אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תראו, אני קורא וקורא כתבות והודעות בנושא.. המגוון הוא עצום וכפול ממנו הדעות. על כל סוג יש 3 דעות לכל כיוון... אבל המבינים בעניין חייבים לתת כאן עזרה... תראו, בסה"כ אני רוצה להשקיע פה איזה 4,000 ש"ח ולצאת מרוצה... ההתלבטות מתחילה כבר בהתחלה.. אני רוצה בעיקר לשמוע מוזיקה (אולי בעתיד לחבר למערכת קולנוע ביתית) אבל בצורה איכותית, עם צלילי ובס רציני - מגבר סטריאו או רסיבר של 5.1 ערוצים? כל היכולות היום של הprologic 2 .. זה נשמע טוב? הלאה.. להשקיע היום ב-DVD רציני או שההבדל הוא כל כך רציני לשלעבור בכלל ל- CD? רמקולים!!! כמה להשיקע? סט של 5 ב- 800 ש"ח שווה משהו? ולבסוף: סאב וופר רלוונטי למוזיקה סטריאו<?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מכל השאלות והדיונים האלה אבל אין מה לעשות אני רוצה לקנות נגן ואני חושש שבסוף אצטער שלא קניתי את ההכי כדאי בהתחלה רציתי h-120 אח"כ יצא h-320 ולאחרונה יצא h-10 עכשיו גם יצא איפוד נאנו אז חשבתי או h-10 או נאנו החלטתי ש-h-10 זה מה שאני כנראה אקנה. אבל היום לאחר חיפוש מקיף בפורום ראיתי (בצורה סובייקטיבית לטובת h-10) שיותר המלצות קיימות לטובת cowon x5/x5l וגם ראיתי שאולי האיכות יותר טובה ב-h320 לעומת h-10 אז השאלה שלי בקיצור 1) מה יותר טוב h-10 או h-320 (או מה יותר מומלץ) 2) מה יותר טוב, התשובה של 1 או cowon x5/x5l? אני כבר משתגע משעות על גבי שעות של התלבטות
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מוזיקה במחשב או לראות תוכניות שמקודדות בסטריאו ואני מאוד רוצה אוזניות שהייעוד העיקרי שלהם יהיה לדברים האלה. הבעייה היא שאני ממש לא מבין באוזניות ולא יודע מה הולך פה בארץ מבחינת המבחר אבל אני יכול לקנות רק בארץ בגלל סיבות מסויימות. אני אפילו לא יודע אם התקציב שלי טוב מספיק או שהוא נמוך מדי, אני יכול להשקיע יותר מ-300 שקל אבל אני לא רוצה להגזים כי אני לא אודיופיל או שומע מוזיקה מטורף אבל אני רוצה אוזניות שיהיו הכי איכותיות שאני יכול למצוא. תודה רבה מראש למי שעוזר. נ.ב: אם אפשר, אז בנוסף להצעות בארץ תנו הצעות לאוזניות טובות לקנייה בארה"ב בסכום של עד 60 דולר, אבל זה לחוד מההצעות לקנייה בארץ בגלל שאני צריך לבדוק את העניין ועדיין האפשרות לא פתוחה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בקרוב יהיה לי H340 ורציתי לדעת איזה אוזניות אשר לא "IN EAR" כדאי לי לקנות התקציב הוא בערך עד 700 שקל אפשר להתגמש ועדיף כלפי מטה אבל אם יש משהוא טוב במיוחד אז זה בסדר אני צריך אוזנות נוחות וניידות ושלא יגמרו את הבטריה של הנגן מהר אני חשבתי על PX-200 האם הם טובות ? או שאני אקח משהו אחר ? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
I want to get good amplifier+subwoofer+component set which contains cross over etc and good pair of rear speakers. approx, how much these shit should cost ? and what is the best for the buck ? help me i dont know manufacturers and other needed info for car audio. Thnx !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף מבחינת איכות ואמינות DVD קורא DIVX חיבור אלחוטי ממחשב לטלוויזיה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
