עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! יש לי כרטיס zs 2 gamer ואני לא יודע איזה רמקולים ליקנות!!! זה או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 או http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 דרך אגב זה רק למוזיקה!!! ואל תיסתכלו על המחיר כי הכסף זה לא הבעיה... כי הקרייטיב עולה איזה 900 והשאר עד 600 ככה אז זה לא הבעיה בתודה Rima41

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  2. Started by amiros,

יש לי dvd pioneer HTZ 161 איך אני רואה בו עם תרגום עברי ולא עם התרגום ג'יבריש ???

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. אני מחליף את הX-FI FATALITY שיש לי כרגע ב X-FI ELITE PRO או שלמישהוא יש הצעה יותר חזקה? יש למישהוא הצעה יותר חזקה מהELITE? למשחקים בלבד...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by Ariel Taieb,

שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון דומה, אז אשמח לעזרתכם - סבתא שלי (חירשת באוזן אחת, כבדת שמיעה בשנייה) רוצה לשמוע מוזיקה, ואני מחפש מכשיר מתאים עבורה. היא לא אוהבת לשים את מכשיר השמיעה שלה, לכן אני מחפש מכשיר/אוזניה שיגביר עבורה את הסאונד. מה האופציה העדיפה? האם יש אוזניות עם מגבר בתוכן? אשמח להמלצות. או שעדיף לקנות מגבר חיצוני (כזה - http://musicworld.co.il/index.php/mgbri-avznivt-v-dac/mgbr-avznivt-fiio-a1.html)? האם המגברים האלו מגבירים באופן משמעותי ונוחים לשימוש (מבחינת מורכבות פיזית ומחשבתית)? מה מומלץ, בהנחה ואיכות הסאונד פחות משמעותית (ויותר ההגברה). תודה רבה אריאל

5. Started by omfir,

אז ככה: יש לי סאב של רכב,אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שיש לי... שאלתי האם זה בכלל אפשרי ואם כן,איך?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  6. אחרי שהכלבה שלי לעסה לי את הנגן האהוב שלי (יצור טיפש),אז אני עכשיו צריך להשיג נרתיק ואוזניות,לפחות זה לא נגן חדש (טפו טפו טפו). אני ממש לא מתמצא,אני אוהב צליל נקי ואני גמיש במחיר,אשמח לשמוע דגמים ואופציות טובים בטווח מחירים הזה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. אני מתכוון לקנות מקלדת פסנתר חשמלי ללא רמקולים. חשבתי להשתמש ברמקולים למחשב של harman kardon אבל ראיתי שתחום ההיענות של הרמקולי מתחיל ב- 44Hz בעוד שהתו הכי נמוך במקלדת הוא בתדר 27.5Hz. האם יש המלצות לרמקולים מוגברים או לא מוגברים שמתאימים להשמעת פסנתר חשמלי?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  8. Started by zvkel,

הזזתי קצת את הרמקולים בחדר והיה לי בעיה עם הכבל הקודם שחיבר את הרמקולים אז החלפתי כבל מאחר ולא היה לי כבל מספיק ארוך השתמשתי (זמנית) בכבל של חשמל.... מה ההשפעה שלו על איכול הסאונד? כי זה נשמע לי קצת יותר עמום (הבאס מרוח כאילו) אבל לא כזה הבדל רציני וזה לא פוגע ברמקולים או משהו נכון?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. Apache - Sound כרטיס קול מעפן כזה לא מצאתי לו התקנה ל XP יש משו שיכול להביא קישור שיתאים או התקנה של כרטיס קול אחרר?? שאמור להתאים

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  10. Started by elixvx,

שלום אני צריך מערכת סטאריאו או רמקולים לא כזה משנה לי כל עוד שומעים טוב אבל המערכת צריכה להיות עם כניסת USB שאפשר פשוט להכניס לה DOK (דיסק און קי) ולשמוע שירים ישירות ממנו ללא צורך בדיסקים הכי חושב ללא צורך במחשב! יש דבר כזה? ואם אין איזה פתרון אחר את יכולים להביא לי?.. תקציב עד כ400 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by thebenjamin,

5.1 למחשב עד 500 שקל (אפשר לחרוג אבל לא יותר מידי)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by Spiritus,

סצינת הטראנס מרכינה ראש לזכרו של אביחן ליבנה הידוע בתור "Cosma" שנהרג אתמול בתאונת אופנוע בהודו. אביחן היה אמור לחזור לארץ בעוד כשבוע ולהוציא את אלבומו החדש "נונסטופ" האלבום כנראה ייצא בסוף אבל אביחן לא יהיה כאן. אביחן השאיר חותם גדול על המוזיקה הפסיכודלית בארץ ישראל, סגנון מאוד מרגש ומאוד סוחף, זה היה המוטו שלו....יהי זכרו ברוך ושלא נדע עוד צער. לינק: http://www.isratrance.com/cosma/cosma.html האלבום החדש: http://www.psyshop.com/shop/CDs/yoy/yoy1cd056.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by alon311,

