עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hadar-dc,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד חדש - 1564 Dell Inspirion עם מעבד i5. יש לי יציאת HDMI ואני צופה בסרטים מהמחשב לטלוויזיה בלי בעייה. יש לי Win 7 ו-windows media center, אבל אני לא מצליחה להקליט מהטלויזיה (יס) למחשב. האם חסר לי רכיב? אני לא לגמרי מבינה איך זה הולך, התוכלו להסביר לי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by PipOd,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש רמקול נייד וקומפקטי שישמש לניגון בחלל סגור בגודל קטן-בינוני- משרד\חדר. מבחינת התקציב זה באיזור ה-100 ש"ח , מקווה שניתן למצוא משהו שינגן מוזיקה בצורה טובה כמה שניתן. תודה רבה לעוזרים ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by coorva,

ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מעוניין לקנות כרטיס קול X FI EXTREME MUSIC . יש לי לוח אם ישן יחסית D850EMV2. פרטים טכניים עליו יש בלינק הבא http://www.intel.com/design/motherbd/mv2/ האם לוח האם הישן לא יוריד מהיכולות של כרטיס הקול המתקדם?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by geta,

רציתי להבין האם יש איזה שהוא תקן של אוזניות לסלולארי, הכוונה לאוזניות עם 4 מגעים במקום שלושה - מה שמוסיף מיקרופון + שליטה על ווליום והעברת שירים. אני מניח שIphone עובדים בנפרד אבל האם יש משהו שמתאים לסמסונג גלקסי SII - האם זה יתאים גם לאנדרואידים אחרים? בנוסף אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאמו לסמסונג ויכללו שליטה במוזיקה במחיר של כ100-150$

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by unix14,

http://www.no-risk.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=SHQ4217&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=2&aff=Zap〈=he הוא מגיע עם מיקרופון ושלט ווליום .. עכשיו בעיקרון כתוב שהשלט מותאם לאייפון\אייפד השאלה שלי היא האם זה יעבוד עם Lg G2 mini ? תודה רבה חברים (אם ראיתם מבצע BF עליו במקרה תזרקו קישור )

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Hierophant,

אמא שלי נוסעת עוד כמה ימים לארה"ב וחשבתי שזאת אחלה הזדמנות לארגן ציוד. קיצר אין לי מושג באוזניות ואני צריך משהו טוב (CS). מי שמבין/יודע/יש לו וממליץ אשמח לקבל המלצות/ביקורות וכו'. טווח מחירים סביר, אני לא יודע מה ההפרשי מחיר בין הארץ לארה"ב אבל מדובר במשהו כמו 30$-55$ (בארה"ב) למשל מחנות כמו NewEgg- http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=70. יש לי כרגע מיקרופון שולחני, העדיפות היא לסט של אוזניות שכולל מיקרופון, אלא אם זה באמת לא כדאי. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by KaPuT,

מדובר על רסיבר שישמש אותי בערך שנתיים בעיקר רק לסרטים וחיבור ליס אני משיג אותו בבערך 700 שח- ואם יש משהו אחר מומלץ עד התקציב הזה לא משנה יד שניה אני פתוח להצעות זה הדגם: http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200261&CTID=5000300

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by elyaz,

אהלן יש לי שאלה די פשוטה: כשאני מחבר את הפלאפון עם כבל AUX לרדיו הכל בסדר אבל אם הפלאפון מחובר תוך כדי למטען (דרך המצת כמובן) יש רעשים. האם זה קשור לסיכוך והחלפה לכבל יותר איכותי תעזור? (הכבל שיש לי עלה 10 ש"ח באיזה חנות דיסקים...) תודה!

• 2 תגובות
    • 10.8k צפיות
  9. Started by Component,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 - 150 שקל, אולי קצת יותר אם תוספת הכסף מוצדקת. אני אינני אודיופיל, אך אני מעוניין לקבל תמורה מלאה לכסף. עדיף שהאוזניות יהיו מעוצבות בצורה יפה, אך אם ההבדל באיכות גדול אני מוכן ללכת גם על כאלו שמכסות את כל האוזן. הן ישמשו בעיקר למוזיקה מעט ומשחקים. קראתי מספר ת'רדים פה בנושא, אך באף אחד מהם לא הייתה מסקנה ברורה. מהן המלצותיכם? בתודה מראש, עדי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי קניתי טל' סמסונג 32 FHD ואיתו רכשתי גם כבל מDVI לHDMI (מחובר לכרטיס 9600GT) כשחיברתי בבית ראיתי שרואים ממש גרוע, גם הכתב לא ברור וגם התמונה יוצאת מחוץ למסך (לא מכויילת) ניסיתי לשנות הגדרות גם במסך וגם בהגדרות של כרטיס המסך (NV) אך שום דבר לא שיפר את המצב... התייאשתי לבסוף וחיברתי כבל VGA רגיל ורואים מעולה, הכל ברור ווכמו שצריך, הקטע שגם הקבל לא עלה לי זול אז חבל לי שלא להשתמש בו וגם יש לי הרבה יותר אפשרויות במסך בחיבור מזה (מבחינת כיוון עומק השחור וכו') השאלה מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yonash53,

