עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ben007,

אלוהה, היום שיחקתי קצת עם הנגן וממש התרשמתי, השאלה אם כדאי להחליף את הiriver 5 giga h10 שלי בזה מה דעתכם? (פרטים)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Swed,

שלום לכולם.. אני צריך המלצה לרסיבר עד 1500 שקל שיהיה מספיק טוב וחזק.. לא משנה ערוצים אבל שיהיה מ5.1 מעלה !

3. לאחר שרצחתי את האוזניות שלי (don't ask) אני זקוק לאוזניות חדשות. אני אלך לקנות כבר מחר בערב אז בלי שטויות מיותרות. אני זקוק לזוג קטנות (in ear) נראה לי אני אלך לי על עוד sony 818 (משהו כזה) ב50 ש"ח (זולות אבל איכותיות ביותר, גם ככה אני משתמש רוב הזמן בגדולות) מה שישאיר לי 250 ש"ח (מעדיף לבזבז כמה שפחות) אני חושב ש200 יהיו מספיקים לא? בכל מקרה הזוג הגדול זקוק לבאס עצבני ועמידות בעוצמה גבוהה עם נצילות איכותית וטווח תדרים איכותי. (זוג גדול- כאלה, כמובן שלא אלה כי הן עולות 180 דולר...). בכל מקרה אני הולך לקנות מחר ואני גם אהיה זקוק למיקום של איפה אפשר לקנות את הזוג שהוצע, אנא לנמק ועדיף על סמך נסיום אישי. תודה, עקרב

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by RonenIL,

יש לי שתי רמקולים ממערכת מיני ישנה ששומעים בהם ממש צליל נקי וטוב הבעייה שיש להם חיבור של כבל חשמל שמתחלק לאדום ושחור ופשוט יש חוט נחושת גלוי הבקשה שלי היא, אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי איך אני הופך את המצב שלכל רמקול יהיה חיבור בננה (RCA ) בסוף. (עדיף אם איורים שאני יוכל להבין יותר טוב)

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by ag43,

אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by charge,

אחת 37 אינץ.. ואחת 32 תקציב ל37: 2000-3000 שח.. יש עכשיו הרבה מבצעים עד סוף השנה אני רוצה לנצל אותם.. עברתי בחניות ואלו מחירים טובים. שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו. *ב37 חשבתי על D550 של סמסונג.. מה אתם אומרים?תקציב ל32: עד 2200 שח.. אין מקום להכניס יותר מ32 אינץ לכן זה מיותר להציע משהו אחר..שימושים עיקריים הם צפייה בתכני SD (גם מהממיר וגם מבחוץ) עדיפות לUSB שמנגן סרטים עם כתוביות בעברית.. HD READY.. לא צריך FULL תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. יש לי נגן X5, ואני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב 80$ מאתר בחו"ל, בעיקר לשמיעת מטאל. אני מעדיף אוזניות שמתלבשות על האוזן, לא נוחות לי אוזניות כפתור. כמובן שיהיו מתאימות לשימוש מחוץ לבית. לא חשוב לי פתוחות או סגורות, העיקר איכות השמיעה. על איזה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  8. יש לי לוח אם שעליו מובנה הכרטיס קול AC 97. עד אתמול או לפני יומיים , הייתי מסוגל לשמוע כמה מנגינות ביחד, או למשל לשחק משחק ולשמוע אם שולחים לי הודעה ב ICQ ונראה לי שהבנתם את הנקודה. ועכשיו זה כבר לא ככה ואין לי מושג למה ??? , זה דיי מעצבן כי זה היה מאוד נוח. אם זה עוזר אז , התקנתי לפני יומיים FIRE WALL , ואחרי יום אחד זה עצבן אותי יותר מדיי אז הסרתי אותו, אמרתי את זה כי אולי זה קשור.. למישהו יש אולי פיתרון ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Alduin,

נראה מכשיר מדהים ומאוד אינטרקטיבי. http://techdigestuk.typepad.com/tech_digest/2005/01/ovideon_pvp_hig.html#more http://ovideon.com/cgi-bin/merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=OI&Product_Code=AVIAh1000&Category_Code=PMD מספר תכונות: 5 גיגה מסך OLED (עם 5MS) ו-16,700K צבעים. קורא: Mp3, ASF,AVI,MPEG4, WMV, JPG, XVID,DIVX,WMA,MP4 מקליט שידורי טלוויזיה משמש ככונן נייד. ועוד.... עולה 599 דולר רק העיצוב... טוב אולי לא המושלם...

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  10. מתנצל, ההודעה הקודמת נישלחה בטעות לפני הזמן ולא בכוונה. מבקש למחוק אותה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by KobiHo,

אני מחפש מכשיר DVD שיכול לקרוא את כל סוגי הקבצים (DIVX ,XVID) נרו ועוד. על איזה מכשיר אתם ממליצים? תודה קובי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gal_il50,

מה זה בדיוק THX והאם ה-Z560 תומכים בזה?

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by lover323,

היום סוף סוף קיבלתי את הAZTECH AMS 5.1 שלי חיברתי את כל הרמקולים לסאב חיברתי אותו לחשמל חיברתי את המכשיר של הבקרה וכלוםםם על פי מה שהבנתי ברגע שאני מחבר את זה לחשמל אמורה להדלק נורה כלשהי על מכשיר בקרה אבל הדבר לא קרה אני מנסה להפעיל אותו בעזרת שלט אבל הוא לא מגיב מה לעשות??? אגב כשאני מרעיד את מכשיר בקרה אני שומע שמשהו שם זז בפנים ככה זה אצל כולם או שזאות היא הבעיה שלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org. עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא. סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 30…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מתכוון לקנות מחשב HTPC ורציתי לברר כמה דברים: אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיית CRT דרך חיבור composit ולמסך מחשב דרך חיבור VGA. האם אני יכול לראות טלוויזיה ו/או להקליט (בעודי צופה דרך מסך הטלוויזיה כמובן) ובמקביל לעבוד על המחשב (אינטרנט או משחקים), או שאני חייב לבחור מבין השניים. שאלה קצת פחות קשורה(אבל די חשובה עבורי): אם אני מחבר את כרטיס הטלוויזיה ישירות לקיר (בלי ממיר ביניהם) אני מבין שאני אוכל לראות רק ערוצים בסיסיים כמו 22, 10 ו- 11 אבל האם אוכל להקליט משני ערוצים בו זמנית, או לצפות בערוץ אחד ולהקליט מאחר (כמו HOT MAGIC)?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. שלום לכולם! לא מזמן קיבלתי מתנה של סט רמקולים TAC H-222 FW , אבל בלי מגבר . היתי רוצה לקנות מגבר ולהנות ממערכת שלמה, כמובן שבעתיד אני ארצה להחליף את הרמקולים למה שהוא יותר טוב אבל להשער עים אותו מגבר . אני רוצה לסיים את הסט בסלון . אני סטונדט ואין לי הרבה כסף לבזבז אז המגבלה היא עד 1K (עים יש משהוא טוב במחיר הזה ,עים לא תמליצו מה שאתם חושבים לנכון ואני כבר עשה את שיכולים שלי). תודה לכול מי שעזר

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. שלום, אני עוזר לחבר למצוא את הדרייברים לחלונות 98SE. משהו יודע מהיכן אפשר להוריד אותם? זו הגירסה האירופאית אם זה משנה. תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. שלום, אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין להצטייד בheadset חדש. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אך גם למוזיקה. העדפה לחיבור 3.5 מ"מ. אבל גם USB מתקבל. חייב לכלול מיקרופון. תקציב עד 500~ ש"ח. עדיף פחות תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by stojakovic,

אני קונה אוטוטו רמקולים ואני מאוד רוצה מערכת 5.1 ואני גם סגור כבר על הX-540... אבל.... החדר שלי איפה שאני שם את הרמקולים לא כל כך סימטרי ככה שיוצא ששני הרמקולים האחוריים יהיו במרחקים שונים ממני... הוספתי שרטוט (מאוד מושקע!!) של הסידור כדי להמחיש את הבעיה... השטח האפור זה השולחן. הפס האדום זה המסך. הפסים הכחולים זה שני הקידמיים והסנטר. היצור זה אני. והפסים הירוקים אלה האחוריים, תלויים על הקיר. אפשר לראות שהאחורי הימני הוא 1מטר ממני והשמאלי הוא 2 מטר ממני (+- 15cm).. רציתי לדעת אם המרחק הזה יהיה באמת משמעותי ויוכל לפגוע בהנאה?! זתמרת, יש מצב שאני ארגיש את הדיליי? בנוסף רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגדיר בכרטיס קול את המרחק שלי מהרמקולים ואז הוא יגדיר דיליי בעצמו?! (כ…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  21. אממ הדי וי די תומך ב - dvd video \ Dolby digital \ Divx \ Mpeg4 video \ kodak picture cd \ mp3 השאלות הם כאלה : 1) מה זה ה kodak picture cd , התמונות צריכות להיות בקידוד מסויים? או שכל bmp \ jpg יעבוד? 2) השאלה החשובה בעצם , שאני מוריד סרט divx ' , וצורב אותו , הוא בסטיראו או בסראונד? יש סרטי divx שבאים מוכנים בפנים עם סראונד? או שכולם סטיראו?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. היי!, ברשותי כרטיס עם יצאה אופטית בא יחד עם הSLI PREMIUM של ASUS ALC850, חיברתי אותו לאונקיו SR500 אבל אני מקבל רק את שני הרמקולים של הפרונט. הוא מסרב לעבוד בסראוד לא משנה כמה שיחקתי איתו. האים יש סיכוי שהוא יכול לעבוד בסראוד רק באנאלוגי? מה צריך לשנות? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. קניתי לפני שבוע רסיבר של KENWOOD דגם krf-v5080D-S http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 http://www.electron.bg/popup_image1.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 הנה התמונות שלו וקניתי גם רמקולים של PURE ACOUSTICS דגם EX-650F קיצר חיברתי הכל הכל עובד סבבה רק רציתי לדעת באיזה דרך אתם ממליצים לחבר את הרסיבר למחשב יש בדרך הראשונה שזה כמו עכשיו חיבור סטריאו רגיל שעובד לרסיבר ואני שם אותו במצב של פרו לוגיק 2 וככה שומעים בכל הרמקולים וגם הסאב(סאב של PEERLESS לקחתי לאבא שלי מהסלון) ויש את הדרך השניה שזה לחבר בחיבור אנגלוגי את כל הרמקולים לרסיבר לכניסה של ה6 ערוצים אנגלוגים ניסיתי לחבר את זה באנלוגי אלב אני ל…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. יש לי את הנגן cowon a3 ואני רוצה אוזניות אכותיות וטובות, יש המלצות כלשהן? כי חשבתי על אוזניות אלחוטיות (שהיה משהו בלי חוטים כי זה קצת מעצבן) תודה לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by asi1998,

למטרת חיבור בין המחשב לLCD . המרחק הוא נורא קצר ככה שגם כבל של 1 מטר יספיק. אין לי מושג מאיפה ואיזה כבל לקנות זה יהיה מצויין אם תתנו לי המלצה לכבל טוב עם קישור.. תודה! שכחתי משו- שמעתי שאפשר לקנות מתאם בשביל הכרטיס מסך ואז לקנות כבל hdmi-hdmi . מה כדאי לעשות? האופציה של הdvi או של ה hdmi ? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.