אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס טלויזיה WinTV-PVR-150 מי שמכיר הצלחתי להגדיר הכל אבל יש לי מספר בעיות : 1) אני רואה מקוטע את הערוצים וכמובן גם הסאונד מקוטע מה אפשר לעשות (זה מחובר דרך מחברים של Composite) פשוט זאת היציאות שיש לי בממיר של YES (האם מישהו מכיר ממיר מ S-video ל- Composite ???) פשוט הכל מקוטע גם הסאונד וגם הוידאו 2)דבר שני שאני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה זה שכאשר אני נכנס ל- windows media center(הוא בא עם שלט ויכולת שליטה על הממיר של YES או HOT ) האינטרנט שלי מתנתק,(פשוט מתנתק ולא רואה רשתות שאליו הוא יכול להתחבר, רק לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב רק אז הוא מצליח להחבר מחדש לרשת ) במחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטי אז אולי זה מתנתק בגלל התנגשות עם השלט או משהו כזה ) אם מישהו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו טוב נגיד כמו ריידון 9800P ב1300 שקל בשביל ביצועים כאלה חייתיים! יעני יותר משתלם ממשתלם ואני לא מבין הרבה ככה שאל תביאו לי 4 דגמים לבחור תנו לי מתוכם 1 שהוא הבסט יעני.... משהו סוף ב2000 שקל! תודה!!
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית SONY DAV-DZ260, ויש לי התנגשות בין חיבורי ה SPDIF שהם ביחד האופטי מחובר לממיר, והקואקסיאלי למחשב. ששניהם מחוברים יחד, יש עדיפות לקואקסיאלי, ואני צריך לנתק אותו בשביל שהאופטי יעבוד. יש דרך לגרום לשתיהם לעבוד יחד ?(שתיהם נמצאים על הפונקציה של TV ברסיבר, יש דרך לעשות פונקציה נפרדת לSPDIF האופטי והקואקסיאלי?)
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי.. אני חדש באתר גם הממ.. אני מעונין לקנות נגן MP3 ואני רציני בזה הבעיה היא שהתחלה לא הבנתי בזה כלום והכל היה פשוט.. שענין הקניה ניהיה יותר רציני התחלתי לבדוק ואז.. יצאתי מסובך רצח ראיתי המון נגנים,חברות,סוגים,מחירים,אתרים,המון המון תגובות של אנשים מכל הסוגים עם כל האפשרויות שאפשר.. ודוגרי יצאתי הפוך פה אני צריך את עזרתכם קצת.. ותעשו טובה אני מבקש ממני שמבין בזה קצת ולא לזרוק לי סתם הממ.. "אחי לך רק על ה-IPOD" וכדו' קצת הסבר,דעה אישית,ניסיון לא יזיק וכו' לפי מה שהבנתי ה-IPOD זה יותר שם,ואיך שראיתי שהרבה רואים לו "מותג אופנה ולא נגן" וה- Iriver הוא קצת פחות במחיר אבל נותן הרבה יותר אפשרויות מה-IPOD אבל בכל זאת יש שם ממש חזק ל-IPOD ויש משהו שמושך אליו למרות ש…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על ההצעה הזאת? http://www.groupon.co.il/deals/special/alkol-c1301121274/16187879
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי בבית מערכת "סטריאו" ישנה (יחסית, לא יודע עד כמה) שכבר לא ממש שימושית: CD כבר לא עובד, טייפ עובד איכשהו אבל עושה בעיות, וברדיו אנחנו לא משתמשים. כרגע המערכת משמשת בפועל כטייפ, אבל למקרה שיגיע זמנה, מעניין אותי לדעת אם יש ערך כלשהו לרמקולים בפני עצמם (ולכן סיבה לשמור אותם, ואולי להשתמש) או שמדובר ב"סתם זבל" שאפשר להיפטר ממנו ללא מחשבה שניה. מה שכתוב על הרמקולים: AKAI SPEAKER SYSTEM SW-MX93.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לכבות את ההארד דיסק כששומעים רדיו דרך האינטרנט על ידי WINAMP ? אני מדבר על מצב שזאת הפעולה היחידה שאני עושה עם המחשב ושבה אני מכבה את המסך ומעניין אותי אם אפשר לכבות את ההארד דיסק?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הB77 עולה 270 הFC330 עולה 320 הSOLO 2 עולה 350 איזה מהם ייתן תמורה הכי גבוהה (״סאונד פר שקל״) לבחורצ׳יק שמחפש למלא סלון קטנטן ולשמוע מוזיקה מהיוטיוב/אפל מיוזיק?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מאוד מעוניין לקרוא את דעתכם על הסט הנ"ל הבקורות בחו"ל ממליצים על סט זה, אך בכל זאת אני מעוניין לקרוא דעות של אנשים שאכן קנו . בנוסף, האם עליי לשקול להשקיע יותר כסף ולקנות מערכת של 7.1 ?? כרטיס הקול שבירשותי הינו X-Fi XtremeMusic יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין היציאות האנלוגיות ודיגיטליות ? האם איכות השמע עולה ? האם בעזרת היציאות הדיגיטליות אוכל לשמוע DTS EAX ו DD 5.1 ??
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקליט פודקאסט שבועי דרך סקייפ והרבה מאוד פעמים בזמן ההקלטה אפשר לשמוע מהצד שלי (מדובר בהקלטה של שיחת ועידה) צפצוף דיגיטלי כזה, וזה משהו מאוד מעצבן, חשבתי שזה בעיה אולי בסט שאני משתמש אז קניתי סט אוזניות+מיקרופון חדש, וזה עדיין קורה. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב שלי (לוח אם Asus M4A78-HTPC, כרטיס הקול אם אני לא טועה- ATI SB700) מישהו מכיר את הבעיה ו\או יכול להציע פתרון או לכוון אותי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיוידי DIVX ויש לי התלבטות בין שני הדגמים xoro HSD 2100 http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=34 kiss dp 1100 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=4 ראיתי שהKISS לא תומך בGMC, QPEL והXORO כן, למרות שאני לא כ"כ יודע מה זה.. משהו עם גירסה של DIVX.. ושהKISS תומך ב1080i קיצר מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עכשיו ככה...יש לי את הכרטיס (קראיטיב 5.1 ואליו) והמערכת (ITT משהו...מערכת לקולנוע ביתי) מלפני שנה... ועכשיו שמתי לב שאני לא שומע ב5.1 לאחר שהורדתי בדיקה...שנקראת AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test..(הזה עם הקולות של אקדחים)..מאימיול.... שהוא מגיע לבקידה של הסנטר הוא משמיע מהרמקולים הקדמיים...ומהרמקולים האחוריים הוא לא משמיע בכלל....משמע...מה שבאמת עובד זה 2 הקדמיים והסאב...(משמע 2.1)... אבל שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך הCreative Surround Mixer הוא משמיע כל רמקול.... אגב...דרך הלוח בקרה-->צלילים והתקני שמע-->עוצמה(לשונית)-->הגדרות רמקול(סעיף)-->הוא מוגדר כרמקולי צליל הקיפי 5.1...ככה שתדעו... מה לעשות??....אולי חסר לי איזה לפאג??...או איזה מקודדים??...(יש לי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. מאחר והמיקרופון באוזניות שלי שבק חיים ואני משחק קבוע עם אנשים, החלטתי שלא לגרום להם סבל ובמקום להשתמש במיקרופון של הלפטופ- להתחדש באוזניות חדשות. תקציב- עד 500 ש"ח (חריגה קריטית יכולה להיות מקסימום עוד 100 ש"ח). אפשרות להזמין מחו"ל אבל רק משהו אמין יחסית (גם אני לא מאמין במיתולוגיית ה"אחריות"). עדיפות ל 5.1/7.1 (אבל עם חיבור USB, משום שבלפטופ יש רק 3 חיבורים- אוזניות, SUB ומיקרופון. מה שלא נכנס באופציית SURROUND אמיתי עם כמות חיבורים כאלה). אני יודע שסוס טוב לא תמיד כדאי להחליף, אבל אני רציתי לשמוע על אופציות נוספות לפני שאני חוזר לדגם הישן מחוסר ברירה(וכן אני יודע שה siberia באמת מומלצות ברחבי הפורום). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מנסה למצוא קבלים להחלפה בקרוס אובר (2WAY), האם מישהו מכיר חנויות בארץ (ספציפית בדרום הארץ) היכן ניתן למצוא את הקבלים הבאים: 2.2uF 100V 2.7uF 250V הדירוג לא חייב להיות בדיוק זהה מבחינת הפאראד, מה שכן הם בי-פולריים וזה כן משהו שהייתי רוצה שיהיה בקבל החדש. מצאתי כמה קבלים ב איביי אבל אני לא בטוח שהם איכותיים...: http://www.ebay.com/itm/10-x-2-2uF-2-2u-2-2mfd-50V-85-degrees-NP-Audio-Capacitor-axial-USA-Free-Shipping-/280810584303?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41619d78ef וזה: http://www.ebay.com/itm/Mundorf-MCap250-2-7uF-MKP-Audio-Kondensator-MCap-capacitor-2-7-F-250V-853068-/310466748111?pt=Lautsprecher_Selbstbau&hash=item4849429ecf תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
במחיר כזה MP3 בגודל של 256 מגבייט יהיה איכותי? אני לא רוצה משהו יוקרתי וממש איכותי, אבל שלא יהיה בין ההכי זולים, בקיצור אפשר שמות של חברות/MP3 שעם גודל 256 מגבייט ומחירם עד 300 ש''ח והם מומלצים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה על טלוויזיה 32-37" שלא עולה יותר ב-3000. תודה. =][br]פורסם בתאריך: 3.03.2011 בשעה 17:18:08 הקפצה....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שלפעמים במשחקים, כשיש הרבה דיבורים ואפקטים קוליים אני מקבל "פיקים" (כמו גיצים כאלו..) מעצבנים כאלו בסאונד או אפילו ממש לאגים ותקיעות קטנות כשמדובר בקטע מלא מוזיקה דיבורים ושאר אפקטים (חלקם קוליים וחלקם ויזואליים).. האם העיבוד של הסאונד כרגע, כשאין לי כרטיס קול בכלל אלא REALTEC ON-BOARD , מתבצע על ידי המעבד הראשי שלי, הCPU ? ואם כן, האם הוספת כרטיס קול תוריד את עיבוד הצליל מהCPU ותעביר את העיבוד לכרטיס קול ובעצם תוריד עומס מהמעבד שלי, אולי אפילו תתרום עוד כמה FPS'ים או זרימה חלקה יותר, ללא הגיצים האלה במשחק ? אם אכן זה נכון וזה עוזר, אשמח לקבל המלצה לכרטיס קול פשוט ונחמד שייתן צליל טוב. (כבר פזלתי לכיוון ה CREATIVE AUDIGY SE 7.1 ב220 ש"ח) תודה
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על כבל איכותי, חילופי לאוזניות? אין ממש משמעות לחיבורים, גם כך אני מתכוון להלחים את הכבל לshure e4c. אתח האופציות היא כבל של westone, שעלותו כ44$ אבל המשלוח מאוד יקר (40$ נוספים). יש למישהו הצעות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 איכותי ולא יקר יחסית שיתן לי נפח מכובד, איכות סאונד ונוחות בשימוש. התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח, חשבתי על כמה נגנים נחמדים שראיתי: iriver H-10 5GB - אחלה נגן, ככה שמעתי SanDisk Sansa 1G E140 - נראה לי מצויין ועולה רק 680 ש"ח Diasonic DHD-1000 2GB - נראה מאוד מגניב ומושלם
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים בתור תחליף ל ATP3 , לצערי יש לי בעיות עם מיקום הסאב ואני אאלץ להסתפק בזוג רמקולים בלבד אשמח לקבל המלצות לרמקולים טובים באזור ה300-400 ש"ח..
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד ומחפש כרטיס קול חיצוני usb2 שיתחבר למגבר שמחובר לרמקולים כדי לשפר תאיכות סאונד (היציאת קול הבנויה בנייד לא משהו ) אין לי תקציב כי אני מניח שרוב הכרטיסים יהיו באותו מחיר פחות או יותר מכיוון שאני לא מחפש משהו מקצועי רק משהו בסיסי אבל איכותי (משהו בפחות 100 דולר אני חושב שעד 100 אמור להספיק תקנו אותי אם אני טועה) אפשר גם להמליץ כל כרטיסים שניתן לקנות בארה"ב מכיוון שאני נמצא בארה"ב כרגע תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שאני אוכל לחבר אליו נגן/פלאפון דרך החיבור אוזניות ולשמוע מוסיקה במשרד כמו בנאדם בנוסף אם יש משהו מומלץ שמכיל בתוכו רדיו אז עוד יותר טוב לדעתי תקציב הגיוני לדבר הזה הוא עד 400 שקל אבל חריגה אפשרית בהחלט. תנאי חשוב הוא שלא יהיה חיבור USB לרמקול (בטחון מידע בעבודה, זה לעולם לא יכנס)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי רק 800 שח לקניית MP3 וראיתי את הנגן הזה שמתאים לי בול במחיר: http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=315&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 מה שמושך אותי בו שהוא נראה יפה (לפחות בשבילי והוא בעל נפח גדול 2.2GB) אז אני רוצה ללכת עליו אבל אני לא יודע אם הוא טוב מבחינת שמע... אם הוא לא משהו השמח לקבל עצעות חדשות... תודה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-