אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש אפשרות לערך קובץ mp3? אני לא מתכוון לחתוך קטע מתוך השיר אלא למשל להוריד מהשיר את הסולן או התופים או משהו כזה.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש רדיו דיסק לרכב עד 1000 שח', דרישות שיהיו ברדיו דיסק: USB - חובה, וכמובן קורא MP3 =]. יש לי מגבר מהדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=18292 שני קומפוננטים מאחור, וארבע רמקולים 2 WAY בשאר הדלתות ברכב JBL. אודה לכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני מספר ימים רמקולים של Logitech מדגם Z5300 ואיתו כרטיס קול פשוט של Creative Live 5.1. כאשר אני בודק עם כל רמקול משמיע את הצליל הנכון דרך ההגדרות של הכרטיס קול הכל תקין וכל רמקול מדייק. כאשר אני רואה סרטים ה- Center כלל לא משמיע קול , כל הרמקולים האחרים משמיים אותו שליל.. לא ברור לי יש לי את הסרט מוצאים את נמו ושם יש THX Optimizer ויש בדיקה בדיוק כמו שיש לכרטיס קול, ושם הרמקולים לא עובדים בדיוק כמו שהם צריכים, מישהו יכול להסביר את זה? אולי יש Dvd player מסויק שהוא 5.1? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
ב350 שקל הם קנייה נכונה? כי אני מחפש אוזניות במחיר הזה למוזיקה (היפהופ, האוס, והרבה דאנס) (בארץ). הSennheiser HD 200 הם הכי ממומלצות שראיתי וגם ראיתי שהמחיר שלהם מגיע על ל550 שלק בחנויות אחרות, אני מצאתי ב350. מה דעתכם? עריכה : כבר 2 אתרים מצאתי שמוכרים אותם ב 550-600 שקל.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים ניידים, לא משהו יקר, עד 60 דולר\250 שקל. אין לי בעיה להזמין מחול. אני לא מצפה לפוצץ תשכונע עם רמקולים בגודל אפונה רצוי מאד שיפעל על סוללות AA. תודה(:
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 למחשב, למוזיקה סרטים ומשחקים, מוכן להשקיע עד ה600 ש"ח. רציתי לקנות את logitech speakers x540 לפי מה שקראתי הם רמקולים מאוד טובים ביחס למחיר שלהם מה גם שיש להם שליטה עם שלט והכבלים שלהם לא קצרים יחסית לאחרים, אלה שתי דברים שגם חשובים בשבילי. אך לצערי כבר אין אותם למכירה, אז מה כן ממולץ לקנות היום? תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לצחי רום עמרי וכל החבר'ה אני באמת מקווה שהגעתי למקום הנכון... :s05: אני כולי בבלבלות והכל בגלל שאני בסה''כ רוצה לקנות נגן MP3 שיהיה איכותי, אבל גם קומפקטי (גם העובי משמעותי) ושאני לא אצטרך לצנזר שירים בגלל חוסר מקום או משהו. לא יותר מדי לבקש, מה שיוצר די הרבה אפשרויות. ואני לא ממש מבינה בזה כפי שבטח כבר שמתם לב. ??? אז אני אשמח מאוד לקבל יעוץ למרות שמחר בלילה אני כבר בדרך לניו יורק, וחשבתי לקנות שם :-\ אז מצטערת אם באתי מאוחר מדי. אבל כמו שאומרים כל טיפ יתקבל בברכה. גם אם אתם מכירים מקומות אחרים שיש השוואות וביקורת באמת מעמיקה וטובה על מכשירים זה יכול לעזור לי. תודה מראש מיכל.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלחתי את דודתי כשהיא נסעה לארה"ב לקנות לי כרטיס קול XtremeMusic או XtremeGamer. כשהיא חזרה היא הביאה לי את ה XtremeAudio :\ ואני מרוב טיפושתי חשבתי שזה ה Music והתקנתי את זה במחשב .. גיליתי שאין אפשרות לשים אותו במצב Gamer ואני בכלל לא שומע הבדל איתו במשחקים .. יש לי Z-5500.. מישהו מכיר את הדגם הזה קצת יותר ויכול לתת לי קצת יותר פרטים עליו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה עם כניסה אחת של HDMI, עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בשביל שאוכל לראות כמו שצריך על מסך גדול. הבעיה היא כזאת, יש חיבור אחת והאם קיים מפצל HDMI? ראיתי מספר מפצלים בeBay אבל אני לא יודע אם הם פועלים הפוך ממה שאני רוצה. יש מפצלים שמחברים למכשיר שמוציא וידיאו ל2 מסכים, מה שאני מעוניין זה כמובן הפוך - חיבור 2 מכשירים שמוציאים וידיאו לטלוויזיה אחת. בטלוויזיה הישנה (שלא היה לי HD) הממיר היה מחובר בS-VIDEO לטלוויזיה והמחשב היה מחובר עם DVI. עכשיו בטלוויזיה החדשה יש לי רק חיבור HDMI אחד ואני מעוניין להשתמש בו בממיר (אהמ*מודניאל*אהמ) אלא אם כן יש לכם שיטות אחרות שאני יוכל להשתמש בהם, יש לי אפשרות להזמין דברים דרך EBAY... רק שלא יגיע לעשרות דולרים.. …
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בדיוק קונה מחשב ואני מחפש סראונד טוב למחשב שתקציב של אזור ה 800 ש"ח על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה: יש לי מגבר שמתחברים אליו רמקלים אבל רמקולים עם RCA אחד, אז אני קימבנתי את זה ולקחתי חיבור RCA כזה: חתכתי לו את שתי הראשים(האדום והלבן) וחיברתי אליו את שתי הכבלים של הרמקול(כבלים פתוחים). עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה כבל, מישהו יודע איפה מוכרים כבלים כאלה? עדיף באזור ראשל"צ-רחובות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הן אוזניות in-ear ומוכרים אותן בבאג. מישהו ניסה את האוזניות האלה? איךהן בהשוואה לCX300?\ תודה ויום טוב!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות רמקולים באיזור 200-300 ש"ח שיתחברו למחשב וישמשו למוזיקה, סרטים וכאלה.. (לא משחקים, בשביל זה יש לי אזניות). אני לא מחפש משהו מטורף, לא הולך להשתמש בזה יורת מדי ככה רק מדי פעם, אבל אם אני קונה חשוב לי לקנות משהו סבבה ולא סתם. דרך אגב אני לא מחפש סאב או משהו רק שני רמקולים פשוטים. אז אפשר המלצות..
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הממ שלום לכל העוזרים בהמוניכם, רציתי לדעת אם יש מתאם\חיבור שאליו אני מחבר את האוזניות ולאחר מכן ליציאת על הכרטיס קול לשיפור איכות השמיעה באוזניות, קיים דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושמתי בו את הכרטיס טלויזיה הזה: RJ PCI TV CARD איך אני מחבר את הטלויזיה והממיר(ממיר של HOT) למחשב? בתמונה יש את היציאות של הכרטיס טלויזיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ניסיון עם קשת די רחבה של כרטיסי קול של קריאייטיב, אפשר להגיד שאני לקוח נאמן שלהם. התקנתי את הכרטיס הנ"ל באחד המחשבים שלי, לאחר התקנת הדרייבר אני לא יכול על הגדרות הבאס והטרבל, מה שתמיד אפשר היה בכרטיסים פשוטים יותר בהרבה, כמו ה"ויברה 128" ועוד. האם מישהו מכיר את הכרטיס או שבבעלותו אחד כזה והוא מצליח לשלוט על הטונים, או שככה זה בכרטיס הזה. אני יודע שהכרטיס הוא לא אודיג'י אמיתי אך גם ב LIVE הישנים והפשוטים ישנה האפשרות הזאת.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון מערכת סראונד ו-HTPC שהרכבתי מחלקים ישנים יחסית (2004), הלוח אם שיש לו בו הוא Epox 8RDA+ socket 462 nforce2 ultra 400agp חבר שלי הביא לי מתאם SPDIF של GIGABYTE בשביל שאני אוכל לשמוע ב6 ערוצים אבל הוא לא מתאים, הפינים לא תואמים. מה שאני רוצה לשאול זה האם עדיין ניתן להשיג מתאם SPDIF שיתאים ללוח שלי או שהחיבור ישן מדי?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מכשיר creative zen touch mp3 יום אחד אני פותח את המכשיר ..ואני רואה את כל השירים באנגלית כתובים הפוך! ניסיתי לעדכן אותו וכלום לא עוזר! דיברתי עם התמיכה של החברה והם לא יודעים! מה עושים?!
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הלינק הבא מציג תמונת מסך מהמכשיר החדש של איריבר Iriver H10. יכול להיות שהמכשירים הקודמים יזכו גם לעיברית...נחכה ונראה...
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש אוזניות In Ear. תקציב: 550שח בכרטיס וויזה נטען - אם הזמנה מחול. סוג מוזיקה: Classic Rock, Metal, Industrial. נקודות החשובות לי: -אטימה כמה שיותר טובה -איכות הצליל כמה שיותר טובה - הצלילים הנמוכים בעדיפות הכי גבהה. -שהיו ניידות, כלומר שלא היו בעלות התנגדות גבהה מדיי ככה ש אייפוד שאפל החדש יסחב לפחות ל 5 שעות מוסיקה. - עדיף שיהיו מהארץ אבל אם יש אפשרות טובה יותר מחו"ל אז זאת לא בעיה אפשר להזמין. - המוסיקה תיהיה מקודדת ב MP3 בביטרייט של 320KBPS. היו לי כמה אפשרויות אבל אני בחפש דעה של מישהו מנוסה יותר ממני. Altec Lansing Im716 Altec Lansing Im616 Altec Lansing UHP 336 Ultimate Ears Super.Fi 3 (חדשות) Ultimate Ears Super.Fi 5 (משומשות באיביי) ועוד שאלה…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה יותר טוב אני יודע שה x-fi יותר חדש אבל לפטינום יש פאנל חיצוני ... אני צריך את זה לעריכה בavid ולמשחקים תודה..
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-