (אותי לפחות) שאני לא יודע ממה הם נובעים ורציתי להתייעץ איתכם פה בפורום אולי תוכלו להאיר על הבעייה שלי קצת אור ולעזור לי לפתור אותה. אני לא אודיופיל קשה אבל אני אוהב לשמוע טוב והשקעתי סכומים לא מבוטלים כדי לשמוע בצורה סבירה לפחות והרעשים הסטטיים האלה פשוט הורגים אותי. אז ככה האלמנטים שיש ברשותי הם כאלה : מחשב : לוח גיגהבייט עם כרטיס קול מובנה (לא בשימוש אבל מותקן במחשב - לפעמים אני משתמש בו לכן הוא לא מנוטרל כרגע, כל הסאונד מופנה לקריאייטיב) IPE1000PRO 2 W מעבד P4 2.8 2 גיגה זיכרון כרטיס קול : X-FI Fatality עם פנל 5.25 - יציאות אופטיות וכו ... מערכת הפעלה WIN-XP PRO עם כל העדכונים הרלוונטיים של קריאייטיב לכרטיס קול, חשבתי פעם על וויסטה …
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אוקיי אז פתחתי את הדיון בפורום אודיו זה מכיוון שאני בטוח שהבעיה היא לא בלוח אם שלי . אז כמו שכתוב בכותרת : לוח אם של אינטל. DP965LT . יש תמיכה ב5.1 . פרטים כאן יש לי רסיבר של KENWOOD . 5 רמקולים + סאב מחוברים אליו. לא בחיבור דיגיטלי, אלא בחיבור "הישן" (לא יודע איך זה נקרא.. כבל עם נחושת [אני משער לעצמי] ) . משחקים, מוזיקה, סרטים - בהכל שומעים מחמשת הרמקולים+סאב. אבל כאשר אני מסמן במשחק כלשהוא את האפשרות WDM 5.1 לדוגמה, אז אני שומע בכל הרמקולים, אבל באחוריים לדוגמא אני שומע ממש ממש חלש (שאי אפשר להבחין בצליל אלא אם מצמידים אוזן לרמקול) ובסנטר כנ"ל. אם אני מבטל את האפשרות של ה5.1 , אני שומע בכל הרמקולים, אותו דבר, את אותם הצלילים ללא "ניתוב" של הצלילים . ה…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-