אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי נגן, פשוט יחסית, 512MB בקיצור, הוא נדלק והכל, פשוט לא שומעים כלום, והחלפתי כמה אוזניות ועדיין לא שומעים מה זה יכול להיות? איך אפשר לתקן את זה? ומה אני יכול לבדוק או משהו הצעות תודה רבה שי.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש למשחקים. המחשב טרם הגיע אבל יש לי שאלה.... אני מתכנן לחבר את מערכת הרמקולים שקניתי (CREATIVE Inspire T5900) לכרטיס הקול שיש על גבי לוח האם (GIGABYTE GA-K8NPro-SLI(nforce4SLI MCPs 1394)ATX). האם לדעתכם הסאונד שאני אקבל בשילוב כזה הוא סאונד טוב? (אם אני לא טועה כרטיס הקול שיש על גבי הלוח הזה אמור להיות כרטיס קול טוב). האם אני אוכל לשמוע כמו שצריך בכל 5.1 הרמקולים שלי? תודה, רם
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי Ipod יש שניה. חוץ מאיכות השמע הבינונית (שאני מאשים את האוזניות בהם, אבל זה.. בהמשך) אני מרוצה. התחלתי אתמול להעביר שירים עם ה Itunes למכשיר עצמו. אני לא רוצה להתחיל לספר לכם על זה שבגלל ש Fileysystem שלו של מקינטוש הוא מגביל את השם הקבצים, אני לא רוצה לספר לכם ששום נגן נורמאלי (כולל Winamp) לא מוכן לנגן את ה m4a שלו, אני לא יתחיל לספר לכם כמה ההמשק לו נוח (למשל אם שינית מיקום של קובץ) וכמה בעיות הקידוד עושה. האם יש אלטרנטיבה ל Itunes? אני יודע שאנשים לפעמיים מעדיפים לקודד עם Lame, אבל אני מדבר על יותר מרק קידוד. ממשק לניהול קבצי Ipod מול ההארדיסק בצורה נוחה, ואם אפשר גם מקודד איכותי מבפנים. בכלל, אשמח לשמוע מיהי האיכות שמע המועדפת עליכם (אני…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כמה ימיים קניתי Ipod, ואני שוקל באיזה פורמט לקודד את המוזיקה שלי. אני זוכר שבעבר ACC היה ממש על הפנים וכולם המליצו להשתמש ב LAME Mp3. אבל קראתי לאחרונה כמה ביקורות טובות על ה AAC. לדוגמא, הבנתי ש AAC 160 הוא בערך איכותי כמו ה Mp3 192. ברמת העיקרון, איכות חשובה לי, חשוב לי לשמוע טוב. אבל אני כן מוגבל כספית, ככה שבקרוב אני קונה אוזניות, אני לא סביר להניח ישקיע יותר מ 150 שקל בשביל אוזניות, ככה ש mp3 256 לא ישמע גם ככה כמו שצריך. אשמח לשמוע תגובה.. AAC או lame mp3
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הרבה מהחברים שלי וגם הרבה מכתבות בפורום די מזלזלים בIPOD... זה לא שאני רוצה לקנות אותו, אבל מעניין אותי לדעת מה החסרונות שלו יחסית לשאר החברות ומה בדיוק עושה אותו יקר יתר יחסית לשאר החברות?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
לא יודע אם אני בפורום הנכון, יש בידי קלטת של החתונה של הוריי, הקלטת כבר נקרעה קצת והדבקתי את הסרט, אבל היא לא תחזיק עוד הרבה זמן וזה העותק היחידי של החתונה. אני רוצה לחבר את הוידיאו שלי לכניסת וידיאו בכרטיס טלויזיה, ומשם בעצם להקליט למחשב את כל הסרט - כשעתיים, ואז לצרוב בדיסק די וי די של 4.5 ג'יגה, שיימלא את כל הדיסק באיכות המקסימלית שאפשר להכניס בדיסק די וי די. הבעיה היא הקידוד, עם איזה תוכנות אפשר להקליט ולקודד את הסרט, כי הריי אם אני סתם יקליט עם תוכנה גודל הקובץ יהיה מעל 10 גי'גה, ויש לי בעיה של מקום פנוי, אז איך אפשר לעשות זאת בהתחשב בשטח פנוי מצומצם, ואיך בכללי אפשר בכלל לקודד ? הייתי רוצה הוראות מפורטת, זה ממש חשוב לי.
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
...... אני כולה רוצה להוסיף קצת טרבל ואלי קצת MID איזה גרפים אילו ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתחבר לרסיבר (כנראה HK130) ויש לי כמה שאלות. האם יש הבדל באיכות בין חיבור אופטי לקואקסיאלי? (האם שניהם מוציאים אות דיגיטלי?) מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? (הרי הרמקול מקבל אות אנלוגי, לא?) יש לי יציאה אופטית על הלוח. MSI K8N NEO4 PLATINUM. האם יהיה הבדל בסאונד אם אשתמש ביציאה הזו לעומת כרטיס יעודי? האם יציאה אופטית / קואקסיאלית מאפשרת סראונד במשחקים וסרטים (מכונן DVD) בלי לשחק עם ההגדרות בכל פעם? בגדול, מה עדיף? DTS או DD? תודה, LazyBoy
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות נגן (כנראה iaudio x5) בעיקר כדי להקשיב באוטו. השאלה היא האם יש משדר רדיו שאפשר לחבר לנגן ולקלוט ברדיו-דיסק של האוטו (כמו itrip של ipod). תודה תודה על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום המחשב שלי היה מחובר לטייפ ישן או למערכת מיני ישנה ודפוקה אני רוצה להחליף את העסק הזה במשהו שגם ייראה טוב וגם ייתן סאונד טוב יותר הצרכים שלי : מגבר שיתחבר למחשב שלי , וזוג רמקולים מאוד חשוב שלמגבר תהיה יציאה לאוזניות (אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב , עם אוזניות בלבד) הלוח שלי בא עם כרטיס קול שהיציאות שלו נראות ככה : http://img.photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/audio.jpg 2 רמקולים איכותיים שיתחברו למגבר. נכון, מדובר במערכת שתנגן סאונד מהמחשב בלבד אז למה לא לקנות זוג רמקולים איכותיים למחשב ? לא יודע, האמת היא שהרמקולים לא ימוקמו בצידי המחשב אלא מעל הספריה שלי וגם חשוב שהמערכת תדע לנגן בווליום ממש גבוהה , בלי "להקרע. תמונה עכשווית של הספרי…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות איכותיות עם אטימה. E2C SHURE עולות 560 ש"ח ברשת באג, PX200 עולות 390 ש"ח באדר. איזה אוזניות יתנו לי את הסאונד הטוב ביותר?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
הכרטיס שלי הוא AUDIGY 2 הרגיל (לא VALUE).
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, ככל שאני קורא יותר חומר, כך אני מבולבול עוד יותר בנושא... ??? ברשותי רסיבר של סוני, מדגם STR-DE635 שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב בעזרת כרטיס קול, ולהשתמש בחיבור דיגיטלי. עד אתמול, היה לי כרטיס SoundBlaster Live! עם יציאה דיגיטלית שחובר לרסיבר ועבד מצויין, עם איכות שמע מעולה. הבעיה היחידה שהוא עבד מול הרסיבר עם שני רמקולים בלבד, ימין ושמאל, ושלושת הרמקולים האחרים שלי נותרו מיותמים. אתמול הכרטיס התפגר, ועכשיו אני מחפש כרטיס חדש שיוכל לעשות את כל מה שעשה הLive! הקודם שלי, ובנוסף יוכל להשמיע ברסיבר בכל חמשת הרמקולים. התקציב, אגב, עומד על לא יותר מ 500 ש"ח. בחיפוש זריז מצאתי את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?catego…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי אודיג'י2 VALUE ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר על מנת לקבל סראונד 6 ערוצים...לאן אני צריך לחבר את הרסיבר (איזה חיבור, צבע) ובעזרת איזה כבל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הוא החיבור האידיאלי לחבר ממיר כבלים של hot, בעל יציאות מסוג: scart, composite, rf לטלויזית lcd-hd עם כניסות מסוג: hdmi, dvi, component, s-video, composite, rf? האם מעבר לחיבור ישיר מ-composite ל-composite, יהיה שיפור לחיבור מ-composite ל-s-video וכו'? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי apex dvx 2410 על הקופסה רשום שהוא כורא כתוביות צרבתי כמה סרטים עם כתוביות בסיומת SUB. וזה לא קורא אותם :-\ לפי מה שאמרו לי אני צריך להוריד איזו תוכנה ולהתקין המחשיר עצמו 1. איזו תוכנה זאת איפה אני מוריד אותה ואיך אני מתקין אות ? 2. מה הדרך הנכונה לצרוב את הסרט כך שהכתוביות יעבדו ? בתודה מראש Mc ;D
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קניתי מכשיר DVD הנ"ל (כן, כן, בדיוטי פרי ב- 60$), מבקש לדעת: א. איך ניתן הכי טוב לחבר לוידאו הקיים שכבר מחובר לטלויזיה או ישירות לחבר לטלויזיה דרך ה-scart 21 pins (בחיבור הזה בכל פעם שאני מדליק אותו הטלויזיה עוברת ל-AV.) ב. אמרו לי שצריך לשדרג למכשיר את התוכנה - האם צריך למכשיר הזה - אם כן היכן יש קובץ עדכון (לדגם הזה אין עדכון תוכנה באתר החברה בארץ). תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו שמע על נגן MP3 שהוא גם דיסק און קי וגם טייפ מנהלים והוא קורא כרטיסי זיכרון מסוג SD ? יש בכלל אחד שקורא כרטיסים? אני רוצה שהמצלמה הדיגיטלית והנגן MP3 יעבדו עם אותם כרטיסים..
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אם נאי קונה רמקולים, למשל כאלה:http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sales אני צריך בשבילם מגבר או שאפשר לשלוט על העוצמה דרך הסאב. כי אני לא ממש מבין מה זה סאב אקטיבי או שאני יכול לקנות דיוידי ודרכו להגביר????? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קניתי apex dvx 2410 צרבתי סרט עם קובץ SUB וכאשר אני מפעיל אותו זה מנגן והכל רק שהכתוביות הפוחות מה אני עושה ???? איך אני יכול לסדר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב , למוזיקה , סרטים וקצת משחקים. חשבתי על אלה : www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=592&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 או אלה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161 איזה עדיפות ? ה-koss נראות לא ממש נוחות וה-Sennheiser לא נראות משהו... יש עוד המלצות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-