שלום חברים, אני כרגע מחפש אוזניות למוזיקה וגיימינג שישמשו אותי לכמה שנים טובות. אני לא מבין בנושא כל כך אבל כמובן ששמעתי שהbeats studio by dre הם אוזניות איכותיות. האם אתם חושבים שהם שווים את המחיר? (1600 ש"ח) האם הם גם טובות לגיימינג לדעתכם? הבנתי שהסאונד דולף מהם. וגם צריך לשים בהם בטריות. אבל אם הסאונד באמת כל כך טוב, אני מוכן להתפשר. ומה בקשר לbeats by dre tour? (שעולות 600 ש"ח) בתכלס לא מעניין אותי המותג רק להוציא הכי הרבה נוחות ואיכות סאונד בתקציב של הbeats studio. ככה שאם למישהו יש אוזניות אחרות להמצליץ עליהם, אני אשמח. תודה רבה לכולם.

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by bluemail,

מרחק הצפייה הוא 2 מטר . עם חיבור USB במקרה של הורדות של סרטים וסדרות למחשב והרצה לצפות בסלון . 9:16 . האורך המקסימלי הוא כ70-73 סנטימטרים

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by TheTNT.COM2,

auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. כבר פרסמתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390400.new;topicseen#new אך הפנו אותי לכאן אני מעוניין במערכת שתשמש לקולנוע ביתי בלבד ותהיה גם אלחוטית.אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. כמובן שאני מעדיף שהיא תהיה שקטה אך במגבלות המחיר. הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט או תמליצו לי על מפרט אחר בכלל. 1) שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. איזה כרטיס רשת אלחוטי לרכוש? 2) אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? 3) האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של י…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by fire1ce,

היי כולם! לפניי יומיים התחדשתי בזוג AKG K 414P (בדיוק זהים לדגם AKG K 26P). לפני זה היה לי KOSS KSC75 משודרגות. http://www.akg.com/personal/cproducts/powerslave,id,825,pcategory,4,nodeid,11,_language,EN.html הבנייה טובה. קשת עשויה מתכת, משני חלקים אשר נכנסים אחד לתוך השני כדי להתאים את האוזניות וגם כדי לקפל אותם. החיבור של האוזניות לקשת מפלסטיק אך הוא יחסית עבה לגודל האוזניות. האוזניות מסתובבות סביב הציר שלהם במטרה לקפל אותם לכמה שיותר קטנות. הם נשמעות בסדר גמור למחירם כמובן, אבל אני לא מצליח להחליט איזה זוג נשמע יותר טוב ה KSC75 או ה 414P וכדרך הגב מחיר ה KSC75 הוא רק 20$ לעומת ל 50$ ל 414P. האוזניות מאד מאד באסיות - ממש מוגזם! הכריות שלהם נותנים אטימה מעולה אך הם גם הב…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורי DVI ןחיבור S-VIDEO עכשיו הבנתי שעם הS-VIDEO עדיף לא לחבר כי זה איכות נמוכה ולא שווה, עם הDVI אני יחבר, עכשיו לחבר את זה לHDMI או ל RCA? לא הצלחתי למצוא איך אני בודק אם הכרטיס מסך שלי משדר HD אז מה עדיף לקנות? ויש לי בטלוויזיה גם מאחורה חיבור RGB )PC( אז אולי עדיף עם זה? אני פשוט הולך מחר לקנות את הכבל ולא יודע איזה צריך

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by gabriel,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. סתם שאלה שמטרידה אותי די הרבה זמן. נגיד אני יושב באוטובוס בדרך לעבודה, ואני מפעיל את הנגן X5 ומתחיל להקשיב למוסיקה (CX300). אחרי כמה שניות אני מתחיל לשמוע את עצמי נושם/מתנשף או מה שזה לא יהיה, ומרגע לרגע בצורה כבדה יותר! ברגע שאני מוציא את האוזניות, ההרגשה הזאת נעלמת! יש לכם אותה גם, או שזה דפק ספציפי אצלי? מי שלא רוצה לענות ברצינות, שלא יטרח.

