עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לילה טוב לכולם, יש לי רמקולים 5.1 של חברה לא ממש מוכרת, אבל זה לא ממש הנקודה. אז ככה- המערכת משימעה מוזיקה מצויין רק שאת הבסים לא שומעים, הסאב וופר לא מוציא את הבסים משום מה, הוא מחובר כראוי ועובדה שהסטנר עובד (שניהם מתחברים על אותו כבל) בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות וזה מרגיז אותי שהסאב לא עובד. שחיברתי את המערכת למחשב נייד (שבו יש רק כניסה אחת לרמוקלים חיצוניים) אז חיברתי ללאפטופ שלי את הכבל של הסנטר והסאבוופר ושמתי שיר עם בסים-ושמעו את הבסים מצויין. עכשיו שכל ה5.1 מחוברים-אני לא שומע את הסאב. האם אפשר דרך המחשב איפשהו להגביה את עצמת הסאב? (חוץ מדרך volume consrol) יש תמונה של התכנה שאיתה אני מכוון את הרמוקלים. אשמח לעזרה, ולדעת למה שחיברתי את הסאבוופר+והסנטר למחשב הניי…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  2. איזה כרטיס יותר טוב.. Realtek ALC850 (הכרטיס המובנה בלוח DFI LANPARTY UT Ultra-D) או Creative Live! 5.1.... ועוד שאלה.... האם הכרטיס מסך מובנה מוריד את הביצועים של המעבד...עקב השימוש בו?... והאם בכרטיס קול בPCI הוא לא מוריד את הביצועים?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Nemesis,

לאחר שכבר התייאשתי וחשבתי שהמשלוח הלך לאיבוד בביורוקרטיה הברזילאית המדהימה, קיבלתי היום את המשלוח. אני לא מבין למה לוקח למשהו שלושה וחצי שבועות להגיע מארה"ב לברזיל - אבל לא משנה. בכלאופן, בהתחלה קיללתי את האוזניות קללות נמרצות במשך כרבע שעה - עד שהבנתי שצריך לדחוף אותן ממש עמוק לתוך האוזן. קצת מוזר ולא נעים בהתחלה, אבל לאחר כמה דקות מתרגלים. תחושת השקט מדהימה. לא יאמן איזה צליל הקטנטנות האלו מפיקות. יש גם הטוענים שהבאס שהאוזניות מפיקות לא מספיק חזק/נמוך - אני לא מסכים כלל וכלל. אוזניות מפורטות שלא חסר להן בצורה מוחשית משום דבר. קנייה מצויינת למחירן - מומלץ בחום. עכשיו אם רק היה לי כרטיס קול נורמלי במחשב הנייד הארור הזה...

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  4. שלום לכולם בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות טלויזית 42 אינץ LCD לסלון. רציתי לדעת כמה דברים: בנתונים הבאים: בהירות \ ניגודיות \ רזולוציה וכו' כמה נתונים אלה צריכים להיות בשביל צפיה איכותית? דבר שני על איזה דגמים איכותים אתם יכולים להמליץ לי לקנות במחיר הנ''ל (כולל תמיכת HD) ? עריכה: מצאתי דגמים אלה, איך הם? פיליפס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 LG http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 הודה לעוזרים, אריאל.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by gadykay,

שלום רב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה בטווח ה-40-42 אינץ' FULL HD כמובן ואשמח לקבל מכם הצעות משתלמות, בנוסף מצאתי דגם שלמי שמכיר או יודע אשמח לחוות דעת הדגם הוא 42RV600 של טושיבה. דבר נוסף שרציתי לשאול אם שווה לשקול טלוויזיית LED בזמנו אני זוכר שהטכנולוגיה לא הייתה בשלה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by D-M-X,

1.מתי כבר יגע לארץ הPMP? 2.כמה יעלה? 3.שווה לקנות אותו או שיש למישהו הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אני מחפש רמקולים טובים למחשב שישפרו לי את המשחקים שאני משחק בהם ושיכניסו אותי אל אוירה של המשחק התקציב שלהם הוא 500-200 עם זה עוזר ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% - משחקים 25% - סרטים 25% - מוזיקה תודה למי שעוזר באמת מגיע לו כפיים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by לד,

