עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש כמובן את GROOVESHARK, TORCH ואחרים אבל איכות האודיו מזעזעת. יש אתר music streaming חינמי שנותן איכות גבוהה יותר, נאמר 320K MP3 לפחות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Omri643,

מה עדיף משלושת הטכנולוגיות? למה DLP לא נפוצות בישראל כמו LCD? האם הן יותר טובות? כי לפי מה שהבנתי הן יותר איכותיות, ויותר זולות איפה אפשר להשיג כאלה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by klayton,

שימוש בעיקר למשחקים, אבל שיהיה טוב גם לסרטים ומוזיקה. האופציות שמצאתי: Roccat Kave Razer Megalodon Logitech G35 Steelseries Siberia V2 Steelseries 7H אז מה כדאי?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  4. אני לא מרוצה כלל מהאוזנית זלמן 5.1 שקניתי לפני מספר ימים. אני מעוניין לחליף אותם בעד אוזניות רגילות עד סכום של 300 ש"ח. חשוב לי שהאוזניות יתמכו בבאסים גבוהים וצליל נקי ביותר,היות ואני חובב אלקטרוני. ניסיתי לשחק עם האוזנית האמריקס ארמי על סאראונד 5.1 והשמיעה ממש לא טובה,לעומת זאת,בחרתי בדרייבר באפשרות של,אוזנית, והפעלתי את ה CMSS והשמיעה הרבה הרבה הרבה יותר טובה. עריכה: דבר חשוב נוסף ששכתי לציין הוא,שהאוזניות יעטפו את כל האוזניים(זה פשוט לא נוח לי שהם נמצאות על האוזניים עצמם ולא נתמכות על-ידי הראש)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  5. הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם M-Audio Revolution 5.1 AudioTrak Maya 5.1/7.1 אני נוטה לכיוון הRevolution בעיקרון בגלל הרבה סקירות טובות, שניהם בערך באותו המחיר, רק שאת הM-Audio אין קרוב לבית לצערי . ד.א רמקולים Creative Inspire T5900 . מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by maxim22,

אני רוצה לקנות ipod mini יד שניה. מה אני צריך להסתכל בו כשאני בודק אותו? למה לשים לב? יש רק בעיה באייפוד שאני רוצה לקנות והיא שהבכל שלו (למחשב) מקולקל אבל זה לא נראה לי סיפור, נכון? ועוד שאלה- יש לאייפוד מיני תמיכה בעברית? אם כן מאיפה אני מוריד עדכונים לאייפוד (כתובת מדוייקת בבקשה) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by the flying sanwich,

אני מתכנן לקנות את הEPOX 8RDA +, עכשיו למיטב ידיעתי שיש ללוח אחלה בחלה כרטיס קול ON-BOARD, הכרטיס הננו 5.1 ומשמש גם את הX-BOX, תומך DOLBY וכו... עכשיו יש בבעלותי LIVE! 5.1 שמשמש אותי בנאמנות כבר שנה וחצי בערך. ועליו אני משתמש ברמקולים שלי... HERCULES XPS 5.1, שלמען האמת, הם באמת טובים!!! לא משנה מה תגידו. (קודם היה לי את ה ATP 3) עכשיו אני ישמח להיפטר מהכרטיס מסך אשר סתם לוקח לי ניצולת מעבד... האם אני כדי לי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לחברי הפורום שלום. יש לי זוג רמקולים למחשב שמיועדים לשוק אמריקאי, כלומר חייבים מתח הזנה 120V. נניח אם אני קונה ממיר מתח כזה, האם זה רעיון מוצלח או שזה לא טוב כי עלול לפגוע באיכות השמע ו/או בגלל סיבה אחרת כלשהי שלא חשבתי עליה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. צריך שהכרטיס ייעבוד טוב על vista 64 bit. כיום יש לי כרטיס של FlyTv ואין לי סאונד על המערכת. תודה למי שייעזור

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by galigola,

אני הולך לקנות Creative Sound Blaster Audigy Platinum EX הייתי רוצה לדעת עליו עוד פרטים מה האופצ',איזה יציאות יש לו וכו' דרך אגב אל תגידו לי שהוא לא שווה כי הוא ממש יקר כי מביאים לי אותו מחו"ל. ומה ההבדל בין הכרטיס הזה לבין זה בלי ה- Audigy Platinum 2 בלי ה-EX

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  11. שלום אשמח לשמוע אם למי מהחברים ישנו נסיון של התחברות לשיתוף עם כרטיס קליטה מלווינים (צלחת קליטה פרטית - לא יס).

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  12. המלצה לרמקולים עד 1000 שקל פלוס מינוס זה לחדר קטן מאוד אני מאוד אוהב לשמוע את המשחקים חזק מאוד כמו BF2 כמובן שאני מתכוון ל 5.1 או יותר זה למשחקים יש לי כרטיס קול של קראטיב X-FI XTREMEMUSIC כרטיס מאוד טוב אני יודע שכבר שכולם שואלים את זה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהוא מעניין עדיף שייהו לויניים כול עוד זה לא פוגע באיכות כי איכות הרבה יותר חשוב ואני גם מחפש לרמקולים מעמד אם משהוא מכיר מעמד לרמקולים זה ברזלים דקיים כאלה אני ישמח מאוד לדעת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. באופן כללי מגבר 1000 וואט בעל 4 יציאות וגישור לסאב זה אומר שהוא מקצה לכל יצאה 250 וואט ולסאב 1000 וואט או שאני טועה ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by Splashy,

מישהו יודע אם ה-cx300 שמוכרים באדר סוכנויות אודיו בחשמונאים הן מקוריות? תודה מראש על תשובה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  15. אני רציתי לקנות את כרטיס הקול AUDIOTRAK PRODIGY 7.1 אבל אצל היבואן אמרו שהוא לא במלאי ובכלל יש בעיות עם חברת AUDIOTRAK אז אני לא יודע איפה לקנות אותו (בכל המקומות שאפשר היה פעם הוא כבר לא ממש נמצא), ובעיקר אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו - עוד יפסיקו לייבא בכלל את החברה הזו לארץ ואחרי זה לך תדע איפה לקבל שירות ומה לעשות אם משהו יתקלקל. האם מישהו יכול לעזור לי? איפה למצוא והאם כדאי לקנות לאור הבעיות? אני צריך אותו בעיקר לשמיעה של מוסיקה והקלטה (לא מקצועית). חשבתי על כרטיסים אחרים כמו REVOLUTION 7.1 אבל הוא נראה פחות טוב וב REVIEWS הוא מקבל הערכות נמוכות יותר. את AUDIGY אני לא רוצה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by mrsph666,

אודה מאד אם תעזרו לי למצוא דרייבר לכרטיס קול מסוג Realtek ל-VISTA, 64 ביט, לא HD תודה!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. Started by H A Q,

זהו המגבר http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=1749539 האם זה חזק מספיק ? שמעתי שהאקבלושין שורף רמקולים זה נכון ? כמה חברים אמרו לי לא לקנות את זה לכן אני מתלבט אם לקנות או לא מה אתם אומרים שווה לקנות את המגבר הזה ? אשמח מאד לקבל חוות דעת ממי שנשה אותו תודה על הקריאה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מערכת סראונד 5.1 בתקציב של עד 550 ש"ח. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Inspire T6200 לInspire T6100. אם קיימות מערכות טובות יותר בתקציב אני אשמח לקבל המלצות. מישהו מוכן להסביר לי גם מה ההבדלים בין 2 המערכות הנ"ל? ד"א כרגע יש לי מערכת של 2.1, כך שאני הולך לחבר אלייה את ה5.1 (2יהיו סאבופרים ו7 רמקולים).

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  19. כל הזמן אני שומע על זה שמערכות רמקולים מתאימות יותר למשחקים ולסרטים ומתמודדות פחות טוב עם מוסיקה . למה זה ? והאם זה קשור לסוג המערכת (2.1 , 4.1 , 5.1 , 6.1) ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. הייתי אמור לקבל את זן touch לפני שבוע שבועיים אבל אני יקבל אותו רק בפסח עוד שבוע מארצות הברית עכשיו רציתי לדעת האם עדיין הוא הנגן שהכי שווה קנייה ב220 דולר טופ ,האם יצא משהו חדש שעדיף לקנות או שיש נגן שהוא פשוט יותר טוב? תודה רבה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז ככה, אנחנו מחפשים לקנות טלויזית LCD גדולה לסלון. הגודל המתאים הוא 42". שימושים: 70% הוט 30% DVD אני יודע שבשביל כבלים עדיף פלזמה אבל אני די מעדיף LCD מכיוון שיכול להיות שבעתיד אני אקנה HTPC. בכל אופן אני מעדיף LCD למרות שגם המלצות לפלזמות יתקבלו בברכה. תקציב: שבעת אלפים - שמונת אלפים שקל. ---------------- Now playing: The Velvet Underground - All Tomorrow's Parties via FoxyTunes

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

היי.. אני כבר הרבה מאוד זמן חיפשתי לי אוזניות שיתאימו למוזיקה שלי. בסופו של דבר הבחירה שלי הייתה ה-Alessandro MS-1 שעלו לי 99$ כולל משלוח. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, אבל עדיין אני מרגיש טיפה מאוכזב, אני ציפיתי שזה יפיל אותי לקרשים. מקודם היה לי מערכת סטריאו של aiwa שאני לא חושב שנחשבת טובה מאוד, ועם האוזניות אני ציפיתי שאני "ארגיש" יותר את המוזיקה וזה יהיה יותר "אמיתי". לא יודע איך להסביר את זה. המוזיקה שלי היא MP3 ברובה באיכויות בינוניות לרוב אבל גם עם מוזיקה בפורמט Lossless שיש לי ממוזיקה מקורית אני מרגיש את הפספוס הזה. אפילו עם דונאלד פייגן - נייטפליי שאמור להיות איזה עילוי מבחינת איכות ההקלטה אני מרגיש שזה לא זה, יש לי כרטיס קול מובנה. מה הבעיה? הבעיה אצלי? המקור שלי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מתכנן רכישה של נגן נייד, שעוד לא החלטתי עליו סופית, זה כנראה יהיה או ה Iaudio M3L או ה Creative Zen Touch. ואני רוצה לשדך לו זוג אוזניות קטנות וטובות. מהמחקר שלי ברשת ועם הקרות התקציב נשארתי עם 3-4 אוזניות בערך, 2 של Eytomotic ו Shure. Eytomotic עם ה E4 וה Er6 ו Er6i שעוד לא הבנתי כל כך מה ההבדל ביניהם. Shure עם E4c ו E3c. עכשיו בתאכלס תווחי המחירים גבוהים, ה E4 עולה הרבה יותר מה Er6 וכנ"ל גם לגבי ה SHURE ה E4c עולה כ 80-60 דולר יותר מה E3c. עכשיו השאלה שלי אם התוספת באמת שווה את זה כי זה בסה"כ נגן נייד. כמו כן מי יותר טובות לדעתכם ה SHure או ה Eytomoric ? כמו כן אם יש לכם המלצות על חברות ודגמים אחרים אני אשמח. כנ"ל לגבי הנגנים הניידים

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by yot,

http://www.apple.com/ipod/ עד 10,000 שירים... 8)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.