עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by b_r0cK,

האם הרמקולים השונים ל ipod שווים משהו. התקציב הוא בסביבות 1000 שקל

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  2. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה בצפיית סרטים באתרים, כלומר לא סרטים שאני מוריד למחשב אלא סרטים באתר עצמו, כמו בוואלה,בנענע תפוז וכו'. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר לפתור את זה? התקנתי מחדש את המדייה פלייר, וזה לא עזר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. http://www.lc-80xu30.com/ מפרט · Full Array · Local Dimming · Wide Color Gamut (WCG) · High Dynamic Range (HDR) · HDCP 2.2 · H.265, H.264 and VP9 decoding · Split 3840x2160 to make virtual 8K · 802.11a/b/g/n/ac Wi Fi & Ethernet · 80" of absolute beauty לאלו שמודאגים איך סרטים ברזולוציה מסך נמוכה יגיעו לרזולוציה במסך 7680*4320 למסך יש מנוע עיבוד מרזולוציה 1080P ל- רזולוציה 7680*4320 new high powered X8-Master Engine Pro system-on-chip מחיר התחלתי 13,879$ בארה"ב זה מסך בין הראשונים ברזולוציה 8K שיימכר לקהל הרחב ב-2016 ביפן יתחילו שידורי טלוויזיה 8K http://hexus.net/tech/news/monitors/83339-sharp-aquos-4k-nex…

4. שלום, הרסיבר מחובר למחשב (לכרטיס מסך NVIDIA) בכאבל - HDMI - Mini HDMI עכשיו אני לא שומע מכל 5.1 סראונד אלא רק משניים. בבדיקת דרך הלוח בקרה אני שומע מכל אחד מהרמקולים צליל אבל בפועל בשירים וסרטים אין שמע מכולם. מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו מיקרו/ מיני, בתקציב של עד 1500 שקל. מצאתי כמה דגמים של מיקרו: 1. CMTGPZ7 Sony 2. CMTEH10 Sony 3. SCPM31 Panasonic 4. SCPM41 Panasonic 5. LG LX-D5230 מה הכי טוב כאן מכל הדגמים שציינתי? יש למשהו אחד מהדגמים והוא יכול להמליץ לי עליו? יש דגם אחר, שהוא עד 1500 שקל, והוא יותר טוב מכל הדגמים שציינתי? תודה לכל העוזרים ושבת שלום לכולם...!

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  6. Started by t_eliran,

קניתי מערכת קולנוע ביתית של LG מדגם LH-T250SB זו מערכת של רסיבר מובנה עם DVD מה שנקרא אצלהם Home Theater רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם המערכת כזו או אולי דומה מדגם אחר, הערות כלשהן, יתרונות חסרונות.. לא מצאתי שום מקום עם review על המכשיר הזה אולי אתם תוכלו לעזור לי.. קישור לפרטים: http://www.lge.com/products/model/detail/lh-t250.jhtml תודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by emil001,

היי, אני מחפש אוזניות מקצועיות לשמיעת מוסיקה באיכות גבוהה. הכי חשוב לי שישמעו את הבאסים נקיים ! האוזניות מיועדות לנגן MP שלי, Muze M6 למי שמכיר .. נגן דיי טוב ! התקציה שלי מגיע עד ל-400 ש"ח. לאחרונה מצאתי איזה אוזנייה.. (אבל היא גדולה) http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106113&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=HE מצאתי עוד אחד.. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1669 עוד משהו ה"עומס"- אום, צריך להיות גבוהה יותר או נמוך יותר ומזה אומר? אני ישמח אם תציאו לי מה שווה לי לקנות.. תודה רבה! אמיל.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. השימושים הם: 75% משחקים 15% אינטרנט 10% סרטים אפשר שהיו:2.0,2.1,5.1 חושב יופי. סאונד טוב

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  9. Started by ggg123,

אני מחפש לקנות רמקולים 2.1. כפי שאמרתי בכותרת התקציב עד 400 ש"ח בערך. חשוב מאוד העיצוב של הרמקולים, וכמובן איכות האודיו. השימושים רוב הזמן מוזיקה, קצת סרטים ומשחקים. חשבתי על JBL Creature II שעולה בסביבות 370 ש"ח, אבל הבנתי שמדובר בדגם די מיושן. יש עוד אופציות?

