עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadaw,

שלום! אז ככה.. מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! נו..? אז מה לעשות? תודהה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  2. Started by Kremb0,

בשנה האחרונה, מאז שנכנסתי לתחום נגני הmp3 , גילתי שאני רגיש לאיכות הסאונד בצורה מפחידה (ואיני יודע אם זה דבר טוב ) . היות ורמקולים למחשב עולים המון כסף , החלטתי ללכת על אוזניות מכמה סיבות . ראשית , באותו מחיר ,שתשקיע במערכת, ניתן להשיג אוזניות המספקות איכות סאונד טובה יותר בכמה וכמה . בנוסף , אוזניות ניתן לקחת ממקום למקום . שמעתי באוזניות מצוינות , כגון הgrado , סנייזר px 250 ועוד . האיכות הייתה בסדר , אבל עדין הרגשתי , שהצליל שמופק לא חלק כול כך (כן כך זה אני ) . לפני כשבועיים דיברתי עם דוד שלי , שגר בחו"ל . הוא שאל אותי אם אני רוצה משהו (והוא גם קצת טחון ) , ואני אמרתי לו אוזניות . בקיצור היום הוא הגיע עלי הביתה לאחר זמן רב , שלא זכיתי לראותו , ונחשו מה ? הוא הביא לי …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by dorish,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש יש לי כרטיס קול בלוח ואני לא מרוצה מנו הכרטיס יהיה מחובר למגבר ימאהה RX-V430 שהוא 5.1 אני צריך את זה בעיקר למשחקי מלחמה כמו BF2 אני ממש מיואש ומחר אני כבר הולך לקנות משהוא התקציב עד 1000 פלוס מינוס עדיף מינוס אם משהוא יכול להמליץ על רמקולים עד 5000 שקל 5.1 אני גם ישמח והכי חשוב אני קראתי פה איפה שהוא שאם אני מחבר את הכרטיס קול ולא משנה איזה ביצאה הדיגיטלית שלו למגבר אז הכרטיס קול לא מעבד את המוזיקה אלה המגבר ואם אני מחבר ב RCA אז הכרטיס קול או זה שעושה את העיבוד והמגבר רק מגביר את הקול זה חשוב כי מה זה שווה לקנות כרטיס ב 1000 שקל שבסוף הוא לא יעבד אני מעדיף לחבר בRCA ושהכרטיס יעשה את כול העבודה תודה מראש חברה.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  4. , עד כה , אני די התאכזבתי מאיכות ההקלטה של מיספר נגנים שהתאפשר לי ליבדוק אצל חברים . תגידו לי ,אם יש נגן שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים : 1.מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה או לחילופין כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני. 2. הקלטה ישירות לפורמט mp3 ( לא כמו הסידרות river 8xxx , 7xxx שדורשים המרה באמצעות תוכנה מיוחדת על גבי המחשב ) 3. disk on key ,plug and play ( לא כמו river 8xxx , 7xxx שדורשים שימוש בתוכנה מיוחדת על גבי המחשב כדי להעביר קבצים אל הנגן ) 4.מופעל באמצעות סוללות אצבע רגילות ( רצויי aa ) 5. רצוי ,אבל לא הכר…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by noambaum,

האם ההבדל משמעותי בין 1.audigy 2 zs 2.audigy 2 value לפי מה שאני ראיתי ההבדל הוא כזה : יציאות זהב ל-VALUE וחוצמזה,ל-ZS יש קצב דגימה של 192 KHZ לעומת 96 KHZ ב- VALUE

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by McJ,

שלום קניתי אתמול תאיפוד החדש(דור 5) של 60 ג"ב ויש לי כמה בעיות איתו... 1: איך אני בדיוק שם עליו סרטים יענו שיש לי על המחשב? עם אני מוסיף אותם לITUNS ויענו גורר אותם לאיפוד זה אומר שהוא לא תומך 2: למה בדיוק אנלא מצליח לשים תמונת אלבום? אני מוסיף תשירים לאיפוד...ואז מסמן את כל השירים שמאותו אלבום ואז בחלון הצדדי למטה אני מוסיף תמונה... שאני מסתכל על זה במחשב...זה מציג את זה(יענו האיטונז מראה שיש תמונה על זה) אבל אח"כ באיפוד אין תתמונה זה בינתיים הבעיות שלי איתו תודשה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by omer1789,

