עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DarkLloth,

יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. Started by noamborisov,

אחי הגדול רוצה לקנות רמקול נייד, חייב שיהיה בו סאב-וופר, שיהיה ממש איכותי ועדיפות גבוהה לרמקול BLUETOOTH חשבתי על האפשרויות האלו לא בטוח אם בזה יש סאב http://www.getit.co.il/Prod/52493/12 נראה טוב http://www.think3g.com/productspec.asp?id=3798 גם נראה טוב מאוד http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7727576 והבנתי שזה הכי טוב ומומלץ אבל הוא די יקר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697057 אם יש לכם המלצה לאחד הדגמים פה או לדגם אחר שעולה על הדרישות אני אודה לכם, ד"א התקציב המקסימלי הוא בסביבות ה 650 ש"ח כמובן שעדיף 350+- אם הוא לא פחות טוב או שההבדל באיכות \ עוצמה מזערי.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2009 בשעה 12:03:46 !!…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי, רציתי לשאול כמה צריך להשקיע במערכת רמקולים 5.1 סבירה למחשב? האם המינימום זה הZ906? הוא יקר יחסית לתקציב שלי. ראיתי דברים זולים כמו הZ506 אבל לפי מה שהבנתי, זה לא שווה את ההשקעה הכספית... ראיתי גם Microlab x15 מחודש בFXP במחיר של 690 שקל אבל גם זו מערכת יחסית ישנה. אני בכלל הסתבכתי ותכננתי להקציב לזה גג 750 ואין לי מושג לאן אני ממשיך מכאן. אשמח לעזרה בבחירת מערכת טובה, לא ממש קטלנית (כי גם המחיר קטלני ואין לי להשקיע כרגע). תודה רבה!

4. Started by elad2k,

יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.

5. רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד hp dv6 עם כרטיס מסך יעודי, ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה (sharp 32 d44) בחיבור hd ונתקלתי בכמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שכאשר אני מחבר את הכבל השולחן עבודה מתשנה במחשב והסמלים העלמים, בעת נגיעה בעכבר תגובת העכבר היא רק על צג הטלויזיה ובמחשב הוא נכנס לאיזה מצב של תרדמת. הבעיה השניה היא הרזולוציה שלא מתאימה במסך הטלויזיה מה אני אמור לשנות את הרזולוציה במחשב או במסך? הבעיה השלישית היא התחממות של המחשב.. האם עצם החיבור לטלויזיה דורש עיבוד נוסף מצד המעבד או שאין קשר וכמות העיבוד היא אותו דבר בעת צפיה במחשב ובעת צפיה בטלויזיה באמצעות המחשב? תודה רבה לעוזרים

6. אני מחפש שניים כאלה http://www.ebay.com/itm/JBL-LE25-4-Tweeter-/151387127744?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item233f603fc0 גם LE25-2 יתאים. המחיר באיביי נראה לי מופרע. יש דרך אחרת לרכוש זוג?

7. Started by noob^,

חבר שלי קנה HD-555 מחול, האם הוא צריך מגבר חיצוני ? ואם כן, מאיפה משיגים בארץ ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. Started by gambit_elaad,

:-\אני לא יודע מה קרה אבל הורדתי סרט מתוכנת שתוף מאד פופולרית(אסור להגיד את שמה בפורום זה)ולא שומעים סאוונד מה עושים חייב עזרה תודה מראש!!! זה קורה לעיתים קרובות בכל הסרטים שאני מוריד!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  9. Started by INFERNO,

1. שיתקין מחדש דריברים 2. שינסה רמקולים אחרים 3 .שינסה כבלים אחרים 4. שיבדוק שיש הארכה נכונה 5.באיזה וינדוס הוא משתמש ומה המפרט ?

10. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. טוב אז ככה.. לפני שנה קניתי מיקרופון+אוזניות ב50 שקל הכל עבד חלק ולא היו בעיות עד שאחרי כמה חודשים התחיל להיות רעש מעצבן לשמיעה http://upload.tazone.net/u.php?id=Elsf-1154444643301.rar טוב חשבתי בטח זה בעיה במיקרופון ולאחר כחצי שנה המיקרופון נדפק לגמרי בסדר קניתי עוד פעם מיקרופון וחדש שוב אותו צליל ואותה בעיה.. עכשיו התחלתי להבין שמסתבר שהבעיה היא במחשב ולא במיקרופון וניסיתי את המיקרופון הזה במחשב אחר ולא היו רעשים מעצבנים יש דרך להפסיק את הרעשים האלה? תודה לעוזרים

12. Started by yuvalkob,

הייי יש לי כרטיס קול של קריאטיב (לייב 5.1) ופתאום בלי שום התראה מוקדמת אין לי סאונד גיליתי את זה שפתחתי תוכנת קול (ווינאמפ) והוא כתב שהוא לא מזהה את הכרטיס. ניסיתי בעוד כמה תוכנות ואף אחת לא זיהתה מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. פעם קודמת המלצתם לי על audio technich m50 עכשיו העלתי את התקציב ל200$ אז תנו זוג יותר טוב! ולמה עוזר אמפלייר[br]פורסם בתאריך: 17.11.2010 בשעה 20:03:58 מה אם הAD700.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. השימושים הם דיי פשוטים, אוזניות למחשב, בעיקר למוזיקה...העיקר שיהיה נוח וצליל חזק ונעים לאוזן. עד עכשיו השתמשתי ב JVC HA-X570 ..השתמשתי בהן בערך שנה, ונהנתי מכל רגע. לצערי הצליל באוזנייה אחת שבק חיים ואני מחפש תחלופה. עדיפות לחנויות: BUG / OFFICE DEPOT / BUG / KSP / TOWER RECORDS מה דעתכם על ה AKG K402 / Pioneer SE-H33? Sennheiser HD202

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by DORAZABI,

התקציב שלי בגדול 3,000-3,500 לסט רמקולים (שתיים רצפתיים,שתיים אחוריים קטנים,סנטר) ורסיבר. הלכתי לקבל הצעה ממחסני חשמל ושם סט רמקולים של וורפידל ורסיבר של הרמן קרדון יוצא לי 3,600 שזה קצת יקר לי...יש למישהו מושג איפה אמצא סט כזה במקום זול יותר? נ.ב הרצפתיים בנויים משלושה רמקולים לכל אחד ולא 2 לכל אחד.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ady,

שלום לכולם ברשותי רמקולים מסוג ALTEC LANSING 4121 עם כרטיס סאונד מובנה GIGABYTE REALTEK HD כבר כמה זמן שאני מנסה לכוון את האיקולאיזאר לרמת סאונד נורמלית, כרגע הכול טובע בבסים (שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב באסים אבל זה מוגזם) ולצערי שמתי לב שהכרטיס קול לא מזהה את הרמקולים כ 2.1 אלא כסטריאו לא מצאתי עדכונים באתר של החברה והניסיונות שלי לכוון יוצרות תוצאה קקפונית למדי אני אשמח אם תוכלו לסייע לי במציאת דרך לכוון את מערכת הסאומד שלי בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. Started by T-Flash,

האם בכרטיסי קול יש קלוקים? אני מתכוון למהירות בHZים... אם לא, אז מה יש?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. Started by yarkoni,

שלום רב ! ברצוני ליקנות אוזניות אשר ישמשו אותי לגיימינג וסרטים במיוחד ועם זה אני לא רוצה שיפלו בתחום המוזיקה כלל האפשריות שחשבתי עלהם הם SENNHEISER pc350 Logitech g35 Speed Link Medusa 5.1 Razer Megalodon אני חושב ללכת על ה G35 אחרי המון ביקרות שקראתי נישמעות מצוין יש לומר שכולם עולים פחות או יותר אותו דבר

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. יש לי כרטיס טלויזיה עם יציאה אנטנה נקבה ויש לי במחיר AV אנטנה זכר / נקבה שתי כניסות ... איזה כבל אני צריך זכר זכר או זכר נקבה כדי לחבר לממיר YES ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. האם אחוזי הקרינה בטלוויזיה עם מקרן אחורי גבוהים? ז"א האם כמות הקרינה שטלוויזיה כזאת פולטת יכולה לפגוע או להזיק לדוגמא לילדים שרואים טלוויזיה ממרחק של חצי מטר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי מגבר kenwood KRF-V9993D אני מחבר אותו בכבל אופטי אבל לא שומע כלום. ניסיתי לחבר גם למחשב וגם לDVD אבל עדיין לא שומעים כלום. יש אור אדום בכבל וגם הריסבר מדליק נורה על D.R.I.V.E יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  22. Started by Mad Season,

והם ניתן לשפר את האיכות שלו ? בעזרת איזשהי תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by AmL1,

שלום לכולם, קניתי רסיבר DENON avr1610... עכשיו אני צריך לקנות רמקולים שיתיאמו לו... אני מחפש משהו בתחום המחירים הסביר...משהו באזור ה700 שקל... אני מעדיף שיהיו כמה שיותר קטנים... ראיתי רמקולים של pure acustic ht770...השאלה היא אם אני יכול לקנות 5 כאלה ולהשתמש ב2 בתור אחוריים 2 קדמיים ואחד סנטר? תודה..

24. איזה רמקולים כדאי לקנות בתקציב עד 550 ש"ח. שימושים: 60% מוזיקה. 40% משחקים וסרטים. חשבתי על: MICROLAB X13 PHILIPS SPA5300 Altec Lansing VS4121 SONICGEAR EVO7 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. הdvd זול חמוד , קורא הכול , קורא גם כתוביות בעברית אבל אני רק לא מצליח להגדיל את גופן של הכתוביות ולשנות אותו הכתוביות יוצאות פשוט ממש קטנות ... מישהו יודע אולי מה אפשר לנסות ... תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.