עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kobibo,

כרטיס קול איכותי למחשב בסביבות ה 250 ש"ח ( תנסו להשאר בתקציב ). תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 ואת הרמקולים של קריאיטיב הsbs370 ואני שומע די בווליום גבוה רציתי לשאול האם זה הורס את האיכות של הרמקולים הוא שאם יכולים לההרס ואני גם מוריד את עוצמת הבס דרך האיטונס ושומע בווליום גבוה האם זה הורס?.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by shai265,

איזה DVD בכי טוב בשוק היום לקריאת DIVX בלי שהוא נתקע הוא שהכתוביות קטנות,ואמין???

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by רן.ט,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה hebpod flip flop שהופכת את האותיות של השיר???? :s05: :s05:

5. Started by almog333,

שלום רב, בכוונתי לקנות אייריבר 340 , זה אחרי שעברתי על הרבה כתבות, השוואות בין נגנים ועל מה שהיה לכולם לומר כאן בפורום. השאלה שלי מתייחסת לתג id3. כל השירים שלי במחשב ממותגים בסדר מופתי אבל הכל נעשה דרך נגן המדיה 9 של וינדוס (advanced tag aditor). האם זהו תג שהנגן ידע לזהות כשאני מחפש שירים לפי אלבומ/זמר? תודה מראש, אלי.

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  6. אתם אולי יודעים אם האיכות של התמונות נפגעת אם מעבירים תמונות ישירות ל-IRIVER 320 מהמצלמה??? אני רוצה לקנות את ה-IRIVER ופונקציה זו מאד חשובה לי כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  7. שלום לכולם, הסרט הראשון שהכנסתי לנגן היה בסדר, עבד ועדיין עובד טוב. לפעמים הוא רושם לי "Not Support Skipping" אבל אחרי זה מראה את הסרט. עכשיו, הבעיה: הכנסתי סרט לנגןצ (Honey למי שרוצה לדעת) והוא רושם לי: "Not Support Skipping" ולא מראה את הסרט. גם אחרי מספר נסיונות זה לא עוזר. כמו כן לפני שהכנסתי את הסרט הזה אחי ניסה להכניס את הסרט, יותר נכון הופעה, של Linkin Park בטקסס וזה הראה לו אותו דבר. אולי מישהו יודע מה הבעיה\פתרון ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by XMB,

חשבתי על זה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106107&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 מה את אומרים? , כדאי? אני רוצה רק קשת עורפית ,עד 300 ש"ח לMP3 Zen Micro ... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. אני צופה הרבה בסרטים חלק צורב חלק רואה ב TV שמעל המחשב באמצעות כבל SVIDEO ושני חיבורים ימין שמאל לרמקולים ב TV (כמו שהרבה עושים) אני לא מרוצה המאיכות וזה לא קשור להגדרות וכ"ו האם כרטיס TV יוסיף יציאות כמו של הDVD ? ואני יראה חלק בלי איזה פס שחור קטנטן עקום כמו שאני רואה עכשיו תמליצו על כטיס זול שיעשה את העבודה ביעילות והאם הכרטיס גם מאפשר לצפות ב TV על גבי המחשב יש לי YES מעל המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. טוב קניתי היום DVD חדש XERO דגם HSD 4000 הוא הכי חדיש עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא צריך להדביק את הכתוביות לסרט אלה להעלות אותם בנפרד אבל אני לא מצליח צרבתי את הסרט בנרו והוספתי לשם את הכתביות אבל איך אני שם את הכתוביות? יש דרך מסוימית שצריך לצרוב את זה תודה לעוזרים זה מאוד חשובבבב לי.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by orrm,

שלום לכולם, ההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ומתכוונים להביא לי את נגן הIPOD VIDEO החדש... גם האוזניים שלי וגם איכות הסאונד חשובים לי והבנתי שעם האוזניות הרגילות אני לא אצליח לקבל תמורה מספקת... הנטייה שלי היא לכיוון אוזניות "תעלה" (in ear - לא אוזניות גדולות), אך אין זה אומר בהכרח שלא אהיה מוכן לשקול זאת... כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה Shure e3c Westone UM1 Sony Fontopia/Earbud איך הבחירות האלה? מי מהן יותר מומלצת? יש אוזניות שאתם חושבים שהן יותר טובות לנגן? תודה מראש, orrm.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מכשיר מדהים... קטנצ'יק, אבל מי היה מאמין שאפשר להכניס כל כך הרבה דברים לקופסת פח קטנה אז בואו נתחיל, בלי הקדמות מיותרות... מפרט: מסך צבעוני 1.5 אינץ' סוללה נטענת שניתנת להחלפה (מחזיקה 12 שעות כל פעם) רדיו FM מיקרופון מובנה להקלטה ניתן לקרוא תמונות בפורמט JPEG מכשיר קטן - 10 ס''מ אורך (!) הנה האריזה: האריזה כוללת: IRIVER H10 5G מטען כבל USB2 מגן סיליקון חוברות הסברה (3 חוברות, אחת חוברת קצרה שמסבירה בכלליות על המכשיר, השניה חוברת שמסבירה על התוכנה של המכשיר והשלישית היא חוברת גדולה שמסבירה כל פרט ופרט במכשיר). תקליטור עם התוכנה של המכשיר. הביקורת: המכשיר עצמו קליל (96 גרם), יפה מאוד ומעוצב בצורה מדהימה . בעזרת פס הגלילה אפשר להגיע לכל מקום במכשיר …

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by MrDoop,

היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. Started by aviran_n,

אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by Meshigne,

אתמול לאחר לא מעט מאמצים מתישים,באג הסכימו להחליף את ה H340 שלי ב X5l. אז כאמור אתמול קיבלתי את המכשיר,אך היום התוודעתי לכמה דברים שגרמו לי לרוץ לפה,להרשם ולפתוח דיון: ראשית,כשפתחתי את המכשיר לראשונה ראיתי שהבטריה מלאה,כך שלא ראיתי צורך להטעינה. מאז אתמול השתמשתי בו בערך כ10 שעות,ועכשיו קראתי בפורום הזה שחייבים להטעין את הטענה ראשונית כל מכשיר לפני השימוש בו. כרגע התחלתי להטעין את המכשיר וברצוני לדעת האם יכול להגרם נזק כלשהו עקב העובדה שלא הטענתי את המכשיר ברגע שהוא הגיע לידי? שנית,שמתי לב לבעיה מציקה,שההתרשמות שלי ממנה כרגע היא שהיא ספציפית למכשיר שלי,אני מאמין שחברים בפורום שמחזיקים באמתחתם את אותו המכשיר יאוששו את הטענה הזו. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים בג'ו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אפל הכריזה על הדור החדש של האייפוד (עוד לא הספקנו לעכל את הדור האחרון) כשהחידוש העיקרי הוא מסך "ענק" (2.5) ותמיכה בווידאו. שני דגמים יצאו לשוק - אחד של 30 גיגה ו14 שעות סוללה (299 דולר) ואחד של 60 גיגה עם 20 שעות סוללה (399 דולר). זמן הסוללה לווידאו כמובן נמוך בהרבה - שעתיים ל20 גיגה ושלוש שעות ל60 גיגה. תמיכת הווידאו לפי האתר היא H264 או MPEG4 עם מיגבלות מסוימות בקצב הביטרייט (אך עדיין מדובר באיכות גבוה) ו30 פרימיים לשנייה. המסך הוא בגודל 2.5 אינטש 320 על 240 , רזולוצייה מכובדת, אך השאלה מה תהיה איכות המסך בפועל - סביר שטובה מאוד. אפל סביר להניח תעשה כאב ראש בכל הקשור להעברת קבצי ווידאו ועדיין לא ברור מה בדיוק נוכל לנגן עליו , אך דובר על ניגון סדרות טלווזיה שניתנות …

• 76 תגובות
    • 8.2k צפיות
  17. שלום חבר שלי רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 100 ש"ח. על אילו אוזניות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by miki20008,

