עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by xXDevil4Xx,

שמעו כרגע חיברתי את המחשב למערכת סטריאו ואני שומעדרך הרמקולים של המערכת ועכשיו הרמקולים שלה דפוקים ואני רוצה חדשים הבעיה היא שאני לא יודע איזה רמקולים לקנות....צריך המלצות....

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by ilans68,

שלום לכולם...במז"ט הצטרפתי לבעלי נגני MP3 אבל נראה לי שטעיתי איפה שהוא בשלב העברת הקבצים מהמחשב לנגן. כשאני נכנס דרך הנגן לתיקיית ה PICTURES אני מקבל מתחת ל ROOT את רשימת כל קבצי המוזיקה שלי וכן את תיקיית התמונות ותיקיית ה Record. לעומת זאת גם תחת תיקיית ה MUSIC אני רואה מתחת ל ROOT, בנוסף לקבצי המוזיקה את תיקיית ה pictures ואת תיקיית ה Record. לא נראה לי שזה אמור להיות כך...איפה טעיתי??? איך מתקנים??? תודה מראש אילן :

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

בשעה טובה ומוצלחת נקנה המכשיר הנ"ל השבוע בארץ, בבאג מחשבים(לצערי החנות היחידה שמוכרת את זה כרגע). לאחר ההתלהבות הראשונית והצינון אנסה להביא לכם כאן תמצית סיקור של המכשיר הנהדר הזה. יתרונות: 1) תמיכה בקודקים- הדבר הזה תומך בכמעט כל דבר אפשרי,divx xvid mpeg1 וכו'...וגם asf ו wmv ניתנים לניגון דרך המרה במחשב. כל מה שזרקתי לתוכו שהיה לי במחשב, החל מסדרות ותכניות מוקלטות ועד לסרטי divx ישנים וחדשים כאחד, קליפים- הכל נוגן בצורה חלקה וללא בעיות. 2) איכות הוידאו והמסך- מהטובים שראיתי, מסך בהיר, חד ונהדר. הוידאו עצמו מתנגן ללא שום בעיות, בלי קפיצות ולאגים למיניהם. אומנם הרזולוציה די נמוכה, אך זה סטנדרטי לתעשייה ולמסך 3.5 אינץ'. 3) מסך מגע- גולת הכותרת של המכשיר, מתגלה כפטנט נהדר. …

4. האם צריך ציוד נלווה נוסף?

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום, לדיסקמן (פנאסוניק) האהוב והאיכותי ביותר שלי נשבר המסך (מה שגם שלא היה בו תצוגת ID3 TAG שזה מעצבן) אני מחפש תחליף זול ונוח (דיסקמן זה מכשיר איכותי בדר"כ, אבל זה תופס המון מקום עם כל הדיסקים) ראיתי את הנגן הזה (מחודש/מתצוגה) ב 570 ש"ח. גם כחדש המחיר שלו סביר. האם יש למישהו נסיון איתו? איך הוא? והאם מכשיר כזה יספק אותי בתור תחליף לדיסקמן? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום חבר'ה! אז ככה, יש לי ATP3 וכרטיס קול AUDIGY2 . בזמן האחרון כמעט כל שיר שאני שומע נשמע דיי גרוע ברמקולים וזה פשוט מעצבן אותי. זה בא לידי ביטוי בבאס מגעיל כזה ובצליל שטוח... למשל יש איזה שיר שהבאס בו פשוט חזק מידי ומעצבן אותי, אני מוריד את העוצמה של הסאב דרך הרמקולים ואז הבאס נשמע ממש מגעיל וחלש ואז מתוך עצבים אני מעביר שיר כי זה פשוט הורס את כל ההנאה. אז אין לי מושג מה הבעיה, או שכבר נמעס לי מהרמקולים או שהבעיה בדריברים של הכרטיס קול או משו כזה... התקנתי איזה דריברים לכרטיס, אבל אין לי שום לוח בקרה או משהו כזה כמו שיש לכל מי שיש לו AUDIGY2 אז אולי התקנתי איזה דריברים דפוקים ?... אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

הבנתי שהנגן שהכי כדאי לקנות עכשיו בתקציב של 300$ הוא הIAUDIO X5L, אבל אמרו לי שאי אפשר לתקן אותו בארץ, זה נכון? (זה לחבר שלי), אבא של חבר שלי לא מוכן לקנות לו את זה אלא אם כן יהיה אפשר לתקן בארץ אז איזה תחליף כדאי יש לנגן הזה אם אפשר לתקן אותו בארץ? ---אותו תקציב---

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  8. שלום ברשותי נגן IRIVER H10 שנקנה מארה"ב היתה תאונה בה החלפתתי את מטען הH10 במטען של פלאפון NOKIA וכך המכשיר גומר את הבטריה בשעה גם כשהמכשיר אינו פועל. ניסיתי להחליף בטריה אך זה לא עזר אז יש לי אפשרות אחרונה- לנסות ללכת על האחריות, השאלה אם הם (IRIVER AMERICA) יתנו לי להחליפו.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by BENMOSH,

שלום. קניתי היום אייריבר H320 ואני ממש זקוק לעזרה. 1:לגבי עברית-הבנתי שהוא יכול לקרוא עברית הפוך ושיש היום תוכנות שבעזרתן האייריבר תומך בעברית. הבעיה אצלי היא שכאשר אני מוריד שירים בעברית כל מה שמופיע לי זה קווים. הגירסה שיש לי היא 1.08. 2:בקשר ל-OTG-כאשר אני מחבר את המצלמה לאייריבר אני רואה שהמצלמה מגיבה לנגן אבל כל הנסיונות שניסיתי להעביר מהמצלמה תמונות ישירות לנגן הם לא הצליחו. אז אשמח אם מישהו ידריך אותי אפילו בקצת בקשר לשתי נקודות אלו בפרט ולנגן עצמו בכלל

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by alextomin,

שלום לכוווולם. אני בצרה.... אני צריך את זה אכשיו.... :s05: יש לי נגן iAUDIO U2 והעתקתי אליו איזה 50 שירים בפורמט WMA.... כשאני פותח את השירים בנגן...זה מדלג לי על כולם במהירות..... :s05: בבשקה תעזרו לי איך שאתם יכולים... [glow=red,2,300]בבקקקשהההה[/glow]

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by Royz,

שלום. אני צריך לקנות כרטיס קול חדש מכיוון שהישן הלך לעולמו. אני מחפש כרטיס קול איכותי למשחקים - חשוב לציין שהפעילות העיקרית שלי במחשב היא משחקים. כמובן חשוב שיהיה אפשר לשמוע איתו מוזיקה באיכות נורמאלת. יש הצעות? תודה מראש לכל העוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לבעלי נגן zen touch קיים עדקון חדש שהופך הנגן כונן נייד! ז"א מחברים לכל מחשב ללא התקנת תוכנה ואפשר להעבער קבצים לשני הצדדים! הערה- התקנת העדכון מוחקת את כל תוכן המכשיר. הערה נוספת-לי העדכון יצר בעיה מסוימת : שכשאני בוחר אומן ברשימה(אמנים ספציפיים) אז הוא כותב לי להוסיף שירים לניגון! בעיה מאוד מוזרה שלא היתה קיימת קודם! אם משהו מכיר את המכשיר\בעיה ויודע איך לפטור שיעזור בקשה! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by Kremb0,

שלום לכולם. אני מחפש אוזניות טובות ל H10 שלי . התקציב שלי הוא 350 ( בבקשה אל תעברו את זה , אלא אם מדובר על אוזניות ממש טובות). אני לא רוצה אוזניות גדולות מכיוון שאני צריך ללכת איתם לחדר כושר או לרוץ . אני צריך אוזניות שיגבירו את החוזק והיו אכותיות . תודה רבה לכם על העזרה. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by idani1983,

באיזה חיבור הכי טוב להשתמש בין המחשב למגבר אופטי או קואוקס? והאם שניהם מעבירים 5.1? תודה.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by smulikon,

קודם יש לי שאלה... יש לי כרטיס קול עם 6 יציאות מאחורה... אז זה אומר שהוא 5.1 נכון??? אוקי ...אז נגיד שכן..... לפי מה שהבנתי אפשר לחבר לו 2 רמקולים קידמיים, 2 אחוריים , סאב ומיקרופון....... ככה ניראה לי.... עכישיו הבעיה: לי יש רמקולים של המחשב הקודם שמחוברים לסאב ואז רק הסאב מחובר בחוט אחד לכרטיס קול וממנו יש יציאה של הווליוםן לשולחן של המחשב.... אז איך עכשיו אני בדיוק אמור לחבר 4 רמקולים? ישירות לכרטיס או שיש דרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by -Blaze-,

טוב, אני ממש ממש רוצה לקנות H10, המחיר הכי זול בארץ זה באמת 1300? ולא ממש אכפת לי אם הוא יהיה אמריקאי, לידידה שלי יש אמריקאי ולא ראיתי הבדלים. אז מה המחיר הכי זול בארץ? ו5 ג'יגה זה ממש מספיק לי.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by parker8,

הנה התמונה: אני רוצה לחבר מערכת סטריאו למחשב וראיתי בפורומים פה שצריך חיבור RCA ל-MINI-PL. האם זה החיבור שאני צריך-RCA? סתכלו בתמונה.... כתוב מעל החיבור האדום והלבן שרואים בתמונה MD, עכשיו אני רוצה להיות בטוח האם זה חיבור ה-RCA המדובר... תודה לעוזרים אם התמונה לא ברורה תגידו לי ואני אצלם ואעלה חדשה...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by tomerw,

שלום לכם, אני בבעיה ברשותי לוח אם 8RDA+ עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC650 AC97 עכשיו אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 שאני אוכל לנצל עם הכרטיס קול הזה... אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי כרגע הרמקולים בעיקר למשחקים, מוזיקה וסרטים ושהתקציב לא יחרוג מה-2,500 שקל תודה לכל מי שיושיט יד ויעזור :-)

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום לכולם! קניתי לא מזמן מערכת קולנוע ביתית של LG ואני מרוצה ממנה מאד. רק בעיה אחת, כיצד אפשר לחבר מכשיר חיצוני כגון מיני דיסק למערכת הזו? למערכת יש כניסות RCA לאודיו ווידאו - אלא שבשלט ובמערכת עצמה אין אפשרות לעבור למצב AUX!! ניסיתי כבר את כל הכפתורים, ואני די נואש. מה גם שהחוברת אבדה לי ואני לא מצליח למצוא MANUAL ברשת. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by Mighty,

אני עומד לקנות אייפוד חדש.... עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לברר איכשהו איזה אייפוד ייצא לאחר השקת ה IPOD MOVIE אתם יודעים פורומים של אנשים ש"מרגלים" אחרי אפפל ויש להם חדשות חדשות :] אז אם יש לך שמץ של מושג איזה אייפוד עומדים אפפל להשיק אחרי הפוד החדש - אשמח לדעת בברכה אלדר :]

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by m-o-t,

מי שיש לו מגבר של 5.1 ורוצה למכור אותו בבקשה שיודיע לי האי סי שלי הוא 1056074

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by J.a.C.k,

אני מחפש אוזניות עם התמורה למחיר הכי טובה אוזניות טובות מחברות כמו SENNHEISER SONY KOSS נשברו לי האוזניות של הBOSS שעלו בזמנן 119USD ! תודה לכל המגיב

25. היום קיבלתי את האוזניות והמגבר שלי אבל המגבר לא בא עם כבל אז אני צריך לקנות עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר למחשב נייד אז החיבור הוא כמו של של נגם אמ פי 3 עכשיו אני רוצה לקנות כבל כדי לחבר אז השאלה שלי איך קוראים לכבל כזה ואיפה אני יכול להשיג? תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים