אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שמע בגובה הזה. כמובן שאשר ליצור בתוכנה מה שרוצים, אבל זה נשמע על הפנים. בטוח יש איזה שיר או סוג כל שהוא של מוזיקה אפילו ציוץ ציפורים בתדר הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש אפשרות לערך קובץ mp3? אני לא מתכוון לחתוך קטע מתוך השיר אלא למשל להוריד מהשיר את הסולן או התופים או משהו כזה.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הי לכולם. אני צריך רמקולים חדשים למחשב לצורך שמיעת מוסיקה מדי פעם וגם סרטים ומשחקים. אני לא אאודיופיל, לא צריך עוצמות מטורפות, והדרישה היחידה שלי היא שהם לא יעשו רעשים סטטיים מעצבנים כמו שהרמקולים הנוכחיים שלי עושים. (הממ.. בעצם יש לי אותה בעייה כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236446.msg2077557#msg2077557 רק שאצלי זה נפתר כשמחברים אוזניות) אז לסיכום - הכי זול פשוט ולא עושה צרות שיש, במסגרת התקציב (ייתכנו חריגות קטנות) תודה!
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, הוטל עליי לעשות פרוייקט על טלוויזיות. עקב כך אני צריך לאסוף מידע רב עליהן. האם מישהו כאן יכול להפנות אותי לאתרים(לא ויקיפדיה) שבהם אני אוכל לאסוף מידע על הטלוויזיות היותר פופולריות בשוק האמריקאי, ולמצוא ביקורות מפורטות עליהן? אשמח לדעת גם כן מהם הפורומים הפופולריים(שוב, אמריקאיים) שבהם אוכל למצוא מידע ולשאול שאלות בנושא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רמקולים 2.1. כפי שאמרתי בכותרת התקציב עד 400 ש"ח בערך. חשוב מאוד העיצוב של הרמקולים, וכמובן איכות האודיו. השימושים רוב הזמן מוזיקה, קצת סרטים ומשחקים. חשבתי על JBL Creature II שעולה בסביבות 370 ש"ח, אבל הבנתי שמדובר בדגם די מיושן. יש עוד אופציות?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הכרטיס קול הינו SIS 7012 מובנה בלוח אם ASUS S533-MX ופועל על ידי התוכנה SOUNDMAX הדרך היחידה שאיתה הצלחתי להוציא סראונד (5.1) היא דרך היציאות ה ירוק-אדום-כחול ...... דרך ה COAXIAL שמתחבר ישירות לרסיבר, לא יודע למה אבל כנראה שהוא לא משדר לי יותר מ2 ערוצים ביציאה הזאת וגם הרסיבר מוכיח שלא :\ ... הבעיה שלי היא כזאת, אני משתמש הרבה במיקרופון שלי והדרך היחידה להפעיל אותו היא לנתק את כל החוטים להחזיר למצב סטריאו במחשב לרסט אותו ואז להשתמש במיקרופון (זה דיי מטופש ) אין דרך יותר יעילה להשתמש במיקרופון? או שמיקרופון USB יעזור? תודה מראש, שבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היום אמא שלי קנתה לסלון רסיבר חדש אז לקחתי את המכשיר DVD משולב רסיבר שהיה לחדר שלי.. בכל מקרה, ההספק שלו הוא 130watt. יש לי 4 רמקולים של מערכת סטריאו, רגילים בדקתי מאחור ואין שום פרטים על הספק פרט לזה שהם 6 אוהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת מה ההספק שלהם? (אני רוצה לחבר אותם לרסיבר שיש לי עכשיו בלי לשרוף לו את הספק). בנוסף, אני רוצה המלצה לרסיבר לחדר סטנדרטי. משהו שיתן סאונד טוב באיכות גבוהה, לא צריך יותר מידי חיבורים כי אני מתכוון לחבר רק מחשב וטלוויזיה. וגם אין לי יותר מידי כסף לשרוף עכשיו על מגבר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תגידו לי אם הרמקולים האלה שווים ומה הכי טוב: LOGITECH S3-30 2.1 OEM 210 ש"ח CREATIVE SBS 370 2.1 SET BLACK 191 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את סט הרמקולים Creative Inspire 2500 2.1, והכל היה סבבה, אחרי שהחלפתי מקום לסאבוופר, הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים כל פעם שאני מדליק אותו ( למשך 3 שניות ככה, בומים אקראיים מהסאב ואז מפסיק, ופועל כרגיל ) גם אחרי שהחזרתי אותו למקום המקורי. מישהו מכיר את הבעיה ויודע ממה היא יכולה לנבוע ? בזמן שיש את הרעשים, אם אני מנתק את ה - Audio Input ישירות מהסאב, הם נפסקים, הרעשים קורים לא משנה מה מחובר אליו בקצה השני. הצילו ! ( נ.ב. בדגמים עם יותר רמקולים( 5200 או 4400 ) , אם מורידים את הווליום מתחת ל - מינימום זה מכבה את הרמקולים, פה אין את האופציה הזו, וכפתור הכיבוי הוא רק בסאבוופר, האם אני צריך להתכופף מתחת לשולחן כל פעם כדי לכבות את הרמקולים או לשים אותם על מי…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אהלן. אשמח לקבל המלצה לאזניות לשימוש בגיימינג ומוזיקה בתקציב של 300-400 ש"ח. כרטיס הקול שלי: Realtek ALC887 7.1 HD CODEC המליצו לי על Razer Kraken Pro Stereo, איך הן? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הייה לי תכרטיס קול MADIUO ריבלושן שלא תומך בווינדוס 7 עשיתי הכול בשביל שהכרטיס קול היסתדר קניתי עכשיו תASUS D1 עכשיו הכול פועל בסדר גמור רק הבעיה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול לא שומעים כלום! חיברתי לקול החיבורים של הכרטיס קול ולא הצלחתי עכשיו בכול חיבור רשום איזה משהו אבל ממש ממש קטן היא אפשר לראות מה רשום מרוב שזה קטן בלתי אפשרי אז אני מחבר לכולם אז יש 2 אפשרויות 1 הכרטיס קול לא תמוך אבל שמעתי שכן ... עם לא אז עשיתי טעות שקניתי תכרטיס קול הזה .. ואפשרות שנייה זה ההגדרות שבמחשב אמרו לי תמחשב אפשרות של LINI IN עכשיו לא מוצא שום אפשרות כזאות חשפתי בדריבר ראיתי שזה מסומן על אדום כזה זה נמצא שם נMIXER עכשיו זה מסומן על אדום והיא אפשר לסמן שלא יהיה על אדום אפשר לעביר את …
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חברים יקרים . לאחרונה (שנתיים שלוש) התנסתי בכמה כבלים לא איכותיים במיוחד לחיבור ה NOTEBOK שלי לרסיבר כאשר אני צופה בסרטים . המחשב מתחבר עם כבל HDMI ובנוסף כבל PL על RCA . הכבלים שהיה לי נסיון איתם עד כה היו בסדר גודל מחירים של 80-100 ש"ח. לכבל אחד הראש של ה PL היה יוצא מההברגה והכבלי הנחושת היו נקרעים מההלחמה (אם למשהו זה מוכר אולי). הכבל השני הגיע מ חנות בשם IVORY והכבל משום מה עשה בעיות של רחשים . המערכת שלי זה : 2 רמקולים של MOREL http://www.morelhifi.com/products/home_sat_components_sp1.html סאב של MOREL http://www.elkol.com/?CategoryID=401&ArticleID=1170 רסיבר של KENWOOD . כיום אני בחיפושים אחר כבל ראוי שאוכל לחבר באמצעותו את ה NOTEBOOK שלי למערכת שמע שלי ככ…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי רמקולים חדשים שנקנו לפני שבועיים - Creative SBS Sparks 2.1, בהתחלה הם היו מצויינים. עכשיו צצו שתי בעיות: 1) אני מנמיך את הרמקול עד הסוף ועדיין שומעים אותו קצת! 2) לפעמים כשהוא משמיע מוסיקה הוא עושה כמו.. נוו.. "פפפפפפפפווו" כזה.. כשאתם עושים רוח בעת דיבור בטלפון.. פגומים?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על המדוזה (שלפי דעתי היתה מעולה ) ויש כמה מושגים מתוכה שאני לא מכיר ואני אשמח אם תוכלו לפרש אותם: "...אומנם הווקאלים הנשיים.." "...ה-Medusa עומדות במשימה בכבוד. מעבר לעובדה שקיים דרייבר נפרד לערוץ הקדמי ולערוץ האחורי.." "..הצלילים הקטנים שמשלימים את השירים השונים.." "..בתחום הצלילים הגבוהים הייתה מפיקה צליל מאוזן" בבקשה תפרשו את המושגים המובלטים. תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בדקתי מקוריות.. והן מקוריות.. עכשיו.. הבנתי שצריך לעשות איזה BURN IN מהשו.. לא יודע.. כאילו להדליק אותן ושינגנו זמן מסויים.. אפשר הסבר? לכמה זמן? על איזה ווליום? זה משנה איזה מוזיקה? ויש להזיכר.. יש לי SANSA E250..
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לטלווזיה לסלון קודם כל שאלה - לא מצאתי שום סטיקי שמדבר על יחס מרחק וגודל טלווזיה (למרות שאני יודע שיש), אשמח לדעת מה היחס של 32 ו37 עכשיו לגבי הטלוויזיה, הולכת בעיקר לשידורים רגילים של יס וDVD, לעיתים סרטי HD מהמחשב ואולי קצת משחקים מראה - שלא יהיה מכוער רק יציאות - כמה שיותר ויותר טובות כמובן. HDMI כמובן, SCART וכו'. חשוב מאד - מכיוון שאין מערכת סטריאו בסלון או כל דבר אחר, אז שהרמקולים יהיו טובים אחרון - מעדיף FULL HD אלא אם תשכנעו אותי אחרת אין העדפה ללחברה מסויימת, מחבב קצת את סמסונג וLG תציעו מה שאתם חושבים, כמובן שבסוף אלך לראות את הטלוויזה במו עיני. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי חברה... יש לי מחשב דיי נחמד שמחובר למערכת רמקולים דיי נחמדה (Z5500 של לוג'יטק) בכל מקרה כיום אני משתמש בכרטיס קול המובנה אני צריך / רוצה לקנות כרטיס קול חדש ולחבר אותו עם כבל Coaxial למערכת. לכן אני צריך כרטיס קול עם יציאת Coaxial ובמחיר סביר (אני חייל ולכן התקציב קצת לחוץ) אני מתכנן לחבר את כל העסק עם הכבל הקואקסיאלי הזה: http://www.home-car.co.il/ViewProduct.asp?id=252 זה אומנם 15 מטר אבל אני חייב (המרחק בין המחשב לרמקולים דיי רציני) מה אתם אומרים חברה? הצעות טענות הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש אוזניות לגיימינג, ומוזיקה, חשבתי על הסיבריה V2.. מה דעתכם?? האם יש הצעות טובות יותר בתקציב הנ"ל?? יש אפשרות להזמין מארה"ב כך שיצא פחות מ-100$ כולל משלוח??
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המערכת הזאת: http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/hf/mcre400.html המערכת עלתה לי לפני שנה סכום של 500 דולר, אני מתכוון למכור אותה, תמליצו לי על מחיר בבקשה, כמה עלי לבקש עבור המערכת?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התנקתי היום את הZ5500... הדבר הראשון ששמתי לב אליו... כשאני על 6 ערוצים ישירים (מצב ברמקולים) אז כששומעים סטריאו הסאב לא פעיל,כנל לגבי מצב סטריאו וגם סטריאוX2.. כאשר אני מעביר לאחד ממצבי הקידוד של הרמקולים פתאום הוא נהיה פעיל וכך שאר הערוצים...נכון שבתכלס שירים זה סטריאו ויפעלו רק 2 ערוצים אבל אין לי באס בכלל וזה מציק כשאני רואה סרטים שמקודדים בAC3 למשל אז אני לא מקבל ממש צליל מהרמקולים האחוריים אלה אם אני מפעיל את אפשרות ה CMSS 3D בכרטיס (הדמיה של סראונד) ואני לא מבין למה זה ככה,ושוב כשאני מעביר לקידוד של הרמקולים שומעים אחלה סראונד.... יש אפשרות לפתור בעיות כאלה?...
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-