1) רמקולים aztech 5.1 יש ביקורת באתר 2) creative 4/1 הכי פשוטים inspire 4/1 מה מביין השניים עדיף

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. טוב, זה טיפה מבולגן אז אני אשתדל להיות ברור. בשעה טובה המערכת KENWOOD שקיבלתי בירושה מאח שלי הלכה לעולמה. אני מעונין באחת חדשה שתתחבר למחשב במקומה. אני מראש פוסל אפשרות של רמקולים בלבד כי אני גם מקשיב לרדיו בעת עבודה על המחשב. (לעיתים נדירות השתמשתי בה לנגן דיסקים) אבל, עולה השאלה האם לא כדאי כבר להשקיע באיזה רסיבר + רמקולים ולחבר הכל למחשב. (לשימוש במשחקים, סרטים בDVD ומוזיקה) אשמח להסברים ולהמלצות לכאן או לכאן + דגמים. תקציב?.... לא ממש יודע, כמה אלפים במקרה הכי רע. אני רוצה משהו איכותי אבל לא היסטרי שיחזיק מעמד, אני אוהב מוזיקה אבל לא אודיופיל. הבעיה הכי גדולה שלי היא המקום.. אין לי מקום לרמקולים גדולים בחדר. מקווה שהכל ברור. LazyBoy

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by MegA^Mf,

הכרטיס קול הינו SIS 7012 מובנה בלוח אם ASUS S533-MX ופועל על ידי התוכנה SOUNDMAX הדרך היחידה שאיתה הצלחתי להוציא סראונד (5.1) היא דרך היציאות ה ירוק-אדום-כחול ...... דרך ה COAXIAL שמתחבר ישירות לרסיבר, לא יודע למה אבל כנראה שהוא לא משדר לי יותר מ2 ערוצים ביציאה הזאת וגם הרסיבר מוכיח שלא :\ ... הבעיה שלי היא כזאת, אני משתמש הרבה במיקרופון שלי והדרך היחידה להפעיל אותו היא לנתק את כל החוטים להחזיר למצב סטריאו במחשב לרסט אותו ואז להשתמש במיקרופון (זה דיי מטופש ) אין דרך יותר יעילה להשתמש במיקרופון? או שמיקרופון USB יעזור? תודה מראש, שבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by nadaw,

טוב.. כל כבר בטח מכירים את ינון ימין נכון? (דההה) 8) מי שלא יודע.. אותו צעיר מבטיח פיתח את העברית התקנית לאייפוד, אשר הועברה לרשות "ידע" ותשווק חינם עם נגניהם.. עכשיווווווו....... :smile1: אותו ינון ימין הוא אח שלי חבר טוב שלי.. ותאמינו או לא.. הוא פיתח גם עברית תקנית לIRIVERS!! :funn: :clown: בידי נמצא האתר של התכנה.. אני לא אפרסם את כתובתו עדיין כי האתר אינו מוכן.. וגם ההורדה ממנו עוד לא קיימת.. אני אעדכן ואפרסם כאן ראשון מתי האתר יפתח לציבור.. ולכל הממתינים.. זה יקרה בקרוב מאוווד!! כמה כיף להיות חבר של אח של מפתח :yelclap:

22. Started by Rubber Duckey,

ניסיתי ללא הצלחה לייצר Playlist בנגן, ההוראות במדריך די עלובות וסתם חבל לי על העצבים שלי... אם למישהו יש שמץ של מושג... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by Access Denied,

יש לי אופציה לקנות איפוד נאנו 4 ג'יגה מחבר שקיבל אותו מאחותו מגרמניה, חדש (רק האריזה פתוחה) במחיר של 1100 שח.. שווה??

24. יש לי למשל שירים באיכות של128 קילובייט.. אני רוצה להעלות את האיכות..אני זוכר שפעם דוד שלי השתמש בתוכנה כזאת אבל אני לא יודע מה השם שלה.. תודה מראש [=

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by idani1983,

אני זקוק לכרטיס קול נחמד עם יציאה של קואוקס ואופטית במחיר סביר של עד 60-70 דולר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים