עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Peri228,

החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר , אני מתלבט בין כמה דברים . בידיעות ' ממון ' יש כל יום שישי מכרז , והמכרז האחרון היה זה - מערכת מיני סטריאו - מערכת מיני סטריאו של פנסוניק , דגם SC-AK410 , עם קורא דיסקים צרובים , שלט רחוק , דאבל - קאסט על שליטה אלקטרונית , מנגן MP3 , עוצמת שמע של 300 וואט , מחסנית לחמישה תקליטורים עם אפשרות לתכנות . המחיר של המערכת הזו עומד על 1150 ש"ח . תאמינו לי שאני לא מבין בזה כלום , ממש כלום . האפשרות השניה שלי , היא לקנות מערכת סטריאו שאתם תמליצו לי עליה , בתקציב של עד 1200 שקל . האפשרות השלישית שלי היא לקנות רמקולים למחשב , שיהיו חזקים לסרטים ולמוזיקה , ואני אשתמש במחשב בתור מערכת . התקציב עומד על 1200 ש"ח ... יש המלצות ? ד"א , אני בכל מקרה מחב…

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by yonir,

יש לי היום "Media Hub" מהסוג בתמונה המצורפת. בפועל אני לא משתמש בכל הפיצ'רים שלו אלא רק מעביר דרכו רק את האוזניות, וצריך אותו בעצם רק בשביל הכפתור שעושה Mute לאוזניות. הבעיה היא שהאיכות שלו לא משהו. ניסיתי למצוא חלופה איכותית שתיתן לי גם כן לעשות Mute, אבל לא הצלחתי.. הדברים היחידים שמצאתי שהם בכיוון זה Koss VC20 אבל אין לא כפתור Mute אלא רק אפשר ע"י סיבוב הגלגלת שזה די מעיק. ויש את Sennheiser hzr-62 שהוא יותר נוח לשימוש בשביל Mute (לא גלגלת) אבל הוא ארוך באופן לא סביר (5.2 מ') שאני לא צריך וכנראה בגלל זה גם יקר מידי (מתחיל ב~100 ש"ח מחו"ל, לפני משלוח). יש למישהו הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ev,

יש לי בסלון 5.1 + רסיבר, ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים במרפסת ולשמוע את המוזיקה לסירוגין רק בסלון/ רק במרפסת / גם וגם. מה אני צריך לקנות בשביל זה (בנוסף לזוג רמקולים )? איזה מפסק או מתג לאודיו? אשמח להמלצות על משהו ספציפי.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by IlyaN,

מכיוון שלא היה לי משהו יותר טוב לעשות קניתי היום את הT20 בגרושים באמאזון אבל שחכתי לגבי עניין המתח, אני מקווה שהשנאי אוניברסלי אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לדייק שאני אדע בזמן אם לבטל את ההזמנה שלי.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by IG,

שלום, יש לי רמקולים אאקן 199 2.1 ואני רוצה לדעת כמה מתח מקבלים הלווינים (הרמקולים הקטנים, שמחוברים לסאב) לצורך ביצוע הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109790.0 אני רוצה לחבר במקביל לרמקולים את הלדים, כדי לא להסתבך עם מלא חוטים שיטפסו לי על הארון... חשבתי לגלות חלק של החוטים שליד הרמקולים ולחבר אליהם את החוטים של הלדים... זה אפשרי?

6. Started by nemo,

אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by nesber,

מהו בדרך כלל המתח של רמקולים של מערכת סטיראו רגילה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by Culandur,

הנה פק"ל הרכבת החדש שלי הנגן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 האוזניות: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/04ProductDetailCall?ReadForm&Portable+Stereophones^SPARKPLUG אני מתחדשת! עריכה: הקישורים תוקנו

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by ZeppeliN,

היי פורום יקר... עד עכשיו (אני בן 16 וחצי) אני הספקתי לשמוע מוזיקה כבר איזה 7 שנים באופן יומיומי... תמיד הייתי שומע עם רמקולים במחשב, אבל עכשיו אני רוצה לנסות גם אוזניות. אני כבר איזה שנה מגיב ב-head fi (בעיקרון אני רשום שם מקיץ 2006) ואני משוטט לי שם בפורומים. החלטתי שאני רוצה אוזניות סגורות שיתאימו לרוק קלאסי-פרוגרסיב. מה אתם אומרים לגבי BeyerDynamic DT770 250ohm 2005 ב-1000 שקל? (250$) הבעיה היא שאני מפחד שאני לא אוהב את כל הקטע של האוזניות ואני בסוף לא אשתמש בהם ואז חבל על הכסף. וגם אם אני באמת אקנה את האוזניות האלה, אני לא אצטרך גם מגבר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Chymes,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7832207&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%f0%e9%e9%e33 הנגן הזה נראה פשוט מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי הרבה יותר איכותי מ-iriver. מישהו שמע על החברה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by grozy d.j,

חברת קריאטיב החליטה להיות יצירתית ופיתחה מוצר חדש מסדרת nomad שלה. ה-jukebox zen nx היא כפיל ipod, במחיר סביר יותר: 300 דולר לגירסת ה-30 gb. יתרונותיו של ה-nx מתבטאים בזמן בטריה ארוך במיוחד, 14 שעות, מול 8 שעות בלבד של הכפיל שלו מתוצרת apple, ובגודל מינימלי. הוא מנגן mp3 ו-wma, שמועברים אליו דרך שקע usb 2.0. עם זאת יתרונותיו לא יוצרים הבדלים ממשים מול מתחריו העיקריים. עד שלא יוציאו נגן mp3 עם 30 gb הרד דיסק בגודל מיני דיסק ממוצע, מקומו של ה-ipod בראש רשימת המכירות כמעט מובטח. http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/images/zennx_fe4.gif

12. Started by azoulai,

מוכרים אותו בטוקיו כרגע, מתי הוא אמור להגיע לארץ? ואם אפשר לקבל עליו פרטים, האם מדובר בנגן פלאש, זמן סוללה, מסך וכו'?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. מתי אתם חושבים שיפסיקו לייצר את הX5/L? אני שואל בגלל שאני רוצה עכשיו לקנות אותו בארה"ב ואני לא רוצה שישר אחרי שאני אקנה ייצא דגם טוב יותר שאני אצטער שלא חיכיתי וקניתי אותו.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by avi85,

מתי ה-X-540 של Logitech צריך להגיע לארץ? וכמה זה יעלה בערך?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. מישהו יודע מתי המחירים של המערכות רמקולים למחשב ירדו? אם בכלל, ועד כמה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אמרו זה יגיע בדצמבר וכבר עוד שבוע אנחנו בינואר מישהו יודע מתי בערך זזה אמור להגיע??

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. הנה לינק באתר של CREATIVE: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814&nav=0 תמונה: יש סיכוי שהם יגיעו בקרוב לארץ? (הם נראים לי תותחים ) יש להם 310 WATT RMS מישהו יודע אם יש סיכוי שהם יגיעו לבקור בארצנו? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מישהו יודע האם אפשר להשיג אותם בארץ ? אם כן לינקים יתקבלו בברכה .... לכל מי שלא מכיר מדובר באוזניות סראונד של חברת razer . הם די חדשות ויש הרבה סקירות עלהן באינטרנט . לינק לאתר הרשמי : http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Audio/Razer-Barracuda-HP1-Gaming-Headphones/

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by mor_shalev,

מתי יגיע לארץ הX-FI החדשים--> ל GAMER??

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by 888,

מתי יצא PSP ? הוא כולל גם MP3 ?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  21. אהלן חברים, מישהו יודע מתי יצאו רשמית הדרייברים החדשים ל-Soundstorm של nVidia, עם לוח בקרה חדש והכל? תודה, ניר.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מעניין אותי לדעת מתי הרמה תגיע למצב שכרטיס קולל יצטרך קירור כלשהו או שכבר יש ואני לא יודע ???

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by rene,

בארה"ב כבר מוכרים את גירסת ה- 20GB ב- 300$... דרך אגב מה האתר של היצרן בארץ (בכתבה על ה- M3 כתוב שקוראים להם פוליפון...)?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by X7-007,

יש לי את הרמקולים LOGITECH Z640 5.1 http://www.techwarelabs.com/reviews/audio/logitech_z640 וכרטיס קול XFI. האם אני אמור להפעיל את ה BASS REIDRECTION ? וגם Subwoofer Gain (+15)DB? ולכוון ב Bass Redirection Crossover Frequency 80Hz THX tm האם לכוון גם במצב ENTERTAINMENT MODE וגם במצב GAME MODE? כי לא הבנתי מתי צריך להפעיל את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. Started by Charg,

היי, אני לפני קנית מחשב סלוני לסרטי HD וכרגע הוא מתאים לתקן HDMI 1.4 שקיים בשוק, הבנתי שבעתיד יצא תקן HDMI 2.0 ורציתי לדעת האם יודעים מתי הוא יצא? האם שווה לחכות עם הקניה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.