שלום אני מתלבט בין כמה רמקולים חשבתי לקנות את הרמקולים של אלטק VS 4121 אך חשבתי שאם מישהו ממשפחתי יסע לחול בקרוב או חבר, אז חשבתי שכדאי לי לקנות מהדיוטי פרי את הרמקולים של אלטק MX 5021 או FX 6021 מה יותר טוב? האם לרמקולים הנ"ל יש יציאה לאוזניות (חשוב לי מאוד) והאם ההבדל בין הMX ל-FX (או הפוך) הוא גדול? כנ"ל לגבי ההבדל בין הMX והFX לVS4121 תודה! ומקווה שהייתי מובן!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם ! יש לי אוזניות מדגם SENNHEISER 595 +כרטיס קול XFI של CREATIVE אני מעוניין ליקנות להם מגבר יעודי במחיר עד 1200 שח עם חריגה של מקסימום 100 שח לא יותר. אין לי שום העדפות כי אני בכלל לא מכיר מגברים. ועוד שאלה - האם התוספת של המגבר לאוזניות תביא לשיפור ביצועים משמעותי ? אשמח לשמוע את המלצותיכם -תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yaron1000,

יש לי כרטיס מסך ATI 9600 PRO אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה יש לי כבל שיוצא מכרטיס מסך שמחליף את אות ליצאית ווידאוי לAV אני חושב המחשב לא מאתר את הטלוויזיה קראתי בפרום אחר שאיך שהוא אני אומר לשנות את מה שמחשב מחפש דרכו את אות ל AV מ אות הרגיל של S ווידאו לתדר אחר ולא מצאתי אפיה עושים את זה תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. נגמרה לי האחריות של הרמקולים האלה ויש לי בעיות איתם (שומעים מן רעש מרגיז כזה בלי ששמים אפילו מוזיקה) כנראה בגלל מגעים לא טובים. הצלחתי לסדר את זה כמה פעמים אבל כל הזמן זה חוזר.. בקיצור אני לא יודע איך לסדר את זה ולא יודע איפה נמצא המפעל שלהם ומה המספר טלפון והכל.. למישהו יש אולי מושג, אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם כי אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האלה כי אני ממש מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  11. שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by klober,

אחים שלי נקרע לי החוט באוזניות האלה.. עכשיו, באוזניות האלה החוט שלהם יכול להתנתק לגמריי מהאוזניות עצמם ככה שיש לי צד אחד שמתחבר למחשב ובצד שני שני חיבורים לכל אוזניה... איפה אני יכול לקנות חוט כזה?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by T-Flash,

אהלן נגיד יש לי דיסק של מוזיקה (מקורי...) ואני רוצה להעביר אותו למחשב...: ב MEDIA PLAYER אפשר לשנות איכות של המוזיקה שאני מוריד מהדיסקים...מ 64KBPS עד ל 200 ומשהו... האם יש הבדל באיכות הדיסקים?? כלומר אם הם מוקלטים ב 64BBPS?? או שהאיכות תשתנה אם אני יעשה 200 ומשהו?? תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

לילה טוב זה הכרטיס קול שברשותי http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=45&b=0&f=1 פעם התקנתי עליו את התוכנה EAX והמשחקים פעלו עם EAX אך כיום אני שוקל להתקין את הEAX HD האם הכרטיס יתמוך בזה?

15. Started by SD Project,

אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה [move]אולי בכל זאת ?![/move]

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by Kitzony,

שלום לאחותי יש את ה ipod nano התקנתי לאת ה itunes אני מחבר אותו למחשב וזה פתאום כותב על המסך של ה ipod "do not disconnected" וזה לא נותן לעשות כלום הusb מגיב אליו והכל אבל ישר אחר כך זה רושם אותו דבר מה עושים

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  17. עברתי צעד צעד אחר ההוראות של ידע, התקנתי את העדכון הכי חדש של Apple, וניסיתי להריץ את המעדכן של ידע אך הוא אמר שהוא חייב את 2005-10-12.. למרות שאני עדכנתי לגרסה של 2005-11-17, אבל קיבלתי שגיעה של "הקובץ לא מוכר".. טוב נו אז חיפשתי בגוגול את הגרסה של 2005-10-12 ועכשיו זה מוריד אותה.. נקווה מאוד שלא ניתקל בבעיות.. אבל זה קצת דפוק שזה אפשרי רק לגרסה הזאת לא?!? טוב נו.. ישראלים ** עריכה - טוב נו, הורדתי גרסה יותר ישנה ועדכנתי וזה עובד אבל שאלה קטנה.. אני צריך שהIpodHe יעבוד כל פעם שאני רוצה להעביר שירים בעברית? אה ועוד כמה שאלות... אני מתעניין בנגן IAUDIO X5L או ב IRIVER H340.. (בטוח לא IPOD - המדובר לא שלי) עכשיו עזבו בנתיים את הצד של האודיו.. (כי אני בטוח שאני לא יש…

