עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מומלצות ורציתי לדעת אם זה כדאי + חשוב לי מאוד האחריות ורשום שם שיש אחריות לשנתיים...מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר או שהאוזניות האלה טובות?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by shlomibandit,

אני מחפש מערכת רמקולים (עדיף של קרייטיב , אבל לא חייב) , של 5.1 עם סאב והכל.. שתשמש אותי בעיקר לסרטים , גם משחקים , ושירים גם .. אם יהיה אפשר לחבר את זה גם לטלויזיה זה יהיה מעולה .. אם לא , לא קריטי נחבר את זה רק למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה שבא לי עם הלוח של אביט: abit kn8 ultra הוא יספיק לי? למערכת כזאת? בשביל שאני ישמע בסרוואנד וכל זה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by aivengo,

בכל הדלקה נשאר הרבה זמן עם הכיתוב MuVo2, לאחר מכן נכנס לRecovery Mode ששם לחיצה על כל אפשרות רושמת Media Error. עם החזקה על Menu והכנסת הסוללה הוא נכנס לRecovery Mode ישר, יש אפשרות למחוק, לפרמט (בלי הודעת שגיאה) אך עם הדלקה של הנגן מחדש קורה אותו דבר מה שרשמתי למעלה. לחיצה על Connect To PC פשוט תוקעת אותו במקרה הזה. מי שמכיר את הנגן, הבעיה יכולה להיות בגלל שכרטיס הCF נדפק בכלשהי צורה? אם הבעיה אכן בכרטיס הCF, במקרה של החלפת כרטיס, עד איזה גודל כרטיס CF הנגן יכול לתמוך? תודה. ע: אין לי קורא כרטיסים, אם היה הייתי בודק את הכרטיס.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. שלום, יש לי טלוויזיה עם כניסה אחת של HDMI, עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בשביל שאוכל לראות כמו שצריך על מסך גדול. הבעיה היא כזאת, יש חיבור אחת והאם קיים מפצל HDMI? ראיתי מספר מפצלים בeBay אבל אני לא יודע אם הם פועלים הפוך ממה שאני רוצה. יש מפצלים שמחברים למכשיר שמוציא וידיאו ל2 מסכים, מה שאני מעוניין זה כמובן הפוך - חיבור 2 מכשירים שמוציאים וידיאו לטלוויזיה אחת. בטלוויזיה הישנה (שלא היה לי HD) הממיר היה מחובר בS-VIDEO לטלוויזיה והמחשב היה מחובר עם DVI. עכשיו בטלוויזיה החדשה יש לי רק חיבור HDMI אחד ואני מעוניין להשתמש בו בממיר (אהמ*מודניאל*אהמ) אלא אם כן יש לכם שיטות אחרות שאני יוכל להשתמש בהם, יש לי אפשרות להזמין דברים דרך EBAY... רק שלא יגיע לעשרות דולרים.. …

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. ? כל מי שרוצה שיגיב מי שלא שלא יגיב כי אז הספירה של מס. האנשים תיהיה יותר קשה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. Started by eranx,

מה המצב? רציתי לדעת אם יש לכם דגמים של פטיפונים שתוכלו להמליץ לי עליהם... (ANTOLI?) כרגע מהחדשים ממליצים לי על ה PRO-JECT DEBUT III אומנם הרבה אנשים חלוקים בדעתם לגבי הדגם הזה של הפטיפון. לגבי פטיפונים ישנים, מצאתי ביד 2 כמה וכמה פטיפונים מעניינים אך איני מכיר ולו אחד מהם. אני מעדיף פטיפון SEMI-AUTO שהמחט מתרוממת בסוף התקליט שכן אני לרוב נרדם עם המוסיקה. אבל גם ידני לגמרי זה בסדר. יש לי קדם מגבר. אשמח להמלצות. תודה!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  7. Started by noambar,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני חשבתי על ה- Logitech Z-5300e אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין ה-Logitech Z-5300 (בלי ה-e)? וגם האם הרמקולים האלה טובים? נ.ב. חבר שלי רוצה לקנות את הרמקולים altec lansing 2100 והוא רוצה לדעת עם הם טובים?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  8. הכרטיס קול שיש לי כרגע מובנה . אתם חושבים שכדי שאני אנצל את איכות האוזיניות הללו אני צריך לקנות כרטיס קול ? הנה לינק לאוזניות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05342# המטרה היא למשחק counter strike . תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי. זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי? תודה לעונים. ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  10. קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץ כולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PAL התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדר רק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHS רציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיה אולי COMPONENT או משהו דומה.... אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטה ויום טוב שיהיה לכולנו ;D

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by blackcoma,

קניתי לפני שבועיים את סט הרמקולים Creative Inspire 2500 2.1, והכל היה סבבה, אחרי שהחלפתי מקום לסאבוופר, הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים כל פעם שאני מדליק אותו ( למשך 3 שניות ככה, בומים אקראיים מהסאב ואז מפסיק, ופועל כרגיל ) גם אחרי שהחזרתי אותו למקום המקורי. מישהו מכיר את הבעיה ויודע ממה היא יכולה לנבוע ? בזמן שיש את הרעשים, אם אני מנתק את ה - Audio Input ישירות מהסאב, הם נפסקים, הרעשים קורים לא משנה מה מחובר אליו בקצה השני. הצילו ! ( נ.ב. בדגמים עם יותר רמקולים( 5200 או 4400 ) , אם מורידים את הווליום מתחת ל - מינימום זה מכבה את הרמקולים, פה אין את האופציה הזו, וכפתור הכיבוי הוא רק בסאבוופר, האם אני צריך להתכופף מתחת לשולחן כל פעם כדי לכבות את הרמקולים או לשים אותם על מי…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום יש לי דיוידי רגיל בסלון והיה לי רמקולים של קראיטיב Inspire 2.1 2500 במחשב אז קניתי לי 5.1 למחשב ואת ה2.1 חיברתי לטלויזיה כי אם כמובן יותר טובים מרמקולים של טלויזיה ויש לי דיוידי שאין לו חיבור יואסבי ויש לי המון זכרונות פלאש בבית אז השאלה שלי זה אם אפשר לעשות איזשהו קומבינה ולחבר יואסבי לדיוידי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  13. אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מערכת ש…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. יש שמועות לגבי הנושא, גם אני חושב שדיברו על זה בכמה מגזיני מחשבים וכו'. שהשנה (כלומר ב2009) יצא השבב החדש. מישהו יודע יותר על זה? מוכן לשפוך פה עוד מידע בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by omri_ro,

כצפוי.... באסה איתם, גררררר.... לפחות הם פרסמו הודעת התנצלות בפורום שלהם http://www.iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=13146&top_title=User%20Forum&page=1&category=&p_name=&word=

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by contA-,

קראתי את הביקורת על המדוזה (שלפי דעתי היתה מעולה ) ויש כמה מושגים מתוכה שאני לא מכיר ואני אשמח אם תוכלו לפרש אותם: "...אומנם הווקאלים הנשיים.." "...ה-Medusa עומדות במשימה בכבוד. מעבר לעובדה שקיים דרייבר נפרד לערוץ הקדמי ולערוץ האחורי.." "..הצלילים הקטנים שמשלימים את השירים השונים.." "..בתחום הצלילים הגבוהים הייתה מפיקה צליל מאוזן" בבקשה תפרשו את המושגים המובלטים. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by BD1,

תראו, יש לי שני רמקולים של סוני די ישנים( יש להם 30 -40 שנה אולי יותר) והיה להם רסיבר זה עם הדיסק הגדול הזה שאפשר להכניס אותו. בקיצור הרסיבר התקלקל לא הצלחתי לסדר אותו וחיברתי את שני הרמקולים לבאס קטן כזה שקניתי איתו עם זוג רמקולים ואני חושב שהרמקולים נשרפו לי.. איך אני יודע אם זה הרמקולים או שזה הבאס הוא זה שנשרף? במידה והרמקולים הלכו אני הייתי רוצה ללכת על משהו אחר למחשב, גם כן עם שני רמקולים ורסיבר טוב רק בשביל המחשב .. אם תוכלו להמליץ לי איך החברה הזאת בכללי? הם נחשבים טובים? http://www.bit-tech.co.il/Category.aspx?CatCode=137 פשוט אף פעם לא שמעתי עליהם

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. מפרט טכני: תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by swg,

לאחרונה אני חווה מין סדרה של רשרושים ברמקולים, כאשר אני מאזין למוזיקה. זה מעצבן וזה נשמע כמו מין שקיות כאלה שזזות,אבל ממש מעצבן. יש לי מערכת Panasoic Ak-Sc520. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by orengore2,

שלום לכולם אני צריך המלצה לטלווזיה לסלון קודם כל שאלה - לא מצאתי שום סטיקי שמדבר על יחס מרחק וגודל טלווזיה (למרות שאני יודע שיש), אשמח לדעת מה היחס של 32 ו37 עכשיו לגבי הטלוויזיה, הולכת בעיקר לשידורים רגילים של יס וDVD, לעיתים סרטי HD מהמחשב ואולי קצת משחקים מראה - שלא יהיה מכוער רק יציאות - כמה שיותר ויותר טובות כמובן. HDMI כמובן, SCART וכו'. חשוב מאד - מכיוון שאין מערכת סטריאו בסלון או כל דבר אחר, אז שהרמקולים יהיו טובים אחרון - מעדיף FULL HD אלא אם תשכנעו אותי אחרת אין העדפה ללחברה מסויימת, מחבב קצת את סמסונג וLG תציעו מה שאתם חושבים, כמובן שבסוף אלך לראות את הטלוויזה במו עיני. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by iwm,

היי חברה... יש לי מחשב דיי נחמד שמחובר למערכת רמקולים דיי נחמדה (Z5500 של לוג'יטק) בכל מקרה כיום אני משתמש בכרטיס קול המובנה אני צריך / רוצה לקנות כרטיס קול חדש ולחבר אותו עם כבל Coaxial למערכת. לכן אני צריך כרטיס קול עם יציאת Coaxial ובמחיר סביר (אני חייל ולכן התקציב קצת לחוץ) אני מתכנן לחבר את כל העסק עם הכבל הקואקסיאלי הזה: http://www.home-car.co.il/ViewProduct.asp?id=252 זה אומנם 15 מטר אבל אני חייב (המרחק בין המחשב לרמקולים דיי רציני) מה אתם אומרים חברה? הצעות טענות הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. אני מצאתי את האוזניות Sennheiser HD280 Pro, אבל אין לי מושג אם הן טובות או לא, יש איזו המלצה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by ofeky1,

אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל שלא יהיה את השקט הזה שבין השירים?? אלא הדיסק יחולק לשירים אבל ישמעו את כל השירים רצוף בלי שקט תדה לעוזרים!! מצטער אם זה לא הפורום המתאם!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. שלום חברה אני רוצה לקנות TV LCD אבל אני מתבאס עם האיכות תמונה שתהיה בחיבור עם YES ראיתי בתצוגה של החנויות שהאיכות תמונה לא משהו המוכרים מבטיחים שבבית התמונה תהיה יותר טובה... מישהו יכול להדריך אותי איזה TV לקנות ועם איזה סוג של כבל לחבר לממיר של YES? תקציב עד 4000 שקל חשבתי לקנות TV TOSHIBA REGZA 32 אינצ בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  25. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.. אבא שלי רוצה טלוויזיה חדשה (לקראת המונדיאל ;D ) הוא רוצה שהטלוויזיה תיהיה בין 44 אינטש ל-50 אינטש ושתיהיה פלזמה אבל לא LCD משהו יכול לתת לי בבקשה הצעה משתלמת לטלוויזיה טובה מחברה טובה?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.