האם יש הבדל מבחינת איכות צפיה בסרטים ומשחקים בין חיבור DVI ו HDMI תודה לכל העונים :-*

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. Started by yudku,

אהלן חברה, אני מבקש המלצה לאוזניות גיימרים 7.1. התקציב הוא 800-900 אבל אם יש משהו יותר זול אני רק אשמח. האוזניות הן רק לשימוש של משחקים (FPS בעיקר והעדפה לאוזניות עם מיקרופון), מוסיקה וסרטים לא מעניין אותי. חשבתי על ה- Razer Tiamat 7.1 אבל אשמח לכל המלצה ודעה.. תודה רבה מראש!!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. היי חברה אני צריך עזרה חיברתי את הממיר תוצרת סמסונג למחשב עם כבל USB המחשב זיהה את זה והתקין אותו עכשיו השאלה שלי איך אני רואה טלויזיה במחשב.? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת על איזה נגן MP3 אתם ממליצים לקנות. אלה הדרישות שלי מהנגן: אפשר להשתמש בו בריצות/בזמן ספורט. איכות סאונד טובה. מחיר דיי זול.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by zebra,

הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי את הדרייבר לכרטיס :Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3 ] תודה למי שיוכל לעזור לי זה חשוב מאוד!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עד 600 שקל ,בעלות באסים איכותיים אך לא מפוצצים מדי ,שלא דורשות מגבר. אני אישית אהבתי את ה GRADO SR80 ,ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה על חנות בצפון שמוכרת את זה ,זה יהיה מעולה. תודה מראש, אנטון

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by nir_ofer,

אז ככה... אני מחפש להחליף את הרסיבר שלי! התקציב שלי הוא לא יותר מ1000 שקל וחשבתי שבתקציב הזה שווה לי לחפש משהו משומש. בעיקרון אני מחפש רסיבר סטריאו ולא לקולנוע ביתי ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק כאשר אני קונה רסיבר משומש והאם זה בכלל כדאי. כמו כן אם יש לכם המלצות על רסיברים ספציפיים שכדאי לי לחפש ואיפה בכלל אני יכול למצוא משומשים??

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. האם אני יכול לחבר דרך חיבור S/PDIF את הרמקולים שלי t6060 creative? איך? אני רואה את החיבור במחשב שלי אבל לא מוצא אותו ברמקולים...

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  22. Started by nightf0x,

לפני הכול תודה מראש לכל מי שעונה לי ומנסה לעזור לי רכשתי אוזנייות steelseries siberia v2 והם הגיעו עם כרטיס 5hv2 חיבור usb כאשר חיברתי את האוזניות עם הכרטיס קול הזה הווינדוס הוריד והתקין אוטומתית את הדריבר (יש לי ווינדוס 7) והכול עובד יפה כמה שניות ואז מצד ימין איפה שהתמונה הקטנה של הרמקול זה התחיל להשתגע זה עושה mute ואז unmute בלי הפסקה חשבתי שזה אולי איזה בעיה בדריבר ואז הורדתי את ה דריבר מהאתר של steelseries אבל לא עזר זה כול הזמן Mute ואז unmute ושוב mute ושוב Unmute בלי הפסקה.. אם מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הסיבה לדבר הזה או איך אפשר לסדר את זה בבקשה שיגיב פה . יש לציין שללא הכרטיס קול החיצוני הזה האוזניות עובדות מעולה דרך החיבורים הרגילים במחשב. ושוב תודה לכול העו…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  23. Started by alfus73,

היי. תקשיבו לתעלומה הבאהף המחשב שלי מחובר לממערכת סטריאו באמצעות מפצל Audio אשר נכנס לכרטיס קול שלי אשר מתחבר ליציאת Aux שיש לי במערצ הסריאו. שאני משחק במשחק קומפי אני שומע את המוזיקה ואת הקול בשני הרמקולים וכאשר אני משחק במשחקים אחרים - מתקדמים יותר - כגון COH או COD2 או Fifaf אני שומע את המוזיקה הוקל רק מרמקולאחד. בדקתי את ה- Balance והוא מכוון על האמצע. אני ממש אובד עצות. נא תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. Started by ido2,

יש אוזניות INEAR (ללא צורך במגבר) ששווה להשקיע בהם את הכסף שההבל באיכות יהיה מורגש ? בסה"כ אני מאוד מרוצה אבל מתחשק לי להשתדרג אעדיף לשמוע חוויות ממישהו שביצע שדרוג שכזה..

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. Started by ronsher,

שלום לכל המבינים, אני מחפש רמקולים 2.1 סביב 200 ש"ח שיאפשרו לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בסבבה. יש מלא סוגים בחוץ ורציתי לדעת אם יש משהו מומלץ. תודה, רון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.