אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי טלויזית לד של סמסונג ופלייסטיישן3 אני מחפש מערכת קולנוע ביתית בעלות 1000-2000, כמובן עדיף יותר לכיוון ה1000 חשוב: שלמערכת תהיה כניסה אופטית בשביל הטלויזיה והפליסטיישן3 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרה וטיפים בנוגע למערכת שמרכיב בדירה חדשה. המערכת המתוכננת היא 5.1 לשימושים - (לפי סדר) סרטים HD, משחקי מחשב, מוזיקה, כבלים. התקציב הוא בערך עשרת אלפים שקל וכרגע מה שמצאתי הוא בחריגה קטנה לכן שואל לעצתכם: רמקולים: Morel MT2 - Music Theater 2 מגבר: Pioneer 920 תודה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע בייתי לסרטי DVD וקצת מוזיקה DVD כבר יש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הלכתי לסינמה פרדיסו(אחלה חנות אגב, הבן אדם שם מאד מאד מקצועי), והוא הציע לי מערכת שכוללת מסך פזלמה של PIONEER 42', רסיבר של MARANTZ שעולה 2500 ש"ח אם אני לא טועה(אני לא זוכר את הדגם המדוייק, אך אני זוכר שהוא מעביר 80 ואט לכל רמקול, ותומך 7.1). הרמקולים הם wharfdale diamond 9 , 5.1. כאמור, המערכת הזאת עולה כ24000 ש"ח. מטרת המערכת היא משהו כמו 95 אחוז קולנוע ביתי, 5 אחוז מוזיקה אני כמעט לא שומע מוזיקה בכלל, אז הרבה יותר חשוב לי אפקטים בסרטים. השאלה שלי-יש אלטרנטיבות? משהו שאתם ממליצים לשנות? במסגרת התקציב כמובן... רמקולים סטליטיים לא באים בחשבון... אודה על כל תגובה והמלצה, כי הארנק הולך לשקול הרבה פחות אחרי שאקנה את המערכת
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובר לבית חדש בעוד כמה חודשים ואני מתכנן לעשות בסלון בנוסף לטלוויזיה גם מקרן. המקרן שמשך אותי במיוחד עד עכשיו הוא Optoma HD25-LV שעפ"י המפרט אמור להיות מסוגל להקרין מצוין גם באור שמש. הדילמה הגדולה שלי היא באזור הרסיבר ורמקולים, מאחר והסלון צמוד למרפסת הייתי רוצה ללכת על מערכת של 7.1 רמקולים כאשר 2 מהם יהיו במרפסת. הרסיבר שכרגע מעניין אותי הוא Pioneer VSX-1124 עם 7.2, עם מולטי-זון שמאפשר להשמיע במרפסת סאונד שונה מבתוך הבית. לגבי רמקולים, אין לי מושג על אילו ללכת, אני רק יודע שאני צריך סטלייטים, עדיפות בצבע לבן (דרישות של הצד הנשי בבית) וטובים, אבל בעיקר שלא יהיו במחיר גבוה מדי, עד 2000 ש"ח. אעריך מאוד את עזרתכם. אחד שלא יודע להחליט בין מבחר כל כך ענק, מתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן שאם המחיר יהיה פחות אני אשמח אבל בעיקרון 3500 זה המקסימום שאני יכול לשים אני רוצה מערכת רמקולים טובה ורסיבר איכותי המטרה: מעט מוזיקה ובעיקר סרטים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי חדשה לסלון ביתי. תקציבי הוא 30K. אני מעוניין שמישהו שמבין בתחום יבנה לי מערכת קולנוע ביתי הכוללת: 1) טלוויזיה - חשוב שתהיה טלויזיה לפחות 42 אינץ' ושתהיה טוב גם לצפייה יומיומית בערוצי הטלוויזיה הרגילים, וכמובן גם שתתמוך בסרטי HD 2) אודיו - אני לא מבין בזה הרבה אבל שתהיה מערכת סראונד איכותית 3) מחשב HTPC - אם אני צריך? כמה להשקיע? והאם שווה להשקיע? *חשוב שהמערכת כולה תהיה אסטתית ויפה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למערכות צנועות (עד 500 ש"ח) אשר ניתן לחבר למסך LCD וכן למחשב. ושאלה נוספת: האם יש מערכות 2.1 אשר יכולות להחליף מערכות 5.1 באפקטים בסרטים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מערכת הכי כדאי לקחת משם. לפי מה שאני יודע הLG הכי נורמאלית מכל החברות רכב שהחליטו לייצר קולנוע ביתי. האם באמת המערכת של הLG הכי טובה? (מגבר משולב עם DVD 5 סטליטים וסאב)
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקי יש לי את ה GAMETHEATER XP ויש לי עם מערכת קולנוע בייתית של MARANTZ הבעייה שלי שלא משנה עם אני מחבר בחיבור אופטי או בחיבור COX האות שהמערכת מקבל מהמחשה הוא STEREO , עכשיו אני מאוד הייתי רוצה לשמוע את הכדורים בFARCRY ן בDOOM3 עוברים לי מעל לראש אבל אני לא יכול!!! שזה ממש מתסכל, מישהו יכול לתת לי טיפ איך להפעיל את זה כך שהאות יעבור נקי ב AC3 או SURROUND מלא. או לפחות לתת לי כיוון לכרטיס שיעשה את העבודה בצורה יותר יעילה ממה ש HERCULES עושה?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי שתכלול: רסיבר+רמקולים (עדיפות ל-5.1)+DVD. התקציב הוא כ3500. ראיתי את הדיל הזה:http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JWAVR1706_SD770_SCS140 הוא נראה לי טוב מה אתם אומרים? עזבו מחירים כי בזאפ ההרכב הזה עולה אותו דבר אבל מבחינת איכות שמע. חשוב לי!!! שתהיה איכות שמע גבוהה! שהרמקולים יהיו יפים אבל לא גדולים אלא בסגנון של הJBL האלו. (לא חובה הגודל אבל עדיף כי חדר קטן) מומלץ שיהיה אפשר לתלות אותם על קיר אבל עוד פעם לא חייב כי אפשר גם על מדף... חשוב שתהיה עוצמה אבל בכל זאת לא בראש סדר העדיפויות כי זה לחדר קטן! אם אפשר אבל ממש לא חייב שיוכלו גם לעמוד בחוץ (החדר המדובר הוא עליית גג ויש שם גם מרפסת ענקית אז רציתי אם זה אפשרי ל…
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 ערוצים חיברתי למחשב ה WIN 7 קולת את כול הרמקולים הדרייבר קולת את כול הרמקולים אבל כשאני נכנס למדיה פלייר או משהוא אחר אני שוע רק ברמקולים הקדמים כשהיה לי XP הכול עבד
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דגם SC-PT75 , צריכה לעלות בסביבות 900-1000 ש"ח . מישהו מכיר ויכול להמליץ עליה ? שווה את הכסף ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך הצעות לטלויזיה ומערכת סאונד! אני יושב כ3-4 מטר מהמסך! אני רוצה לפחות 2 רמקולים רצפתיים וסאב!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי ארבעה רמקולי סראונד. אמרו לי שבשביל להפוך את זה למערכת טובה ( יש לי מגבר מעולה ,הבעיה היא שהוא לא מסכים לחבר מערכת "לא שלמה" ) צריך סאב. האם צריך גם סנטר ? מה תפקידו של הסנטר ? רמקולים למוזיקה בלבד, כמה אתם ממליצים לקנות לחדר (אני מניח ארבעה ) ואיזו פירמה בהשקעה של 1500 - 2000 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתית לחדר. עכשיו אני מחפש משהו טוב ואני מוכן להשקיע עד 10 אלף לרמקולים+מגבר+סאב+DVD תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי ויכוח קטן עם אבא שלי אז אני איעזר בכם. 1. מה ההגדרה של מערכת קולנוע ביתית (מה זה חייב לכלול) 2. כמה עולה מערכת קולנוע ביתית ממוצעת ואיכותית (לא כזו של 100 שקל עם עוצמה של אוזניות ולא כזו שעולה מאות אלפי שקלים, משהו שסביר למצוא בסלון ממוצע/ממוצע+ שיש בו קולנוע ביתי)
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית הן לסרטים והן למחשב שתכלול הכול כולל סאב . אני לא מחפש משהו יותר מידיי וגם לא פחות מידיי באמצע שיהיה טוב ויספק. התקציב שאני נותן הוא 800 -1200 ש"ח. ואיני מבין בדברים האלה לכן אני שואל את טובי המוחות פה בפורום ומקווה למצוא תשובה הולמת ,כמו שאתם יודעים לתת.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
על איזו מערכת קולנוע ביתית (5 רמקולים+DVD) אתם ממליצים.. לא מחיר גבוהה, שיהיה מחיר נמוך אבל גם לא זבל של פירלס... תודה!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם (: חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית הכוללת DVD קורא DIVX + רמקולים 5.1 משהו בסגנון כזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RW102C רק עם DVD ( אתם יכולים להמליץ גם על DVD בנפרד ) ושכל זה יהיה באזור ה 700 ש"ח ( אפשר קצת לגלוש מהתקציב, אבל לא הרבה... ) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חשבתי על המגבר של פיוניר: VSX420 ועל רמקולים של פיור אקוסטיק דגם spark. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית. התקציב שלי הוא 1200 ש"ח ואני מעדיף לקנות באינטרנט. אני אשמח אם תתנו לי מפרטים עם קישור לאתר אמין.. תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 19:28:56 אני מחפש גם טלוויזיה 37 אינצ' lcd בתקציב של 6000 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה שנים יש לי כסף ואני רוצה להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתעלה בערך 4K ז"א אני רוצה רסיבר ורמקולים 5.1 , אני אשתמש בהם בעיקר לסרטים וגם מוזיקה. לאחרונה נכנסתי חזק למוזייקת טראנס ומאז אפשר להגיד שאני רק מקשיב לזה. וגם מכיוון שאין לי מקום בבית אני חושב ללכת על רמקולים מדפיים (האם זה משנה משהו מרמקולים עומדים?) יש הצעות ? וגם אמרו לי שאני אצטרך לקנות בהתאם כרטיס קול , רציתי לשאול במה זה יעזור? כמה יעלה לי כרטיס קול לא מקצועי אבל שיתאים למערכת? וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין אך משמעים מוזיקה יעני זה הרי לא כמו בסרטים במיוחד מתחלק ל 5 רמקולים ויותר. אז אך זה במוזיקה . טוב אני חושב שאלתי את כל מה שרציתי תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-