אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני כרגע מחפש אוזניות לגיימינג/משחקים ונתקלתי באוזניות הבאות: http://www.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html מישהו מכיר אותן? האם שווה להזמין במחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות רדיו דיסק קורא MP3 של פיוניר ויש מספר דגמים שאני חושב עליהם (שהם בתקציב שלי) הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור בין הדגמים ואם אפשר תגידו את ההבדלים ביניהם ומה הכי כדאי... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אז תציעו אבל שלא יהיה יקר יותר . : PIONEER DEH-2850MP http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=600 דגם DEH-2800MP: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= :DEHP2750 http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=401
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה ולעשיית רימקסים אשמח אם תרשמו שמות 8)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי וידאו למחשב ב3D וראיתי אותו במסך אחד מטושטש. היום ניסיתי להוריד סרט HD ב3G ולצפות במחשב ולהפתעתי קיבלתי את הסרט במסך כפול. השאלה היא מה ההבדל בין שני המקרים? המחשב שלי לא תומך ב3D בשום מצב אז אין זה שבשני מקרים שונים קיבלתי צורת שידור אחרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי בשני רמקולים סולו 6. אגב, נשמעים מעולה (הבס קצת פחות בשרני ממה שקיוותי, אבל פרט לכך, הרמקולים נשמעים מעולה. מצורף סרטוט של החדר שלי, הרמקולים יושבים על קצה השולחן שלי (קצת בזווית לכיוון האמצע) יש גם סאב וופר מתחת לשולחן שיופעל בסרטים. יש ברשותי גם שני רמקולים מיקרולאב B56, שהם מין מוניטורים קטנים. אגב, הם ממש נשמעים מעולה - פרט לעובדה שהם חסרי באס רציני (טוב, דריבר 4) אבל מעבר לכך הם נשמעים מעולה, בטח יחסית לרמקולים ב200 שקלים. שצירפתי אותם לסאב וופר נשמע טוב מאוד. בכל אופן - איך למקם את הרמקולים האחורים? באיזה גובה? ואיפה על הקיר? יש לי זרועות לרמקולים ואפשר להזיז על ציר לצדדים, ויש גם זווית של הטיה למטה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום!! יש לי בעיה בכ.טלוויזיה (מסוג AVERMEDIA) , הבעיה היא שהוא פולט ביחד עם הסאונד רעש מעצבן דומה לרעש הנוצר מטלוויזיה שלא קולטת ערוץ טוב או לא קולטת בכלל (כאשר יש "שלג" במסך).יש לציין שאיכות הוידאו טובה, ואיכות הסאונד טובה אך העוצמה חלשה מהרגיל בעקבות כך שהרעש הנ"ל משתלט כל רוב העוצמה וזה מעצבן מאוד. כרטיס הקול המעורב בעיניין הוא SB LIVE, ממנו יוצא כבל אודיו סטריאו לכ.הטלוויזיה וממנו יש כבל אודיו סטריאו שמתפצל לשני כבלי RCA שמתחברים לשני היציאות של הממיר LEFT&RIGHT . למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם X-530. רצתי לשאול אם בתוכנות WINAMP/AIMP2/WMP אפשר להגדיר שאני ישמע בכל הרמולים כל ה5 ולא רק ב2. ועוד משהו קטן, מה שיש לי זה X-530 שיש לו 3 חיבורים. ויש לי אוזניות Razer Barracuda 5.1 שגם כן 3 חיבורים וישלי כ.קול עם 6 חיבורים, כרגע הכל מחובר עם מפצלים ורציתי לשאול אם אפשר לחבר X530 ל3 חיבורים בלוח ואת האוזניות ל3 חיבוים הנותרים לכ.קול להגדיר ששניהם יעבדו ביחד. ויש לי גם עוד סט שחיברתי בנוסף ללוג'יטק F&D E300 שזה חיבור יחיד. איך אני מחבר הכל ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח EP43-DS3L עם כרטיס קול של ריאלטק מובנה עליו (ALC888) לכרטיס מחובר המגבר שלי דרך חיבור קואקסיאלי והאוזניות שלי מתחברות דרך השקע הקדמי במארז עד לא מזמן (לפני הפירמוט האחרון שלי) המגבר היה מקבל אות בכל מקרה והאוזניות רק כאשר מחוברות. מאז הפירמוט אני צריך להיכנס כל פעם לדרייבר ולציין לו דרך מה אני רוצה לשמוע. יש למישהו מושג איך להחזיר את זה לקדמותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מה היתרונות של מגבר אונקיו 696 עלאונקיו 686
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהתקנת כרטיס קול חיצוני מסוג ART - USB Dual Pre הבעייה שלי היא כך: כשאני מחבר את הכרטיס קול למחשב דרך כבל USB כפתור ON/OFF אחד נדלק (מתוך 2). אח"כ, כשאני מחבר את המיקרופון, לא מושמע שום דבר. כשמחברים את הרמקולים לכרטיס קול, מוזיקה המופעלת דרך המחשב נשמעת מצויין. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לנגנים, לא למחשב.. אני מתכוון של איזה חברה הכי איכותיות? אה ומה אתם אומרים על אוזניות אלחוטיות?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל שווה לנסות... אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש dvd שקורא את כל הפורמטים או לפחות את רובם. אז אשמח לקבל הצעות לדגם שעונה לבקשתי ממתין לתגובתכם בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי לבית החדש שלנו ולפני שאני בכלל חושב על הציוד אני חושש יותר לעניין ההתקנה עצמה. מישהו יכול לתת לי עצות איך מתחילים את תהליך התכנון ומה זה מצריך ממני? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני בשלבים של הרכבת מפרט ורציתי לברר משהו. יש לי חבר שמוכן למכור לי כרטיס אקס פי אקסטרים מיוזיק ב-200 שקל. על הלוח שאני קונה יש כרטיס קול. היי דפנישן מובנה. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים והאם שווה לקנות ב-200 כרטיס כזה משומש?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני מספר ימים רמקולים של Logitech מדגם Z5300 ואיתו כרטיס קול פשוט של Creative Live 5.1. כאשר אני בודק עם כל רמקול משמיע את הצליל הנכון דרך ההגדרות של הכרטיס קול הכל תקין וכל רמקול מדייק. כאשר אני רואה סרטים ה- Center כלל לא משמיע קול , כל הרמקולים האחרים משמיים אותו שליל.. לא ברור לי יש לי את הסרט מוצאים את נמו ושם יש THX Optimizer ויש בדיקה בדיוק כמו שיש לכרטיס קול, ושם הרמקולים לא עובדים בדיוק כמו שהם צריכים, מישהו יכול להסביר את זה? אולי יש Dvd player מסויק שהוא 5.1? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אפשרי להשתמש בווינדוס מדיה סנטר של ויסטה על הXP ? פשוט של הXP מכוער ואני רוצה או את העיצוב של ויסטה או את המדיה סנטר של הויסטה עצמה. ניסיתי להעביר את תיקיית הehome , אולי אפשר לעשות לEXE שם איזה CONVERT מסוים? ממש חשוב לי , תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת TV במחשב? אני לא מבין בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצרצר יהיה מעולה תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מכירים מישהו שיוכל לתקן אותם בארץ? קניתי אותן מKSP והאחריות כמובן לא תכסה את זה. הדגם הנו Shure SRH750dj.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? ואיך...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני בדיוק ניכנס לתחום של עריכת סאונד והקלטה ואני מעוניין לרכוש כ.קול ברמה טובה יחסית על מנת לחבר את הקלידים שלי בתור MIDI ואופצייה להכניס INPUT של מיקרופונים או גיטרות וכו' אשמח לקבל בדרכה בעזרת טוב ליבכם ככה לעזור לי להבין יותר מה אליי לרכוש. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
כי שמעתי שאמרו ש bug אולי מיביאים בקרוב... תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני צריך שם של חנות, מיקום ומחיר. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
זה הלינק:https://www.ynetshops.co.il/Product/9354/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94_%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94_%60%6051_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_2_%D7%96%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%99_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_SAMSUNG_PS51E490_600Hz_3D_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92?utm_source=YNET&utm_medium=KNIYOT&utm_campaign=SAMSUNG_51E490_3999 זה עולה 3999, דמ"ש 100 ש"ח מישהו יודע האם משתלם? מישהו מכיר את הדגם הזה? לא ידעתי שמייצרים עדיין פלזמות, חשבתי יש רק LCD ו LED
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת קולנוע ביתית (מתוצרת hyundai, אם זה משנה) וחבירתי אותה למחשב. חיברתי אותה בחיבור רגיל לרמקולים במחשב וחיבור בננות (לבן ואדום) למערכת עצמה. עכשיו משום מה, לא משנה מה אני עושה, או איך אני מחבר את הרמקולים, אני יכול לשמוע רק ברמקול השמאלי והסאב. אם מישהו ידוע פתרון לבעיה, אנא עיזרו. אחרי שלב מסוים נמאס לי לשמוע רק ברמקול הימני וחיברתי את הרמקול השמאלי והמרכזי לאותו חיבור של הרמקול הימני. במצב זה, ישנו "סראונד" מאולתר אבל ברגע שאני מגביר את הווליום מעל 25 (חצי מהמקסימום) נוצרות הפרעות סטטיות בסאונד. אם מישהו יכול לעזור בפתרון אחד מהבעיות האלו, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-