10. ב4 בספטמבר ביירדינמיק תציג את אוזניות הדגל החדשות של החברה ושמן Tesla 1 המחיר - 880 יורו. ביירדינמיק סוף סוף מכוונת גבוה והמטרה - HD800. יהיה מעניין מאוד בנובמבר http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/beyerdynamic-shows-some-muscle-premium-t-1-headphones-generate-significantly-more-sound-pressure-th.html?tx_ttnews[backPid]=121&cHash=dd074aff11

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by n_aviv1,

באיזה קובץ וידאו לעשות את זה? AVI/MPG ? אני צריך את זה לתמונות של בת מצווה וזה היום בערב אז זה מאוד דחוף (אני יודע אני לא אמור לכתוב את זה אבל אני חייב את זה להיום) אני לא יכול לדחות את זה. אני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות את זה... איזה רזולוציה הכי מתאימה? אני צריך שזה יהיה בנפח סביר ושזה יתאים לכל מחשב כי אני לא יודע על איזה מחשב ועל איזה מקרן זה יוקרן... רזולוציה של 1280*720 ב AVI בערך 3 דקות יצא לי בערך 15GB!!! אני מפחד להוריד מדי ברזולוציה כדי שזה לא יהיה באיכות לא טובה. מצלמה של 2 מגה פיקסל מצלמת FULL HD אז זה לא נראה לי רזולוציה גבוהה מדי אבל מסתבר ש2 מגה פיקסל זה מאוד כבד... אני מקווה שזה הפורום המתאים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. Started by langa,

מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?

13. אוקי אז ככה, דגם אחד הוא פיוניר 6970e והדגם השני הוא pyle PLRL693 מה יותר טוב ומה כדאי??? הנגן יהיה פיוניר 4650 , וכמובן בלי מגבר, איזה רמקולים כדאי לי לקחת למערכת הנ"ל ?? מי שמבין שיעזור לי... אם למישהו יש את אחד הרמקולים הנ"ל ויכול להמליץ זה יהיה הכי טוב

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. חשוב לי שהאוזניות in ear איכותיות ושיהיו אמינות כמה שיותר. ( למוזיקת ראפ / היפ הופ ) תקציב עד 200/250 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  15. Started by gshhar,

אני הולך לקנות AUDIGY2 ,האם זה נכון שהפאנל הוא גם מגבר או שרק אופציות לחיבורים מסויימים?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  16. Started by redti,

יש באפשרותי לרכוש אחד מן הדגמים הבאים בהנחה רצינית..רציתי לדעת איזה עדיף ? בלי קשר לגודל רק לאיכות ומה שכל טלוויזיה מציעה מעבר לגודל. LG 42LG80FR FULL HD LCD 42LG53FR FULL HD LCD 47LG70YR

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מכשיר DVD שמסוגל לנגן AVI ברזולוציית 720p. ואם כן, האם זה משהוא שאפשר לקנות בכול חנות או משהוא שצריך להזמין במיוחד? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by Jack_g,

ישנם סרטים שיש להם קול שלרקע הכוונה למוזיקה לאפקטים מאוד חזק והדיבור מאוד חלש מה ניתן לעשות בנוגע לזה כי הגברה כללית של עוצמת השמע מגבירה גם את המוזיקה ועוצמת קולות רקע וזה נהיה ממש לבלתי ניזבל.

