עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

מחר אני מביא ‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎. זה לא יעשה בעיות עם ספק ג'נרי...? אני מתכנן לקנות חדש עוד שבועיים שלוש ככה אולי שווה לחכות עד שאני יביא ספק חדש או שזה לא מפריעה?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  2. אז ככה , הרסיבר שלי דיי ישן ולא כולל יציאות HDMI , לכן כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל HDMI , אני שומע סאונד דרך הרמקולים של הטלויזיה , בניגוד לזמן שאני רואה DVD או YES , שם הסאונד מגיע דרך הרמקולים של הרסיבר. השאלה שלי , באופן עקרוני , אני יכול לחבר בננה מהטלויזיה לרסיבר ואז בעצם שהסאונד שמגיע מהמחשב לטלויזיה ימשיך משם לרסיבר ?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by loco2000,

ישנם אתרים , שמאכסנים קצבי RM (REAL PLAYER) שניתן לישמוע אותם רק אם אתה מחובר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא : האם יש דרך או תוכנה כלשהי להוריד את הקובץ RM מהאתר ( אם מנסים הורדה רגילה דרך SAVE AS... או כל תוכנה הורדה אחרת , הוא מוריד את הקובץ ,אך עם מנסים להפעילו הוא צריך להתחבר לאינטרנט) מבלי להיות מחובר לאינטרנט? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הבנתי שיש איזשהו תהליך שנקרא Overburn או משהו כזה. איך עושים ומה כרוך.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  5. כשמחברים כרטיס קול לרסיבר בצורה אופטית או קואקסילית, האם הכרטיס קול משפיע על האיכות או שבעיקר הרסיבר משפיע על האיכות (הרי הוא מפענח את המידע)? מה זה crossover וגם ההגדרה של רמקולים קטנים\גדולים ברסיבר, מה הם משנים ועל פי מה יודעים איך עדיף לכוון אותם? וגם מה זה D RANGE COMP, לא הצלחתי למצוא על זה כלום בגוגל :\

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Gnome,

ערב טוב, יש ברשותי כרגע INSPIRE 2500 של CREATIVE. הם אחלה, אבל לא מספיקים. יש להם כמה חסרונות בסאונד שלהם שמפריעים לי מעט. בכל מקרה, החלטתי שהגיע הזמן שארכוש לי מערכת חדשה למחשב. לכן אני שואל מה דעתכם על הרמקולים הנ"ל (Z-640)? טובים? לא? איכותיים? לא? מה אתם אומרים. וד"א,מה בקשר לשמיעת מוזיקה רגילה?איך אני אשמע אותה בדיוק? (הכוונה באיזה רמקולים וכד'...) תודה לכל העונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by erans101,

שלום, יש לי רסיבר harman/kardon 142/230 וטלווזיה חדשה של שיאומי חיברתי את הטלווזיה ביציאת arc לרסיבר בmonitor out, ואת הממיר של יס לhdmi1 כלום לא עובד לי.... אין תמונה ואין סאונד(גם לא של הטלווזיה בלי קשר לממיר) מה אני אמור לעשות? תודה.

8. אני צריך מערכת קולנוע ביתית לצפיה לסרטים ושמיעת מוזיקה (בשביל צימר עץ -38 מ"ר) לא כולל DVD ושיעלה כ1000 ש"ח(אם יש משהו איכותי שבא עם DVD ועולה 1300 אז גם הולך....) אבל חשוב שהמערכת תיהיה הכי טובה שניתן למצוא במחיר הזה ותודה רבה רבה למי שיענה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  9. חברה השיר הזה תגידי מה נהיה של אופיר כהן הלחן שלו נלקח מאיזה שיר טורקי כתוב בלחן "עממי טורקי" אני פשוט רוצה לדעת מאיזה שיר בדיוק נלקח הלחן כי אני רוצה להוריד את השיר הזה בטורקית מקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by phil,

http://www.theapplecollection.com/design/macdesign/iPodmusic.html כנסו ותראו על מה אני מדבר...

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by liorper,

היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 8800 gt הטלזויה היא :lg 32 30r

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by skywalker131,

שלום. יש לי סרט בפורמט divx. שיש בו במספר מקומות כתוביות מובנות באנגלית שאני רוצה לשים שם גם כתוביות שלי בעברית רק במקומות האלה אבל העניין הוא שאם אני שם כתוביות אז הם מתערבבות אם הכתוביות המובנות ואי אפשר לקרוא אותם. האם אפשר לצרוב את הסרט אם הכתוביות ולראות על הדי.וי.די בצורה שהם יהיו על רקע שחור?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by merlin_77,

ובמידה וכן יצליח להחזיק 1080P יצליח להחזיק בנוסף אאודיו 5.1? תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. אוקיי עכשיו יש לי כרטיס קול מחורבן vibra 128 ורקמולים מסכנים שקיבלתי עם המחשב מכיוון שכל היום אני שומע מוזיקה במחשב שלי החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים הבנתי שהכי טוב למוזיקה זה מערכת 2.1 האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ורקמולים? התקציב לי יש ככה 500 שקל וההורים יוכלו להוסיף עוד 200 אולי טיפה יותר תודה

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום, החלטתי לקנות טלויזיה חדשה. מעוניין בטלויזיה בגודל 37" וברזולוציה FHD. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד. אני מתכנן לחבר את הטלויזיה לשני מקורות: למחשב - באמצעות כבל HDMI לממיר HOT HD - באמצעות כבל HDMI השימושים שאני אעשה בטלויזיה הם: 1. ניגון סרטים מהמחשב ברזולוציות SD, 720P, 1080P. 2. משחקים דרך המחשב (יש לי GAMEPAD אלחוטי) 3. צפיה בשידורי HOT באמצעות הממיר שמוזכר למעלה. מאוד חשוב לי הנושאים הבאים: 1. מכיוון שאני הולך לשחק במשחקים אז שלא יהיו מריחות או השהיות. 2. דיוק ואיכות צבעים. 3. זויות צפיה גדולות. תודה רבה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dudi1234,

דיברתי עם היבואן היום ולפי מה שנמסר לי הם יגיעו לארץ בתחילת נובמבר (עדיין אין מחיר אבל בארה"ב זה יעלה באזור ה $270)

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום לפני חודשיים שלושה פתחתי דיון בנושא של מערכת אוזניות כמו שבטח הבנתם בסוף הקניה לא התבצעה בקרוב אני אתחיל לעבוד קצת ויהיה לי כסף אז חידשתי את הכוונות לקנות מערכת אלה הרכיבים שחשבתי עליהם אוזניות: AKG K 26 P / GARDO SR80 (למישהו יש מושג מי היבואן של AKG או איפה ניתן לקנות את האוזניות האלה בארץ זה יהיה מצויין) כרטיס קול:M-Audio Revolution 7.1 (תכננתי בכלל לקחת את הAUDIOPHLE + מגבר אוזניות אבל זה יוצא יותר מידי יקר) תודה גיל

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by Royz,

שלום לכולם. יש לי כרגע נגן של 256 MB של IRiver אני מאוד מרוצה ממנו, שומעים מעולה והכל אבל אין מספיק מקום חשבתי לקנות נגן של איזה 5 GB , איזה כדאי? חשובה לי מאוד האיכות מוסיקה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  19. קניתי בח.י בכפ"ס היבואן הרישמי טלוויזיה מתצוגה 32lc53...עלתה 2800 שקל.. ואני לא רואה בה טוב עם המחשב, אחרי ריבים ממושכים איתם הם הציעו לי אותו טלויזיה או טלווזיה 32lc43 מה יותר חדש מביניהם ?והאם הם תומכים בנייטיב רייט ... קראתי לטכנאי של ח.י הם באו ולקחו את הטלוויזיה והשאירו לי טלווזיה חלופית מאוד טובה שהייתי מאוד מבסוט ממנה דגם 26lg30r ראו בה מצוין ... עכשיו אני שוקלת לקנות במקום כל הסיבוך הזה את אותה טלווזיה רק 32 אינץ... עכשיו השאלה היא כזאת הטלווזיה שאני אוהב עולה יותר זול מהשניה היא עולה 2745 ש"ח בעוד שמה שיש לי עכשיו עולה 3050 ש"ח איך זה יכול להיות ..? האם הדגמים שאמרתי פה הם תומכים בנייטייב רייט ..? רצויי לציין שיש לי כרטיס מסך hd 4850 palit ati עם שתי יציאות dvi …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by subzero008,

הבנתי שמאוד קשה להשיג ולא ממש מצאתי.. מה דעתכם יש מצב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכם..... אני צריך עזרה יש לי חבר שרוצה לקנות נגן מהסוג הזול(אלא שרצים בכל האינטרנט...) אבל בחנות אמיתי המחיר מקסימום הוא 600 גג (אבל גג!). אני צריך אחד שלא מתפרק אבל יש בו איזה 512...... תודה רבה *אני יודע שהיה ת'ראד לפני כמה ימים אבל הוא הסתבך וגם הסכום שם היה יותר גבוהה..... איתן

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by שמן,

אני מחפש מערכת רמקולים למחשב שתהיה זולה (עד 500) ושתהיה טובה למאוד למוזיקה אבל גם למשחקים מצאתי את : Creative INSPIRE 4.1 4400 מה דעתכם על המערכת הזאת?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  23. ברשותי מחשב נייד בעל יציאת HD, כרטיס המסך הוא בסיסי של אינטל מדגם GMA 4500MHD. מסך LCD של היטאצ'י HD READY בעל רזולוציה טבעית של 1366*768. כבל HD רגיל, ומערכת הפעלה WIN7 PRO. לאחר שכול הפרטים ידועים אני יסביר את הבעיות. בחיבור המחשב למסך המחשב מזהה את הרזולוציה הטבעית שלו אך כנראה לא תומך בה ולכן מציג רזולוציה דומה 1280*768. על מסך הLCD אני מקבל תמונה מלבנית קטנה של שולחן העבודה במרכז המסך שמוקפת באזור שחור. התופעה הזאת הייתה קיימת גם בויסטה שהשתמשתי בעבר, אבל חייתי איתה כי מצאתי לה פיתרון ממש לא אידאלי, אבל התפשרתי. הפתרון היה שירדתי ברזולוציה ל1280*720 וקיבלתי תמונה על כול המסך שחורגת מהגבולות, בויסטה מצאתי היכן לכוון את המסך, אבל ב-7 לא. השאלה הראשונה שלי היא האם יש דר…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1052026 אזהרה כולל פרסומות מפגרות ... מה הבדל בין המספקים 720P ל 1080I והאם זה לפלזמה או ל LCD או גם למסך רגיל ? מה המספרים הללו מציינים מה זה HD מה ה READY TO HD ואם באמת יש משהו שראה מה זה באמת .. אני ראיתי את המסכים הללו ב BUG ואני חייב לציין שלא ראיתי שום הבדל משמעותי שמסביר למה שחקני פורנו כלכך מפחדים ממנו.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by oz12,

אני מעוניין לרכוש אותו לטלויזיה ? יש כאלה שמכירים ? מקום טוב ?מחיר טוב?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.