אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי טס שבוע הבא לסינגפור ואני רוצה שהוא יביא לי את iRiver IHP-120 כמה זה אמור לעלות שם?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אהלן, האוזניות שקיבלתי עם הדיסקמן שלי היתקלקלו, ואני לא סובל אוזניות שנכנסות לאוזן כמו שקיבלתי עם האייריבר H320 שלי אז אין לי ברירה אלא לקנות חדשות אני ממש מבקש ממכם לתת לי המלצות לסוג של האוזניתו ולמקום הקנייה, עדיף לא באינטרנט, הנה קצת פרטים: תקציב: כרגע כ300 ש"ח יכול לעלות עד בערך 350 אולי טיפטיפה יותר אבל זה מה שיש כרגע...... סוג: כמו שכבר ציינתי, אוזניות קשת רגילה ולא קשת עורפית, אם יש בתקציב הזה אוזניות שחוסמות רעים אז מה טוב.... ועוד פרט חשוב, האוזניות הם לנגן, לכן צריך ששהן יהיו קופקטיות שמידת האפשר, ולא אוזניות DJ בנוסף, חשוב שההתנגדות לא תהיה גבוהה! תודה רבה מראש לכל העונים וגם לאלה שרק קראו...
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
השאלה הינה כפי המוצגת בנושא הת'רד. כמו כן עוד כמה קושיות: א. עד כמה ישתפר הצליל אם אני אשדרג את הכרטיס הקול הנוכחי שלי(רילטק HD אונבורד) לM-AUDIO REVOLUTION 5.1 ? ב. עד כמה אני ארגיש בהבדל בין ATP3 לבין סאונדסטיקס עם רבולושיטיון או בלי? ג. מה עוד אופציות אם אני רוצה לשדרג את מערכת ה2.1 שלי? הערה** אני אוהב מוסיקת פרוגרסיב רוק בעיקר, מטאל מדי פעם ופה ושם ג'אז וקלאסיקה ** מה לדעתכם יהיה השיר הכי טוב לבדוק את המערכת? ניחוש שלי: BOHEMIAN RHAPOSDY תנו הצעות...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מלבד הנתונים היבשים של הרסיבר ... מה עליי לדעת על רסיבר יד שנייה כדי להימנע מתקלות שעלולות לקרות עם הציוד ? מבחנים ? שאלות למוכר ? תקלות אופייניות ? etc etc etc etc
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כבל קומפונט (כלומר 5 יציאות ) לחיבור טלוויזיה רגיל (כלומר החיבור הצהוב הזה ) g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2536008#more_info 2000ש"ח בWALLASHOPS,המכירה נסגרת ב5 וחצי בבוקר...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת עריכה מקצועית Matrxo 100 : מטרוקס האם יש למישהוא מושג או ניסיון עם המערכת הנ"ל? אני מעוניין לעבוד עם המערכת במחשב P-4 2.8Mhz עם 1Gbyte זיכרון, וכמובן שני דיסקים קשיחים של 120 גיגה ו- 80 גיגה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי את המערכת PIONEER HTZ 170 עכשיו היא מחוברת לטלויזיה שאני שם על מצב LINE אני שומע רק מהבאס ומשתי הרמקולים הקדמיים(יש לי 5 רמקולים ובאס) עכשין אפשר לעשות משהו כדי שישמע בכולם ? כשאני מחבר למחשב זה גם רק מהרמקולים הקדמיים ומהבאס אפשר אולי לשנות את זה במחשב עם כרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
אהלן, מעוניין לקנות אוזניות כפתור (ולא קשת) שהשימוש העיקרי שלהן יהיה ריצה הכי חשוב שלא יפלו במהלך הריצה ויחזיקו כמו שצריך איכות סאונד טובה אמידות של הכבלים (היו לי כמה אשפה שאחרי כמה ריצות פתאום שמעו רק באוזן אחת וכו'.. רמה נמוכה) תקציב - ראיתי שהמחירים יכולים לנוע די הרבה לכל כיוון ולאן אין לי כל כך רעיון מניח שבאזור ה100$ אגב אם תגידו לי שטעות גדולה לקנות בדיוטיפרי ועדיף איפשהו בחו"ל (טס לברלין - למשל בסוני סנטר) אז אני מוכן להקשיב יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול FIREBOX: http://www.zzounds.com/item--PRSFIREBOX צריך בשבילו חיבור FireWire (שאני מניח שאין לי שכן אין שקע מתאים בגב המחשב...) איך אני מתקן את המצב העגום הזה? 8)
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המכשיר אבל קראתי הודעה של בחור שמספר על בעיה שהתרחשה עם הנגן שלו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=80826324 אני מתלבט, מצד אחד אולי זו בעיה ספציפית שיש לבחור ההוא ומצד שני אולי מדובר בבעיה שמאפיינת את הנגן וסביר שתופיע גם אצלי. אשמח לשמוע מאנשים שמשתמשים בנגן האם נתקלו בעניין הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה חיברו לי YES HD. הממיר מחובר למערכת קריאטיב 5700 DIGITAL עם כבל קואקס (ניסיתי גם אופטי) ושמתי לב שהאחוריים לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברסיבר, אבל עם דיוידי רגיל האחוריים עובדים. הרסיבר מאתר אות DD ללא בעיה ולפעמים בערוץ NG HD (נשיונאל גיאוגרפיק) בחלק מהתוכניות האחוריים עובדים. מישהו נתקל בבעיה? בדקתי בהגדרות של הממיר לסאונד ויש רק אופציה של DD\PCM ובמצב PCM אין שמע כלל.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
hi mates i am writing again on the same subject cus i still didnt get enough info
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מחפש המלצה לחבר, למשחקים בעיקר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם התוכנה CUBEACE ? ומדוע רוב המוסיקאים משתמשים בה לערוך כל מיני דברים ולייצר.. בקיצור מה אפשר לעשות איתה בכללי. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות לשימוש בבית למטרת צפייה בטלוויזיה ושימוש שוטף במחשב. אשמח להצעות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום. אני חושב אולי לקנות מסך LCD 42 ב9000 ש"ח. השאלה אם במחיר הזה יש משהו טוב מספיק או שעדיף 37 מעולה? השימוש שלי ב LCD זה DVD טלוייזיה ומחשב. כמובן שאני מצפה מהטלוויזיה להריץ תכני HD יש משהו טוב מספיק ב9000 ש"ח ? תודה רבה ואם לא - כמה עולה 42 טובה שכן תעמוד בדרישות האלו ? המליצו לי על LG 42LB9 ועל Toshiba C3000 מה אתם אומרים ? שווה לרכוש את אחת מהם או שיש טלוויזיה טובה יותר? תודה רבה נ.ב (כמובן שזה לא חייב להיות FULL HD)
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
┬אני קונה בקרוב את הרמקולים X540 והחוטים לא יספיקו,אם מישהו יוכל להביא לי קישור לקניית כבל RCA במחיר סביר באורך של בערך 3-5 מטר אני אשמח וגם לא כ"כ הבנתי איך זה הולך ....צריך גם כבל וגם מתאם? או שמספיק הכבל?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
איזה טלווזיה טובה יותר ? LG 65NANO846QA - / Samsung QE65Q60B
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כבל מאריך שיתחבר מהסאב למגבר של המערכת איזה כבל צריך בשביל זה? זה נראה כמו rs232. אבל בשביל להיות בטוח למישהו יש מושג? יואב.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
-
היי האם מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הגברה שמתאימה למסיבה שתיערך בשטח פתוח בפני קהל של 200-300איש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-