אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת מה עדיף מערכת מיני סטריאו חזקה יחסית של AIWA בעוצמה של 100*2 W RMS (אם אתם זוכרים את הדגם שברמקולים אין מכסה על הסאב והוא מין שקע כתום שכזה. מאד אהבתי את זה) לעומת נגיד ATP-3 (ששמעתי היום אבל זה היה בחנות רועשת אז קשה לומר מה האיכות והעוצמה...) אגב אני מחפש צליל שיקיף אותי (לא סראונד, צליל באסי שמרגישים) ושיהיה עוצמתי. פשוט יש לי בעיה עם הATP-3 הקטנטנים לעומת המערכת המאסיבית השניה...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לקנות מערכת מיני בסדר גודל של 1000 - 1500 ש"ח (זוהי מתנה ) , איני מבין בנושא זה , אך עברתי כעת על - 50 - העמודים האחרונים של הפורום וקיבלתי קצת רקע כללי , בייחוד הומלצה מערכת מסוג CD-BP2000 של SHARP ברצוני לדעת לגבי המערכות הבאות שכבר בדקתי בחנויות : JVC MX-3 , SHARP E600 , SAMSUNG MAX-S530 האם אחת מהן מומלצת ואם לא היכן לדעתכם ניתן להשיג את ה CD-BP2000 של SHARP ומהו מחירה תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=LTSCAK520 תראו אותה נראת מעולה ונראה שהיא חזרה מאוד לפי הנתונים שלה עכשיו זה שווה לי או לא היא מהתצוגה ואני לא ממש אוהב לקנות מתצוגה אחרי שנוגעים בדברים מלא פעמיים... קחצר מה דעתכם? אני גם קונה טלויזיה חדשה איזה לקנות? משהו עד 1000 ש"ח :-\
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם המערכת הנ"ל? יתרונות וחסרונות שלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת מיקרו סטריאו של חברת סוני cmt mx700ni! כמה שאלות למבינים... 1)אין אותה בארץ וחבל,אני רוצה שדוד שלי יביא לי מחו"ל,יעשו לי בעיות על מערכת כזאת במכס?ואם אביא אותה מארה"ב האם יהיו לי בעיות במתח חשמל? 2)יש למערכת שיטת wifi ו dlna האם אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי בקלות למערכת,או שאני צריך לחבר את הראוטר דרך חיבור ישיר.אם מישהו יוכל להסביר לי אשמח.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום כולם! קניתי מחשב חדש וחשבתי שכדאי לי להתחדש גם ברמקולים חדשים אז... עכשיו יש לי מערכת LG LM-M140 שקיבלתי עם המקרר של LG שקניתי... והם סבירים יחסית למשו חינם הם טובים, פחות טובים לדעתי מסוני שהייתה לי... עכשיו אני רוצה מערכת חדשה שגם אותה אני יחבר למחשב וזה בעיקר למוזיקה... והשאלה שלי האם יש מערכת שהמגבר שלה הוא מגבר מנורות? ואם לא אז על איזה מערכת אתם יכולים להמלי. לי בתקציב של 2.5K? עמית
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081251,00.html שמעתי את המערכת (קרוב משפחה "ייבא" מבריטניה) והיא לא גרועה בכלל היא בסולם של 1-10 היא 8 אם אפשר עוד תגובות של אנשים ששמעו אותה
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש בפורום כפי שאתם בוודאי רואים ולשאלתי... לאחרונה החלטתי שאני רוצה מערכת סאונד חדשה למחשב, כרגע ברשותי מערכת סטריאו (שעושה את העבודה בערך...) המחוברת לכרטיס קול מובנה על הלוח אם. לאחר קריאת כמה כתבות, סקירות וביקור באתרים שונים הגעתי להחלטה שהמערכת החדשה של Klipsch, ה Promedia GMX D-5.1 היא הבחירה שלי. ועכשיו לשאלה, או יותר נכון לשאלות , קודם כל, האם ניתן להשיג את המערכת בארץ? אם כן, מהו המחיר ומאיפה? דבר שני, איזה כרטיס קול כדאי לקנות עם מערכת הרמקולים הנ"ל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקציב של כ-1000 שקל ואני מעוניין לקנות DVD, מגבר אוזניות, ואוזניות. אני שומע בעיקר מטאל על סוגיו. אם אפשר גם שיהיה אפשר להשתמש באוזניות לספורט, אני אשמח! תודה עריכה: מה עם grado sr80?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלומות, אני מעוניין לבצע שידרוג נרחב לסאונד הבוקע מן ה"מערכת" שיש לי באוטו. ברשותי דייהטסו סיריון 99, אוטו קטן וקומפקטי. בניגוד ל99% מהאוכלוסייה, אני לא מתכוון לקנות רמקולים ב40 שקל וסאב וופר ב5,000. אני אוהב באסים, אבל אני לא חושב שהם העיקר אני צריך: מערכת עם כניסת AUX מגבר שני רמקולים ואולי, אולי - סאב(לא שאני יודע איפה אני אשים אותו בכלל ><) כרגע יש את מה שמקבלים עם האוטו, שהוא די חרא. חשבתי להשקיע בסביבות ה1,000-1,500 - יש הצעות למפרט של הדברים הבאים? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי על משהו אפשר לחבר מערכת רמקולים כמו האינספייר 2.1 לאוטו? כאילו ברור שזה לא יהיה איכותי כמו רוקפורד אבל אני שואל בתאוריה? כאילו מבחינת חיבור לא נראה לי שיש בעייה כי יש את היציאות מאחורי הרדיו דיסק. חשמל גם לא נראה לי יותר מדי בעייה (הקריאטיב עובדים על 12 וולט בערך) כאילו מה אתם אומרים על זה בתור מערכת זמנית? (במיוחד בשביל הסאב)
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אחרי כ-10 שנים שהמערכת סוני שלי פעלה מצוין אפשר לומר שהיא סיימה את תפקידה. אני מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה לחדר. תקציב 1000-1500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת סאונד למחשב שתכלול רסיבר נפרד וסט רמקולים(5), בתקציב של 4000 עד 5000 שקל. כרגע יש לי כרטיס קול ASUS XONAR D2X ורמקולים של LOGITECH X530 שאותם אני רוצה להחליף. אשמח לשמוע המלצות , תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחפש מערכת סאונד הקפית למחשב ב 1000 שקל הרמקולים הנוכחים שלי קצת נשרפו . לשימוש גם למוזיקה וגם למשחקים. כרטיס קול שיש לי הוא אונבורד. שווה לי לשקול קניה של כרטיס קול נפרד ? השיקול הוא שהתקציב הכולל (כולל הכרטיס קול הוא 1000 ולא 1000 פלוס...) יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי להשקיע קצת בסאונד. התקציב שלי בסביבות ה1600 ש"ח. האם להשקיע חלק מהסכום בכרטיס קול ואת השאר ברמקולים? החדר שבו המחשב יהיה לא גדול כך שאין לי צורך בעוצמה מפוצצת. עוד שאלה, אם אני אחבר מערכת קומפקט ישנה שיש לי בכבל AUX למחשב, עדיין יהיה לי צורך בכרטיס קול איכותי או שהמגבר הפנימי של הקומפקט דיסק יעשה את העבודה. אשמח לקבל תשובה.... מתן.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 17:25:15 מ ק פ י ץ.אף אחד לא יודע?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לקנות מערכת של רדיו דיסק + 4 וופרים + 2 טוויטרים לאוטו שלי. אני לא מבין הרבה בנושא זה... ולכן אני צריך עזרה תקציבי עומד על 1500 ש"ח. אשמח לקבל עזרה! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. נרכשה טלויזיית LCD של LG 42 אינץ. הדגם המלא: 42LC2R. רוצים להתאים לה מערכת בתקציב שבכותרת. אני מבין קצת בתחום, אבל לא מומחה גדול. אשמח לקבל טיפים כללים לקנייה, וטיפים ספציפיים של מה לקנות. תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לאבא שלי יש י'ום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת אודיאו במחיר של עד 800 שקל מערכת סיטראו קטנה מעץ יפה ואיכותית או נגן MP3 עם רמקולים בנוסף מה עדיף ואם כן איזה דגם וחברה? תודה רבה לכולם
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
:s05: אני מאוד אוהבת מוזיקה ורוצה לקנות מערכת לחדר שלי. התקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח. אני בעיקר שומעת מוזיקה דרך המחשב ואני פשוט סובלת עם הרמקולים של המחשב שלי. עכשיו השאלה היא: מה ההבדל בין מערכת סטריאו למערכת קולנוע ביתית? מלבד כמובן העובדה שעם מערכת קולנוע ביתית אפשר לראות סרטים. האם היא טובה מספיק/עדיפה על מערכת סטיראו?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אחרי ניסיון רב מרמקולים למחשב ממגון חברות עד 500 ש''ח, חלקן איכותיות חלקן פחות. לא מזמן שמעתי מערכת סטריאו שחבר שלי חיבר למחשב שלו, והאיכות, והעוצמה היו הרבה יותר גבוהים מכל מה שהיה לי. עכשיו אני רוצה עד הדעה שלכם מה עדיף? כמובן למוזיקה. עד 500 ש''ח פתוח ליד 2. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו שכוללת רדיו CD קורא MP3 (רצוי בעברית) וחובה שתהייה יציאת AUX לחיבור התקנים חיצוניים כגון נגן MP3 מבין כל המערכות בעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-AudioSystem&DB58937=58949&DB58943=58946 לאיזה מבינהם יש יציאת AUX ? מה הכי שווה לקנות? האם כדאי במחסני חשמל? הם לא מפרסמים מחירים באינטרנט וגם כשמתקשרים הם דורשים שאבוא לחנות
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום. מחפש המלצה למערכת סטריאו שעולה עד 1,500 ש"ח. מה אתם אומרים, פיוניר XEM26, כדאי ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו אז מצאתי באתר של חנות שאני לא אגיד את שמה את המערכת הבאה: מערכת סטריאו aiwa דגם: NSX-R30/37 מגש ל 3 דיסקים טייפ כפול אלקטרוני Full Logic Control טיונר דיגיטלי FM/MW/LW מגבר בעל הספק(RMS): 40 ואט לכל ערוץ ספקטרום 11 ערוצים Super T-Bass תצוגת פלורוסנט ב 4 צבעים חוגה חכמה מצב חיסכון באנרגיה Line-In 32 תחנות קבועות בזכרון טיימר- Sleep/Daily אפשרות לעריכת תוכניות ב CD אפשרות לתוכניות רנדומליות/אקראיות רמקולים : 4 רמקולים בכל תיבה- 2 סופר טוויטר 20 מ"מ 1 טוויטר 60 מ"מ 1 וופר 160 מ"מ בס רפלקס הרמקולים מוגנים מגנטית המערכת כוללת שלט מלא המחיר הוא 1100 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-