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by aquarius,

מה דעתכם על הנגן הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9585

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. היי כולם, במידה וזה לא הפורום המתאים אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. אני מעוניין להרכיב מערכת HTPC בסלון ויש לי כבר את המחשב, כך שמה שחסר זה מסך ורמקולים. לגבי המסך, אני חושב ש Samsung 48H5100 בעלות של 3,000 ש"ח זאת האפשרות הטובה ביותר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879755 לגבי הרמקולים ממש אין לי מושג. אני יודע שאפשרות מומלצת היא לרכוש מגבר+רמקולים, אך אני לא יודע אם אפשר לקנות חדשים ב-3,500 ש"ח ואני לא מעוניין להתעסק עם יד2, כך שזה משאיר קניית סט של 5.1. בדירה הקודמת השתמשתי ב-LOGITECH Z 5100 והייתי מאוד מבסוט מהם. אשמח מאוד לחוות דעתכם והמלצות, המון תודה, יובל

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. אני צריך מסך כלהלן: -כמה שיותר קטן (מצידי 7" ומעלה, פשוט כי אני לא צריך יותר מזה, אבל זה גם יכול להיות 15" או משהו כזה אם ההפרש מחירים הוא מגוחך) -כניסת RCA, בתקווה שעוד אפשר למצוא דברים כאלה -איכות תמונה בינונית ומעלה, רצוי עם פחות מריחות ככל שניתן (זמן תגובה נמוך) -שיהיה ניתן לתלייה על קיר -לא צריך רמקולים, אין העדפה לרחב או לא רחב -שתהיה תאימות לXBOX 360 PAL למקרה שאתם תוהים מה הסיפור של הבקשה שלי, אני צריך מסך בשביל להציג את זה בלבד: כאשר הXBOX 360 עושה פה את העיבוד (מדובר במשחק ROCK BAND) ולא, מה שהולך ברקע לא ממש מעניין אותי תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. מארז מהמם (ZALMAN GT1000) דורש בצמוד אליו רמקולים מהממים. בביקוריי האחרונים בחנויות סביב קניון ר"ג ראיתי הרבה רמקולים ואלה נראו הכי מהממים: JBL Spyro שוב פעם - מקום ראשון מראה, מקום שני סאונד ושאר ירקות. עדיפות לשניהם מן הסתם. למי שיש אותם ובחן אותם מול אחרים, מה היו השיקולים שלכם לקנייה שלהם דווקא ומה היתרונות והחסרונות שלהם ובעיקר, מי חשבתם למתחרים שלהם והתלבתטם? http://jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=JBLSPYROBCH/230&Language=ENG&Country=IL&Region=EUROPE&cat=MME&ser=SPY

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום ,ברשותי רמקולים Mini 101 של אומגה אודיו... +סאב 10" שמחוברים לרסיבר Denon 1601 (שנת 2001) מבחנת איכות אני מבסוט עד השמיים (השקעה מינימלית ) כרגע אני מחובר דרך יציאה קוקסאלית ללוח אם ASUS P5Q PRO -Alc 1200 , שומעים אחלה. אבל בעוד מספר ימים אני אקבל סכום של כסף וממש הייתי רוצה לקנות כרטיס קול שיתן לי חוויה עוד יותר טובה למוזיקה וסרטים. כרגע אני רק עם רמקוליים קדמיים וסאב כמו שציינתי, בעתיד הרחוק זה ישודרג לסראונד מלא. בסרטים כל הקודקים שלי מועברים לרסיבר עצמו (DTS,DD). מבחינת מוזיקה... זה קשה להגדיר למשהו ספציפי,משום שאני אוהב גם POP גם קלאסית גם רוק(לא כבד לדוגמא Evanescence) ואני אוהב באס-לא בצורה מוגזמת אבל שהבאס מורגש. אז האופציה היא להשקיע על כרטיס קול …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איך קוראים לאתר שאני יכול להזמין משהו מארצות הברית והם יעשו לי משלוח לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by מתן 202,

יש לי רמקולים שאם מגבעים חזק אז שונעים ממש מגעיל יש אולי תוכנה או דרך לשפר את האיכות של הרמקולים??? בבקשה תעזרוו תודהה רבהה לעוזריםםםםםם!!!

• 5 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.