עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב ! אבא שלי מצא את הדגם הנ"ל http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11215 ב200$ .. רציתי להתייעץ אמכם אם בתווח המחיר ! הסט שווה קניה .. תודה מראש !

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום , אני מתכוון לקנות את הטלוויזיה הזאת , אבל לא מצאתי ביקורות עליה ואני לא בטוח לגביה. מישהו מכיר את הדגם? מישהו יודע מה השם של הדגם בחול? (זה אמור להיות שם שונה , אחרת כבר מזמן הייתי מוצא ביקורות). ואם כמובן יש לכם המלצה על טלוויזיה אחרת בגודל 50 , תומכת עברית ובתקציב הזה (~7500) , אשמח לשמוע... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי רמקולים של Creative ואני רוצה להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים. אני לא רוצה לפרק את הרמקול ולשים כבל חדש באורך המתאים, אני פשוט רוצה לקנות כבל מוכן באורך שאני צריך. צד אחד יהיה עם "נקבה" שאליה יתחבר החיבור הרגיל של הרמקול ובצד השני "זכר" שיתחבר לסאב (המקום שבדרך כלל מתחבר אליו הרמקול בצורה ישירה) קודם כל רציתי לדעת אם זה אפשרי. אם כן, איך קוראים לכבל הזה ולחיבורים האלה אני חושב שאלה שאלות פשוטות מאוד לאנשים שמבינים ואני אשמח מאוד אם תקדישו חצי דקה ותעזרו לי בזה כי אני לא יודע מה לעשות. Thank You.

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  4. ראיתי שהם מוצעים ב JAB TECH ואני חם עליהם! שאלה האם למישהו היה ניסיון אתם ויוכל להמליץ? או מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם בארץ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by davepinhas,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול asus Xonar Essence STX. השימוש העיקרי שלי יהיה לשמוע מוזיקה בסטריאו, אני לא רואה סרטים והסאונד במשחקים לא מעניין אותי. אני מעוניין בחוות הדעת שלכם.. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות רסיבר YAMAHA 2 רמקולים רצפתיים של Wharfedale ועוד 2 אחוריים וסנתר אחד. כול זה באיזה 3 וחצי אלף, שווה לי<?

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  7. שלום לכולם! לקראת השנה החדשה החלטתי לפנק את עצמי ברמקולים מכיוון שאין לי בכלל. חשבתי על לקנות SOLO 6C בהתחלה אבל עכשיו העיניים שלי נתפסו על ה7C. יש לי חדר בגודל ממוצע והשימושים שלי ברמקולים הם אך ורק בשביל מוזיקה (בשביל גיימינג יש לי כבר CORSAIR VENGEANCE 1500). כדאי לי להשקיע עוד טיפה כסף וללכת על ה7C? ואם יש עוד רמקולים שתוכלו להמליץ לי עליהם אני אשמח לדעת תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by Mr. Ogmondo,

-האם הסט יתאים לכרטיס קול Sound Blaster Live Value עד כמה שידוע לי הוא מוציא 4 ערוצים ולא 4.1 -נראה שהסט הוסר מהאתר של החברה ויש שם רק את ה ATP-4, האם הסט נחשב כ Discontinued או משהו? -איזה סט טוב יותר, ה ATP 4 או ה ATP 5? שתי הסטים נראים זהים לחלוטין... תודה מראש על תשובותיכם.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by ElyDadon,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים/רסירבר. עכשיו התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, התיעצתי עם מישו שקצת מבין הוא המליץ לי על רמקולים למחשב 5.1 של Altec Lasing הבעיה היא שאני דווקא די חם על רסירבר ועל עוצמת ווליום שתרעיד את החדר עם סאב והכל. על מה אתם ממליצים? איך אני יכול להוציא את המקסימום מה2000 שקל ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by alexta-z,

לאחרונה רכשתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות שהם ממש לא מוציאות את המיטב מהנגן, אז החלטתי להחליף אוזניות.. כרגע התקציב שלי הוא בערך על 500-600 שקל ואני מעדיף כמובן לחסוך כמה שיותר (אין בעיה עם הזמנות מארה"ב) בינתיים מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעיני : SHURE E2C וה ETYMOTIC ER6-I שעולים 100$ ו140$ בהתאמה. הדרישות שלי מהאוזניות הן : 1. שיהיו כמה שיותר קטנות, עדיפות לIN-EAR 2. בעל תוחלת חיים ארוכה 3. הגברה חזקה , ז"א שאני לא אצטרך להגביר את הווליום עד המקסימום כדי לשמוע משהו 4. עדיפות לאתר ששולח לישראל כי אין לי כח להתחיל להתעסק עם MUSTOP ועוד שאלה : האם יקחו ממני במכס משהו חוץ מ17% מע"מ ? אני שואל אם יש על אוזניות בארץ מכס ? תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם , ברשותי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA דגם 796 . יש לי זוג קדמיים של MAGNAT ריצפתיים , סנטר על הפנים של ADC , זוג אחוריים של POLK AUDIO וסאב של JAMO . בכל מקרה המערכת בסרטים נשמעת מצויין ( כשאני אחליף סנטר זה ישמע טוב יותר אבל זה לא מה שדחוף לי עכשיו.. ) אני יודע שהרסיברים של ימהה ובכלל של קולנוע ביתי ברובם בינוניים מאוד למוזיקה . אני צריך את עזרתכם על איזה מגבר כדאי לי ללכת שיתן לי את הצליל הטוב ביותר מבחינת איכות ולא עוצמה..( 50 וואט לערוץ יספיק ) מחיר של עד 3000 שקל. אני מתכוון לחבר אותו כנראה לרמקולים מוניטורים קטנים של B&W . עדיפות למגבר אנגלי.. שאלה אחרונה - מה אתם חושבים שכדאי לי יותר ? יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים …

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  12. השימוש הוא כללי. הרבה סרטים ומשחקים. התקציב זה לא הבעיה , אני רוצה סט איכותי ולא מצאתי היכן ניתן לשמוע אותם ולהשוות. וגם חשוב לי כבלים ארוכים. זה הולך להיות מחובר לכרטיס OB שעל הלוח שלי - P5K-E WIFI EDITION אולי בעתיד אקנה כרטיס קול.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by simon 23,

יש לי תקציב של עד 900 שקל. זה חייב להיות 5.1 ! אני מתלבט בין : 1. Genius 5.1 3600W - עולים 880 שקל 2.Hercules xps 510 - עולים 720 שקל 3.Videologic zxr 500 - עולים 890 שקל אני בינתיים מעדיף את ג'יניוס , כי הם היחידים מעץ (תקנו אותי אם אני טועה) וגם הספק של 15W! לכל רמקול . מה דעתכם ? איזה עוד רמקולים יש ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי כרטיס קול של CREATIVE (ד"א שהוא לפני כמה שנים) את הדגם תראו בתמונה שצירפתי, ויש לי רמקולים גם של קרייטיב 4.1 INSPIRE ועכשיו שקניתי לוח GIGABYTE P35 DS3L ושמה יש 8 ערוצים של הכרטיס קול (OB), אז אני מתלבט איפה כדאי ועדיף לחבר את הרמקולים האם לכרטיס קול או לג'גיהבייט ? תמונה:

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. אני מחפש אוזניות לסוני אריקסון שלי ה- W800I נהרסו לי האוזניות שבאו איתו (נדפק החוט בקצה) הלכתי וביררתי כמה עולה אוזניה מקורית של סוני והם אמרו לי 150 ש"ח האם שווה לקנות את האוזניה או שעדיף לקנות אחרת? למי שלא יודע אני יכול לחבר כל אוזניה לפל' כך שאין לי בעיה... אני מחפש אוזניית כפתור (In ear נראה לי קוראים לזה) שתיכנס לאוזן ותחסום את הקולות שיש מסביב כי הווליום של הפל' לא ממש חזק... תקציב עד 150 ש"ח באזור המרכז. תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. אני מתלבט אם כדאי לקנות מקרן לסלון די גדול עם קיר גדול ויש לי כמה שאלות: 1. האם באמת שווה לקנות מקרן ולא פלזמה 50 אינצ'... 2. חשוב לי שהתמונה תהיה איכותית וגם יש בעיה של כניסת אור מהחלונות השאלה אם יש מקרן שמסוגל להציג תמונה גם אם יש אור ממקור אור חיצוני 3. אם עד כאן התשובות אומרות שכדאי ללכת על מקרן אז איזה מקרן אתם ממליצים לסלון שיושבים בו במרחק של כ 6 מטר מהקיר ויש קיר גדול וחשוב שאפשר אולי יהיה לחבר מחשב או פלייסטיישן וגם לראות סרטים טוב בבקשה תנסו לעזור אני יודע שזה די מסובך אבל אני ישמח לקבל ממכם תשובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dardar4,

היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by EG,

אני בהתלבטות לקנות את הNOMAD של CREATIVE לינק - http://www.americas.creative.com/products/category.asp?category=2&maincategory=2 או את הYEPP של SAMSUNG לינק - http://www.samsungusa.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_search_results.jsp?prod_path=&employeeLogin=&searchType=description&keyword=mp3%20player אני מבקש את המלצתכם - לכל המבינים בעניין. -אני מעוניין במכשיר טוב באיכות מעולה (לא משנה אם אין בארץ) ומבקש המלצה על אחד הדגמים ואפילו אם יש לכם מושג על עוד דגמים יותר טובים אתם יכולים לענות. תודה מראש "SHUTGUN"

• 85 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. אני מתלבט בין השניים אני בנתיים נוטה לכיוון ה HS1 כי שמעתי שלא צריך כרטיס קול טוב בשביל שהוא יפעל כמו שצריך בגלל חיבור USB בכל מקרה למי שמכיר את האוזניות או שיש לו אותם ויכול להמליץ אני ישמח בנוסף חשוב לציין שזה לא אך ורק למשחקים חשוב שהם יהיו סבבה גם למוסיקה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Royz,

מה ההבדל בין שני הנגנים האלה? מדוע ה 20 GB לא הרבה יותר יקר מה 5GB? מה שווה? : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40046 מה זמן הסוללה? האם אני יכול להשתמש בסוללה אחרת? למה יש לי סוללות AAA ממש טובות.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום, יש לי שאלה לגבי בחירת רמקולים לרסיבר בחדר, למטרת סרטים ומוזיקה. יש לי רסיבר של NAD T750. אני רוצה לחבר אליו 5 רמקולים, שהתקציב אליהם הוא עד 800 שקלים, ואני מתלבט לגבי סוג הרמקולים לחבר אליהם. אני מעוניין ברמקולים כמה שיותר קטנים, (חשוב לי שלא יהיו בולטים מדיי בחדר) ולכן בדקתי את האפשרות לחבר רמקולים לווינים, אבל מצד שני הבנתי שהאיכות סאונד בהם היא הרבה יותר נמוכה מרקולים רגילים מעץ (בעיקר למוזיקה - דבר שחשוב לי). לכן חשבתי על לחבר רמקולים מדפיים ולתלות אותם על הקירות. רציתי לדעת מה דעתכם על איזה סוג עדיף, בהתאם לתקציב, ואיזה אופציות של רמקולים יש לי בתקציב זה. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. רציתי לדעת על איזה מסך כדאי לי ללכת? שימוש עיקרי הוא לסרטי HD ולמשחקים של HD בסוני. אני מודע שלדגם 550 יש FHD אבל חוץ מהעובדה הזאת הייתי רוצה לדעת אם יש עוד חסרונות/יתרנות למסכים אחד על השני.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Kukishin,

FC330 או C2 מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HitmanX,

שלום לכם ! רוב הזמן אני מעיין בפורום אבל עכשיו גם אני זקוק לעזרה : יש את ה-XORO HSD400 PRO המפורסם והיקר... או VERTEX A312 הוא לא כל-כך אבל גם לא יקר. למישהו יש המלצות מה לקנות ?? אולי מה לא לקנות ???

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.