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  18. 4121 Altec Lansing או 2100 Altec Lansing או 3021 Altec Lansing כולם אותו סדר גודל מחיר, ולא מצאתי בשום מקום השוואות ביניהם. אשמח לקבל איזה אתר שעושה סקירות (מלבד cnet) תודה!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. שלום קהילת אודיו בעזרת השם בקרוב אני קונה את הנגן i-audio u3 2gb (בבקשה לא להגיד שבמחיר הזה יש נאנו 4GB ועוד תגובות לא רלונטיות). כרגע יש לי בMP3 במחשב 2.7GB , אם אני אקודד לOGG הכול יצא פחות מ2GB? מה ההבדל באיכות בין הפורמטים? האם תיהיה פגיעה מסויימת באיכות? מישהו יכול אולי להסביר לי יותר לעומק (אם יש למישהו שמבין סבלנות, אני בן אדם מתעניין). אגב, אם אתם כבר תותחים, כתוב שהנגן תומך בMPEG4, יש לי קליפ אחד שאני רוצה לקודד למפאג 4, אבל כתוב אמפג 4 SP, לא הבנתי מה הפירוש של SP , האם יש הבדל? אבל בעיקרון זה לא קריטי מקסימום לא יעבור אני אוריד מקודד אחר, יותר חשוב לי הקטא עם הOGG כי יש מצב שאני לא אקנה את הנגן אם ככה. נ.ב מישהו יודע אם יש לנגן תמיכה בעברית הפוכה או ג'י…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by Adielion,

מה ההבדל בין האיכות של דיסק לאיכות שמע אחרי העברה לפורמט MP3 ע"י המחשב? מה ההבדל בין נגן MP3 ונגנים אחרים למה יש הבדלים במחירים? איך בכלל מודדים מוזיקה ואיכות של מוזיקה? איך האיכות של MP3 בפלאפון סלולר? תודה למי שיבהיר לי את זה ,יש לי עוד שאלות אבל בעקרון תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by חן וייסמן,

בנגן החדש של 20 ג'יגה האם ניתן איכשהו לראות קבצי וידאו??

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  22. אם כן, מה יותר איכותי? האם בשניהם אפשר להעתיק מטייפ ל-CD ולשמוע את המחשב במערכת? אם כן, איך מגדירים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by Nissuni,

שלום לכולם, יש לי פאנל KD-G511 של JVC. עכשיו הבעיה היא שהפלסטיק מקדימה (השחור), מה שמונח לפני הפאנל, שעליו שמים את הפאנל - דפוק! אני חייב להחליף אותו. שלחתי אותו למעבדה ואין הם אומרים לי שאי אפשר לתקן אלא חייבים להחליף את החלק מקורי אבל הבעיה שצצה היא שלא הגיעו עדיין חלקים (זה קרה לפני חודש ככה) המצב כרגע הוא שאני לא יכול לשלוט בפאנל. שום כפתור לא עובד. אני לא יכול להעביר לרדיו.. כל מה שאני יכול לעשות זה לשים CD ולשמוע אותו מהתחלה ועד הסוף ובכל פעם שאני מניע הדיסק מתחיל מחדש... מישהו יודע אם אפשר לתקן? בבקשה תעזרו לי... אני מוכן גם למכור אותו בגרושים אם אף אחד לא יודע

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  24. אני מבקש מכולם תשובות עניניות, ולא למקצרים "זה יותר טוב וזהו" שכל אחד יפרט יתרונות וחסרונות. אני אתחיל בצורה כזו יתרונות כל מכשיר על השני : IRIVER : איכות צג יותר גבוהה כמות האביזרים שמתקבלים עם הקניה כולל אוזניות איכותיות - נרתיק - עריסה בגרסה של ה 40GB - ערכת סוללה חיצונית - שלט. עברית מכשיר הרבה יותר עמיד שנתיים אחריות (לא ע"י היבואנים - רק ע"י שליחה ישירה של המכשיר לחו"ל עצמאית ומילוי טופס RMA) הרבה יותר זמן בשוק אפשרויות שינוי בתוכנה אפשרויות שינוי חומרה קלות הכל נמצא על המכשיר אין צורך בשום מתאם נוסף בשביל חיבור מתח תומך ID3 TAG BROWSER עם DB פחות תקלות סדרתיות (נתונים פנימיים) איכות סאונד גבוהה יותר כל היציאות של המכשיר ממוקמות נכון !!! IAUDIO: X5L זמן סוללה יות…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. http://www.engadget.com/entry/1234000157071380/ נגן 30 גיגה, מסך 2.5 אינץ 320 על 200, מנגן 4 שעות של וידאו. (אבל תומך גם ב MPEG4/XVID/DIVX)

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים