עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idan1836,

מה הכלים הדרושים לי לביצוע הפעולה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ashkenazone,

1) אהלן, יש DVD שאני יכול פשוט לצרוב AVI והוא ישר יקרא אותו, בלי המרות בלי כלום...?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tm1988,

כד להתאים את השלט של המגבר צריך קוד (על אותו עיקרון של השלט של יס) אבל איכשהוא איבדתי את החוברת של הקודים למישהו אולי יש את הקודים ויכול להביא לי את הקוד של toshiba?? דחוף!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 6.1k צפיות
  4. Started by borg,

מהם היתרונות של חיבור הכבלים של הרמקולים במערכות סטריאו וקולנוע בייתי באמצעות חוטים חשופים במקום בננות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by liorgadidi,

שלום! יש לי אוזניות טובות לאמ פי 3. הבעיה היא שהן מיועדות למשהו אחר ולכן הכבל שלהן מאוד קצר. איך אני מאריך את הכבל של האזניות האלה? מה אני צריך? יש לי אוזניות ממה פשוטות-האם אני יכול לקחת מהן(?)-ואז מה לעשות? תודה, ליאור.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב אליה מחוברים הרמקולים הנלווים עם המערכת והוספתי אליה עוד 2 רמקולים גדולים ממערכת סטריאו אחרת שזרקתי כבר לפח ממזמן עכשיו קיבלתי עוד 2 רמקולים יחסית גדולים ורציתי לדעת אם יהיה בריא למערכת לחבר גם אותם (הצלבתי פשוט חוטים וחיברתי לאותו חור עם טיקטקים) ואם לא אז איך אוכל לחבר גם אותם בדרך "בריאה" יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by x-pac,

אני לא מבין בגרוש באודיו וכל הנושא היתי רותה לדע ת אחד הוא לתמיד מה החיבורים שהאודיו שלא של רמקולים ומיקרופון עושים הינה תמונה להמחשה http://www.logicpc.co.il/Data/Items/SOUND%20CARDS/CREATIVE/6506.jpg הירוק לקמקולים האדום למיקרופון וכל השאר אני לא יודע עזרה בבקשה..... :s05:

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. יש לי כרטיס קול מובנה ALC850. רציתי לדעת האם כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ניתן להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים אחוריים וליצור קומבינציה מסויימת של 4.1 או משהו בסגנון? זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by asdasdasd,

אז ככה אני מחבר מה LIVE 5.1 יציאה דיגיטלית כבר קואקסלי דיגיטלי למגבר כניסה דיגיטלית + רמקולי 5.1 שאני מסמן ב AC3 FILTER SPIDF ......אני לא מקבל 5.1 רק LEFT RIGHT אבל שאני מעביר ל PRO LOGIC 2 אני מקבל בהכל אבל זה לא AC3 אמיתי ......זה דמוי AC3....... מה עושים !!!!?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. יש לי ת'atp3 ורמקולים של טלויזיה טושיבה (משו בומבה ). את הסאב של ה-atp3 אני מחבר ליציאה הירוקה בכרטיס קול (SB 5.1 Live!) ואת הרמקולים של הטלויזיה, שאין בהם סאב, אני מחבר ליציאה השחורה. ברשותי עוד זוג רמקולים שאני יכול לחבר אחד מהם. לאיזו יציאה לחבר את הרמקול הנוסף?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  11. Started by omer1789,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 500... חשבתי לקנות את הרמקולים ATP3 Altec Lansing מה אתם אומרים? יש המלצה אחרת? אני מחפש איכות טובה,ווליום חזק מאוד, ושהאיכות תיהיה טובה בווליום חזק! האם הכרטיס קול שיש לי יוריד מהאיכות של השמיעה באופן משמעותי? יש לי כרטיס מובנה בלוח M שהוא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller והאם כדאי לחרוג מהמחיר ולקנות רמקולים יותר טובים עד 600? יש המלצות? תודה רבה!

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by edoson,

הרגע התקנתי. הם פשוט עשו עבודה נפלאה!! כל מה שרצית ואפילו יותר - כבר 3 שעות אני קורא על כל העדכונים והאפשרויות, פשוט בלי סוף!!! תענוג! ככה צריך להראות כל קושחה של נגן MP3. חבל ש IRIVER שיקרו אותנו במשך שנתיים בשביל OTP וREAL SHUFFLE (ועדיין לא הוציאו). כל הכבוד להם! (מקווה שאני לא מעלה נשכחות - בהחלט יתכן שאני קצת לא מעודכן ) כל הכבוד ROCKBOX! :yelclap:

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by shukiarc,

האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  14. היי , אני מעוניין לקנות סט אוזניות סראונד 5.1 למחשב לצורכי משחקים ומוסיקה (אפשר גם סרטים אבל זה לא הכי חשוב) , עכשיו אין בעיה אם יש מוצר שזמין רק בארהב כי יש לי אפשרות שחבר יביא לי . עכשיו אני רוצה משהו עד 100 דולר , כמובן שאם יש משהו שהוא מספיק איכותי אני מעדיף בפחות . אני מתלבט בין האוזניות הבאות אך פתוח להצעות : -Speed Link Medusa 5.1 Headset -OK800 5.1 Headset -Tritton Audio Thunder 5.1 Gaming Headset -Zalman ZM-RS6F 5.1 Real Surround Sound Headphones -Ear Force AXT Ultimate Gaming Headset -Trust Headset 751B 5.1 Headset 5.1 Surround כמו שאמרתי אני פתוח להצעות ורוצה משהו טוב... **האוזניות האלה מחליפות לי רמקולים באופן קבוע , אני שומע רק באוזניות !** אל תציעו לי אוז…

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by major winters,

זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  16. Started by ilai,

משהו יודע אם אני מעלה את את התוכנה TDT לIRIVER H320 ואח"כ מתחרט ורוצה להסיר אותה זה אפשרי? זה פוגע באיזה שהיא צורה במידע הקיים שנמצא על הנגן כלומר שמות האמנים והירים וכ'ו..?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by Coca Cola,

יפים מאוד, באסים די מרשימים יחסית למחיר (225) סאונד סבבה ואני מבסוט מהן =] בינתיים רק שמעתי איתן traffic - tiesto יותר מאוחר עוד סוגים אם יש לכם שאלה, אשמח לענות --- אגב הגיע איתו עוד חיבור רחב יותר שאין לי מושג לאן מחברים אותו לאיזה מכשירים מחברים חיבור רחב שכזה?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. הצלחתי להמיר קובץ סרט מסויים והעברתי אותו לנגן אבל אני לא מצליח לראות אותו במצב שיטוט רגיל (רק במצב Browser)

19. יש חיה כזאת? http://cgi.ebay.com/NEW-iRiver-H10-6GB-MP3-PHOTO-PLAYER-COLOR-LCD-FM-RECD_W0QQitemZ5823953388QQcategoryZ114623QQrdZ1QQcmdZViewItem בהתחלה רשום בצבע סגול Direct Transfer Photos from Digital Camera

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by Monstalicious,

אני מחפש כרטיס קול חדש, משהו זול וטוב :> השאלה שלי היא כזאת, האם יהיה הבדל בין כרטיס קול טוב לבין הכרטיס שלי אונבורד? יש לי epox 8kda3j. ואיזה כרטיס קול טוב יש לגיימרים? משהו די זול בבקשה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  21. שלום חברה. כיום יש הרבה נגני MP3 טובים וההתלבטות קשה חשוב לי לקנות מכשיר עם איכות סאונד מעולה ויכולת באס. אני מתלבט בין IPOD NANO לבין IAUDIO G3 הטווח מחירים שלי הוא 800-1350ש"ח מה שאני מחפש בעיקרון במכשירים זה: איכות סאונד רדיו יכולת הקלטה תומך בפלייליסט M3U אם יש לכם הצעות לעוד מכשירים טובים אנא עזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  22. Started by avivlevy,

אני מחפש רמקולים ב200-300 שקל אני לא מחפש משהו פצצה משהו נחמד שישמעו טוב חשבתי על CREATIVE SBS VIVID 60 מה אתם אומרים תנו עוד הצעות בקשה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. אם בא לכם תעזרו לי Iaudio A2 או Istation I2 מה לדעתכם עדיף .... אני כבר כמה ימים שובר את הראש עכשיו אני נוטה לקראת ה A2. או לחכות שיגיע ה V43 לארץ של istation? ( הA2 מגיע עוד כ שבוע לארץ - אז יש לי שבוע להחליט) ה I2 כבר נמצא בארץ.

24. Started by Itzik 007,

יש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! ??? ??? ??? תודה לכל העוזרים!!!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by nitz_natz,

שלום אני מעונינת בכרטיס קול ומסך אשר ישמשו לחיבור למגבר JVC ולטלביזיה מהן הדרישות שלהן אני זקוקה בכדי לקבל איכות צפייה טובה (בעיקר בסרטי AVI) וללא בעיות סאונד. המחשב שלי חדש ומתקדם....יקבל כל כרטיס בברכה... בתודה מראש, ניצן

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים