עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear). התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה. בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by dan9,

היי (הפעם אמרתי נלך על כרטיס אחר של יגרום להרבה בעיות כמו הWINTV PVR 150 כנראה שזה לא היה נכון ממש) יש לי בעיה מאד מאד מעצבנת שלא הצלחתי לפתור!! אחרי שירקתי דם והתקנתי VISTA על הHTPC שלי והכל עובד בסדר נותרה לי בעיה בצפית TV שזה הדבר הכי חשוב לי בHTPC!! אני משתמש בAVerTV Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22 וכאשר אני צופה בTV אני מקבל תמונה עם פסים עדינם שנמרחים וקפיצות של ריאלי בסאונד... בדקתי את זה גם בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס וגם שם זה קורה! אני משתמש בדריבר האחרון ואפילו ניסיתי אחד לפניו.... לדעתי זו לא בעיה של הדריבר אלה משהוא אחר במערכת יש לכם מושג כיון אני ממש עובד עצות :'( אנה עזרו לי בבקשה....

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by ben060,

שלום אני מידי פעם מוריד סרטים או סדרות וקבצי וידיאו שונים באיכיות שונות. רציתי לברר על כל איחות בפני עצמה : לדוגמא: Street.Kings.2008.DVDRIP.R5.XVid.heb.mfg.avi מה אומר ה R5 , XVID MFG הרי האיכות היא DVD לא? פה : War.Inc.(2008).LiMiTED.DVDRip.AC3.XviD-ARiSCO-CD2.avi מה האומר ה AC3 ? ופה: Smother.2007.Hebsub.By.ASHERIKo1.REPACK.DVDRip.XviD-SSF.[KoMooNa.Co.[wnet.co.il].Il].avi מה זה ה REPACK וה SSF? אשמח להסבר כללי במשא בתודה בן

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by asaf20,

היי. התקנתי WIN 7 ואח"כ עם הדיסק של הלוח אם ( GIGABYTE EP45C-DS3 ) את הדרייברים אח"כ BS PLAYER ווינאמפ ואין לי קול במחשב עם התוכנה Driver Checker עידכנתי את כל הדרייברים והכל נראה בסדר אבל עדיין אין קול אני מתחיל להשתגע נראה לי פספסתי איזה משהו או לא יודע לא מצליח לחשוב כבר אפשר קצת עזרה ?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

חשבתי על Logitech X530 , המלצות לרמקולים ? עדיפות ל5.1

6. יש לי את הכרטיס טלויזיה videomate h900f שתי שאלות שאני ישמח לעזרה ממכם: הבעיה הראשונה: חיברתי את ממיר היס שלי לכרטיס טלויזיה דרך חיבור scart(21 פינים) ל svideo והוא מראה לי את התמונה בשחור לבן באיכות גרועה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות בנוגע לזה? הבעיה השניה: כאשר אני חיברתי את הממיר דרך rca יש תמונה ציבעונית אך אין סאונד למרות שחיברתי את הכבל: external audio patch cable.. איך אפשר לפתור את זה? אני משתמש windows 7 64 bit 4gb ram AMD phenom2 כרטיס קול מובנה realtek HD תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. Started by jety,

אני לא מבין כל כך בנושא הקולנוע הביתי. שמעתי שיש דיסק חיצוני שניתן לחבר ישירות לטלוויזיה וככה ניתן לצפות בסרטים אפילו באיכות HD, מה התהליך של זה? איך קוראים לדיסק חיצוני כזה? אני לא מדבר על סטרימר שמתחבר למחשב. אני מחפש כונן חיצוני שאפשר להעביר אליו מהמחשב קבצי סרטים ואז לחבר לטלוויזיה ולצפות באיכות HD. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  9. התקציב גמיש אבל אני מעדיף לא לעבור את ה 300 ש"ח - כמובן אם יש משהו פנומנאלי ב 350 אל תסתירו אותו מפני יש לי אוזניים לא קטנות, בלשון המעטה, אז בבקשה אל תמליצו על אוזניות שידועות כקטנות. תודה סוון

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by Slash87,

יש לי את ה 518 כבר איזה 9 חודשים בערך ואני הייתי ממש מאוכזב מהם. באס רועד וצלילים גבוהים צורמים... לפני בערך שבוע אפילו מישהו פנה אליי בפרטי ושאל אותי אם אני רוצה למכור. כמעט ומכרתי לו אותם. ואז אנטולי ושי אמרו לי שכדאי לי לנסות קודם לשים סטיק טאק בתיבות תהודה שלהם. עשיתי את זה לפני כמה שעות, פשוט קניתי אזניות חדשות ב 10 שקלים... אזניות מדהימות יחסית למחיר הכולל <410 שקל>. הבאס מעודן, הצלילים הגבוהים השתפרו בהמון... אין ספק שאני כבר יכול להשוות אותם לאזניות ברמת תג מחיר הרבה יותר גבוהה. המון המון תודה לאנטולי ושי ואני ממליץ לכל בעל זוג אזניות כאלה לעשות את זה!

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by ofek7,

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר לשימוש של סרטים, משחקים ומוזיקה. התקציב הוא עד 700 ש"ח אבל אני לא יודע איך הולך השוק אז סתם זרקתי מספר. תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by shay_gangina,

לא מזמן אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב. לפי מה שהבנתי זה הסט הכי טוב למחשב, אומנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן להשקיע בשביל איכות. ראיתי, לא מזמן, חוות דעת ממישהו בזאפ ואומר אחרי 15 דק' שאתה שומע על חזק המערכת מתכבה, זה נכון? האם באמת שווה לי להביא אותו היא שווה את הכסף הזה?

13. עד כמה שידוע לי, כרטיס הקול הזה פשוט אלוהי בגיימינג עם אוזניות. בשביל שלא ארכוש אותו ואתאכזב מצלילו במוזיקה שלה אני מאזין, אשמח לדעת כמה הוא טוב ברוק ומטאל. אם זה משנה, לגיימינג אני משתמש באוזניות 7.1 ולמוזיקה וסרטים אני משתמש במערכת הרמקולים Audioengine A5 אגב, אשמח לנצל את ההזדמנות כדי לערוך השוואה בין Razer Megalodon לבין Razer Barracuda HP-1. אילו אוזניות עדיפות לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. אני רוצה להתקין כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 בלוח אם זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2873 אבל הכניסה של PCI 1 חסומה האם יש מעביר לכרטיס הזה מ- PCI E 16 שנייתן שם להתקינו ?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  15. התנקתי היום את הZ5500... הדבר הראשון ששמתי לב אליו... כשאני על 6 ערוצים ישירים (מצב ברמקולים) אז כששומעים סטריאו הסאב לא פעיל,כנל לגבי מצב סטריאו וגם סטריאוX2.. כאשר אני מעביר לאחד ממצבי הקידוד של הרמקולים פתאום הוא נהיה פעיל וכך שאר הערוצים...נכון שבתכלס שירים זה סטריאו ויפעלו רק 2 ערוצים אבל אין לי באס בכלל וזה מציק כשאני רואה סרטים שמקודדים בAC3 למשל אז אני לא מקבל ממש צליל מהרמקולים האחוריים אלה אם אני מפעיל את אפשרות ה CMSS 3D בכרטיס (הדמיה של סראונד) ואני לא מבין למה זה ככה,ושוב כשאני מעביר לקידוד של הרמקולים שומעים אחלה סראונד.... יש אפשרות לפתור בעיות כאלה?...

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by ofirr,

כותרת. אשמח לשמוע מי מבין ההבאים עדיף (בעיקר לשימוש משרדי - בעיקר שירים, לאחר מכן סרטים ולאחר מכן משחקים). R10 - מחיר: 100 ש"ח R20 - מחיר: 140 ש"ח S200 - מחיר: 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by alonoise,

מי מייבא בארץ את הפיוצר סוניקס? אני מדבר על הדגם custom.....

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. ההודעה גם מתאימה לפורם של גאג'טים, אז אם טעיתי בפורם, תעבירו. אני מחפש מכשיר שהוא בעצם איזה בהארד-דיסק שאותו אני יכול לחבר למחשב, להעביר אליו מוסיקה/סרטים, ואז לחבר אותו לטלוויזיה (מצידי עם חיבור ישן סטייל 3 בננות, ולא איזה משהו מתוחכם ואולטרה-איכותי), ושידע לנגן את מה שעליו. בטוח שקיים דבר כזה, אני פשוט לא יודע תחת איזו קטגוריה לחפש את זה באינטרנט. אני לא צריך משהו שיתפוס את הרשת WIFI שיש לי בבית, אני לא צריך שום יכולת הקלטה אפילו. רק להציג את מה שאני שם על האכסון הזה. זו תיהיה מתנה לדירה החדשה של אחותי, ואין לי יותר מידי תקציב גם ככה, אז אני לא מחפש משהו מטורף עם המון פונקצויות. בתקווה שהבנתם מה אני מבקש... תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by RayZ,

איך האוזניות EH150 של סנסהייזר? מישהו התנסה בהן\יש לו אותן ויכול לתת חוות דעת? אני צעד לפני קניה וחשבתי שאולי כדאי בכל זאת לעצור לבירור בפעם האחרונה. בהתחלה רציתי ללכת על ה-EH202 אבל החלטתי שלא אחרי שקראתי המון ביקורות על האיכות של הדגם הזה... (אני לא מאלה שיותר מדי באס באוזניים על חשבון השאר עושה להם את זה.) (אני מחפש אוזניות נורמליות אחרי המון כושלות עד היום, לתוהים למה הבירור המעמיק.) תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  20. שלום. אני מתכנן לקנות את הסט X540 של לוג'יטק, ואני רוצה כבר לשבור תקירות ולהעביר את הכבלים לאחוריים. את הקדמיים אני אשים על השולחן, אבל מהמחשב לאחוריים יש דרך ארוכה. לשמאלי אני צריך כבל של 5.5 מטר, ולימני אני צריך 8.5 אבל יש לי כמה שאלות, ואני אשמח לעזרה: יש למישהו מושג מה האורך שמגיע עם הרמקולים? הכבלים מחוברים לרמקולים, או שמחברים אותם עם פלאג RCA? אני ארגיש הבדל באיכות אם אני אקח RCA פשוט? או שזה לא משנה? (יש לי realtek ac97) כמה זה יצא לי בערך? לא מצאתי מחירים לכאלו אורכים.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  21. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מסוג acer travelmate 5720 ואני רוצה לחבר אותו למסך מסוג LG 32LG32R. החיבור במחשב והטלויזיההוא חיבור vga. כשאני מגדיר בהגדרות תצוגה אז אני רואה רק את הרקע של ויינדוז. אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. Started by Bragiz,

אז ככה אני מחפש כרטיס קול ממש ממוצע ולא יקר הבעיה היא שיש לי רעשים בסאנוד שאני מדבר עם אנשים בונטרילו או טימספיק הם אומרים שאני נשמע כאילו אני במפעל וזה מחריש אוזניים (ד"א הבעיה ממש ממש ממש ממש לא קשורה למיקרופון למה אני ועוד 2 חברים קנינו את אותו מיקרופון ולהם זה עובד חלק בלי רעשים) וגם יש לי מיקרופון דינמי behringer XM8500 ובכל זאת יש רעש נוראי אם אני לא משתיק את המיקרופון אז יש לכם המלצות לכרטיס קול בינוני וזול ? תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  23. בעיקר לצפיה בשידוריי ממיר ובdvd. אין שימוש עתידי כרגע או עכשווי בhigh def אם יש תחום יותר זול מבחינת מחירים שעדיין ייתן תועלת, יתקבל בברכה. 32-37 אינץ' משהו חמוד לחדר. רצויה בתלייה. אשמח לשמוע המלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  24. Started by ggg123,

אני מחפש לקנות רמקולים 2.1. כפי שאמרתי בכותרת התקציב עד 400 ש"ח בערך. חשוב מאוד העיצוב של הרמקולים, וכמובן איכות האודיו. השימושים רוב הזמן מוזיקה, קצת סרטים ומשחקים. חשבתי על JBL Creature II שעולה בסביבות 370 ש"ח, אבל הבנתי שמדובר בדגם די מיושן. יש עוד אופציות?

25. חיפשתי לא קצת רמקולים למחשב, אבל המחירים מאוד גבוהים יש כאלו שהם עוצמתיים ולא איכותיים, או איכותיים ולא עוצמתיים, וכאלה שהם גם וגם, אבל הם עולים יקר מדי. בקיצור, הגעתי למסקנה לפחות ככה אני חושב שעדיף וכדאי לי כבר לקנות מערכת סטריאו איכותית ועוצמתית אם כבר להשקיע, אז להשקיע את זה על משהו טוב. מצאתי את המערכת הזו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 של פנסוניק דגם SCAK350 התקציב שלי הוא עד 1000 שקל, אם תמצאו מערכת / רמקולים יותר טובים ואיכותיים, אשמח לשמוע, וגם לשמוע דעות על המערכת הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.