השבוע התחדשתי בזוג הנ"ל, עכשיו יש משהו שדי מציק לי... בזמן האזנה למוזיקה בעיקר רוק וסגנונות דומים נשמע כאילו קולות הזמרים מזייפים במין תוספת מעצבנת של מים בגרון (לא עולה לי משהו אחר בדמיון,עמכם הסליחה) ,תקון קטן -הרעש מתווסף לכל תחום התדרים הגבוהים ולא רק לקולות הזמרים. האוזניות מחוברות ל audigy 2 zs יש למישהו מושג מה לא כשורה? או איפה להתחיל בניסיון לסדר את זה. אין לכם מושג איך זה לשמוע את Depeche mode עם הזיוף המעצבן הזה!!! אגב צריך לעשות מעין "הרצה" לאוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם איפודים יודעים להקליט? אם כן, איזה דגמים או סדרות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי את הנגן Gmini XS100 ובנתיים הוא בטעינה אז יש לי 2 שאלות שהייתי רוצה שטענו לי אם אתם יכולים 1. כמה זמן הטעינה? במדריך לא רשום כמה זמן צריך לטעון את המכשיר... 2. אני ראיתי שיש חיבור למטען דרך החשמל ולא USB ויש לי בבית שנאי אז השאלה שלי היא האם אני יכול לטעון את המכשיר דרך השנאי? אם כן אתם יודעים איך אני צריך לכוון את השנאי? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם רעש במגברים מבוססי טרנזיסטור הם בתדרים אחרים מאשר התדרים של האות המקורי???.
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד שבועיים קרוב משפחה מגיע מארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי את הH10 שאני אזמין מהאינטרנט לבית שלו. השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם להזמין אותו מארה"ב לגבי עברית וכל מני דברים דומים, מה הסידור לגבי אחריות בארץ וכו'. בתודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא צריך המלצות לנגנים טובים של ג'יגה עד 800 ש"ח ורצוי עם אפשרות טעינה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ה FIRMWARE הוא לגירסאות הUMS של הH10 ומתעדכן דרך IRIVER PLUS שינויים ותיקונים: [Added functions] 1. Added AB repeat function. This function is activated or inactivated through "SETTING" -> "Extra" -> "A-B Repeat". 2. Added Study mode. This function is activated, inactivated, or configurable through "SETTING" -> "Extra" -> "Study Mode". 3. Alphabetical sort of file names in TEXT, PHOTO, and BROWSER modes. 4. Added a function to memorize a previously selected item in MUSIC mode. 5. Added a function to remove items in Quick List one by one. [improvements] 1. Increased the number of supported files in TEXT and PHOTO modes. 2. Displays a marker to show the curren…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את ה-SR-60 ואיכות השמיעה בהם מצויינת. הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה היא שאני שומע רעשים! כשאני משתמש בגלגלת העכבר אני יכול לשמוע את זה באוזניות, אותו הדבר לגביי ההקלדה, אני מסוגל לשמוע את המקשים דרך האוזניות! בנוסף אני שומע רעשים, כמו אלה שיוצאים מהטלוויזיה ברגע שבמסך מלא בנקודות לבנות ושחורות ואין תחנה בה! מישהו אחר נתקל בזה, או שהאוזניות שקניתי פגומות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם למכור את הלייב 5.1 DIGITAL שלי עם המחשב או להשאירו ? מה יותר טוב ? הLIVE 5.1 או הכרטיס קול שעל הבורד הזה ? DFI INFINITY NFORCE 4 ?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה נשמע? אני צריך עזרה לגבי מכשיר dvd מומלצים לקניה בארץ... תמיד טוב שיהיה תומך divx, ראיתי כמה מכשירים שעונים על הדרישות: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני לא סגור על אף אחד מהם ואם יש משהו אחר מומלץ אני פתוח להצעות. כמו שאתם רואים אין תקציב מוגדר מכיוון שאני מעונין לקנות את המכשיר שנותן יחס עלות תועלת טוב ביותר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה נשמע? רציתי לדעת איזה נגני dvd מומלצים ניתן להשיג בארץ... שיתמכו בכמה שיותר פורמטים divx זה תמיד טוב ועדיף שיהיה ותמיכה כמה שיותר טובה בכתוביות, מספר נגנים שראיתי שעומדים בסטנדרטים הם: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני בכלל לא מקובע על אף אחד מהדגמים ואני יודע שאין סדר גודל של תקציב כי פשוט לא חשבתי על זה אני מוכן להשקיע כמה שצריך על מנת לקבל את הטוב ביותר כמובן בגבולות ההגיון. תודה מראש ואם המקום של התראד הזה או לא כאן אז בבקשה להעביר פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים לפורום קולנוע ביתי
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן שמטרתו העקרית היא ספורט . תמיד חשבתי לקנות את הu10 אבל מכיוון שיצא ה הקזמ"פ(קריאטיב זן מיקרו פוטו ) זה גרם לי קצת להתבלבל. מכייון שלקזמ"פ יש בולם זעזועים מצוין והוא גם "עטוף גומי" אפשר להתאמן איתו ושום דבר לא יקרה. הבעיה שלי הוא הקזמ"פ יותר אכותי מכל הבחינות (איכות סאונד טובה יותר ומסך Oled ) והiriver u10 מציג וידיאו ולכן איני יודע מה לקחת . בנוסף אני חושב שבלתי אפשרי למלא 8 גיגה רק בשירים ובתמונות אבל מצד שני אני לא יודע עם גיגה יספיק לי (מכיוון שיש וידיאו). הiriver u10 תומך בogg שמכווץ שיר למגה אחד . במה אתם הייתם בחורים מבין השניים? נ.ב : הנגן שיקבל את רוב הקולות מצידכם אותו אני אקנה . ועוד משהו בתשובתכים בבקשה על תענו לי בשאלה רק תגידו מה …
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס קול... יש לי את המערכת של לוג'יטק Z-640 האם הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם של DFI ultra-D יספיק? שימושים - בעיקר משחקים, סרטים שמיעת מוזיקה , דגש על המחשקים אבל חשוב מאוד גם סרטים ומוזיקה. האם Audigy 2 ZS Platinum Pro יותר טוב - כדאי? בזבוז? האם יש כרטיסים מומלצים עד 1000-900 אפילו פחות תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי קנה מבלי שידעתי בארה"ב ipod nano שחור... היום הוא חזר וראיתי אותו פעם ראשונה. אין מה להגיד המכשיר מאוד מרשים, המסך מאוד ברור והכפתורים נוחים לשימוש מה שלא ציפיתי ממכשיר כל כך קטן! הוא דק בצורה מדהימה והרבה יותר נוח מהipod הרגיל בעוד שהביצועים זהים. ניתן לתמונות לדבר
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני צריך די דחוף קישור לדרייבר און-בורד פשוט שיש לי, וזה באמת דחוף כי לצערי אני צריך לחזור מחר לבסיס... בכל מקרה אני לא יודע איך קוראים לצ'יפ אבל זה לוח של פנטיום 4 עם צ'יפסט של ויה (בקשר לאחרון אני לא בטוח).... אני חושב שקוראים לו AC97, ופעם השתמשתי בדרייבר שנקרא c-media. הבעיה היא שיש לדבר הזה 1001 קבצים שונים שנושאים את השם שלו ואני לא יודע איזה מהם להוריד... אז קישור ישיר לאתר יהיה נהדר וקישור ישיר לקובץ יהיה עוד יותר נהדר! אז בכל מקרה תודה רבה כבר עזרו לי פה בעבר לכן אני סומך עליכם
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי Iriver H340. זה הנגן הראשון שלי. אני עוד קצת לא רגיל לכפתורים (לחיצה אחת, לחיצה ארוכה, לחיצה+לחיצה ארוכה) אבל זה יסתדר במשך הזמן. יש לי בעיה קטנה עם האזניות שבאו עם המכשיר. האזניות לוחצות באוזן (כנראה יש לי אוזן קטנה :-\) האם יש אוזניות קטנות יותר שיכנסו בנוחות לאוזן? באיכות שלא תיפול מאלו המסופקות עם המכשיר ובמחיר סביר. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
iriver ifp795 הורדתי לו עידכון 1.29 גרסא אמריקאית נוצרו שתי בעיות: 1. העברית הפכה לג'יבריש, שזה פחות מפריע לי 2. ברוב השירים (85%) המכשיר מתכבה אחרי 5-6 שניות של ניגון השיר ניסיתי להוריד גם את הגרסא האירופאית, לא עזר מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-