19. Started by hagay,

היי היום קיבלתי את הרמקולים creative inspire 5200 ויש לי כרטיס קול live 5.1 ואני חושב שיש איתו בעיה.. חיברתי את השלושה חיבורים מהסאב לכרטיס קול לפי ההוראות שלהם ושמעתי בשני הרמקולים הקידמיים ומהסאב.. אבל מהסנטר לא שמעתי ומהאחורים גם לא.. הסתכלתי מאחורי המחשב ושיחקתי עם החיבורים שנכנסים לכרטיס ושמתי לב שיש יציאה בצבע ירוק ושאני מחבר את הכבל של הרמקולים האחוריים שומעים רק מהם ומהסאב.. ושהחלפתי וחיברתי את הכבל של הרמקולים הקידמיים שוב שמעו רק מהקדמיים .. ניסיתי להכניס ליציאות האחרות בכרטיס אבל רק מהיציאה הזו שומעים......... מה יכול להיות הבעיה...????

20. Started by gombn,

יש לי מחשב P4 ע לוח M של ABIT IC7 הכרטיס קול מובנה מחפש רמקולים בעיקר למשחקים, שמיעצ מוזיקה וקצת סרטים מבקש המלצה איזה ברירות יש לי ב 550 ש"ח ואם אפשר איפה ניתן לקנות תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. Started by danvis,

שלום, ברשותי נגן Mp3, בעל 512MB, מסתבר שכמות השירים שלי עוברת את ה-512Mb ורציתי לדעת האם יש לי יכולת לכווץ את השירים בעזרת Rar או Zip, ואם כן, אז הנגן יצליח לקרוא אותם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה להחליף את מערכת הרמקולים הנוכחית שלי שהיא כבר בת 12 שנה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אבל הוא גמיש אם מדובר בתוספת תשלום סבירה תמורת קפיצה גדולה באיכות). השימושים שלי - בעיקר צפיה בסרטי בלו ריי מקוריים (כן, על דיסקים) וגם בסרטי DVD. אני לא צופה בסלון אלא בחדר ייעודי שהוא די קטן - בערך 3.5 מטר אורך על 2.5 מטר רוחב. גם מרחק הצפיה שלי נמוך - בערך 1.8 מטר. הטלוויזייה מסוג LED תלת מימד מחוברת למחשב שנמצא ממש לידה בכבל HDMI ואת הסרטים אני מנגן בכונן בלו ריי במחשב. מערכת הרמקולים הנוכחית מחוברת גם היא למחשב והסאונד יוצא מהכרטיס קול שבלוח האם, יש שם חיבור רגיל של 3 בננות - תכלת, ירוק וורוד (מפרט המחשב המלא מעודכן בפרופיל שלי). למרות החדר הקטן, חשוב לי סאונד היקפי…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  23. שלום ברצוני לרכוש בקרוב את המכשיר iRiver H320 , וש לי כמה שאלות בקשר למכשיר : 1.בוידאו מזאת אומרת לבצע המרה , בתוכנה ישר אני מבצע תהמרה הזאת וזהו אני יכול להכניס למכשיר ?????????????????????? או שיש עוד כמה דברים לעשות - , ואני רוצה להתשמש בנגן לסרטים , עם תרגום מובנה 2. בתכונה/פאץ' שניתנת להורדה באתר לשינוי בג'יבריש בעברית זה עובד סבבה בלי שום פעולה אחרת ?........... ***ואיך מתקינים את זה (***= לא חובה לענות ) בתודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. שלום רב, סרקתי את הפורום ולא מצאתי עדיין תשובה. אני מבקש המלצה לכרטיס קול עם יציאת SPDIF COAX, חשוב לי שיהיה זול, אני לא מחפש איכות אלא רק את היציאה לשימוש במחשב ישן לשמוע סרטים ב-AC3. והאם הבנתי נכון שAUDIGY 2 VALUE אינו מגיע עם יציאה כזו, אלא זו תוספת אפשרית? תודה, נאור.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by major winters,

זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)

• 1 תגובה
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.