אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מחפש המלצה לממיר DTT , אם למישהו יש קצת נסיון בתחום ויוכל לשתף אני אשמח. (הממיר המיועד ישמש לטלוויזה בדירה פרטית) תוספת: ראיתי שיש בחלק מהממירים אפשרות לחיבור דרך usb , האם ישנה אפשרות גם לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב באמצעות החיבור הנ"ל? אם ישנו ממיר שעושה זאת אני אשמח להמלצה עליו . תודה ויום טוב..
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
את המוניטין הטוב אני מכיר, וגם את ה-Reviews... אבל הייתי רוצה לשמוע חוו"ד על סמך נסיון אישי עם הסאב הנ"ל. האם הוא באמת כ"כ טוב ? וכמה הוא שווה בשוק המשומשים בהנחה שמצבו מצויין? האם יש לו מתחרים בליגת המחירים שלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, אבל גם אם הוא נמוך מדי אשמח לדעת האם באופן כללי ניתן להשיג סט כזה בארץ. החיווט כבר משגע אותי :-\
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, כרטיס הקול הזה פשוט אלוהי בגיימינג עם אוזניות. בשביל שלא ארכוש אותו ואתאכזב מצלילו במוזיקה שלה אני מאזין, אשמח לדעת כמה הוא טוב ברוק ומטאל. אם זה משנה, לגיימינג אני משתמש באוזניות 7.1 ולמוזיקה וסרטים אני משתמש במערכת הרמקולים Audioengine A5 אגב, אשמח לנצל את ההזדמנות כדי לערוך השוואה בין Razer Megalodon לבין Razer Barracuda HP-1. אילו אוזניות עדיפות לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000 ויש גם 42LG60FR שאני לא בטוח אם הוא אותו דבר), אני שואל מכל הבחינות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לאחר שהרמקולים שלי שבקו חיים אני מחפש חדשים מבית טוב טווח מחירים עד 500 ש"ח. תודה המליצו לי על Altec Lansing VS4121 מה אתם אומרים? אני שומע את כל סוגי המוזיקה חשוב לי שיהיה באס טוב ואני גם רואה סרטים במחשב אז חשוב לי גם השמיעה בסרטים. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איך אני עושה עידכון לדיוידי של סמסונג שיקרא DIVX????? דגם:DVD-E136B
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic או M-Audio Revolution 5.1 שניהם יוצאים לי באותו מחיר- 470ש"ח, איזה מבניהם איכותי יותר? בנוסף על איזה כרטיס מסדרת ה X-fi הייתם הכי ממליצים מבחינת איכות?(בלי תלות במחיר) אם יש הצעות לכרטיסים אחרים טובים אני פתוח להצעות(פשוט די חדש בתחום).. משתמש עם Altec Lansing fx6021 כרגע משתמש עם כרטיס מובנהrealtek high defination audio בלוח ds-3 ומאוכזב ממנו מאוד. תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 שווה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ההורים שלי קנו לי Kharma Grande Ceramique loudspeakers!!! YEY! סתם, אבל זה רמקולים שווים כ"כ!!! מי שרוצה להגיד כמה שהם שווים זה הזמן!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. העליתי את הנושא בפורום מחשבים ניידים, אך שם לא קיבלתי תשובה ונראה לי שהנושא יותר מתאים לכאן, מכיוון שהשאלה היא כללית לחיבור DVI דרך מתאים DVI-VGA תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חשבתי על Logitech X530 , המלצות לרמקולים ? עדיפות ל5.1
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס טלויזיה videomate h900f שתי שאלות שאני ישמח לעזרה ממכם: הבעיה הראשונה: חיברתי את ממיר היס שלי לכרטיס טלויזיה דרך חיבור scart(21 פינים) ל svideo והוא מראה לי את התמונה בשחור לבן באיכות גרועה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות בנוגע לזה? הבעיה השניה: כאשר אני חיברתי את הממיר דרך rca יש תמונה ציבעונית אך אין סאונד למרות שחיברתי את הכבל: external audio patch cable.. איך אפשר לפתור את זה? אני משתמש windows 7 64 bit 4gb ram AMD phenom2 כרטיס קול מובנה realtek HD תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח של 1GB. קראתי קצת בפורום בקשר להמלצות על iAudio G3 והחלתתי שזה הנגן שאני קונה. עכשיו לפי מה שהבנתי הנגן הזה קיים גם בגרסה של 2GB אבל בשום חנות ישראלית באינטרנט לא מצאתי את הגרסה הזאת. ראשית כל רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה גרסת 2GB ושנית כל איפה ניתן לקנות גרסה זאת האינטרנת? ועוד משהו: קראתי באיזה ביקורת שבה הספקית החדשה של iAudio (לא זוכר את שמה) הכריזה כי היא תיתן שנה אחת על הנגן, לאומת זאת קראתי בפורום על אנשים שקנו את הנגן עם אחריות של שמה וחצי. מישהו יודע איפה הטעות? ואם באמת ניתן להסיג אחריות של שנה וחצי אז מאיפה קונים! תודה אנשים!!!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב החלטתי לוותר על הריבר 320 וללכת על הג'ימיני, אני מקווה שעשיתי החלטה נכונה, אם לא תקנו אותי. החלטתי מכיוון שיש בו את הפונקציה לחבר את המכשיר לטלוויזיה, דבר אדיר לפי דעתי . דבר נוסף שברצוני לשאול למי שמכיר את המכשיר, הוא איך הממשק? האם הוא נוח לתפעול ? האם יש גם את אפשרות הID3 וגם את אפשרות ה"עץ" קבצים ? אני יודע שאפשר לסדר את הקבצים באמצעות העץ, אבל האם גם ניתן לשמוע כך שירים? אני ממש אודה אם תענו לי ותתנו לי מן ביקורת קטנטנה בנושא. אם אתם חושבים שהריבר עדיף, תסבירו לי .
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אמא שלי קבלה הצעה ממגה לקנות את המכשיר i.Beat 120 של חברת trekstor במחיר של 399 שח.. כדאי? הנה העמוד מהאתר של החברה: http://www.trekstor.de/en/produkte/mp3-player/ibeat-120.html
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז אחרי נבירה באשכולות ובמדריכים צמצמתי את אפשרויות הקניה שלי לשתי אוזניות IEM ורציתי לשמוע את דעתכם או אפילו ניסיונכם עם קצת מזל.. כרגע אני מתלבט בין הSennheiser ie7 ל Shure SE425 . יש למישהו ניסיון איתן? ראיתי שבמדריכים בתקציב של עד 1000 ₪ מומלץ על ה Sennheiser ie7 אבל המדריכים נכתבו בתקופה שלפני סדרת ה shure se xx5 אלא בתקופת ה se xx0 לפי מה שהבנתי יש הרבה הבדל .. הזוג הקודם שלי היה sennheiser cx550 ז״ל :'( אז אני יודע שאני אוהב את הצליל של sennheiser.. תודה מראש חברה ושיהיה לנו שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רמקולים למחשב עד 200 שקל למוזיקה משחקים וכל זה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם הנגן הזה שווה? יש אלטרנטיבות בסביבות המחיר הזה שיותר שוות? מה החסרונות שלו ומה היתרונות שלו? תודה רבה מראש.. דרך אגב כדאי לי לחכות ל hi-md ? אחרי שראיתי את הזמנים של הסוללות של ה hi-md די התאכזבתי ולדעתי סוני הולכים ליפול, אז אני לא יודע
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי h340 שלחתי אותו לתיקון כבר יותר מחודש ועוד לא קיבלתי אותו ואני לא יודע מה לעשות אולי תעזרו לי אולי יש איזה טלפון לתלונות ציבור או משהו כזה בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מוגזם
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת שתמש אותי בעיקר למוזיקה ללא סאב-וופר. יש לי כרגע מערכת סטריאו מזדקנת שמתחילה להיות צורמת (בעקרון היא הספיקה לי ואני לא צריך יותר) חשבתי בהתחלה על ה- 6C של Microlab אבל התקציב גבוה מדי. למישהו מכאן יש ניסיון עם מערכות זולות כדוגמת ה- Microlab B77? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802471 SOLO1? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802471 אני יכול לגרד עוד קצת ולהוסיף כסף ל- 4C http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764631
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלויזית LCD חדשה אך לא יודע איזה. התקציב עומד על 5000 ש"ח עם חריגה של עוד 200 ש"ח. הדרישה היא 40 אינטש וכמובן Full HD. מרחק הצפיה יהיה עד 3 מטר ולרוב היא תשמש לצפיה ב-Yes ממיר רגיל (אלא אם כן אתם ממליצים לשנות לYes HD) וכמובן סרטי HD ומשחקי xbox360. על מה הייתם ממליצים ??? אני פוזל קצת לעבר שלושת ההבאות : Toshiba Regza 42XV550 LCD או Sony KDL40S5500 או Sony Bravia KDL40V4000E LCD תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס TV מסוג WINTV PVR 150 ואני משתמש בויסטה 32. בעזרת איזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדיי לראות TV על המחשב ללא הVMC? קיבלתי עם הכרטיס את הדיסק ואת התוכנה שמגיעה ביחד אבל היא לא עובדת כלל..!! (WINTV2000)
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה איך אני מחבר את נגן ה DIVX שלי (נגן שאפשר להכניס בו דיסק והוא מראה תסרט) אז איך אני מחבר אותו למחשב כך שאני יוכל לראות במסך של המחשב את התמונה? יש לי תכבל הפיציאות בצבע לבן צהוב ואדום חאן אני צריך לחבר אותם במחשב? האם צריך מסך מיוחד? כ. מסך? שאלה נוספת איך אני מחבר את המיקרופון כך שאני ישמע את עצמי מדבר בנגן. אם יש מדריך בנושא או משהו שיעזור לי יתקבל בברכה תודה לכולם וצום קל.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
נכנסתי לפה http://www.iriver.com/support/download.asp בחרתי ב-Product ב-h140 וב-Category ב-Firmware & Drivers וקיבלתי כמה עידכונים: 1 iHP-120/140 Firmware V1.40(US) 2 iHP-140 Firmware Factory V1.40(US) 3 iHP-120/140 Firmware V1.40(JP) 4 iHP-120/140 Firmware V1.40(EU) בחרתי בהתחלה בראשון ושמתי לב שהגירסה שלי השתנתה ל-1.4 אבל אני עדיין לא רואה עברית. ניסיתי אח"כ את האחרים אבל זה לא עזר לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אולי אני צריך לעשות משהו עלמנת לראות עברית?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-