אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא, מה צורך יותר כוח עיבוד, קובץ MKV 1080P או סרט בלוריי שרץ על המחשב עם כונן בלוריי וPOWERDVD?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זו הודעה שני רושם בשם חבר: אני מאד מתלבט בקשר להוצאת כסף גדולה על נגן אם פי 3 היות ואני מחפש 512 מגה. הנגנים הרגילים עולים 700 ואילו המעט יותר מתקדמים בסביבות ה1700. הייתי רוצה לדעת, האם באמת שווה וכדי להוציא עוד 1000 ש"ח על נגן ?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הייי ברצוני לקבל דעות לגבי דגם מסויים של מערכת 2.1 של altec. הדגם עליו מדובר הינו Altec Lansing XA2021. לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=10002 אשמח לקבל דעות לגביו. שימושים עיקריים משחקים ומוזיקה......
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך אני מוריד את הדרייבר של הכרטיס קול ... לפחות לדעת את שמו ..
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מת לקנות את המערכת הזאת ,אבל אני חייב כניסה לאוזניות!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ב ATP3 שלי (הוא ישן, בן 6 שנים). לאחרונה לא תמיד שומעים מהרמקול השמאלי, וכדי שישמעו אני צריך לשחק קצת עם החיבור שלו לסאב-וופר (ואז הבעיה נפתרת לכמה שעות). מה גורם לכך? (המגעים נקיים מלכלוך ובכלל אני שומר את כל המערכת נקיה מלכלוך ואבק)
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזה יצירות/אלבומים של BEETHOVEN אתם ממליצים לי לשמוע?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחבר מערכת סראונד עד 4000 ש"ח + כרטיס קול בתקציב. הוא רוצה לקנות Z5500 ב2700 ש"ח. מערכת שלפי דעתי לא מצדיקה את המחיר שלה ואם יש לו תקציב גבוהה כל כך... חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ על משהו טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב אז לפי מה שהבנתי ההבדלים בין אוזניות "גיימינג" לבין אוזניות אחרות הם בערך....אמממ...כלום אז אני רוצה להחליף תSS 5V2 שיש לי כבר בערך שנתיים וכל שנה הם מתחילות לעשות לי בעיות מחדש ותודה רבה לחנות שממנה קניתי אותם הם מביאים לי אחריות של שנה כל פעם שהם מחליפים לי לחדשות אז זה נחמד(הם כבר נתנו לי כמה פעמיים SS 5V2 חדשות מהקופסא בחינם כי האחרות התקלקלו אחרי כמה זמן) עכשיו כעיקרון אני משחק משחקים שבהם סאונד הוא גורם מאוד חשוב ולכן מאוד חשוב לי לדעת איפה היריב נמצא(אני משחק בעיקר CS:S,CS 1.6 וכדומה) ולכן לדעת איפה האוייב נמצא לפי סאונד הוא גורם חשוב ביותר והאוזניות האלה ממלאות את התפקיד שלהם מעולה אבל כבר נמאס לי להחליף אותם כל פעם וכל פעם הם מתקלקלות שוב אני רוצה שינוי! אוזנ…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול שפתחתי ואף אחד לא הגיב אני ינסה שוב אני רוצה לקנות רמקולים למחשב(5.1) בתקציב עד 550~ שקל הייתי רוצה לדעת מה כול אחד היה ממליץ או קונה תודה
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מה זה בעצם HDMI ? למה הוא משמש? ואם יש מדריך לגביי זה אני אשמח לקבל .
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום... אני אני צריך לתייעצו לי קניית ארבעה רמקולים לרכב . אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שיכולים להיכנס בתקציב של 200-300 ש"ח ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לשאול את השאלה הזאת (חוששני שאתם מתעסקים רק בציוד אודיו למחשב)... ויש לי שאלה: בתקציב שנתתי יש רמקולים טובים שייתנו איכות סבבה? או שזה תקציב מועט בשביל רמקולים לרכב? מקווה שתעזרו לי...תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני פונה לצורך עזרה לאישה מבוגרת. מדובר על אפשרות לפייה(בעיקר של סרטים) בטלביזיה דרך דיסק און קיי. הטלביזיה מסוג "TOSHIBA 42 שיש בה כניסה אחת של USB וכניסה אחת של HDMI . ה-USB תומך רק בתמונות ולא בוידאו. ניסיתי עם סטרימר וזה עובד אבל זה מסובך מדי בשבילה. יש למישהו פיתרון קל להפעלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההתרון של מיני דיסק על כל נגן אחר..? כלומר למה לי לקנות מיני דיסק ב 600 שח אם אני יכול לקנות נגן MP3 ב חצי מחיר? הדבר היחיד שהאבתי במיני דיסק זה העיצוב... מתאים לסטייל שלי. ---- מצאתי את זה... מוצא חן בעיני. זה וגם זה תודה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צרבתי סרט וכתוביות באותו שם כשמנגן בdvd מציג לי את הכתוביות הפוך יש איזה תוכנה שיודעת להפוך את הכתוביות?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 טוב להקלטת הרצאות. האם יש הבדל בין הנגנים השונים או שאופציית הטייפ מנהלים היא בערך באותה איכות בכולם?
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי G51 של LOGITECH לפני חצי שנה ואחרי כמה חודשים התחיל רעש לוואי באחד הרמקולים אז נתתי אותם לתיקון כי הייתה לי אחריות, אמרו לי שתוך שבועיים יחזירו לי אותם מתוקנים או שישלחו חדש ועדיין לא קיבלתי אותם לאחר חודשיים וחצי!!! הם אומרים שהם לא יוכלו להחזיר אותם כי חסר במלאי הארצי ושהם לא יכולים להזמין אז הם יתנו לי זיכוי, עכשיו אני קניתי את הרמקולים כשהם עלו 920 שקל ועכשיו הם עולים 1096 באותה החנות -ככה שאני לא יכול בכל מקרה עם הזיכוי לקנות אותם שוב אז אני צריך רמקולים בסביבות ה1000 ש"ח מהחנות PcCenter www.pccenter.co.il. יש לי תמיכה בעד 5.1 ערוצים בכרטיס הקול. אני ראיתי מהמלצות שונות בזאפ ומבחינת האיכות והמחיר הכי משתלם לי לקנות LOGITECH Z-2300, אם למישהו יש ה…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מסך LCD ורציתי לשאול משהו כמה דברים: 1)מה זה אומר שיש תמיכה בשידורי 1080p HD ושהרזולוציה היא 1366X768, ומה זה בדיוק כניסת HDMI 2)יש לי 2 כניסות של HDMI,ונגיד ואני רוצה להנות מהאיכות הזאת של ה HD , אם אני מחבר את המחשב ך LCD עם חיבור של S-VIDEO ומשדר מהמחשב סרט באיכות HD ה S-VIDEO מעביר כזאת איכות או שאני צריך לחבר את המחשב דרך יציאת ה DVI ל HDMI ב LCD(אם יש בכלל כזה חיבור)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול משולב על הלוח אם ... עכשיו יש דרך כלשהי לחבר בין הרסיבר למחשב...ככה שישמעו בדולבי?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים למחשב 5.1 של creative דגם sbs 560 יש לי בעיה ששומעים ממש טוב מהרמקולים הקדמיים מהסנטר ומהסאב אך מהרמקולים האחוריים שומעים נורא חלש יחסית, האם יש דרך להגדיר איזה עוצמה תיהיה לכל רמקול ביחס לאחרים? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בדקתי לאחרונה ועם כל ההתפתחות של הרזולוציות הגבוהות כל ה-BLUERAY וה-HDDVD, אז השאלה שלי היא האם יהיה סאונד חדש ? כביכול לא DTS DD , סאונד שיעבוד בצורה אחרת ובשבילו נצטרך מגבר שונה או אף שיפור כרטיס קול? לדוגמא הצצתי פה: http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_5710611.html "Processing Todays High-Resolution MediaIncluding Blu-ray Disc and HD DVDwith Effortless Efficiency " "Advanced Features DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD Decoding" עכשיו מגברים ישנים לא קולטים את ה DTS-HD, אז האם ה- DTS-HD בעתיד יהווה הסאונד המרכזי בכל שחרור HD, לא משנה אם זה שחרור באינטרנט או דיסק אורגינל בחנות, האם מגבר בסיסי שלא תומך את ה- DTS-HD יצליח להסתדר? תודה ואשמח לשמוע עוד …
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 של סוני שנקנו מאופיס דיפו לפני כשנתיים ואולי יותר, ואין עליהם אחריות (לא שאני מוצא). הרמקולים הולכים ככה, יש את הרמקול הראשי ולו 2 יציאות רגילות ל2 הרמקולים האחרים, ובתקופה האחרונה שמתי לב שהרמקולים יותר ויותר חלשים אז כשמשחקים עם החיבורים מבחינת חוטים ומבחינת חיבורים אז השמיעה משתנה לחזק יותר או לחלש יותר. עכשיו זה במצב שזה תמיד חלש ואני פשוט צריך להגביר יותר את הרמקולים. אני לא רוצה להגביר אותם קבוע כי אז אני מתרגל לווליום הגבוה יותר מדי. מה אתם מציעים לי לעשות? להחליף את הרמקולים או פשוט להמשיך לשחק עם החיבורים? אם אתם חושבים שצריך להחליף אז אני אשמח להמלצות לרמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מבאג או כל חנות. הרמקולים שלי עלו 600 ש"ח והם התקלקלו אז לא מוצא ט…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, איך עושים את זה בצורה פשוטה ? אני לא ממש מבין בתחום. תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-