אני רוצה המלצה למערכת קולנוע חשוב שתהיה עם רמקולים גדולים עם מגבר והכל והכי חשוב צבע כסף יש בתקציב עד 1500 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  9. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 לצורכי שמיעה של סרטים ומשחקים ואני לא ממש מבין ברמקולים לכן פתחתי סקר ....אודה לכם על העזרה!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by BD1,

תראו, יש לי שני רמקולים של סוני די ישנים( יש להם 30 -40 שנה אולי יותר) והיה להם רסיבר זה עם הדיסק הגדול הזה שאפשר להכניס אותו. בקיצור הרסיבר התקלקל לא הצלחתי לסדר אותו וחיברתי את שני הרמקולים לבאס קטן כזה שקניתי איתו עם זוג רמקולים ואני חושב שהרמקולים נשרפו לי.. איך אני יודע אם זה הרמקולים או שזה הבאס הוא זה שנשרף? במידה והרמקולים הלכו אני הייתי רוצה ללכת על משהו אחר למחשב, גם כן עם שני רמקולים ורסיבר טוב רק בשביל המחשב .. אם תוכלו להמליץ לי איך החברה הזאת בכללי? הם נחשבים טובים? http://www.bit-tech.co.il/Category.aspx?CatCode=137 פשוט אף פעם לא שמעתי עליהם

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. Started by niv251,

לפני שנה וחצי קניתי את הרמקולים הנ"ל (יש לי עוד חצי שנה אחריות), כבר כמה חודשים יש לי בעיות מגע עם הרמקולים שצריך לנתק ולחבר בשביל שהם יעבדו כמו שצריך היום אני מנסה להפעיל את הרמקולים והסאב וופר לא עובד רק הרמקולים. ניסיתי לחבר ולנתק ופשוט כלום הכל עובד חוץ מהסאב וופר. עכשיו יש לי שני התלבטויות אולי אני יכול פשוט להחליף את הקאבל והכל יעבוד או לשלוח את הרמקולים לחנות כי עדיין יש לי אחריות. עכשיו גם באפשרות ב' יש לי כמה התלבטויות כי קניתי את הרמקולים ממש רחוק מהבית שלי, עכשיו לשלוח את הרמקולים לחנות שקניתי או ישר לקרט שזה יותר קרוב לבית שלי... תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by 1liran1,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP HOME ללא מדיה סנטר ואני רוצה ליראות טלוויזה במחשב יש לי ממיר של YES שאני יכול לחבר לכרטיס חיפשתי די הרבה ולא מצאתי משהו לXP בכולם יש צורך במדיה סנטר. אני רוצה גם להקליט סרטים במידת הצורך ושאיכות הצפיה תהיה טובה וחלקה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by INFERNO,

ההאם המצב של כיוון השידור יכול להתפך כלומר אם אני מחבר את השני PL מונו לשני יציאות אוזניות במגברים שונים ואז את האחד PL סטריאו לאוזניות , האם אני אשמע סטריאו באוזניות ?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by Pc1ko,

שלום לכולם בדיון קודם שאלתי פה על חיבור דיגיטלי של מחשב לרסיבר Denon, ולא עניתם לי יותר מידי אבל בכל מקרה תודה למי שענה. הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות כרטיס קול נורמלי עם יציאה דיגיטלית או קוקסיאלית כדי לחבר לרסיבר שלי. מצאתי כרטיס קול לא יקר (מה שהתקציב מאפשר לי): Creative Audigy 2 Value אתם חושבים שהוא שווה משהו? הוא ישפר לי הרבה (יש לי כרטיס על הלוח אם, קודק ASC650, או משהו כזה...)? יש לו יציאה קוקסיאלית או דיגיטלית?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. שלום חברה אני רוצה לקנות TV LCD אבל אני מתבאס עם האיכות תמונה שתהיה בחיבור עם YES ראיתי בתצוגה של החנויות שהאיכות תמונה לא משהו המוכרים מבטיחים שבבית התמונה תהיה יותר טובה... מישהו יכול להדריך אותי איזה TV לקנות ועם איזה סוג של כבל לחבר לממיר של YES? תקציב עד 4000 שקל חשבתי לקנות TV TOSHIBA REGZA 32 אינצ בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  16. אני מחפש אוזניות קטנות כאלה שנכנסות לאוזן (מצטער שאני לא יודע מה השם ה"מקצועי של סוג כזה) אני שומע בעיקר ראפ וטראנסים. תקציב-200 ש"ח. אם אפשר מהחנות הזאת: http://www.djshop.co.il/category/home_page היא נראית לי פשוט איכותית ועם הרבה מבחר... היא הכי טובה שמצאתי... אם יש לכם חנות אחרת רק תגידו. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. משהו מאוד מוזר קורה לכרטיס שלי( waveterminal 192L של EGOSYS) - קרה לי כבר כמה פעמים שפתאום הוא מפסיק לעבוד באתחול של המחשב(בד"כ המחשב נתקע לפני זה ) המחשב לא לא מצליח לזהות את הכרטיס למרות שאני נותן לו את כל הדרייברים החיוניים והוא טוען ש CANT FIND DRIVERS, כאילו זה לא הכרטיס קול הזה בכלל. הוצאתי את הכרטיס, החזרתי אותו(אחרי אתחול) פתאום, לא צריך דרייברים כלום, הכל עובד. מה זה אומר הבעיה הזאת? (אגב, זה קרה בשתי מערכות ההפעלה גם בויסטה וגם ב XP הוא לא זיהה לי)

18. Started by ncrd,

שלום, אני קונה את הלוח Asus P5b Deluxe אשר מגיע עם הכרטיס קול המובנה ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio. יש ברשותי כרטיס Audigy 2 ZS מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מי מהכרטיסים טוב יותר? ההיגיון אומר לי שה-Audigy טוב יותר אבל אני לא בטוח ב-100 אחוז... שאלה נוספת, האם יש טעם להתקין את שניהם? האם יש יתרונות/שימוש למחשב עם שני כרטיסי קול? תודה, מיכה

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות אוזניות ב200+- ש"ח אבל אני לא מבין ממש בעניין. חשבתי אולי לקנות את הסנהייזר HD 202 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  20. הלינק הבא מציג תמונת מסך מהמכשיר החדש של איריבר Iriver H10. יכול להיות שהמכשירים הקודמים יזכו גם לעיברית...נחכה ונראה...

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. יש לי 2 מחשבים לאחד כרטיס קול GTXP והאחר יש לו כרטיס קול OB של רילטק שני המחשבים מחוברים לרסיברים עם כבל קואקס כיצד אוכל לנצל את ה5.1 במחשחק עם הקואקס כי 5.1 זה עובד לי רק עם כבלים רגילים לכניסת המולטי CH ברסיבר וקואקס מעביר לי רק סטריאו למרות שסרטי DIVX הוא מזהה בעזרת הקואקס 5.1, כלומר בWIN, ובGTA דולקות לי 2 נורות חיווי רמקולים ברסיבר ובסרטים 6.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  22. Started by nazgull,

היי, אני מעוניין באוזניות קשת לפלאפון בתקציב של 200-250 גג. אשמח לקבל המלצות לדגמים ולחנויות. תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מערכת של 8 רמקולים לאוטו ואני לא בטוח שהייה אפשרי לחבר את כולם לרדיו טייפ ....צריך מגבר חיצוני או משהו נוסף ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by spotash,

יש לי סרט/סדרה על המחשב באיכות HDTV. איך אני יכול לראות אותו על הטלויזיה שלי? אני צריך צורב HD-DVD או BLUE-RAY? אני צריך DVD שיודע לנגן HDTV? אני צריך טלויזיה שתומכת HDTV? אני לא מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by sorcher,

אז אחרי נבירה באשכולות ובמדריכים צמצמתי את אפשרויות הקניה שלי לשתי אוזניות IEM ורציתי לשמוע את דעתכם או אפילו ניסיונכם עם קצת מזל.. כרגע אני מתלבט בין הSennheiser ie7 ל Shure SE425 . יש למישהו ניסיון איתן? ראיתי שבמדריכים בתקציב של עד 1000 ₪ מומלץ על ה Sennheiser ie7 אבל המדריכים נכתבו בתקופה שלפני סדרת ה shure se xx5 אלא בתקופת ה se xx0 לפי מה שהבנתי יש הרבה הבדל .. הזוג הקודם שלי היה sennheiser cx550 ז״ל :'( אז אני יודע שאני אוהב את הצליל של sennheiser.. תודה מראש חברה ושיהיה לנו שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים