אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כבל VGA לחבר את המחשב לטלויזיה בחדר, ובגלל ש-DVI-HDMI זה בעייתי לאורך כזה אני צריך כבל VGA. אני גם צריך כבל PL-PL מיני (3.5) זכר לזכר בשביל הסאונד. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי אוזניות Sennheiser HD201. מבחינתי הן מעולות, בעיה יחידה שהן ממש אטומות ואני לא שומע שום דבר כגון בכי תינוק או מלמולים של האשה... תמליצו לי בבקשה על אוזניות דומות אבל לא אטומות שאפשר לשמוע מה הולך בעולם האמיתי.. ואם אפשר אז גם שהכבל יהיה 2+ מטר. תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי, אז ה-popcorn c200 האהוב שלי הלך לעלמו, ואני מחפש סטרימר חדש. כיוון שאני לא מאלו שמחליפים כל מכשיר כל שנה, חשוב לי שיהיה עם נתונים מתקדמים יחסית כמו תמיכה ב-bluetooth 5, תמיכה בפורמטים החדשים של אודיו/וידאו, יציאת hdmi 2.1 (יש חדש יותר?) וכו'. אני צריך אותו בעיקר כדי להזרים סרטים שיש לי על המחשב ברשת, כמובן שיהיה נוח אם אפשר יהיה להתקין עליו נטפליקס ואפליקציית סלקום, אבל לא קריטי. אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מי מכיר תוכנת איקולייזר ואפקטים של סאונד למחשב עם יכולת שליטה ב Pitch ?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ההתלבטות נובעת מסיבה אחת, מה נשמע יותר טוב שאני רוצה לחבר אותו למחשב לראות סרט, מבחינת באסים, איכות שמע וכו'. לא משנה לי הפרשי המחיר, גודל פיזי וכו'. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 בנפח של ג'יגה במחיר של עד 700 שקל פלוס מינוס. מצאתי נגן של סאנדיסק בנפח של ג'יגה (בצבע כסוף), האם הוא נגן טוב וכדאיי לקנות אותו? איזה עוד נגנים טובים יש בטווח המחיר שהצעתי?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם הזמנתי מערכת הקול CTREATIVE T 5400 ואני צריך כרטיס קול איכותי 5.1 שיפעיל אותה במיטבה . השאלה שלי מה ההבדל בביצועים ובאיכות הקול שיתן כרטיס הקול SB LIVE 5.1 למערכת הנ"ל לבין CREATIVE ADIGY ?!
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות היום ונעול על סמסונג הגודל צריך להיות 32 או יותר אם המחירים לא בשמים LCD כמובן לא חובה -FHD באמת אין לא צורך בזה חובה -חיבור VGA Component HDMI וגם חיבור רגיל ישן לכבלים אנלוגים אני לא זוכר את השם אולי FI או משהו אחר החוט הלבן המסריח הזה אם יש HDCP למסכים כאלו אז גם חובה לא בדיוק הבנתי אם זה רק במסכי מחשב או בכל המסכים בכל מקרה זה הכל אני לא יודע מה סמסונג מוכרת בארץ אבל אני צריך המלצות דחוף בתודה קרירין
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי ה-CRT 34" התקלקלה ואני מעוניין לעבור ל-LCD לסלון. המרחק הוא קצת פחות מ-3 מטרים בין המסך לספה, האם הגודל 37" מתאים למרחק כזה? מטרות - שידורים רגילים, HD, חיבור מחשב, אייפוד/אייפד, מצלמה, כניסת USB יהיה נחמד. ראיתי בינתיים אופציה אחת שנראית טוב - LG 37LD460: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים עליה ואם יש עוד משהו ששכחתי לרשום אז תגידו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מגבר בן כמה עשרות שנים לפי דעתי חברת Technics דגם SU-V6X זה מגבר STEREO השאלה הוא האם הוא שווה משהו ? פשוט אין לי רמקולים לבדוק איתו
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתחיל לחפש טלויזיה לסלון. (מתברר שאחרי שעוברים לבית משלך ה 32" שהיתה בחדר שינה כבר לא מספיקה ) אמא שלי רכשה דרך העבודה שלה את הפיליפס 8008 46" בהנחה משמעותית. הטלויזיה נראית מדהים והתמונה מדהימה, גם התאורה אחורית מוסיפה המון, אבל!!!! אפקט האופרת סבון ממש מפריע לי!!! גם כאשר יש תנועה מהירה, כנראה שהמעבד לא מצליח להתמודד איתה ומתחיל לקרטע, אותה האובייקט שנע מהר נהייה פתאום ממש בולט לעין. 1. השאלה האם אני הבעייתי? . אני יודע שאפשר לכבות את ה True motion 2. כיום יש טלויזיות עם כל השיכלולים האפשריים ומעבדים מפה ועד מחר, אבל אנחנו פשוט מבטלים אותם? אז מה הטעם להשקיע סכומים כאלה באופציות שבסוף מבטלים? 3. האם אותה התופעה כיימת בכל הטלויזיות החדשות? (Samsung F6400)? …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים קניתי רמקולים 5.1 X530 Logitech קיניתי כבל מאריך, חתחתי את הכבלים חיברתי את המאריך שמתי רמקול בכל פינה בחדר, ואת החוטים ליד הפאנל בתעלה. אחרי כמה זמן הרמקולים התחילו לעשות לי רעשים...חשבתי שזה חד פעמי אבל לא, זה קורה הרבה שפתאום יש להם ג'ננה של רשרושים (גם בלי להפעים מוזיקה) עכשיו אני לא יודע ממה הבעיה , אני חושב שזה בגלל החוטים שחיברתי , או שחיברתי לא טוב . אבל אני לא בטוח. אבל זה סרט רע לפרק הכל אז חשבתי להתייעץ פה. איך אני יכול לבדוק את זה ? מה אתם אומרים על הבעיה זה יכול להיות עוד משהו ? מישהו יש לו ניסיון עם הרמקולים האלו? ומה אתם אומרים אם אני יילך אליהם הם יסכימו להחליף אחרי שחתחתי את החוטים? תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שמעתי מחבר שהמכשיר הזה הוא לא רק MP3 אלה גם יומן אלקטרוני זה נכון? (השאלה מופנת בעיקרון אל SCORPION אבל כולם מתבקשים לענות עליה) תודה!!! עריכת עקרב: בדר"כ אני לא עושה את זה אבל הפעם שיניתי לך את הכותרת, להבא אנא דאג לספק כותרת עניינית
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, כיום יש לי מערכת 4.1 ישנה מאוד (אני מאמין שהיא אצלי כבר יותר מ 15 שנה), של Creative Labs, שבזמנו קניתי יחד עם ה SoundBlaster Live Value (שכבר אינו בשימוש). היא מחוברת לכרטיס קול OnBoard של Realtek, על לוח אם Gigabyte P55-UD3L כיום היחידה של הסאב משמשת גם כמגבר. אני מעוניין להחליפם במשהו חדש: אני מעוניין לרכוש רמקולים (5 סטלייטים + סאבוופר) למחשב. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים, ומדי פעם משחקים, וקצת מוזיקה. אני רוצה משהו ברמה טובה, שאוכל לשמוע היטב ולהנות ממנו. לגבי תקציב, אין לי מושג מה סדרי גודל של המחירים וייתכן שאני מנותק. חשבתי להשקיע כ 1000 שקל, אבל זה לא קשיח: אם למשל תאמרו לי שבעוד 200 שקל אקבל משהו הרבה יותר טוב שווה לי לשלם יותר. 1) אשמח להמלצות על רמק…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יוכל להשיג דיסקמן מסוג iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי! חיברתי את הנגן שלי (iaudio) למחשב בכבל usb. יש לי במחשב usb2, האם יש דרך לדעת האם החיבור שלי הוא באמת usb2?? (ע"י איזושהוא תוכנה או משהו...)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הממ שיטוטים ברשת מצאו לי את זה....... פטיפון שלא משתמש במחט אלא בקרן לייזר כדי לקרוא את החריצים על התקליט מה שגם נותן איכות מאוד מדוייקת וגם לא שוחק את התקליט כמו פטיפון רגיל. let's save the words and show what i mean וללינקים: אתר הבית של החברה ביקורת ישנה במעט על המוצר עוד ביקורת הסבר על המוצר (מעין preview) מה יש לכם להגיד על זה? אני די בטוח שמבחינת איכות סאונד הדבר הזה כזה שולט.... אבל אני חייב לבדוק בעצמי על המערכת של BIODOME........
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לiaudio x5 שלי , היו לי כמה זוגות אוזניות עד עכשיו וכולן התפוצצו עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיחזיקו קצת יותר מעמד מהאוזניות הסטנדרטיות התקציב לא בשמיים, אפשר להזמין גם מחו"ל עד 200 ש"ח. חשבתי בינתיים על הsony ex81lp מחו"ל על akg k24p מהארץ אממ אולי cx300 אבל בינתיים המחיר שלהם בחו"ל יקר תודה רבה לכל העוזרים אם יש עוד דגמים להציע אז בבקשה
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לרכב. התקציב בין 400 ל500 שח. מה שמעניין אותי ברמקולים זה פירוט טוב(לפחות יחסית) ובאס עמוק (לא חייב להיות חזק) שמעתי שJBL די אומדים בדרישות האלה, בעיקרון הם יעבדו בינתיים בלי מגבר אולי תעתיד אתפשר. תמליצו לי על משהו לא חייב להיות דווקא JBL, על הפיונר אני כבר ויתרתי הם באיכות צליל בינוני מינוס. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לאור התרבות הפוסטים על האייפוד בתרד של המפגש בפורום כללי אני פותח תרד זה בו אפשר לדון בכל מה שקשור לאייפוד - גם (ובעיקר) לנושאים הטכנים , תוכלו לכתוב כאן כל מה שרציתם וככל העולה על רוחכם... תוכלו גם לשאול שאלות - ושלושת המוסקטרים של האייפוד בפורום (מקווה שיצתרפו עוד בקרוב...) ישמחו לענות. תודה. (נב. ולכל המבקרים שחדשים לעולם האודיו תיזכרו שהוא שונה לגמריי מעולם החומרה ומצורכי עולם החומרה , ההתיחחסות היא שונה ומאוד סוביקטיבית והצרכים לא ממש נמדדים בכמויות ובמספרים בניגוד לעולם החומרה, והשילוב בין עולם חומרת המחשבים לעולם האודיו אכן יוצר קצת בלבול בהתחלה).
-
- 61 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה של חברת iriver . יש למישהוא חוות דעת עליו ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
^^ בעיקר/רק למוזיקה. אני שומע אך ורק טראנס פסיכודלי (כמו שיש במסיבות טבע). יותר חשוב לי מהכל זה איכות הסאונד.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על נגן MP3 256MB ב 300 שקל (תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) והמלצה על נגן MP3 512MB ב 400 שקל (כמו הקודם - תביאו לי הכי טוב במסגרת התקציב והכי זול במסגרת התקציב) תודה ....
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-