אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
בעיקר לצפיה בשידוריי ממיר ובdvd. אין שימוש עתידי כרגע או עכשווי בhigh def אם יש תחום יותר זול מבחינת מחירים שעדיין ייתן תועלת, יתקבל בברכה. 32-37 אינץ' משהו חמוד לחדר. רצויה בתלייה. אשמח לשמוע המלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מחפש אוזניות נחמדות לשימוש כללי של קצת משחקים ומוזיקה, איכות סאונד מדהימה לא חשובה לי כל כך.. העיקר שיהיו בנויות בצורה איכותית ועם סאונד סביר. EBAY, עד 40-50 דולר, ואם יש משהו מתחת לזה, גם טוב. ראיתי SONY MDR V700 ב40 דולר כולל משלוח, נראות טוב, מה אומרים ? בקשר לסטנד- אשמח לכל הצעה לאלתור משהו נחמד, אפשר גם לשים תמונות..פעמיים הרסתי אוזניות של 800 שקל בגלל שהכסא עבר עליהם אחרי שנפלו מהשולחן... לא עוד ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תשמעו אני מתלבט בין הריו נייטרוס ובין המובו של ג'יגה וחצי (אני קונה בבאג מחשבים,לא משנה למה,לא יכול להזמין מאינטרנט) אולי חשבתי בהתחלה לקנות את המובו של 4 ג'יגה..אבל הבעיה היא שבבאג הוא 2051 חחחחח יותר מהזן טאצ' .....עד כמה שזה טיפשי חחחח קיצר מה אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות Ultimate Ears ב-180$. האוזניות האלה נמכרות במחיר של E4C, אך מגיעות עם מפרט כמעט זהה כמו ל SHURE E5C. אם רק הייתי יכול לתאר לכם את הסאונד... חלומי! זה כאילו שהזמר שר בראשי! לאיפה אפשר להעלות תמונות?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על t3000 במקום atp3..בגלל הסיבה שיש שם חיבור לאוזניות... אולי כשאני חושב על זה בעצם מתי יצא לי בכלל גם להשתמש ברמקולים וגם באוזניות?~... בעקרון יש מפצל..אבל אולם, הוא מקטין את איכות השמיעה ומשבש את איכות הרמקולים\אוזניות. עכשיו כאשר ניתנה לי האפשרות לקנייה בדיוטי פרי ביום ה-12.10 אח שלי טס (-ככה שזה דחוף מאוד) יוצא לי להתלבט לגבי האם כדי ללכת על fx 5021 או על fx 6021....( -שניהם עולים 200 דולר) או אולי בגלל המחיר המופקע יחסית של השניים ובגלל העיצוב היפה יותר של לחשוב אולי על JBL Creature Active 2.1 -(מאה ועשר דולר). http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 עכשיו לפי מה שהבנתי גודל החדר ומיקום הרמקולים ואופן השימוש לוקח חלק בשיפוט -איז…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי כרגע Audigy 2 Platinum, ואני חושב לחליפו ל-X-Fi...האם כרטיס החדש הרבה יותר טוב מהנוכחי שלי?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש לקנות רמקולים למחשב עם סאב,משהו ביתי אבל שיהיה איכות! אני ממש לא מבין בזה,ואני מאוד ישמח להעזר בכם.. תודה רבה לכם:]
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים את האוזניות שכן הMP3 שלי יחזור מתיקון (באשמתי) ויש לי עכשיו אוזניות שמכאיבות לי באוזן (ג'נריות). יש אוזניות טובות עד 100 ש"ח (אפשר גם בפחות)? מה עם AKG ? ראיתי בבאג את שני אלה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5367&perur=2&t=12&c=308 הם טובים ? יש להם שנתיים אחריות
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
דוד שלי טס שבוע הבא לסינגפור ואני רוצה שהוא יביא לי את iRiver IHP-120 כמה זה אמור לעלות שם?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
תגידו לי אם הרמקולים האלה שווים ומה הכי טוב: LOGITECH S3-30 2.1 OEM 210 ש"ח CREATIVE SBS 370 2.1 SET BLACK 191 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץ כולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PAL התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדר רק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHS רציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיה אולי COMPONENT או משהו דומה.... אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטה ויום טוב שיהיה לכולנו ;D
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עם מיקרופון למשחקים ומוזיקה. חשוב שיהיו נוחות כי אני אשים אותם עלי להרבה זמן. עדיף שיהיו בסביבות 250 שח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מתנה לאבא שלי, רדיו-דיסק לאוטו עדיפות לדיסק קורא MP3, למרות שהרדיו כנראה יהיה בשימוש רוב הזמן
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר שהכרטיס יוציא סאונד מהיציאה האנלוגית ומהיציאה הדיגיטלית(אופטית) בו זמנית ביחד, כך שאוכל לחבר 2 אמצעים? (למשל רמקולים לאנלוגי, וחיבור מיני דיסק לאופטי לשם הקלטה) מה שקורה נכון לעתה זה שאפשר בדרייבר של הכרטיס להגדיר האם הסאונד יצא ביצאה אנלוגית או דיגיטלית(בבחירה של אחד מהם- לא יוצא סאונד באמצעי השני, כך שלמשל בהקלטה דיגיטלית עם המיני דיסק לא אוכל לשמוע את הסאונד ברמקולים המחוברים אנלוגית ולהפך) האם זאת מגבלה ידועה בכרטיס מובנה זה?(Realtek High Definition audio) או שיש סיכוי לסדר את העניין? בכל אופן במידה ולא אפשרי, האם כרטיסי קריאייטיב X-fi יכולים לאפשר יציאה אנלוגית/דיגיטלית בו"ז?(שמתי עין על X-fi Platinum- עם הפאנל החיצוני המרשים למרות שסה"כ אני מרוצ…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי את ה 518 כבר איזה 9 חודשים בערך ואני הייתי ממש מאוכזב מהם. באס רועד וצלילים גבוהים צורמים... לפני בערך שבוע אפילו מישהו פנה אליי בפרטי ושאל אותי אם אני רוצה למכור. כמעט ומכרתי לו אותם. ואז אנטולי ושי אמרו לי שכדאי לי לנסות קודם לשים סטיק טאק בתיבות תהודה שלהם. עשיתי את זה לפני כמה שעות, פשוט קניתי אזניות חדשות ב 10 שקלים... אזניות מדהימות יחסית למחיר הכולל <410 שקל>. הבאס מעודן, הצלילים הגבוהים השתפרו בהמון... אין ספק שאני כבר יכול להשוות אותם לאזניות ברמת תג מחיר הרבה יותר גבוהה. המון המון תודה לאנטולי ושי ואני ממליץ לכל בעל זוג אזניות כאלה לעשות את זה!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
נתקלתי במוצר הבא: http://www.tomacro.com/english/ProductShow.htm והתרשמתי - נגן FullHD עם harddisk פנימי (IDE) שמתחבר ישירות לטלויזיה. ניתן לחבר אליו את המחשב, HD USB חיצוני ואפילו לחבר אותו לרשת הביתית למשל ולמשוך סרטים מהרשת! תומך בכל הקודקים המוכרים לניגון HD וכו'... השאלה היא איפה אפשר להשיג את זה או משהו בסגנון בארץ ? זה היה סוגר לי את כל הסיפור של MediaCenter בסלון... אולי כדאי לארגן איזו רכישה קבוצתית של המוצר מסין? נתונים טכנים: http://www.tomacro.com/english/Product_Para.htm [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה אתמול קניתי את ה LA32A450 של סמסונג, ואני רוצה לחבר אותה למחשב. לא יודע אם זה משנה, אבל כרטיס המסך הוא gforce 6600 gt וכרטיס הקול הוא ה D2 של אסוס. תודה מראש, שבת שלום וחג שמח D:
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לטלווזיה לסלון קודם כל שאלה - לא מצאתי שום סטיקי שמדבר על יחס מרחק וגודל טלווזיה (למרות שאני יודע שיש), אשמח לדעת מה היחס של 32 ו37 עכשיו לגבי הטלוויזיה, הולכת בעיקר לשידורים רגילים של יס וDVD, לעיתים סרטי HD מהמחשב ואולי קצת משחקים מראה - שלא יהיה מכוער רק יציאות - כמה שיותר ויותר טובות כמובן. HDMI כמובן, SCART וכו'. חשוב מאד - מכיוון שאין מערכת סטריאו בסלון או כל דבר אחר, אז שהרמקולים יהיו טובים אחרון - מעדיף FULL HD אלא אם תשכנעו אותי אחרת אין העדפה ללחברה מסויימת, מחבב קצת את סמסונג וLG תציעו מה שאתם חושבים, כמובן שבסוף אלך לראות את הטלוויזה במו עיני. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן אני קונה מחשב חדש כנראה, בקרוב. יש לי התלבטות האם לקנות כרטיס קול "פשוט" של קריאייטיב. ( sound blaster 5.1 ) מה ההבדלים בין כרטיס קול מובנה לבין הכרטיס הנ"ל? אז נכון, האיכות של הסאונד... אבל עד היום עבדתי עם כרטיסי קול פשוטים והיה מאה אחוז. אפילו אפשרות למערכת סראונד יש בכרטיסי קול מובנים של היום.... אז האם שווה להשקיע 170 ש"ח בערך בשביל הכרטיס הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת רמקולים של 4.1 של genius . החיבורים הם בחלק האחורי של הסאב וופר: כעיקרון אני מבין שאני אמור לחבר 2 כבלים אל המחשב- אבל במחשב יש רק שקע אחד (הירוק). כרגע חיברתי את הרמקולים רק עם כבל אחד - ויוצא שבעצם 4 הרמקולים משמשים כקדמיים בלבד. מה עליי לעשות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש המלצה לממיר DTT , אם למישהו יש קצת נסיון בתחום ויוכל לשתף אני אשמח. (הממיר המיועד ישמש לטלוויזה בדירה פרטית) תוספת: ראיתי שיש בחלק מהממירים אפשרות לחיבור דרך usb , האם ישנה אפשרות גם לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב באמצעות החיבור הנ"ל? אם ישנו ממיר שעושה זאת אני אשמח להמלצה עליו . תודה ויום טוב..
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-