עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by reggie,

היי אני חדש פה, ואני רוצה לקנות נגן מוזיקה ומהמבחר הגדול של המכשירים הישנים יותר ושל המכשירים החדשים, אני לא יודע במה לבחור (אני לא מבין בזה כלכך) אז אני אגיד את התכונות והמאפיינים שחשובים לי ואשמח אם תגידו איזה מכשיר הכי יתאים לצרכים שלי אז : - חובה - איכות מוסיקה גבוהה, צליל נקי וברור. עוצמה גבוהה של מוסיקה, שתעשה "חור בראש" אם צריך. שתהיה אחריות על המוצר ושיהיה לאן לפנות במקרה של תקלה. שיהיה מספיק מקום להכניס את כל השירים שלי, כלומר בין 8 ל-10 ג'יגה ( נגן של 10 ג'יגה הכי יתאים לי ) שיעבוד הרבה זמן רצוף, שלא אצטרך לטעון את המכשיר כל כמה שעות, ושהטעינה תהיה פשוטה ומהירה. - כדאי מאד - שיהיה רדיו באיכות גבוהה עם תחנות כמו גלגל"צ, 102FM וכו' ממשק נוח, שיהיה אפשר לסדר בתיקי…

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by liho,

שלום שלום אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 בעיקר לשמיעת מוסיקה בתקציב של 500-600 שקל אני גר בתל אביב אז חנויות קרובות בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by roei88,

קיבלתי שבוע שעבר את ה-archos gmini 402. אני יודע שלא מומלץ לרוץ עם נגנים שמבוססים על דיסק קשיח, אבל יש כאלה שאומרים שהסיכוי שתהיה תקלה מזה אפסי.. בקשר לקפיצות רצתי עם הנגן משהו כמו 8 דקות וגם נסעתי איזה 40 דקות באופניים (החזקתי תנגן ביד) ולא קפץ בכלל... מישהו פה רץ עם נגן כזה? (לא בהכרח gmini כל נגן שמבוסס על דיסק קשיח) התקלקל למישהו פה נגן בעקבות זה?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. המערכת היא marantz mx-3500 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zap התקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400 ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\: יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה? ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by mitb,

הלכתי לפי ההוראות שהם ציינו, הפעלתי קודם את עדכון החומרה, וא"כ לחצתי על הקובץ שנקרא "iPodHE Install.exe" אבל זו ההודעה שקיבלתי : למי יש נסיון עם ההודעה הזו , ומה אפשר לעשות ???

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  6. סט רמקולים לקולנוע ביתי מבית YAMAHA דגם NSP240 רסיבר RXV350 Yamaha זה ויצא בערך 2000 שקל וזה התקציב שלי אם למישו יש הצעות טובות יותר אשמח לקבל אותם

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  7. מה זה אומר?!?!! שבקרוב תהיה תמיכה בעברית לX5? או מה?!! "The Language Development Kit for jetAudio 6 has been released! So all you busy translators get to work! http://www.jetaudio.com/development/jdn_rsrc.html "

8. וגם ללא חיבור של שקע חשמלי- שהחשמל שהם צורכים יהיה מהמחשב עצמו. תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by magafaim,

שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  11. כמו שהכותרת אומרת, אין הרבה מה להוסיף.. המטרה היא שימוש ביתי- משחקים והאזנה למוסיקה. העדפה לאוזניות כי יותר פשוט להביא אותן לארץ נדב

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by f_b_i,

שלום לכולם! האם מישהו התקין לינוקס על האי פוד שלו? האם למישהו יש המלצות לתוכנות ובעיקר משחקים שעובדים על הלינוקס? אני התקנתי וזה ממש נחמד פתאום אפשר לשחק משחקים נורמלים ויש לו הרבה פונקציות שאין באי פוד. התקנתי דום וזה מדהים זה ממש דום באי פוד. אם למישהו יש מידע לגבי בעיקר עוד משחקים אני ישמח ואם מישהו שלא שמע על זה רוצה הבהרות אני גם ישמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by nadav275,

שלום אני יכול לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 100 ש"ח- משומש מה כדאי לברר לפני קנייה- והאם מדובר בעסקה משתלמת? תודה, נדב

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. כשאני מפעיל שיר בווינאמפ הוא מראה לי את השגיאה הבאה: Bad directsound driver . please install proper drivers or select another device in configuration. error code: 88780078 וגם איך שהווינדוס עולה יש לי עוד שגיאה, שאולי היא קשורה גם לשגיאה של הסאונד .. An exception occurred while trying to run "cmicnfg.cpl,CMICtrlwnd" ד"א כשאני מפעיל סרט במדיה פלייר אז רק רואים בלי לשמוע. התקנתי ת'דרייברים מחדש וזה לא עוזר, יש לכם אולי הצעות לפתירת השגיאה של הסאונד? (לידע כללי יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של Epox ) והאם השגיאה בעליית הווינדוס קשורה לזה שאין סאונד ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  15. ניתקלתי היום בדגמים הבאים מתוצרת חברות ידועות ,שעד כמה שידוע לי לא מייצרות זבל ,שמחירם פחות מאלף שח: PANASONIC SV-AV25 ----עולה 950 (still 2mp+mp3 player +video recorder 30 fps mpeg4) ראיתי באתר: http://www.radio-electric.co.il/products/25949 לינקים נוספים: http://www.photographyreview.com/cat/cameras/camcorders/digital-camcorders/panasonic/PRD_302390_3100crx.aspx http://findarticles.com/p/articles/mi_zdpcm/is_200401/ai_ziff115790 http://www.digitalfotoclub.com/sc/product-features.asp?id=964592144 iriver ifp-1095-----------עולה 650 ברשת bug http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2556&ser=1 ברור שיש פשרות , והמצלמות שיש בתוכם אינן מהוות תחליף ראוי למצלמה …

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by EladBr,

לפני שאני שואל נא לא לעשות שני דברים: 1)להגיד לי לעשות חיפוש כי עשיתי ולא עזר לי במיוחד 2)למה קניתי את המכשיר הזה(כי הוא מכשיר מצוין) לשאלה שלי: המכשיר חדש ורק עכשיו התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר(ד"א קניתי בארץ) איך מוסיפים שירים?תמונות? אני לא רואה שום תוכנה שדרכה אפשר להעביר את השירים או התוכנות..... בתודה אלעד

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by composite,

שלום. כבר פתחתי ת'רד דומה בעבר, אך כשבאתי סוף-סוף לקנות את ה- G3, המוכר אמר לי לשקול גם את ה- iRiver Txx. דבר ראשון, רציתי להגיד שזנחתי את האפשרות של iPod Nano, וגם כל נגן הארדיסק אחר. האם עשיתי בחוכמה? דבר שני, הנה מה שאני צריך מהנגן: - שיהיה מתאים לספורט, בעיקר לריצות. - שיוכל לנגן במשך הרבה שעות ללא טעינה (בעיקר לנסיעות וטיסות). - שיוכל להתעלות בעוצמתו על רעש הסביבה. - שיהיה בעל איכות שמע טובה +++. - שיתמוך בקבצי Playlists. - שלא יעלה על ה- 1000 ש''ח. - ג'יגה אחד לפחות, עם מסך זוהר. גם ה- iAudio U2 בא בחשבון, אך הבעיה היא שהוא נטען רק דרך USB, וזה יכול להיות מציק... תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Fkl0ster,

המאמר הבא אשר לא אני כתבתי אותו, מובא כאן לפניכם לשם קבלת הדרכה\טיפים\עצות עבור העומדים בפני רכישת מערכת סטריאו\קולנוע ביתי... המאמר משקף "גישה אודיופילית" משהו ולכן אינכם חייבים לקבל את כל הדברים. לעומת זאת, הוא כן נותן דגשים לגבי הצעדים שיש לנקוט בבואכם לרכוש מערכת חדשה. כולי תקווה שהכתוב כאן יגדיל את המודעות בקרב הצרכנים! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מערכות מוזיקה וקולנוע ביתי מאת: אייל פור מערכת הסטריאו הביתית הזכורה לטוב הפכה בעשור האחרון מרהיט או מעמד ציוד צנוע עם כמה קופסאות מוגדרות וזוג רמקולים אי שם בקרבת הקיר האחורי של הסלון, למבחר מביך של אפשרויות ואלמנטים,…

• 46 תגובות
    • 19.6k צפיות
  19. Started by LRa,

אהלן מחפש טלוויזיה בגודל 25-29 אינץ. תקציב בין 1500-1900, אבל עדיף פחות מ-1800. השימוש הוא בעיקר לכבלים ווידאו, ממש קצת לדי וי די. עדיף 25 איכותית מאשר 29 זבל, איכות תמונה מאוד חשובה. תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by coldplay,

אני מתלבט בין שני נגנים אלה. גרסת ה 2G יותר קוסמת לי למרות שהמחיר שלה הוא כמו של iriver H10 עם 5G. חשוב לציין שאני מתגייס עוד מעט אז אני לא יודע מי מהם יתאים לי אם בכלל (לצבא).

21. Started by GUNZ,

מאיפה אני מביא מערכת DVD עם מסך נישלף לא מפריע לי שיהיה סיני לא טחון. צריך גם עוד מסך תיקרה לאחור בגודל 10 אינץ. מישו יודע איפה יש במחיר טוב?

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני חושב למכור מערכת חלקים שכרגע יש לי כדי לקנות (אני חושב עם יהיה משהו טוב עכשיו) מדובר במגבר/רסיבר ONKYO TX82 די ישן שנת 92-93 אם אני לא טועה סך הכל יש לו ערוץ A לשני רמקולים וערוץ B לעוד שני רמקולים אקוולזייר ROTEL RE-830 זוג רמקולים JBL TLX-6 AKAI טייפ דאבל קסט מעולה ואחרי זה מה לקנות??

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by Chymes,

משהו איכותי. בינתיים אין תקציב. אני רק רוצה לשמוע המלצות.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים